Hoş bulduk bebişim.
Besteleseydin kız, şu dar dünyada benim de namıma bi bestem olaydı.
biloş kız kız kız biloş kız kız kız
diye çağırır (beni)...
aklıma şimdi geldi..spontane anlayacağın..
söz beste güfte bana ait..
Hoş bulduk bebişim.
Besteleseydin kız, şu dar dünyada benim de namıma bi bestem olaydı.
korkulur tabi adamı 2 çeker 1 yırtarımmAy senden korkulur yaw
benim ama niye rüyama adam akıllı girmiyo karılarla ne işi var döverim tabi hakketti onuKız rüyayı gören sensin.. adamı niye dövüyosun
yuhhh yaaa esas şikeci bu kazman geri zekalı mal heriffffaha dün diğer topık karışmış. ekim anaları şubat analarının topiğini basmış. bizim eski topıkteki çok bilmişler ekim anaları hakkında konuşmuş, bebeklerinin fotolarını falan kadınlardan habersiz şubat topigine kopyalamışlar.
ekim analarından bi üyede gelmiş bi güzel hepsinin cevabını vermiş. şikayette bulunanlar olmuş yönetime. ama bilin bakalım ne olmuş?
kazma denilen adam; fotoları silmiş, yorumları da silip yine her zamanki gibi şubat analarına hiç bi ceza vermemiş. ortalıkta olan ceza hak edecek her delili yine kendi ellerıyle silmiş bü guzel.
ah
a.
benim gördüğüm kadınn ince belli iri göğüslü uzun boylu saçlar beline kadar kıvır kıvır sarısındı o yüzden o günden beri sarı karılara alerjim var özellikle manken gibin uzunlara çakma sarılaraaa :zopa:bendee valla bütün günn yüzünü gördükce kadınla yaptıkları gözümün önüne geldiiaklıma geldikcee sacını cektimm, kulagına parmagımı soktumm(cok gıcık oldugu bişi), saplak attım vs vs
yok ben aglamıyorumm sinirleniyorumkarıyıda ellemiyorum.. ayy kadın geldii gözümünn önünee sanırım kızıl saclıydı, böyük gögüsleri vardıı ve balık etliydii. bak sacımıda kızıll yapcam diye deliriyodum. simdi nasıl kızıl yapam ben bu sacı:sinir::sinir:
ahanda işte ben o saman 70 civarı kalcam doğumdan önceki kgdan bile az yehuuuuuuu :beyazbayrak:ariba andela andela pırrrrrrrrrrrrrrrrrr....Hamilelikte alınan kiloların dağılımı:
FETÜS: 3,5
PLASENTA: 600g
AMNİON SIVISI: 800g
HÜCRE DIŞINDAKİ SIVILAR: 1,2 kg
YAĞ DOKULARI: 3,3 kg
RAHİM VE GÖĞÜSLER: 1,3 kg
KAN: 1,8 Kg
TOPLAM:12,5 kg
ben geldim hoşgeldimmm
enlerden en sempatik seçilmişim benhaaaaaa tuğbişim sağol kuşummm
ya bugün çok iyiyim derken şimdi nefes boruma ne dayanıyor bu çocuk, nefes alamıyorum, çatlayacam... yemek yemeye çalışıyorum ama yiyemiyorum, bu nedir? var mı yaşayan?
Hayat hiç adil değil..Misal bak ben kime çıktığımı biliyorum sen bilmiyorsun
benimki eskisi gibi sokmuyor elini oralara allah tanama acısınıı cıkarıyo yani saolsunn.. gece ciddi bi konusma yapmak durumunda kaldıkk o nedenlenn.. bakk kızımm didimm orasıı babanınn ciftligi deel. kafana göree benii tepükleyipp debelenipp uyandıramassınn. velev kii babann da gece kalkıpp sana meme vermezz o nedenenn benle ii gecinsen ii olur. patron kimm ögrenn
benimki eskisi gibi sokmuyor elini oralara allah tanama acısınıı cıkarıyo yani saolsunn.. gece ciddi bi konusma yapmak durumunda kaldıkk o nedenlenn.. bakk kızımm didimm orasıı babanınn ciftligi deel. kafana göree benii tepükleyipp debelenipp uyandıramassınn. velev kii babann da gece kalkıpp sana meme vermezz o nedenenn benle ii gecinsen ii olur. patron kimm ögrenn
korkulur tabi adamı 2 çeker 1 yırtarımm
benim ama niye rüyama adam akıllı girmiyo karılarla ne işi var döverim tabi hakketti onu
yuhhh yaaa esas şikeci bu kazman geri zekalı mal heriffff
benim gördüğüm kadınn ince belli iri göğüslü uzun boylu saçlar beline kadar kıvır kıvır sarısındı o yüzden o günden beri sarı karılara alerjim var özellikle manken gibin uzunlara çakma sarılaraaa :zopa:
ahanda işte ben o saman 70 civarı kalcam doğumdan önceki kgdan bile az yehuuuuuuu :beyazbayrak:ariba andela andela pırrrrrrrrrrrrrrrrrr....
evet ben seçtim deniii çirkin tontiş döbekli seniii kızını yerim
Ben geldim bu arada çok yedim galiba çatlayacağım
Merakta ediyom ama
biloş kız kız kız biloş kız kız kız
diye çağırır (beni)...
aklıma şimdi geldi..spontane anlayacağın..
söz beste güfte bana ait..
yemeğe gidiyorum dediğinden beri mi yiyordun..kız kimi yedin söylenetekim neyi yedin desem az kalır
Yok yemek yiyemediğim olmadı.(kilomdan belli oluyor)
Ama sağ yanımı çok acıttı zamanında hareket bile edememiştim..İstersen azcık rahatsız et yer değiştirsin.
ben bu konuşmayı çok yaptım canım..
patron kim öğrendim sonunda
ben ben işte bu yüzden yemek yiyemiyorum gözlerim yuvalarından çıkcak gibi oluyo misal öğlen yemeğinde bir kase salata 10-15 arası hamsi 2 dilim ekmek bir bardak limonata içtim şu anda şişmiş balon gibiyim çatlayacağımım hissediyorum noliii bana yaa
durus seklini degiştiripp döndürmeye calıs cnmm bebeyi. durusunu degiştirirse rahatlarsınn..vazgeçtim yemek yemekten, sakız çiğniyorum, gaviscon da içtim bi alakası var mı bilmiyorum ama, mide yanması değil çünkü bu.
kesintisiz 24 saati aşkındır miğdem yanıyor aaaa dostlarrrrrrrrrrrr
yanar o meret. benimki kesıntısız 5 aydır yanıyo ya.