2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
koca topik açılışı yine benim tey gidin günler teyyy
Günaydın hanımefendinin en yoğun ve samimi topiği kızçeler yataklarınızda fosur fosur uyurken sizin yerinize nöbet tutuyom ben :deli:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
azoss napan kızzz bu saatte:D bak ben avatarr yarısmasına da katıldım.. oylamayan kalmasınn.. :D

Hadi yaaaa ne zaman açılmış kız o yarışma keşkem katılaydım :D
Ben de gece resim yolladım yılbaşı sofrası, yılbaşı şıkı yarışmalarına :D

Günaydın kıslarrrrrrrrrrrr

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
iyiyim canım gece doğuma giderim diye bekledim ama ıhhh :D
sen nasılsın
dur daha acele etme tam zamanında gelir inşallah oğlun sen iyi olda cnm benim az kaldığına işaret o sancılar hatırlısı olsun adına bende iyiym şükür biraz canım sıkkın mobilyalarıma 12 gündür oyalıyolar eşimde izmirde sinirlerim ayakta maskoya atlayıp gitcem o olcak

günaydın güseller güseli bacımm

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

deme kızz.. ne zaman baslıcakmıs? orda isim vermek yasaktır yine:D alıcen sen o tacıı güvenim tam:D
avatar yarısmasıı kızz teeee ne zamandann beri duruyoo daha dün basladı. pamuk eller klavyeye :D

günaydın hanımlarr.. ben bugün yokum görümceme gidiciimm.. az önce göbegimi tosladım cok acıdı ama bişi olmadı sanırsam.:(
zaten bu ara ya bi yere takılıyorum,ya carpıyorum, ya dengemi kaybediyorum:ates:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
günaydınn güzel hatunlarr...azomm dün gece okudum kuzey beyden haberler güzelmiş.maşallah ona annesi...az kaldı bakalım darısı doğumuna olsun insallah sağlıkla...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
günaydın leader, hayatım, azo :)

Günaydın canım hoşgeldin

deme kızz.. ne zaman baslıcakmıs? orda isim vermek yasaktır yine:D alıcen sen o tacıı güvenim tam:D
avatar yarısmasıı kızz teeee ne zamandann beri duruyoo daha dün basladı. pamuk eller klavyeye :D

günaydın hanımlarr.. ben bugün yokum görümceme gidiciimm.. az önce göbegimi tosladım cok acıdı ama bişi olmadı sanırsam.:(
zaten bu ara ya bi yere takılıyorum,ya carpıyorum, ya dengemi kaybediyorum:ates:

Valla katılım artsın diye bekliyorlar başlaması içün :)
Kız dikkat et kendine merak etme birşey olmamıştır..Ben de yokum bugün kuzene gidecem çaya.

günaydınn güzel hatunlarr...azomm dün gece okudum kuzey beyden haberler güzelmiş.maşallah ona annesi...az kaldı bakalım darısı doğumuna olsun insallah sağlıkla...

Günaydın nazom hoşgeldin, sağolasın datlum

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
dün aksam liseden cok sevdiğim bi arkadasım doğum yaptı.gece gittik duramadım ben..4460 gr ağırlığında 40+2 de normal doğumla dünyaya geldi tosun paşamız :)) anasıyla babası isimde mütabık olamamıslar.dedim kıvanç olsun ben oğlum olaydı onu koyacaktım..ikiside birden cok begendi ismi cok güzel bi bebiş..boğum boğumdu kollarıı...darısı bana (hepimize) olsun inşallah.sadece alttan bi kaç dikişi varmış.cok rahat olmus doğumu epidural normal doğum ile..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
dün aksam liseden cok sevdiğim bi arkadasım doğum yaptı.gece gittik duramadım ben..4460 gr ağırlığında 40+2 de normal doğumla dünyaya geldi tosun paşamız :)) anasıyla babası isimde mütabık olamamıslar.dedim kıvanç olsun ben oğlum olaydı onu koyacaktım..ikiside birden cok begendi ismi cok güzel bi bebiş..boğum boğumdu kollarıı...darısı bana (hepimize) olsun inşallah.sadece alttan bi kaç dikişi varmış.cok rahat olmus doğumu epidural normal doğum ile..

Anaaaa 4 kiloyu geçince de normal kolay olabiliyor demek ki..O zaman ben benim doktora 4 kiloyu geçsek bile ısrar edeyim bari..
Allah analı babalı büyütsün inşallah canım..
Epidural normal hep istediğim doğum şekli, darısı başıma diyeyim :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Anaaaa 4 kiloyu geçince de normal kolay olabiliyor demek ki..O zaman ben benim doktora 4 kiloyu geçsek bile ısrar edeyim bari..
Allah analı babalı büyütsün inşallah canım..
Epidural normal hep istediğim doğum şekli, darısı başıma diyeyim :D

canım bizim hatunun doktoru sezoşu tercih eden hastalarına kendi girmiyormus ukale dümbeleği sadece mecbur kalırsa alıyormus.kızı bekletti gerçi bebekte gec gelmeye karar verince biraz süre uzadı gibi.arkadasım cok iyi gözüküyordu.epidural istiyordu hiç sorunsuz atlatmıs..dün gece hastanenin doğum ekranı var 2 bebek daha vardı 4 kilonun üstünde normal doğan :)) allah seninde gönlüne göre versin canım...

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
günaydın nazo,
biz de daha isim bulamayanlardanız malum :) ama bizim düşünmediğimiz bir isim kalmadı artık :D 3-4 isime düşürdük ama hepsine bir kulp buluyorum :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
günaydın nazo,
biz de daha isim bulamayanlardanız malum :) ama bizim düşünmediğimiz bir isim kalmadı artık :D 3-4 isime düşürdük ama hepsine bir kulp buluyorum :D

günaydın canım..bizimde ismimiz yok.eşim ipek istemiyor.onun bulduklarını ben beğenmiyorum:)) allah büyüktür deyip oturuyoruz bakalım..ela aklımda kalan son isim doğsun akça pakça olursa ela olsun diyorum ben ama bakıcaz artık..dün hastanede duydum bi erkek ismi daha ''andaç'' hoşumada gitti.bu ç harfi bana güzel mi geliyo ne:sila:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
günaydın canım..bizimde ismimiz yok.eşim ipek istemiyor.onun bulduklarını ben beğenmiyorum:)) allah büyüktür deyip oturuyoruz bakalım..ela aklımda kalan son isim doğsun akça pakça olursa ela olsun diyorum ben ama bakıcaz artık..dün hastanede duydum bi erkek ismi daha ''andaç'' hoşumada gitti.bu ç harfi bana güzel mi geliyo ne:sila:

andaç ı da duyduk :D
ben türkçe karakter olmasın istiyorum :)

Tepki
56
günaydın hamileliklerinin son demlerini yaşayan güzel anneler :) :) nasılsınız keyifler iyidir umarım..
şöyle bir baktım doğuran kimse yok sanırım..

Tepki
56

günaydın canım daha yok doğuran 5 gün sonra var ama sen nasılsın?

aaaaa ne güzel ilk bebek geliyor.. allah herkesi bir avazda kurtarır inşallah..
biz iyiyiz ipek kızımla ufak tefek şikayetlerimiz var ama buna da şükür..
hazırlıklarımız tam gaz devam ediyor ama odamızın mobilya kokusu çıkmadığı için hiç bir şeyini yerleştiremiyorum.. daha çantası bile hazır değil :(

sen nasılsın ? bitti mi hazırlıklar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar