Bblau gelmiş gitmis heralde,gordum bebişini Maşallah ne güzel yarabbim yaaa Alla bağışlasın ne büyük mutluluk
selam kızlar, nasılsınız???
bblau gelmiş bebişin resmini eklemiş, maşallah kuzucuğa, pek tatlı annesi...
pikecan da gün almış galiba, hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallah pikecim....
kız koyu verin bi isim beaa karı koca ama oğlun çok tatlı biliyomusun umut diyesim geldi ona umut bebek sitemize umut oldu şans getirdi o annesisaolun kızlar, tickerımızı değiştirdik teyzeleri biz artık koskoca adam oldukama daha ismimiz yok, biz koyamadığımız için herkes karışıyor ben de sinir oluyorum, koymayacam isim çocuğa en sonunda. tüm isimlerden soğudum bir anda.
ii oldu dediğin cnm bakalım bizlerdebu arada hamileyken bile daha çok kıyafetim vardıhiç bir şey giyemiyorum, eşofmanlarla dolanıyorum, hamileyken en azından önden düğmeli olacak mecburiyeti yoktu, şimdi bir de o dert var, daha dolaşabiliyorken size tavsiyem önden düğmeli üstler edinin bolca... benim alışverişe çıkmam gerekecek mesela ama bebekle zor tabi...
hoşgeldin köftem ösledik kız seni ne alemlerdesin aklımızı oynatıyoduk 6 gün yokluğunda dedik bu hatun doğurdu heral giremedi nete özelden msj attım kaydettin mi nomu onu de bana birde senden numaranı istiycem bişi olursa daha kalbimiz dayanmaz arayalım seni bacımhepinizi öpüyorum selamlıyorum hatunlarrr....
lilammmmmm kurban olurum kurbannnnnn... gel kız öpecemmm seni.. napıyosun yavrum anlat biraz. oğlun xmen nasıl? hayat nasıl?
Amin canım, bi ara bebek ağladı acıkmış, ondan çıktım
Canım çok teşekkürler.
Rabbim senin kuzucuğunu da bağışlasın.
Sen resim ekledin mi göremedim ben?
anammm pikem sırayı almıs persembeye.. teyy masallahh. allah sag salim kucagına almayı nasip etsin cnmm.
aminn.. saol tatlım...selam kızlar, nasılsınız???
bblau gelmiş bebişin resmini eklemiş, maşallah kuzucuğa, pek tatlı annesi...
pikecan da gün almış galiba, hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallah pikecim....
lilammmmmm kurban olurum kurbannnnnn... gel kız öpecemmm seni.. napıyosun yavrum anlat biraz. oğlun xmen nasıl? hayat nasıl?
leom; bugün 38 haftamıza gırdık. 38+0 bugun.
kontrolde sadece nst ye gırdım. çarşamba yine nsteye gel artık konuşalım dedi. suratıma bile bakmadı salak herif. gerçi o da haklı. herkes geçen haftaki randevusuna kar yüzünden gidemedği için bu hafta gelmiş. çok kalabalıktı.
bakalım salı gününr gün verecek diye bi his var içimde. 31 ocak yani.
ehehehehe evet babuş doğurdum ben
Yavruşum biras topalak doğdu ama tabi zayıflıyolar sonra
ehehehehe evet babuş doğurdum ben
Yavruşum biras topalak doğdu ama tabi zayıflıyolar sonra
kız çok tatlı yaa tipe bak. Maşallah Rabbim hepi-n-(m)izin yavrusunu nazarlardan saklasın İnşallah.
hissediyorum babuş haftaya salı doğuruyom bende
hadi bakalım hayırlısı gökçem tanselle littesunshıne gelsede bilsek ne zamana gün vermişler
gün mü alacaklardı? vayyy beee hala şaka gibi geliyor bana ya. kızım teker teker anne oluyoruz ya. ne ara büyüdük de biz yavrularımızı büyüteceğimizin günlere yaklaşıyoruz?
pikem hangi gün doğuracaksın sen?