2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kız hakikaten olmuyor aklım burda ama bi iş çıkıyo illakı. bı de benım sık gıremememin nedeni laptop olması evde. sevmıyorum yazamıyorum bununla. bi de uyku bastırıyor bu ara çok.
hım anlıyorum ev işi nankör bu bi gerçekte ne bilim bizimde aklımız giremeyenlerde kalıyo bacım nie kız laptopun klavyesi farklımı benim masaüstü pcmle evdeki laptop aynı mesela rahat ediyorum uyku banada bastırıyo bilirim ama uyuyamıyorum iş yerinde geçen sofrada senin patronu örnek verdim babam kızdı çekti gitti sofradan arkadaşın patronu ki yabancı erkenden izin verdi ben daha halen işe geliyorum dedimde git orda çalış o saman dedi bana
Hosbulduk tatlım. Nasılsınız bakalımmmm

biz iyiyiz şükür zargana oğlumla idare ediyoz mobilya için aradılar gelceklermiş onu bekliyoz gelince eve çıkcam bi bakalım fatura kesiyorum bi yandan sen napıyon

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

hım anlıyorum ev işi nankör bu bi gerçekte ne bilim bizimde aklımız giremeyenlerde kalıyo bacım nie kız laptopun klavyesi farklımı benim masaüstü pcmle evdeki laptop aynı mesela rahat ediyorum uyku banada bastırıyo bilirim ama uyuyamıyorum iş yerinde geçen sofrada senin patronu örnek verdim babam kızdı çekti gitti sofradan arkadaşın patronu ki yabancı erkenden izin verdi ben daha halen işe geliyorum dedimde git orda çalış o saman dedi bana

biz iyiyiz şükür zargana oğlumla idare ediyoz mobilya için aradılar gelceklermiş onu bekliyoz gelince eve çıkcam bi bakalım fatura kesiyorum bi yandan sen napıyon

ahahahahhaha gel kız çalış valla. senin baba sert anam benim şef pammul gibi adam.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kızlar çıkayım ben. anamın yanına uğrayacam az hareket yapayım. öpuyorum sizi akşama doğru gelirim yine...

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244

Napıyım bende kahvaltı yaptım sofra ortada pc basındayım :D

Temizlik yapcam ama canım istemiyo bisey yapmak :/

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
kızlar geldim ben...
önce detaylı ultrasona aldılar organlarına bakıldı bir sorun varmı diye birşey çıkmadı şükür sadece asya sürekli hıçkırdığı için tam yakalayamadı kalp ritimlerini güldü doktorumuz baya..neyse ordan çıktık kan ve idrar verdim.sonra nst ye çıktım çektirdik ondada zorluk çıkardı sıpam:)kayıp durdu sürekli ordaki hemşirede çok özgürlük düşkünü bir kız olacak bu sıkıntıya gelemiyor hiç dedi:):)
neyse sonuçlarımızı alıp çıktık doktorumuza gösterdik şükür sıvımda azalma yokmuş sanırım o kaçan idrar:)yanlız doğum pozisyonunu almış kızım aferin ona:)ve rahmimde az bir açılma var dedi dikkat etmen lazım dedi doktorum...sık-bırak egzersizleri yapacakmışım artık sonra yorulmayacaksın ayakta fazla kalmakta yok dedi..ve raporumuda aldım geldimm..15 gün sonra tekrar nstde bakacakmış.sonrakş kontrollerin haftaya düşecek dedi benden haberler bunlar kızlar

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
kızlar geldim ben...
önce detaylı ultrasona aldılar organlarına bakıldı bir sorun varmı diye birşey çıkmadı şükür sadece asya sürekli hıçkırdığı için tam yakalayamadı kalp ritimlerini güldü doktorumuz baya..neyse ordan çıktık kan ve idrar verdim.sonra nst ye çıktım çektirdik ondada zorluk çıkardı sıpam:)kayıp durdu sürekli ordaki hemşirede çok özgürlük düşkünü bir kız olacak bu sıkıntıya gelemiyor hiç dedi:):)
neyse sonuçlarımızı alıp çıktık doktorumuza gösterdik şükür sıvımda azalma yokmuş sanırım o kaçan idrar:)yanlız doğum pozisyonunu almış kızım aferin ona:)ve rahmimde az bir açılma var dedi dikkat etmen lazım dedi doktorum...sık-bırak egzersizleri yapacakmışım artık sonra yorulmayacaksın ayakta fazla kalmakta yok dedi..ve raporumuda aldım geldimm..15 gün sonra tekrar nstde bakacakmış.sonrakş kontrollerin haftaya düşecek dedi benden haberler bunlar kızlar
Selam aslıcım.Oh çok şükür çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.Maşallah asyaya
Demek özgür kız,zilli
Artık kendini yorma tatlım,dikkat edicez napalım...
Peki izne ayrılıyomusun yoksa çalışcak mısın 37ye kadar?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Napıyosunuz kızlar?
Biz annemle biraz etrafı süpürüp sildik.Yıkanan halıları sermemiştik,onları serdik.Birazdan da ütü yapıcam oturduğum yerden...Biraz da pazara uğrarız...Sıkıcıymış ya bu evde oturmak ;:D:D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlar geldim ben...
hadi hayırlısı güselim korkulcak bişi yok çok şükür rahim açılmanada dikkat etcen artık yorma kendini zilli dursun daha içerde 4-5 hafta daha
Napıyosunuz kızlar?
Biz annemle biraz etrafı süpürüp sildik.Yıkanan halıları sermemiştik,onları serdik.Birazdan da ütü yapıcam oturduğum yerden...Biraz da pazara uğrarız...Sıkıcıymış ya bu evde oturmak ;:D:D

dimi kesinlikle katılıyorum biz çalışan insanlar evde oturamayız rahat dürter bizi ya temizlik hastas olur çıkarız yada ne bilim işte babuş sen nasılsın kızın nasıl?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

dimi kesinlikle katılıyorum biz çalışan insanlar evde oturamayız rahat dürter bizi ya temizlik hastas olur çıkarız yada ne bilim işte babuş sen nasılsın kızın nasıl?

valla napim be lidoş oturuyoruz annemle ibrahim saracoğlunu izledik :D
sabahtan da müge anlıya baktık, temizlik yaptık :D
Gidecek bi yer de yok, eskişehirde olsa konu komşu vardı....

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
valla napim be lidoş oturuyoruz annemle ibrahim saracoğlunu izledik :D
sabahtan da müge anlıya baktık, temizlik yaptık :D
Gidecek bi yer de yok, eskişehirde olsa konu komşu vardı....

napcan bacım hep aynı bizde annemle kös kös oturuyozz temizlik ütü bulşık yemek derken gün bitiyo

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Selam aslıcım.Oh çok şükür çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.Maşallah asyaya
Demek özgür kız,zilli
Artık kendini yorma tatlım,dikkat edicez napalım...
Peki izne ayrılıyomusun yoksa çalışcak mısın 37ye kadar?

yaa teyzesi özgür kızmış benimkisi:D
valla doktorumun yanındaki hemşire açıklığı okuyunca raporda pek vermez erşad bey raporu izne ayrılabilirsin dedi belki dedi ama doktorum biraz da bana bıraktı bende açıkçası idare etmek istedim doğum sonrası kullanayım diye.15 gün sonra tekrar gidicem canım bakalım eğer sıkıntı görürse ozaman izne ayrılırım mecbur..sanırım erken gelecek asya çünkü doğum kanalına yerleşmiş artık herşeyini hazırlamak lazım:)ve en önemlisi kg açığını kapatmış ne yiyorsan devam dedi doktorum:D:D
ayy yorma kendini canım yaaa ütüyü yaparkende sakın ayakta durma çok baskı yapıyorlar sonra

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ay geçmişi okuyamıcam çokkkkk çünkü
var mı önemli bi gelişme
ablam geldi
anammmm oğluma neler getirmiş neler saysam bitmez
yarın fotolarınmı çeker koyarım inşallah
gerçi yarın kontrol de var ama denicem :D

gözün aydın hayatım güle güle kullansın tontişin yarın 2sini zor yaparsınn hdi bakalım git kontrolede gel yat demese bare sana

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
kızlar geldim ben...

gözün aydın aslıcım herşeyin yolunda olmasına sevindim o kadar panik yaptın üzüldün canım yaaaa

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar