hello lidırrrr
azoss napan kızzz bu saattebak ben avatarr yarısmasına da katıldım.. oylamayan kalmasınn..
dur daha acele etme tam zamanında gelir inşallah oğlun sen iyi olda cnm benim az kaldığına işaret o sancılar hatırlısı olsun adına bende iyiym şükür biraz canım sıkkın mobilyalarıma 12 gündür oyalıyolar eşimde izmirde sinirlerim ayakta maskoya atlayıp gitcem o olcakiyiyim canım gece doğuma giderim diye bekledim ama ıhhh
sen nasılsın
Hadi yaaaa ne zaman açılmış kız o yarışma keşkem katılaydım![]()
Ben de gece resim yolladım yılbaşı sofrası, yılbaşı şıkı yarışmalarına![]()
Günaydın kıslarrrrrrrrrrrr
Hadi yaaaa ne zaman açılmış kız o yarışma keşkem katılaydım![]()
Ben de gece resim yolladım yılbaşı sofrası, yılbaşı şıkı yarışmalarına![]()
Günaydın kıslarrrrrrrrrrrr
günaydın leader, hayatım, azo
deme kızz.. ne zaman baslıcakmıs? orda isim vermek yasaktır yinealıcen sen o tacıı güvenim tam
![]()
avatar yarısmasıı kızz teeee ne zamandann beri duruyoo daha dün basladı. pamuk eller klavyeye
günaydın hanımlarr.. ben bugün yokum görümceme gidiciimm.. az önce göbegimi tosladım cok acıdı ama bişi olmadı sanırsam.
zaten bu ara ya bi yere takılıyorum,ya carpıyorum, ya dengemi kaybediyorum
günaydınn güzel hatunlarr...azomm dün gece okudum kuzey beyden haberler güzelmiş.maşallah ona annesi...az kaldı bakalım darısı doğumuna olsun insallah sağlıkla...
dün aksam liseden cok sevdiğim bi arkadasım doğum yaptı.gece gittik duramadım ben..4460 gr ağırlığında 40+2 de normal doğumla dünyaya geldi tosun paşamız) anasıyla babası isimde mütabık olamamıslar.dedim kıvanç olsun ben oğlum olaydı onu koyacaktım..ikiside birden cok begendi ismi cok güzel bi bebiş..boğum boğumdu kollarıı...darısı bana (hepimize) olsun inşallah.sadece alttan bi kaç dikişi varmış.cok rahat olmus doğumu epidural normal doğum ile..
Anaaaa 4 kiloyu geçince de normal kolay olabiliyor demek ki..O zaman ben benim doktora 4 kiloyu geçsek bile ısrar edeyim bari..
Allah analı babalı büyütsün inşallah canım..
Epidural normal hep istediğim doğum şekli, darısı başıma diyeyim
günaydın nazo,
biz de daha isim bulamayanlardanız malumama bizim düşünmediğimiz bir isim kalmadı artık
3-4 isime düşürdük ama hepsine bir kulp buluyorum
günaydın canım..bizimde ismimiz yok.eşim ipek istemiyor.onun bulduklarını ben beğenmiyorum) allah büyüktür deyip oturuyoruz bakalım..ela aklımda kalan son isim doğsun akça pakça olursa ela olsun diyorum ben ama bakıcaz artık..dün hastanede duydum bi erkek ismi daha ''andaç'' hoşumada gitti.bu ç harfi bana güzel mi geliyo ne:sila:
günaydın hamileliklerinin son demlerini yaşayan güzel anneler![]()
nasılsınız keyifler iyidir umarım..
şöyle bir baktım doğuran kimse yok sanırım..
günaydın leader, hayatım, azo
günaydın canım daha yok doğuran 5 gün sonra var ama sen nasılsın?