2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
yavrum bilmiyorum ki. en son 3 küsürlü bişeydi diye hatırlıyorum. sonra ne ben ultrasona gırdığımde sordum ne de doktorum söyledi. unutuyorum hep. zaten son 2 kontrolumde sadece nst'ye gırdim.

aneamm sen bu oğlanı biraz daha içinde tutarsan maşallah 4 kg yu bulur tosuncuk yavrum ya zaten bende en son cumartesi gittim kontrole çocuğumun suratını göremedim ki doğum kanalına girmiş kulakları görünüyodu sadece :D haklısın nst nasıl bir cihaz tanışmadım daha kendisiyle bakalım kg filan hesaplamıyodur belkim???

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

aneamm sen bu oğlanı biraz daha içinde tutarsan maşallah 4 kg yu bulur tosuncuk yavrum ya zaten bende en son cumartesi gittim kontrole çocuğumun suratını göremedim ki doğum kanalına girmiş kulakları görünüyodu sadece :D haklısın nst nasıl bir cihaz tanışmadım daha kendisiyle bakalım kg filan hesaplamıyodur belkim???

yok kız öyle kilo boy falan hesaplayan bi makina değil. kemeri var iki adet onları karnına bağlıyolar makınanın 2 adet zımbırtısını da kemerle teninin arasına sıkıştırıyolar biri ordan bebeğin kalp atışlarını alıyor biri de sancın olup olmaduğını. bi kağıda döküman olarak çizelge halinde çıkartıyor işte. dr. da o kağıda bakıp sancın olup olmadığını anlıyor.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

hadi hayırlısı gökçem o gne kadar doğurmassan tabe kız çok yakın gibi sezinliyorum doğumunu hazırlıklarını tamamla bacım beni haberdar et merakta koyma kızlara bildireyim bende hani heerkes tablomuza yorum yazmış sende bişi yok
haberin yoktur sanırım babuşla lilacsda doğum hikayelerini azacaktı ama bebişlerden fısat bulamadılar ne yazıkki
https://www.hanimefendi.com/subat-a...m-listesi-ve-annelerimizin-dogum-anilari.html

Şimdi yazcam ben zilli ağlamazsa :D

mesela ne kadannnnn zayıflıyolar annesi???:ask::ask:

Tatlım haftasına kilolarının (ödem) %10unu kaybetmeleri normalmiş.Biz 3470 gr doğduk, hastaneden 3320 gr çıktık.Bugün de 3200 geldik.Doktorumuz çok iyi dedi

kız çok tatlı yaa tipe bak. Maşallah Rabbim hepi-n-(m)izin yavrusunu nazarlardan saklasın İnşallah.

hissediyorum babuş haftaya salı doğuruyom bende :)

Amin canım Rabbim bir avazda sizi de kurtarsın inşallah sağ salim :utan:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

Tatlım haftasına kilolarının (ödem) %10unu kaybetmeleri normalmiş.Biz 3470 gr doğduk, hastaneden 3320 gr çıktık.Bugün de 3200 geldik.Doktorumuz çok iyi dedi

ağlıyor mu zilli? eheheheheh. maşallah kız zayıf zayıf diyodun bak maşallah etli butlu benim gelinim. yanaklarına kurban olduğumun yaaa. tam böyle şap şap vurmalık ısırmalık öpmelik koklamalık yaaa.

amin bu arada. nasıl sezoş olmak babuşum?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ağlıyor mu zilli? eheheheheh. maşallah kız zayıf zayıf diyodun bak maşallah etli butlu benim gelinim. yanaklarına kurban olduğumun yaaa. tam böyle şap şap vurmalık ısırmalık öpmelik koklamalık yaaa.

Amin bu arada. nasıl sezoş olmak babuşum?
Son 2 haftada aldı kilo bizimki babuş.Düşük doğum ağırlıklı diyolardı öncesinde...

Valla nasıl sezoş olduğumu bile anlayamadım ben...Zaten yaklaşık 6-7 saat yoğun,azar azar da 1.5 gün olmak üzere normal doğum sancısı da çektim...
Heyecanlanmaya bile fırsat olmadan apar topar sezoşa aldılar...Ama sonrası biraz zahmetli babuş onu diyim :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Son 2 haftada aldı kilo bizimki babuş.Düşük doğum ağırlıklı diyolardı öncesinde...

Valla nasıl sezoş olduğumu bile anlayamadım ben...Zaten yaklaşık 6-7 saat yoğun,azar azar da 1.5 gün olmak üzere normal doğum sancısı da çektim...
Heyecanlanmaya bile fırsat olmadan apar topar sezoşa aldılar...Ama sonrası biraz zahmetli babuş onu diyim :D

:( ne diyim babuş ya bugün ebe bi tanıdık manyak mısın sen yap sezoş kurtul normal doğumu hala aklım almıyor dedi. zati pamuk ipliğiyle bağlıyım şu sıralar normal doğum inadıma bilemıyorum ne olacak.

hayırlısı olsun ne diyim.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kızlar yemeğe anama gidecem çıkayım da hazırlanayım onur gelir az sonra dayanır kapıya hadi hadddi acıktım diyeee.

öpuyorum sizi sakın doğurmayın haaa sıra bende.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

bekliyorum babuşum yazmanı şöle içli içli anlatt biraz bendende alıntı yap msjlaştık ya o aralar :D

maşallahı var daha ne olsun kız iyi şükür kız o annesi narin güselim benim teyzesi anneannesi napıyo bebeğe onu anlat bide günde kaç bez değiştiriyon ortalama mesila

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlar yemeğe anama gidecem çıkayım da hazırlanayım onur gelir az sonra dayanır kapıya hadi hadddi acıktım diyeee.

öpuyorum sizi sakın doğurmayın haaa sıra bende.

kendine ii bak gökçe anlaştık o saman senle öptüm kocumannn adene ii bak doğurun artık sırayla azoo 39+0 oldu bekliyo halen tembel teneke :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
pikemmmmmmmmmm.... küs müsün bana yavrum...
tatlım küslük ni demek..:utan::utan: sana cevap yazdım zaten.. ama sen okumamısındır.. bizim internet cok sorunlu, cok yavaş....
elektirik durmadan kesiliyo tümgün gelmiyo falan....

şimdi de yarım saatte anca sayfa yeniledi... yani bilin durumumu bacılar, yanlış anlamayın beni............

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
akşam oldu yine uyku bastı benii :uyku: tansel gelmedi bugün littecım yok ne oldu acep kızlara :iyyyy:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
saol tatlım...:utan: amin cümlemize insallah.... ee hadi söyle kızına yola cıksın oda annesi..ehehh

aminn.. saol tatlım...
sen nasılsın , nasıl gidiyo annelik?:utan: bebiş nasıl oldu?

diyomm yaff dememm mi.. hadi kızım diyomm hadi yavrum diyom. ne işin var içerde cık artık diyom ama nerdeeee.. magnezyum içmekten midir nedir sancım neyin de yok benim. 39. haftaya girdik. benim catım acılmaya baslamadı mı hala niye agrım yok.:eek:ys:

tanselle little da gelmemişş dogurdu mu onlrda yoksam gitmişken-rgulu

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Mannakçım, anneannene çok üzüldüm, geçmiş olsun canım. Umarım sorunsuz atlatır..

Bugün kontrol vardı, NST de sancılar 100lerde cıktı ve hic 50nin asagısına inmedi... gerci doktor normal dedi acılmam yokmus sanırım ama alttan muayene hiç olmadım ben karından bakıldı hep...

Persembe gunu sabahtan hayırlısıyla insallah sezeryana alıcaklar, eger bel fıtıgımda bir sorun yoksa epidural sezeryan olucak...
Eger bizden dualarınızı esirgemezseniz cok memnun olurum.. Bol bol dua edin bize canlar... şimdiden de teşekkur ederiz..........

Umarım daha konusuruz girmeden, sevgiler sekerler......:utan::utan::utan:

Aaaay gözün aydın Pikem :utan: :utan: Hadi bakalım Perşembe de sana duadayız. Allahım yardımcın olsun güzel arkadaşım benim... :ask:

Bu arada bizim kontrolümüz Çarşamba günü balım :)

Evet ben seni başka aslı sanmıştım önce,sonra anlamıştım :utan:
Uyuyor teyzesi şu an minnoş.Arada mıkır mıkır mıkırdanıyo :utan:

Babuşum, kızına maşallah. Allahım nazarlardan saklasın, sağlık sıhhat versin. Sizlerle büyüsün inşallah... :utan:

bu arada hamileyken bile daha çok kıyafetim vardı :( hiç bir şey giyemiyorum, eşofmanlarla dolanıyorum, hamileyken en azından önden düğmeli olacak mecburiyeti yoktu, şimdi bir de o dert var, daha dolaşabiliyorken size tavsiyem önden düğmeli üstler edinin bolca... benim alışverişe çıkmam gerekecek mesela ama bebekle zor tabi...

Bak bunu hiç düşünmemiştim, çok sağolasın Lilacscım bu güzel uyarı için. :)

Bugün kimse doğurmamış :D Bakalım yarın noolcak :)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
aaaa tanselle little hala gelmemişş:ates:

nyse gideyim dizimi izleyeyim. two and half men günü:D ma ondan sonra tv de bişi yok:sinir: buraya gelirim artıkın 9 suları itibariye

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
selam kızlaarr:utan: annemler geldiği için pek giremedimm..bugün doktor kontrolümüz wardıı..kızım doğum kanalını inmişş,doktor bu kız kurtarmış kendini her an gelebilir artık dedii,doğum tetkitlerimizi yapalım hazırda bulunsun dedi,kan felan werdik dosyamıza koyuldu..alttan muayenem yapıldı,açılma ve yumuşama başlamış dedi...sonra kızıma baktık ultrasondan kilosu 2700 olmuş,haftamızla uyumluymuş kızceemm..alttan muayeneden sonra bizimki çoştu tekme tokat,ordan oraya dönmeler,çıkış ışığını gördü ondan galibaa:semsiye:haftaya tekrar muayenemiz olucak...

bu arada bblaunun kızı çok tatlı maşaallah süphanallah....

kızımın beşiğini felan tamamladık sayılır gece atarım fotolarınıı bal kızımınn eşyalarınnınn:utan:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Merhaba Kızlar;

Geçmişi okumadan sizlere yazayım dedim..
Çarşamaba günü sabah sipnal anestezi ile sezeryan olucam inşallah.. Bugün NST sonucum iyiyidi ama suyumda önemli azalma olmuş. Doktorum bebek hareketlerine dikkat et acil bişey olursa gel dedi..
Bizden böyle..
Garip bir heyecan, garip bir telaş var ..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar