2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

hadi hayırlısı güselim korkulcak bişi yok çok şükür rahim açılmanada dikkat etcen artık yorma kendini zilli dursun daha içerde 4-5 hafta daha

dimi kesinlikle katılıyorum biz çalışan insanlar evde oturamayız rahat dürter bizi ya temizlik hastas olur çıkarız yada ne bilim işte babuş sen nasılsın kızın nasıl?

sağollll teyzesi dikkat edicez bakalım inşallah bundan sonra annem geldi neyseki yoksa çok zorlanırdım:(:(

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
valla bana tarihi vercek gibi geliyo camu cts :lululu:

kız aslı dra mı gitiinnn etkenmi miş doğummmmm

evet yaa sorma hayatımcım doğum kanalına kafası girmiş az da açılman başlamış dedi doktorum kendini yormaman lazım dedi bakalım 36ya kadar ancak durucak gibime geliyor hayırlısı:D

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
kızlar geldim ben...
önce detaylı ultrasona aldılar organlarına bakıldı bir sorun varmı diye birşey çıkmadı şükür sadece asya sürekli hıçkırdığı için tam yakalayamadı kalp ritimlerini güldü doktorumuz baya..neyse ordan çıktık kan ve idrar verdim.sonra nst ye çıktım çektirdik ondada zorluk çıkardı sıpam:)kayıp durdu sürekli ordaki hemşirede çok özgürlük düşkünü bir kız olacak bu sıkıntıya gelemiyor hiç dedi:):)
neyse sonuçlarımızı alıp çıktık doktorumuza gösterdik şükür sıvımda azalma yokmuş sanırım o kaçan idrar:)yanlız doğum pozisyonunu almış kızım aferin ona:)ve rahmimde az bir açılma var dedi dikkat etmen lazım dedi doktorum...sık-bırak egzersizleri yapacakmışım artık sonra yorulmayacaksın ayakta fazla kalmakta yok dedi..ve raporumuda aldım geldimm..15 gün sonra tekrar nstde bakacakmış.sonrakş kontrollerin haftaya düşecek dedi benden haberler bunlar kızlar

hadi gözün aydın aslı, korkulacak bir durum yokmuş yine de:) çok sorun görseydi çalışmana müsade etmedi bence. artık çok yorma kendini sen de ama dikkat et:utan:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
yaa teyzesi özgür kızmış benimkisi:D
valla doktorumun yanındaki hemşire açıklığı okuyunca raporda pek vermez erşad bey raporu izne ayrılabilirsin dedi belki dedi ama doktorum biraz da bana bıraktı bende açıkçası idare etmek istedim doğum sonrası kullanayım diye.15 gün sonra tekrar gidicem canım bakalım eğer sıkıntı görürse ozaman izne ayrılırım mecbur..sanırım erken gelecek asya çünkü doğum kanalına yerleşmiş artık herşeyini hazırlamak lazım:)ve en önemlisi kg açığını kapatmış ne yiyorsan devam dedi doktorum:D:D
ayy yorma kendini canım yaaa ütüyü yaparkende sakın ayakta durma çok baskı yapıyorlar sonra

Korkma aslıcım hiç, biliyosun benim de doğum kanalındaydı ve 15 güne kadar doğum dedi doktorum ama o yerleştiği andan itibaren hiç ilerlememiş...Allahın izniyle,idare edebildiğince edersin,çok ihtiyaç duyarsan da bozdurursun raporu.Nasılsa yasal izni hakettin...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
layla

çok güzel odanız, süper de yerleştirmişsin, deneyimli annelerle aynı topik de olmak pek güzel :D ben her şeyi kendi takımıyla koymuştum ama patikler bi tarafa eldivenler bi tarafa çok daha kullanışlı tabi, thank youuuu

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
hadi gözün aydın aslı, korkulacak bir durum yokmuş yine de:) çok sorun görseydi çalışmana müsade etmedi bence. artık çok yorma kendini sen de ama dikkat et:utan:

sağol canım benim inşallah en azından 36.haftaya kadar beklesinde kuşum sonra gelsin canım yaaa

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Korkma aslıcım hiç, biliyosun benim de doğum kanalındaydı ve 15 güne kadar doğum dedi doktorum ama o yerleştiği andan itibaren hiç ilerlememiş...Allahın izniyle,idare edebildiğince edersin,çok ihtiyaç duyarsan da bozdurursun raporu.Nasılsa yasal izni hakettin...

evet canım inan düne oranla daha rahatım rbbimin dediği olur napalım bekleyecez işte gününü:)evet bende bir sıkıntı olursa bozdururum dedim raporumu şimdili idare edicez bakalım canım sıkcaz dişlerimizi:D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
layla

çok güzel odanız, süper de yerleştirmişsin, deneyimli annelerle aynı topik de olmak pek güzel :D ben her şeyi kendi takımıyla koymuştum ama patikler bi tarafa eldivenler bi tarafa çok daha kullanışlı tabi, thank youuuu

teşekkür ederim canım benim duvarınada şu avatarımdaki panodan yapayım işim bitecek keçe bulamadım daha

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
boğazım ağrıyor, eşim de nezle oldu dün akşam, herhalde ondan da bana bulaşmaya başladı, pzt ye kadar iyileşmem lazım, var mı bana tavsiye edebileceğiniz bir şey ?

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
boğazım ağrıyor, eşim de nezle oldu dün akşam, herhalde ondan da bana bulaşmaya başladı, pzt ye kadar iyileşmem lazım, var mı bana tavsiye edebileceğiniz bir şey ?

geçmiş olsun ballı ıhlamur içine kabuk tarçın çok iyi geliyor birde kuşburnu ama poşet değil kurutulmuş olanı

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Merhaba Kızlar;
Bugün yine işe gidemedim, son hafta döküldüm vallahi.. Umarım işten atılmam:)
Çok yorgunum, ödem olmasın diye tuzsuz yemeye çalışıyorum ve sanırım tansiyonum düşüyor..

ASLICIM;
Gözün aydın tatlım, bebişte sıkıntı yokmuş..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar