2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Kızlar herkese merhaba .. kimler online goremiyorum cunku cok sorunlu bi internet var, malum grev devam ediyor burada....

Bugün kontrol vardı, NST de sancılar 100lerde cıktı ve hic 50nin asagısına inmedi... gerci doktor normal dedi acılmam yokmus sanırım ama alttan muayene hiç olmadım ben karından bakıldı hep...

(Neyse olurda giremezsem diye simdiden paylasayım dedim... cunku elektirikler hep kesiliyor burada... grev devam ediyor :( )

Persembe gunu sabahtan hayırlısıyla insallah sezeryana alıcaklar, eger bel fıtıgımda bir sorun yoksa epidural sezeryan olucak...
Eger bizden dualarınızı esirgemezseniz cok memnun olurum.. Bol bol dua edin bize canlar... şimdiden de teşekkur ederiz..........

Umarım daha konusuruz girmeden, sevgiler sekerler......:utan::utan::utan:

ayyy canım benim seninde perşembe belli oldu yani gözün aydın inşallah sende diğer arkadaşlar gibi sorunsuz kucağına alırsın meleğini çok öpüyorum kendine dikkat et emi:utan:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
oyyy canım benimmm hemen git ye mamanı aç kalma bende az önce kahvaltımı yaptım

ama çok keyifsizim yaa
evde bir sürüiş var yapmak istemiom
bıktım şu evin dağınıklığından ya tam anlamıyla bi toplanamadımm ben yaa

resmen evin düzeni değişti ne nerde unutuyorum artık

bide canım çok sııkkın
annem yolda memlekete gidio
annanemin göğsünde bi kitle vardı
o araştırıldı maalesef sonuç kötü
çarşamba günğ kemotarapi görmeye başlıcak ağır bi şekildeona çok üzülüyorum
anneme çok üzülüom onu öyle görünce oda fenalaşacak offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

tamam tatlım bende seni öptümmmmm
afiyet olsunnnnn
nilayım çok geçmiş olsun rabbim hayırlısıyla kurtarmayı nasip etsin çok zor bi durum allah hepinizin dualarıyla ayağa kaldırsın tez zamanda
Hoşbulduk,Antalyadan geldim kızlar,Bebikomm'un annesiyim ben :)
aaaa hoşgeldiniz sefa getirdiniz ne güsel yaaa teknolojik anne benim annem pc ye bile dokunmaz toz alırken filan yanlışlıkla dokunup açtığı olurdu ayyy şuna bişi oldu bakın der hemen :D sevindim merakınıza araştırma ruhunuza
nikaycım çok geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda şifasını versin ananenin..sen üzülmemeye gayret göster canım biliyorum zordur ama bebeğin var ve çok az bir zaman kaldı dikkat et kendine
bencede hiç kolay bir durum değil rabbim yardımcısı olsun kafaya takıp üzülme herşey kader kısmet rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah
afiyet olsun şekerparem götürrr yemekleri:)
yidim bi güsel ohhhh geldim

hakılsınnn canımmm
çook saolll
ama o benim için çok farklı ya onu çok görmek istiyorum
3 saatlik yol ama bu halimle eşim götürmüyo korkuyo bişey olur diye
mümkün olduğunca aklıma getirmemeye çalışıom işte amaa zorrrrrr
ama eşinde haklı nilaycım sen bol bol dua et rabbim hayırlısıyla yardımcısı olacaktır
hı hı lansinoh kullanıyom bayadırr
bende kullanyorum krem cnm faydasını görcez bakalım doğumda inşallah
Kızlar Allah hepinizi sağ salim kavuştursun bebişlerinize.Sizede benim gibi anane(babanne)olmanın heyecanını da yaşatsın,emin olun çok daha heyecanlı çok daha farklı duygular yaşıycaksınız.Kızım anne olmanın heyecanını yaşarken bende burda hem Anne hemde anane olarak ondan daha beter bir heyecanla bekliyorum :)
ayyy ne heyecanlı dimi annemde öle diyo bizlerde görcekmiyiz o günleri acaba :utan:
yaaa annelik böyle bir şey işte annenizi buldunuzmu hiç büyümüyosunuz :)
sırtımızı annemize dayamaya alışmışız her türlü nazımızı çekiyolar allah razı olsun annemde 1 hafta önce yerleşti benimle aynı apartmana torun bakacak die şimdi herşey önüme geliyo önümden kalkıyo tembellik çöktü üzerime
tuğbaaaaaaaaaaa
amma yedinn kıssssssssssssss
gelemedin bi türlüüüü

neyse kızlar çıkıom ben
başımm çatlıcak sankiiiii
öpüom hepinizii
çoluğumu çocuğumu yidin doymadın beaaaa geldim kız azda keyif yaptım annemle
valla leadercim benim tarih gokceden daha once bildigim ama beni unutmussun... birde ecrin vardı sanırım SAT 1 Mayıs olan... :)
güselim senide yazdım görmemişin kontrolu olanlar için demiştim sonrasında doğum sırasına göre yazdım ben hayırlısı olsun inşallah perşembe saat kaçta sezeryan hemen listeye ekliyim adını bebeğinin adını filan söyleyiver bilgilerini pikoşummm bide özelden nomu yazayım doğumdan sonra bilgilendirirsin beni bebek doğdu iyiyiz vs şu kdr kg şu kadar boyu die
Kızlar herkese merhaba .. kimler online goremiyorum cunku cok sorunlu bi internet var, malum grev devam ediyor burada....

Bugün kontrol vardı, NST de sancılar 100lerde cıktı ve hic 50nin asagısına inmedi... gerci doktor normal dedi acılmam yokmus sanırım ama alttan muayene hiç olmadım ben karından bakıldı hep...

(Neyse olurda giremezsem diye simdiden paylasayım dedim... cunku elektirikler hep kesiliyor burada... grev devam ediyor :( )

Persembe gunu sabahtan hayırlısıyla insallah sezeryana alıcaklar, eger bel fıtıgımda bir sorun yoksa epidural sezeryan olucak...
Eger bizden dualarınızı esirgemezseniz cok memnun olurum.. Bol bol dua edin bize canlar... şimdiden de teşekkur ederiz..........

Umarım daha konusuruz girmeden, sevgiler sekerler......:utan::utan::utan:

hadi inşallah yehuuu bu haftada bebek geliyoo mutlu oldum allahım bizede nasip et inşallah

Tepki
56
biiiizzzzz gelddddiiiiikkkk... nasılsınız annecikler keyifler nasıl ? pazartesi oluşundan mı bilemem ama bugün hiç keyfim yok benim.. Böyle bir kasvet bir kasvet patlıcam orta yerimden :uyku:

kendimi çok çirkin hissediyorum, ayaklarım sürekli şiş hiç inmiyorlar.. eşim koca ayak diyor evde :sinir: eski fotoğraflarımdaki incecik belime bakıp ağlamak istiyorum..

zaman yaklaştıkça doğum korkularım çoğalmaya başladı nasıl doğurcam ben, nasıl çıkıcak bu bebek ordan diye düşünmeden duramıyorum.. eşim istersen sezaryan ol diyor ama iri bebek değil max. 3 kilo doğucak değer mi diye düşünüyorum.. ayyyyy kafayı yicem yakında :iyyyy: :iyyyy:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Pikecim,tatlım günün belli olmuş,Rabbim sağlıkla kavuştursun bebeğine canım,dualarım seninle
Allahın izniyle güzel annelerin arasına katılacaksın, güzel haberlerini bekliyorum inşallah :utan:

Tepki
56
Pikecim,tatlım günün belli olmuş,Rabbim sağlıkla kavuştursun bebeğine canım,dualarım seninle
Allahın izniyle güzel annelerin arasına katılacaksın, güzel haberlerini bekliyorum inşallah :utan:

Blaucum gözün aydın hayırlısıyla kızını almışsın kucağına.. rabbim uzun ömürler versin.. nasılsınız ağrın sızın var mı?

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kardesim temizlik yapıyo valla sagolsun bende ufak ufak kendime gore isler yapıyom malum yarından itibaren kayınvalide geliyo mıncıklaşmalar falan filan amaannn...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
biiiizzzzz gelddddiiiiikkkk... nasılsınız annecikler keyifler nasıl ? pazartesi oluşundan mı bilemem ama bugün hiç keyfim yok benim.. Böyle bir kasvet bir kasvet patlıcam orta yerimden :uyku:

kendimi çok çirkin hissediyorum, ayaklarım sürekli şiş hiç inmiyorlar.. eşim koca ayak diyor evde :sinir: eski fotoğraflarımdaki incecik belime bakıp ağlamak istiyorum..

zaman yaklaştıkça doğum korkularım çoğalmaya başladı nasıl doğurcam ben, nasıl çıkıcak bu bebek ordan diye düşünmeden duramıyorum.. eşim istersen sezaryan ol diyor ama iri bebek değil max. 3 kilo doğucak değer mi diye düşünüyorum.. ayyyyy kafayı yicem yakında :iyyyy: :iyyyy:
o kaygı hepimizde var cnm sıkma canını oluruna bırak düşündükçe daha kötü olursun sen kendini hangi doğuma yakın hissediyosan onu olman tavsiyem olcaktır çünkü kasılıpta bir doğumu zorla başarmak inanki en çok sana eziyet olur balım

taze anne güseller güseli sılanın bal anasıı yirim seni hoşgeldin yaaa babuşum napıyon anlat kız bebeğini anlat ballandıra ballandıra azcık doğurasımız gelsin :ask:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
pikecimmm doğum tarihin belli olmuş canım şimdi burda ezan okunuyor rabbim hayırla kurtarsın inşallahhh dua vaktine denk gelmiştir canım umarım..
babuşummmm yaaa ama sen sılanın resmini koymuşsun ben görmedim ama:(:(bende merak ediyordum meleğimi..sen nasılsın bakalım görüşmeyeli yolunda inşallah herşey

Tepki
56

o kaygı hepimizde var cnm sıkma canını oluruna bırak düşündükçe daha kötü olursun sen kendini hangi doğuma yakın hissediyosan onu olman tavsiyem olcaktır çünkü kasılıpta bir doğumu zorla başarmak inanki en çok sana eziyet olur balım

şu son zamanlar o kadar zormuş ki bilseydim ilk dönemleri daha bir keyifli geçirirdim..

canım senin doğum şekli belli mi?

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
tuğba büyüküstün doğurmuş ikizlerini yeni gördüm ben aaa onun hamileliği benden bile küçüktü yaa erkenmi doğurdu acaba ikiz olduğu için anlamadım???

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

duymadım o kremi cnm fakat göğüs ucu için lanolinli krem olmasına özen göster o tahris ediciliği önleyen şey sıradan normal bir krem olmasın göbek için ne kullansan olur nemli bırakman yeterli

kolay bulunan bişi hatta şimdi araştırdım benim kullandığım daha yoğun bir lanolinli kremmiş dahada pahalı ama bebek ememiyo lansinoh tüm eczanelerde var 10 gr 22 tlmiydi ne idi öle bişi

Ben lansinoh almıştım kızlar,ama evde aventin numunesi de vardı göğüs ucu kremi sanki o daha güzel yumuşatıyo gibi...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
şu son zamanlar o kadar zormuş ki bilseydim ilk dönemleri daha bir keyifli geçirirdim..

canım senin doğum şekli belli mi?
aynen güselim katılıyorum sana ilk zamanların tadını çıkarmamışız demekki hiç benim doğum şekli şöyle belli mi derken herşey yolunda gidiyor bebek doğum kanalına girdi yanlız alttan muayene etmedi ama doktorun yorumu sen çok rahat normal doğurursun dedi bana son zamana kadar bekliycez gibi konuştu ben zaten canı gönülden normal için dua ediyorum rabbm gönlümüze göre versin herşeyi inşallah
Ben lansinoh almıştım kızlar,ama evde aventin numunesi de vardı göğüs ucu kremi sanki o daha güzel yumuşatıyo gibi...
hımm doğrudur lanilin oranı daha yüksektir babuşum ondandır benimde kullandığım panthenolun bir ürünü çok memnunum lanilin oranı epey yüksek yanlız tek sorun bebek doğduktan sonrada kullacaksam göğüs ucumu yıkayıpta emzirmem lazım yada lansinoha dönmem lasım eşimde doğurana kadar kullan sonra ben getiririm sana lansinoh dedi

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Blaucum gözün aydın hayırlısıyla kızını almışsın kucağına.. rabbim uzun ömürler versin.. nasılsınız ağrın sızın var mı?

Canım çok teşekkürler, darısı başınıza Allahın izni ve yardımıyla inşallah
E ağrı sızı haliyle oluyo sezeryanlı olduğum için...
Biraz da lohusalık hüznü denilen sendrom oldu bende.Bebeğim emmedi filan,azıcık sıkıntılar yaşadım duygusal olarak ama şimdi çok daha iyiyim hamdolsun.

taze anne güseller güseli sılanın bal anasıı yirim seni hoşgeldin yaaa babuşum napıyon anlat kız bebeğini anlat ballandıra ballandıra azcık doğurasımız gelsin :ask:

Ayy tuğbacım inan dünyanın en güzel duygusu bu.Allahım yüce Rabbim sağlıkla inşallah hepinize tattırsın, sağ selamet
Dünyanın en büyük aşkı.
Ben önceden -hamileyken dahi- kardeş sevgisinin üzerine tanımam diyordum.
Ama evlat öyle birşey ki, ne ana, ne eş, ne baba, ne kardeş...Böyle bir sevgi olamaz,Rabbim tüm özenenlere tattırsın.Bakarken insanın içi titriyo.
İnan 6 gündür, toplamda normal zamanda uyuduğum bir gün kadar uyumadım.Ama ayaktayım,hiç de yorgunluk duymuyorum :utan:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
aslıcan o kadından nefret ediyorum bir ismimden olduğu için 2 si gıcık suratlı olduğu ve ukala olduğu için ama yinede allah analı babalı büyütsün bilmiyorum takip etmiyorum o kadını ismimi değiştiresim var düşün o kadar sevmiyorum adımdan iğreniyorum :sinir:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
aslıcan o kadından nefret ediyorum bir ismimden olduğu için 2 si gıcık suratlı olduğu ve ukala olduğu için ama yinede allah analı babalı büyütsün bilmiyorum takip etmiyorum o kadını ismimi değiştiresim var düşün o kadar sevmiyorum adımdan iğreniyorum :sinir:

allah seni kız tuğbişim nasılda sinir olmuşsun öyle:):)kurban olurum tamam sormadım bişey:):)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

aynen güselim katılıyorum sana ilk zamanların tadını çıkarmamışız demekki hiç benim doğum şekli şöyle belli mi derken herşey yolunda gidiyor bebek doğum kanalına girdi yanlız alttan muayene etmedi ama doktorun yorumu sen çok rahat normal doğurursun dedi bana son zamana kadar bekliycez gibi konuştu ben zaten canı gönülden normal için dua ediyorum rabbm gönlümüze göre versin herşeyi inşallah

Canım lansinoh zaten yara olmayı engelliyormuş.Ama yara olduktan sonra işe yaramıyormuş.Doktorum bana yara olursa kullan diye başka bi krem verdi, onu da yıkayıp emzirmek gerekiyomuş.
Aldık o kremi ama bizim velet biraz tembel teneke olduğundan emmiyo, dolayısıyla da yara olmadı şimdilik...Sağarken acıyor ama lansinoh yada avent yeterli kalıyo.Aksi gibi de sütüm bir bol...Göğüslerim inanılmaz acıyo eğer sağmazsam.Kitleler var gibi oluyo...Önceden sağıyodum, o günlük ihtiyaca anca yetiyodu ama sanırım artık derin dondurucuya atmaya başlıcam.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ayy tuğbacım inan dünyanın en güzel duygusu bu.Allahım yüce Rabbim sağlıkla inşallah hepinize tattırsın, sağ selamet
Dünyanın en büyük aşkı.
Ama evlat öyle birşey ki, ne ana, ne eş, ne baba, ne kardeş...Böyle bir sevgi olamaz,Rabbim tüm özenenlere tattırsın.Bakarken insanın içi titriyo.
İnan 6 gündür, toplamda normal zamanda uyuduğum bir gün kadar uyumadım.Ama ayaktayım,hiç de yorgunluk duymuyorum :utan:

inşallah babuşum söylediğini hayal ediyorum ama yaşamadan çocuğumu kucağıma almadan anlamam mümkün değil onu hissettim babuş kızın o kadar güselki kız topikteki bebeklerimizinde maşallahı var biblo gibiler koy bir yere bak subanallah rabbm cümlemize yaşatsın aslıcan merak ediyodu kızını kaçırmış bi resmini koyup kaldırırmısın yada avatarına bir müddet koy ordan bakalım babuş olmas mı güsellik allahımmm mübarek ezan vakti bizede tez zamanda nasip et

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
tuğba büyüküstün doğurmuş ikizlerini yeni gördüm ben aaa onun hamileliği benden bile küçüktü yaa erkenmi doğurdu acaba ikiz olduğu için anlamadım???

Selam aslıcım...Nasılsın tatlım?
Yok onun hamileliği senden küçük olamaz, benden büyüktü çünkü :D
İyi bile idare etmiş ikizleri bu vakte :D

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
Canım çok teşekkürler, darısı başınıza Allahın izni ve yardımıyla inşallah
E ağrı sızı haliyle oluyo sezeryanlı olduğum için...
Biraz da lohusalık hüznü denilen sendrom oldu bende.Bebeğim emmedi filan,azıcık sıkıntılar yaşadım duygusal olarak ama şimdi çok daha iyiyim hamdolsun.

Dünyanın en büyük aşkı.

gözlerim doldu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
yarın kontrolüm varrr heycan dorukta gene bakalım kg aldımı benim uzun kızım:):)bu ara daha çok dikkat ettim pekmezime falan inşallah işe yaramıştır..nst de bakacak sancım varmı diye bu haftadan sonrada da artık kontrollerim haftada 1 olacak hadi bakalım hayırlısı..ben 23 şubatta doğuracam gibi hissdiyorum çok garip bir his var içimde hatta 23 şubatın perşembeye denk geldiğini bile tahmin ettim okadar deyim size:)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar