2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
aaaaa ne güzel ilk bebek geliyor.. allah herkesi bir avazda kurtarır inşallah..
biz iyiyiz ipek kızımla ufak tefek şikayetlerimiz var ama buna da şükür..
hazırlıklarımız tam gaz devam ediyor ama odamızın mobilya kokusu çıkmadığı için hiç bir şeyini yerleştiremiyorum.. daha çantası bile hazır değil :(

sen nasılsın ? bitti mi hazırlıklar
benimde senin gibi şikayetlerim var mobilyamız geldi bende hergün 2 saat havalandırdım pek kalmadı gibi kokusu hastane çantamızı hazırlamadım daha doğrusu hazırda çantaya yerleştirmedim bitti şükür bugün kayrolamızın yatağı gelecek

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
günaydın kızçeler naparsınız bea

günaydın hamileliklerinin son demlerini yaşayan güzel anneler :) :) nasılsınız keyifler iyidir umarım..
şöyle bir baktım doğuran kimse yok sanırım..
günaydın kızlarr,,hosgeldiniz
eda da gusel nazomm

lilacsıcım senin oğlanın adınada yağız diyesim varr yağız gibi bir delikanlı olur inşallah

eda da güzel tuğbam ama karsı komsumun kızının adı eda.zaten ipek olamayısının sebebide üst komsumuzun kızının adı olması..benim iş zor her isim herkeste var.lügata yeni bi isim eklemek lazım bizim için.

az önce arkadaslarım aradı.dısarda bulusalım diye gelip beni alırsanız olur dedim :sila: zaten ortalık çamur araba kullanacak halim bilem yok..ben cıkayımda su olağanüstü saclarıma sekil vereyim.kazulet gibiler hiç bi şekle girmiyorlar yaa..öperim hepinizi...

Tepki
56

benimde senin gibi şikayetlerim var mobilyamız geldi bende hergün 2 saat havalandırdım pek kalmadı gibi kokusu hastane çantamızı hazırlamadım daha doğrusu hazırda çantaya yerleştirmedim bitti şükür bugün kayrolamızın yatağı gelecek

ben her gün havalandıramadım, gündüz iş'te olunca akşamları da çok soğuk diye pek açamadım camı.. artık bu hafta sonu iyice havalandırırım ..dua ediyorum valla zamanında gelsin diye.. senin de bir şeyin kalmamış bitmiş sayılır..

eda da güzel tuğbam ama karsı komsumun kızının adı eda.zaten ipek olamayısının sebebide üst komsumuzun kızının adı olması..benim iş zor her isim herkeste var.lügata yeni bi isim eklemek lazım bizim için.

az önce arkadaslarım aradı.dısarda bulusalım diye gelip beni alırsanız olur dedim :sila: zaten ortalık çamur araba kullanacak halim bilem yok..ben cıkayımda su olağanüstü saclarıma sekil vereyim.kazulet gibiler hiç bi şekle girmiyorlar yaa..öperim hepinizi...

hoşbulduk canım sen de hoşgeldin..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

vah kuzum o saman al sana kimsede olmayan isim biraz zor tabe ama ireme uyumlu bi şu var
İdil:Kır yaşamını anlatan kısa şiir ya da yazı

Esila:öğlen ile ikindi arasında günün en hayırlı zamanı
Enise: Sevimli / Dost / Cana yakın arkadaş
Benan: Parmakla gösterilecek kadar güzel(ki bu senin kızçen için adeta)
daha çok var aklıma gelirse yazarım

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

hoşgeldin pıtırcık teyze

yararlancam inşallahta girerseniz nete tabisi evde boşken giremiyonuz anam bebek gelince nasıl girceksiniz? merak ediyorum doğrusu

kız hakikaten olmuyor aklım burda ama bi iş çıkıyo illakı. bı de benım sık gıremememin nedeni laptop olması evde. sevmıyorum yazamıyorum bununla. bi de uyku bastırıyor bu ara çok.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
hoşgeldiniz gökçem dünyam yatağımızda geldi eksik kalmadı odamızın resimlerini eklerim artıkın

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar