2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
alıntılarımın hepsi gitti
aklımda kalanları yazıyom

aslı park yatak çok güzel Allah güle güle yaturmayı nasip etsin

azelya ve tansel bebeklerinize maşallah

demet evinizin işi bitmiş hayırlı olsu güle güle oturun

başka unuttumm :acep:

nerdesin kız heh ordamısın? kaybolma meydandan lütfenn burda ol yaz hepp doğurana kadar

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Sağol tatlım hayatım
10lu rakamlara düşmüşsün :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
İkisi de çok güzel ama 1.si daha tatlı :D

Sağol tatlım

Ben de şeker siparişi verirken isim konusunda kararsızdım.Onun için "hoşgeldin küçük adam" yazdırdım :D

süper yavrum dimi çok taklu yayamaz oğlann bi dane daha var buna benzer oda tuvalet kağıdını koparmaya çalışıyo donlar aşağıda klozetin dibinde çirkin şeylerr

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
evet aklımda senin yazdırdığın, olmazsa çalacam onu, ama verdiğim kişiler sonradan bu kimindi demesinler istiyorum -rgulu

Hee onu bende düşündüydüm ama verceğim kişiler hep akraba :D Akrabalar arasında da tek bebek bekleyen benim diye yaptırdım :D

Kızlar ben Esra Erol'a bakacam yine :D İyice sardı program beni-rgulu
Öperim hepinizi :vecihi:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
gece matinesi kuruyonuz bozuluyom bilesiniz hadi git bakalım azoşşş izle doğmayan oğluna kız bakk :lilav:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
evet aklımda senin yazdırdığın, olmazsa çalacam onu, ama verdiğim kişiler sonradan bu kimindi demesinler istiyorum -rgulu

bende hosgeldin kücük kadın mı yazdırayım acaba? cok sevimli olmadı.. aman ya isim bulamadım. ne yazdırayım hosgeldin melegimmm mi yazdırayım, bebügümm mü yazdırayım :D

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
slmmm kızlarrrr

kızlar dün park yatağını aldık akşam eşim binbir zahmetle kurdu bakalım beğenecekmisiniz:D
bu rada gördüğünüz minili battaniyede annesinin yani benim başlayıp elime yüzüme bulaştırdığım ve en son anneannesinin tamamladığı battaniye:D:D

aslıcımmmmmm park yataklarımızz aynııııııııııııı

çok güselll yaa bende çok beğenerek aldım beşiğimizi
ama sana tavsiyem o üst kısmını ütüleee
bende onun krırşıklığına taktım ama bi ütüledim çok güsel oldu
ama direk ütülemedim altına havlu koydummm

ben daha beşiğimizi yatak odama kurmadımm

bir kurayım bende resim eklicemmmm

kızlarr mevlüt şekerlerim belli oldu gibi dün görümcem aradı tuğba buldum istediğin şekerlerden ama burda değilmiş istanbulda çıktı

Ekli dosyayı görüntüle 10216 bundn ellerinde 35 adet kalmış şubat başı gelceğini söylüyolar ama gelmesse şu alttakilerden ilave etcem 15-20 tanede

Ekli dosyayı görüntüle 10215

canımmmmmmm ilki çooooooooookkk güsellllllllll

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Selam kızlar...Maşallah 30 sayfa ne ara kaynattınız ule :D Henüz geçmişi okuyamadım..Pazardan aldıklarımı dolaba yerleştirdikten sonra okucam inşallah :)
Bugün doktora gittik...Oğlum 3,130gr. ve 50cm. olmuş maşallah.
Ama tostik henüz doğum kanalına yerleşmemiş..Doktorum "şimdiye kadar yerleşmesi gerekirdi" dedi, bakalım bekleyeceğiz.Bu gidişle şubat ayına bile sarkabilirmiş gelmesi..Eğer o kadar uzarsa bu oğlan 4 kiloyu 10 defa geçer ne edecem bilmiyorum :D Sonra nstye girdik, nstyi sevdim yatak çok rahattı, tatlı tatlı uykum geldi :D Nst sonucunu doktoruma götürdüm "başlamış artık sancıların yavaş yavaş" dedi..9 gün sonrasına randevu verdi.Alttan muayene edecek oğlum kanala yerleşirse.
Bizden bu kadar kızlar...Heee artık tartmıyor beni pes etti adam :D

Azoşcum gözün aydın maşallah subhanallah Kuzey Beye
Benim kıza da bir haftada 500 gram aldı görünüyo diye usg.de hata var bu kadar alması imkansız dediydi doktor :D
Demek ki oluyomuş...

anammm tırstım ben kızlar yaa doktorumu aradıydım şu idrar için bana dediki acil gelirmisin idrarmı suyun burdan bilemem dedi bende şimdi mümkünd eğil dedim yarın gel sabahtan ozaman sen dedi hem nst yede bağlarız dedi ayyy yaa sumu yoksa allah korusun daha çok erken
Aslıcım sanmam su olduğunu idrardır bana kalırsa, ama sen tedbiri elden bırakma yine de tatlım...Ama gönlünü ferah tut...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

teşekkür ederim hayatım...
sen nasılsın? izne ayrılınca günler nasıl geçiyor?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Azoşcum gözün aydın maşallah subhanallah Kuzey Beye
Benim kıza da bir haftada 500 gram aldı görünüyo diye usg.de hata var bu kadar alması imkansız dediydi doktor :D
Demek ki oluyomuş...

Aslıcım sanmam su olduğunu idrardır bana kalırsa, ama sen tedbiri elden bırakma yine de tatlım...Ama gönlünü ferah tut...

Sağol canım benim Yok bi yanlışlık yoktur merak etme, Müko bişe demedi :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
azoss napan kızzz bu saatte:D bak ben avatarr yarısmasına da katıldım.. oylamayan kalmasınn.. :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
cok piss baskım varr.. basıyo basıyo cıktıgı yok. acı cekiyorum sadece. işin garibi aynı anda zıbıtık zıbıtık oynuyo bide kıcı biyerde bası bi yerde:D yedigim bişi mi costuruyo bu cocugu acep.. . neyse cıkıyorum dayanamiyciiimm yatayım en iisi:eek:ys:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
slmmm kızlarrrr

aslıcımmmmmm park yataklarımızz aynııııııııııııı

çok güselll yaa bende çok beğenerek aldım beşiğimizi
ama sana tavsiyem o üst kısmını ütüleee
bende onun krırşıklığına taktım ama bi ütüledim çok güsel oldu
ama direk ütülemedim altına havlu koydummm

ben daha beşiğimizi yatak odama kurmadımm

bir kurayım bende resim eklicemmmm

canımmmmmmm ilki çooooooooookkk güsellllllllll
zevkleriniz nasıl da aynı nilayım demi? park yatak mükemmel ya alışa gelmişin dışında saltanat yatağı gibi şaşalı duruyo çok şık ve kokoş güle güle kullanın ikinizde bebitom

bu arada şekerler içinde kesinlikle ilk eklediğimi istiyorum çok sevimli ama şimdilik 35 adet varmış ellerinde rica minnet üzerine getirtcekler ay başına söz verdiler görümcemde böle bir incelik yaptı sağolsun araştırıp bulmuş süper oldu yani
Lidoş çok güzelmiş şekerler...Ben ilkini beğendim ama daha çok...

sağol babuş herkeşler ilkini beğendi demekki hakkaten hemfikiriz çok sağolun kızlarrr gelirse siparişim eklerim buraya yine doğurmassınız görürsünüz bakalım görümceme bağlı o alacak çünki ödemesini yapınca ancak gidip alabilirim :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar