Selam aslıcım.Oh çok şükür çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.Maşallah asyaya
Demek özgür kız,zilli
Artık kendini yorma tatlım,dikkat edicez napalım...
Peki izne ayrılıyomusun yoksa çalışcak mısın 37ye kadar?
hoşgeldin babuşşş
Selam aslıcım.Oh çok şükür çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.Maşallah asyaya
Demek özgür kız,zilli
Artık kendini yorma tatlım,dikkat edicez napalım...
Peki izne ayrılıyomusun yoksa çalışcak mısın 37ye kadar?
hadi hayırlısı güselim korkulcak bişi yok çok şükür rahim açılmanada dikkat etcen artık yorma kendini zilli dursun daha içerde 4-5 hafta daha
dimi kesinlikle katılıyorum biz çalışan insanlar evde oturamayız rahat dürter bizi ya temizlik hastas olur çıkarız yada ne bilim işte babuş sen nasılsın kızın nasıl?
gözün aydın aslıcım herşeyin yolunda olmasına sevindim o kadar panik yaptın üzüldün canım yaaaa
valla bana tarihi vercek gibi geliyo camu cts :lululu:
kız aslı dra mı gitiinnn etkenmi miş doğummmmm
kızlar oğlumun odasının resimlerini koydum ciciler ve odalar topiğine bilginize
aboovvvvv
hayırlısı olsun inşallahhhh
kızlar geldim ben...
önce detaylı ultrasona aldılar organlarına bakıldı bir sorun varmı diye birşey çıkmadı şükür sadece asya sürekli hıçkırdığı için tam yakalayamadı kalp ritimlerini güldü doktorumuz baya..neyse ordan çıktık kan ve idrar verdim.sonra nst ye çıktım çektirdik ondada zorluk çıkardı sıpamkayıp durdu sürekli ordaki hemşirede çok özgürlük düşkünü bir kız olacak bu sıkıntıya gelemiyor hiç dedi
neyse sonuçlarımızı alıp çıktık doktorumuza gösterdik şükür sıvımda azalma yokmuş sanırım o kaçan idraryanlız doğum pozisyonunu almış kızım aferin ona
ve rahmimde az bir açılma var dedi dikkat etmen lazım dedi doktorum...sık-bırak egzersizleri yapacakmışım artık sonra yorulmayacaksın ayakta fazla kalmakta yok dedi..ve raporumuda aldım geldimm..15 gün sonra tekrar nstde bakacakmış.sonrakş kontrollerin haftaya düşecek dedi benden haberler bunlar kızlar
yaa teyzesi özgür kızmış benimkisi
valla doktorumun yanındaki hemşire açıklığı okuyunca raporda pek vermez erşad bey raporu izne ayrılabilirsin dedi belki dedi ama doktorum biraz da bana bıraktı bende açıkçası idare etmek istedim doğum sonrası kullanayım diye.15 gün sonra tekrar gidicem canım bakalım eğer sıkıntı görürse ozaman izne ayrılırım mecbur..sanırım erken gelecek asya çünkü doğum kanalına yerleşmiş artık herşeyini hazırlamak lazımve en önemlisi kg açığını kapatmış ne yiyorsan devam dedi doktorum
ayy yorma kendini canım yaaa ütüyü yaparkende sakın ayakta durma çok baskı yapıyorlar sonra
ay geçmişi okuyamıcam çokkkkk çünkü
var mı önemli bi gelişme
ablam geldi
anammmm oğluma neler getirmiş neler saysam bitmez
yarın fotolarınmı çeker koyarım inşallah
gerçi yarın kontrol de var ama denicem
hoşgeldin babuşşş
hayırlısı cnm haberdar edersin bizi yineee öptüm seni çıkcam şimdi çok yogunumvalla bana tarihi vercek gibi geliyo camu cts :lululu:
kız aslı dra mı gitiinnn etkenmi miş doğummmmm
kızlar oğlumun odasının resimlerini koydum ciciler ve odalar topiğine bilginize
hadi gözün aydın aslı, korkulacak bir durum yokmuş yine deçok sorun görseydi çalışmana müsade etmedi bence. artık çok yorma kendini sen de ama dikkat et
Korkma aslıcım hiç, biliyosun benim de doğum kanalındaydı ve 15 güne kadar doğum dedi doktorum ama o yerleştiği andan itibaren hiç ilerlememiş...Allahın izniyle,idare edebildiğince edersin,çok ihtiyaç duyarsan da bozdurursun raporu.Nasılsa yasal izni hakettin...
layla
çok güzel odanız, süper de yerleştirmişsin, deneyimli annelerle aynı topik de olmak pek güzelben her şeyi kendi takımıyla koymuştum ama patikler bi tarafa eldivenler bi tarafa çok daha kullanışlı tabi, thank youuuu
ula noluyo yaaaa evde durdukça uykum geliyo uyuyım bariii
boğazım ağrıyor, eşim de nezle oldu dün akşam, herhalde ondan da bana bulaşmaya başladı, pzt ye kadar iyileşmem lazım, var mı bana tavsiye edebileceğiniz bir şey ?