benimde senin gibi şikayetlerim var mobilyamız geldi bende hergün 2 saat havalandırdım pek kalmadı gibi kokusu hastane çantamızı hazırlamadım daha doğrusu hazırda çantaya yerleştirmedim bitti şükür bugün kayrolamızın yatağı gelecekaaaaa ne güzel ilk bebek geliyor.. allah herkesi bir avazda kurtarır inşallah..
biz iyiyiz ipek kızımla ufak tefek şikayetlerimiz var ama buna da şükür..
hazırlıklarımız tam gaz devam ediyor ama odamızın mobilya kokusu çıkmadığı için hiç bir şeyini yerleştiremiyorum.. daha çantası bile hazır değil![]()
sen nasılsın ? bitti mi hazırlıklar
günaydın kızçeler naparsınız bea
günaydın kızlarr,,hosgeldinizgünaydın hamileliklerinin son demlerini yaşayan güzel anneler![]()
nasılsınız keyifler iyidir umarım..
şöyle bir baktım doğuran kimse yok sanırım..
eda da gusel nazomm
lilacsıcım senin oğlanın adınada yağız diyesim varr yağız gibi bir delikanlı olur inşallah
benimde senin gibi şikayetlerim var mobilyamız geldi bende hergün 2 saat havalandırdım pek kalmadı gibi kokusu hastane çantamızı hazırlamadım daha doğrusu hazırda çantaya yerleştirmedim bitti şükür bugün kayrolamızın yatağı gelecek
günaydın kızlarr,,hosgeldiniz
eda da güzel tuğbam ama karsı komsumun kızının adı eda.zaten ipek olamayısının sebebide üst komsumuzun kızının adı olması..benim iş zor her isim herkeste var.lügata yeni bi isim eklemek lazım bizim için.
az önce arkadaslarım aradı.dısarda bulusalım diye gelip beni alırsanız olur dedim :sila: zaten ortalık çamur araba kullanacak halim bilem yok..ben cıkayımda su olağanüstü saclarıma sekil vereyim.kazulet gibiler hiç bi şekle girmiyorlar yaa..öperim hepinizi...
günaydın kızlarr,,hosgeldiniz
eda da güzel tuğbam ama karsı komsumun kızının adı eda.zaten ipek olamayısının sebebide üst komsumuzun kızının adı olması..benim iş zor her isim herkeste var.lügata yeni bi isim eklemek lazım bizim için.
az önce arkadaslarım aradı.dısarda bulusalım diye gelip beni alırsanız olur dedim :sila: zaten ortalık çamur araba kullanacak halim bilem yok..ben cıkayımda su olağanüstü saclarıma sekil vereyim.kazulet gibiler hiç bi şekle girmiyorlar yaa..öperim hepinizi...
selam kızlar...
selam lahanam kız ne yapıyosun sen gece matinesi kurmuşunuz geçen akşam zilliler sizi gündüz toto deviriyonuz gece nöbet tutuyonuz demi?
heeee geceleri takılıyoz artık) ben gündüz uyuyoreum gece yarasa gibi takılıyorum
sende izne çık bebişim bize katıl.
,,
nereye çıkatım bacım yaaa ben izne çıktığımda siz bebelerinizle uğraşıyo olcaksınız
Hu huuu selam kızlar biz geldikkkk
hoşgeldin pıtırcık teyzeHu huuu selam kızlar biz geldikkkk
,,
olsun kız sende bizim tecrübelerden yararlanırsın işte.
,,
olsun kız sende bizim tecrübelerden yararlanırsın işte.
hoşgeldin yavruş.
hoşgeldin pıtırcık teyze
yararlancam inşallahta girerseniz nete tabisi evde boşken giremiyonuz anam bebek gelince nasıl girceksiniz? merak ediyorum doğrusu
hoşgeldin pıtırcık teyze
yararlancam inşallahta girerseniz nete tabisi evde boşken giremiyonuz anam bebek gelince nasıl girceksiniz? merak ediyorum doğrusu
Gokce naber canum sen daha dogurmadın mı yahu