2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
lilammmmmm kurban olurum kurbannnnnn... gel kız öpecemmm seni.. napıyosun yavrum anlat biraz. oğlun xmen nasıl? hayat nasıl?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
aha babuşum da burdaaa. eheheheheh babuşşşşşşşşşşş kız anne mi oldun sen yaa? ayrıca gelinimin yanakları etli etli tam ısırmalıkmış... ben öyle duydum...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Bblau gelmiş gitmis heralde,gordum bebişini Maşallah ne güzel yarabbim yaaa Alla bağışlasın ne büyük mutluluk :utan::utan:

Amin canım, bi ara bebek ağladı acıkmış, ondan çıktım :)

selam kızlar, nasılsınız???
bblau gelmiş bebişin resmini eklemiş, maşallah kuzucuğa, pek tatlı annesi...

pikecan da gün almış galiba, hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallah pikecim....

Canım çok teşekkürler.
Rabbim senin kuzucuğunu da bağışlasın.
Sen resim ekledin mi göremedim ben?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
saolun kızlar, tickerımızı değiştirdik teyzeleri biz artık koskoca adam olduk :) ama daha ismimiz yok, biz koyamadığımız için herkes karışıyor ben de sinir oluyorum, koymayacam isim çocuğa en sonunda. tüm isimlerden soğudum bir anda.
kız koyu verin bi isim beaa karı koca ama oğlun çok tatlı biliyomusun umut diyesim geldi ona umut bebek sitemize umut oldu şans getirdi o annesi
bu arada hamileyken bile daha çok kıyafetim vardı :( hiç bir şey giyemiyorum, eşofmanlarla dolanıyorum, hamileyken en azından önden düğmeli olacak mecburiyeti yoktu, şimdi bir de o dert var, daha dolaşabiliyorken size tavsiyem önden düğmeli üstler edinin bolca... benim alışverişe çıkmam gerekecek mesela ama bebekle zor tabi...
ii oldu dediğin cnm bakalım bizlerde
hepinizi öpüyorum selamlıyorum hatunlarrr....
hoşgeldin köftem ösledik kız seni ne alemlerdesin aklımızı oynatıyoduk 6 gün yokluğunda dedik bu hatun doğurdu heral giremedi nete özelden msj attım kaydettin mi nomu onu de bana birde senden numaranı istiycem bişi olursa daha kalbimiz dayanmaz arayalım seni bacım
lilammmmmm kurban olurum kurbannnnnn... gel kız öpecemmm seni.. napıyosun yavrum anlat biraz. oğlun xmen nasıl? hayat nasıl?

bende sana kurban olurum çirkin surat anlat bakım kontrolunu ne dedi doktor doğum ne zamanmış 38+lardasın artık
sezoş diyosa yapması lasm

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Amin canım, bi ara bebek ağladı acıkmış, ondan çıktım :)

Canım çok teşekkürler.
Rabbim senin kuzucuğunu da bağışlasın.
Sen resim ekledin mi göremedim ben?

hım bizlere egepol hastanesinden bulun demişti 16/01/2012 uygun bebek ayırt edersin babuş zaten melek gibin biblo biblo bizim bebeklerimiz maşallah rabbim özene bezene yaratmışş

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
anammm pikem sırayı almıs persembeye.. teyy masallahh. allah sag salim kucagına almayı nasip etsin cnmm.

saol tatlım...:utan: amin cümlemize insallah.... ee hadi söyle kızına yola cıksın oda annesi..ehehh

selam kızlar, nasılsınız???
bblau gelmiş bebişin resmini eklemiş, maşallah kuzucuğa, pek tatlı annesi...

pikecan da gün almış galiba, hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallah pikecim....
aminn.. saol tatlım...
sen nasılsın , nasıl gidiyo annelik?:utan: bebiş nasıl oldu?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
leom; bugün 38 haftamıza gırdık. 38+0 bugun.

kontrolde sadece nst ye gırdım. çarşamba yine nsteye gel artık konuşalım dedi. suratıma bile bakmadı salak herif. gerçi o da haklı. herkes geçen haftaki randevusuna kar yüzünden gidemedği için bu hafta gelmiş. çok kalabalıktı.

bakalım salı gününr gün verecek diye bi his var içimde. 31 ocak yani. :(

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
simurganka ve tansel'in doktor kontrolu vardı di i.. bakalım nasıl haberlerle gelicekler.. belkim 4. anne tansel olur carsamba günü????:acep::acep:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
leom; bugün 38 haftamıza gırdık. 38+0 bugun.

kontrolde sadece nst ye gırdım. çarşamba yine nsteye gel artık konuşalım dedi. suratıma bile bakmadı salak herif. gerçi o da haklı. herkes geçen haftaki randevusuna kar yüzünden gidemedği için bu hafta gelmiş. çok kalabalıktı.

bakalım salı gününr gün verecek diye bi his var içimde. 31 ocak yani. :(

hadi hayırlısı gökçem o gne kadar doğurmassan tabe kız çok yakın gibi sezinliyorum doğumunu hazırlıklarını tamamla bacım beni haberdar et merakta koyma kızlara bildireyim bende hani heerkes tablomuza yorum yazmış sende bişi yok
haberin yoktur sanırım babuşla lilacsda doğum hikayelerini azacaktı ama bebişlerden fısat bulamadılar ne yazıkki
https://www.hanimefendi.com/subat-a...m-listesi-ve-annelerimizin-dogum-anilari.html

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

hadi bakalım hayırlısı gökçem tanselle littesunshıne gelsede bilsek ne zamana gün vermişler

gün mü alacaklardı? vayyy beee hala şaka gibi geliyor bana ya. kızım teker teker anne oluyoruz ya. ne ara büyüdük de biz yavrularımızı büyüteceğimizin günlere yaklaşıyoruz?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
gün mü alacaklardı? vayyy beee hala şaka gibi geliyor bana ya. kızım teker teker anne oluyoruz ya. ne ara büyüdük de biz yavrularımızı büyüteceğimizin günlere yaklaşıyoruz?

yani kuzucuk büyüdük tabe karnımız burnumuzda bacım doğuracaz elbet sıramızla gün derken tansel ya bu çarşamba yada önümüzdeki çarşamba sezoş olcaktı işte littesunshıne kararsızdı normal mi sezoş mu die nstye alırlar heralde son bugün karar vericekti bakalım hatta gelmessem bilinki doğurdum filan diyodu bana msj atcaktı bakalım haber verir heralde

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar