2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
aynı anda oynattıysa 1 kere bastım ben:D

O zaman ben de öyle yappim Saol Ecrinim, teşekkür ederim :D

Gökçem, alıntılıadım senden de ama nedense almadı. Nst de bebek hareket ettiğinde sana basman için ucunda bi buton olan bişi veriyolar ona basıyosun... En azından bizim doktorda öyle... Bugün ilk kez ciddi nst yapıcaz da, 2 hafta önce ben merak ettiğim için 10 dk deneme yapmıştık...

Neyse fıstıklar ben şimdi çıkayım, doktordan gelince yazarım inşallah durumları...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
diplomayı arkadasın annesine aldırdım hiç sorun cıkmamıs sükür kargoya vermiş bile ayvalıga gitmeme gerek kalmadı.

kadını yarın için aradım ama yarın orucluymus cumartesi geleyim temizlige dedi. pazartesi oolsun o zaman dedim gec kalkıyoruz diye ama erken gidicek olursa cumartesiye alırım onuda hallettim:D
aksam cantayı kapatayım artık bez eksik ama alınca acar koyarım içine artık
daha fazla ders calısmam lazım. mayısa bişi kalmadı. dua edin de beynime girsin herseyi unuttum sanırım:sinir:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ayy internette herkes gelinligini satıyo alan oluyo dmek:D bende mi satsam saklamak yerine:D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kızlar napıııyonuz? :D

Size acele bişe sorup çıkıcam çünküsüm doktora gidicem :D Ama akşama gelicem inşallah. Soru şudur:

Nst de her harekette düğmeye basıcaz ya. Benim kızım öyle tek hareket yapmıyo. Harekete başlayınca hem eliyle ittiriyo hem ayağıyla ittiriyo hem de sırtı mı yoksa poposu mu olduğunu anlaymadığım bi yerini havaya dikiyo. Şimdi bu 3 hareket mi? 3 kere mi basıcam 1 kere mi? Acele cevap piliiiiiissssssss :D

Canım geç gördüm mesajını ama yine de yazayım dedim.Birkaç tip nst aleti var,birinde butona basıyosun bebeğin hareketlerini yakalamak için.Bu tip kendi de bebek hareketlerinin grafiğini çiziyo,sanırım annenin de farkındalığını ölçüyolar.
Bebek hareketleriyle kalp atışlarında hızlanma olması gerekiyor...
Bazı tipler de bebek hareketlerini hiç saptamıyor.Bunlarda butona da basmıyosun.Sadece rahim kasılmalarını ve kalp atışlarını saptıyor...
Ben iki tipe de girdim.Butonsuz olanda bebek hareket ettikçe müzik çalıyodu...
Senin söylediğin gibi komplike hareketlerde eğer ara vermeden yapıyosa bir kez bastım ben.Arada birkaç saniye de olsa geçiyosa peşpeşe bastım....

boğazım ağrıyor, eşim de nezle oldu dün akşam, herhalde ondan da bana bulaşmaya başladı, pzt ye kadar iyileşmem lazım, var mı bana tavsiye edebileceğiniz bir şey ?

Canım geçmiş olsun...Benim boğaz ağrısına en iyi geldiğini düşündüğüm kür sıcak süt,bal,tarçın karışımı.Genelde toz tarçın kullanıyorum.Birkaç gün peşpeşe yapınca boğaz ağrım-kulak ağrım kalmıyo...

Merhaba Kızlar;
Bugün yine işe gidemedim, son hafta döküldüm vallahi.. Umarım işten atılmam:)
Çok yorgunum, ödem olmasın diye tuzsuz yemeye çalışıyorum ve sanırım tansiyonum düşüyor..

ASLICIM;
Gözün aydın tatlım, bebişte sıkıntı yokmuş..

Selam tanselcim...Az tuz kullanmaktan ziyade en önemli unsur bol su içmek bence.Çalışırken ben düzenli su içiyordum.Hiç ödemim olmadı.İzne ayrılınca düzenim bozuldu,alyansımdan fark ediyorum,biraz ödemim var.Tuzlu hiç yemiyor olmama karşın su tüketimi değişince durum farketti...

kızlar ben çıkıyorum biraz işim var toparlayım..sonrasında kayınvalidem hamsi kuşu yapacakmış daha doğrusu anneciğime yaptırır kesin ben bilmiyomki demiştir uyuz:(:(neyse onlarda olacaz bu akşam offfff hadi görüşüüzzzz

Afiyet olsun aslıcım.Bu hamsi kuşunu duymuştum ama ne olduğunu bilmiyorum,nasıl bişey? Bildiğimiz hamsi mi?

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
:) Ben varım :D
Şimdi girdik eve.
Durumumuz çok şükür iyiymiş. 49,5 cm 2800 gr ız. Sancımız çıkmadı. Rahim ağzımızda açılma yok. 7-10 günümüz kesin var ama tabi belli olmaz bu işler dedi doktorumuz. Karnımdaki sürekli kasılma halini sordum. Sıklığına ve süresine bakalım. Muhtemeln yalancı kasılmalardır ama yine de takip edelim dedi. İşte bizden haberler böyle :ninni:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Babuşum, bu nst ile ilgili bilgilendirmen için de teşekkür ederim. Ben de aynen dediğin gibi yaptım: birkaç komplike hareketi birden yaptığında 1 kez bastım. 1 sn bile durup tekrar hareket etse bir daha bastım :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kızlar geldim ben...
önce detaylı ultrasona aldılar organlarına bakıldı bir sorun varmı diye birşey çıkmadı şükür sadece asya sürekli hıçkırdığı için tam yakalayamadı kalp ritimlerini güldü doktorumuz baya..neyse ordan çıktık kan ve idrar verdim.sonra nst ye çıktım çektirdik ondada zorluk çıkardı sıpam:)kayıp durdu sürekli ordaki hemşirede çok özgürlük düşkünü bir kız olacak bu sıkıntıya gelemiyor hiç dedi:):)
neyse sonuçlarımızı alıp çıktık doktorumuza gösterdik şükür sıvımda azalma yokmuş sanırım o kaçan idrar:)yanlız doğum pozisyonunu almış kızım aferin ona:)ve rahmimde az bir açılma var dedi dikkat etmen lazım dedi doktorum...sık-bırak egzersizleri yapacakmışım artık sonra yorulmayacaksın ayakta fazla kalmakta yok dedi..ve raporumuda aldım geldimm..15 gün sonra tekrar nstde bakacakmış.sonrakş kontrollerin haftaya düşecek dedi benden haberler bunlar kızlar

Oh çok şükür, suyun idrar olmasına çok sevindim Aslıcım gözümüzaydın :)

Ben geldim kızlar, soyle bir bakıyım deidm ne var ne yok.

Ya azos'u gomedim bugun nerelerde dogurmus olmasın sakın :D

Yok kız doğurmadım, benimkisi daha kanala girmemiş :( Böyle devam ederse şubata da sarkabilirmiş normal istediğim için.

diplomayı arkadasın annesine aldırdım hiç sorun cıkmamıs sükür kargoya vermiş bile ayvalıga gitmeme gerek kalmadı.

kadını yarın için aradım ama yarın orucluymus cumartesi geleyim temizlige dedi. pazartesi oolsun o zaman dedim gec kalkıyoruz diye ama erken gidicek olursa cumartesiye alırım onuda hallettim:D
aksam cantayı kapatayım artık bez eksik ama alınca acar koyarım içine artık
daha fazla ders calısmam lazım. mayısa bişi kalmadı. dua edin de beynime girsin herseyi unuttum sanırım:sinir:

Diploma işini halledebilmene çok sevindim canım..Ders çalışmanı bu ara hızlandır zira bebekten sonra çok zorlanırsın.

Kimse yokmu kızlar huhuuuuuuu

Selam babuş naber? Ben de evde sıkılmaya başladım, daha doğrusu bunalıma gircek gibi hissediyorum kendimi..Devamlı bi yeri silmeye başladım yine..Karnımdan da çok sıkıldım Allah'ın gücüne gitmesin..Doğurmak istiyorum.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Şimdi girdik eve.
Durumumuz çok şükür iyiymiş. 49,5 cm 2800 gr ız. Sancımız çıkmadı. Rahim ağzımızda açılma yok. 7-10 günümüz kesin var ama tabi belli olmaz bu işler dedi doktorumuz. Karnımdaki sürekli kasılma halini sordum. Sıklığına ve süresine bakalım. Muhtemeln yalancı kasılmalardır ama yine de takip edelim dedi. İşte bizden haberler böyle :ninni:

Oh maşallah simuşum kızımıza
41 kere
Herşey yolunda gözün aydın.Artık beklemedeyiz napalım

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Şimdi girdik eve.

Gözünaydın simuşum maşallah :)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Oh maşallah simuşum kızımıza
41 kere
Herşey yolunda gözün aydın.Artık beklemedeyiz napalım

Evde olunca insan sürekli iş buluyo kendine dimi Babuşum ay yok şuranın tozunu alayım, burası da epeydir dağınıktı dur topliiim falan :D

Azoşum, kuzum, geçmişe şöyle bi göz atabildim Kuzey paşamız da iyiymiş maşallah.. İnşallah sağlıkla gelsinler.

Tanselimin meleği de iyiymiş çok şükür.

Hmmm... bişi daha vardı. Hıh tamam yaaa. Aslıcııııııııııııımın sızıntısı idrarmış, ona da çok sevindim. Şu halimize bak; altımıza işiyoz, ona bile seviniyoz :D :D

Bu arada 2 haftada 2 kilo almışım, şok oldum :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Evde olunca insan sürekli iş buluyo kendine dimi Babuşum ay yok şuranın tozunu alayım, burası da epeydir dağınıktı dur topliiim falan :D

Azoşum, kuzum, geçmişe şöyle bi göz atabildim Kuzey paşamız da iyiymiş maşallah.. İnşallah sağlıkla gelsinler.

Tanselimin meleği de iyiymiş çok şükür.

Hmmm... bişi daha vardı. Hıh tamam yaaa. Aslıcııııııııııııımın sızıntısı idrarmış, ona da çok sevindim. Şu halimize bak; altımıza işiyoz, ona bile seviniyoz :D :D

Bu arada 2 haftada 2 kilo almışım, şok oldum :D

Amin canım inşallah sağlıcakla gelsinler, ama artık gelsinler ya gecelerim çok sıkıntılı geçiyor :(

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Azoşum, bunalıma gircek gibi hissettiğinde içinden nasıl davranmak geliyorsa öyle davran. Yani ağlamak istiyorsan ağla, bağırmak istiyorsan bağır, dışarı çıkmak istiyorsan çık, uyumak geliyosa içinden uyu. Çünkü yeni doğum yapan bi arkadaşım, hamileliğin son döneminin sıkıntılı olabildiğini, bunalıma eğilimin olabileceğini, doğumdan sonra ise bunun biraz daha katlanarak artabileceğini söyledi. O yüzden ben kendimizi sıkmamamız gerektiğini düşünüyorum...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar