2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
oğluma biri sakin olmasını söylesin.

yavrum sakin ol ve elindeki kordonu yavaşca yere bırak...

seninkidemi kudurdu kızz benimkide dün akşamdan beri kuduruk valla gece bile 2 kez uyandırdı..birde şeyimle oynuyor ciddi ciddi kaşıyo gibi gıdıklıyo gibi garip hareketler yapıyo

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
:eek:ky::eek:ky:

hiç oturamamaya başladım ben. ayaklarım da ıyıce şişmeye başladı. ben bu ayı çıkarayuım çıkayım izne artık... dayanamıyorum ya :(

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Bırak takılsın kafasına göre çocuk :D

Ya canım cips çekiyor, tombi felan çekiyor..

takılmasın efendim. biz takılıyo muyuz kafamıza göre öyle. resmen kordon bağıyla ip atlıyor resmen ya. bağı da çevirirken bağ orama burama vuruyo anladım.

seninkidemi kudurdu kızz benimkide dün akşamdan beri kuduruk valla gece bile 2 kez uyandırdı..birde şeyimle oynuyor ciddi ciddi kaşıyo gibi gıdıklıyo gibi garip hareketler yapıyo

ay hemde nasıl... sığamadı kabına. napsın karın dar, kendisi iri sıkıştı daracık alana yavrum. bu ara benım aşaa kısımda da kıpırtılar oluyor. boyle şişleme gıbı hareketler, can acısıyla beraber kıpırtılar...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
takılmasın efendim. biz takılıyo muyuz kafamıza göre öyle. resmen kordon bağıyla ip atlıyor resmen ya. bağı da çevirirken bağ orama burama vuruyo anladım.

ay hemde nasıl... sığamadı kabına. napsın karın dar, kendisi iri sıkıştı daracık alana yavrum. bu ara benım aşaa kısımda da kıpırtılar oluyor. boyle şişleme gıbı hareketler, can acısıyla beraber kıpırtılar...

dün fatihe anlatıyom sıkıntılarımı akşam oda bana baktı baktı dinledi dinledi sonraki yorumu şu;
bana değil doktoruna anlat yarın tel açta hayatım ben tıbbı eğitim almadım bilemiyorum neticede:(:(hıhhhhhh dahada dersem sıkıntımı sana.kızı al 1 gün sen taşı desem valla taşıyamaz

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
oğluma biri sakin olmasını söylesin.

yavrum sakin ol ve elindeki kordonu yavaşca yere bırak...
puhaha benimkide gari bi oyun oynuyo o kordonun etrafında takla atıyo gibi :D napcaz bu bebelerle fena harekliler yahu

:kahkaha: anası kıpırdak oğlu sakin mı olcaktı recep ivediğin filmdeki kadın gününde çalan şarkıda azmı oynadın :evet::cokkomik:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
selam hamişler geçmişi okuyorum okuyorum bitmek bilmiyor yetişemedim hızınıza
midesi yanan arkadaşlar aynı dertten müzdaribim bende aile hekimime danıştım veeee mutlu sona kavuştum
karbonatlı su için çok rahatlayacaksınız emin olun

Böyle demişler..Denemek lazım.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
pufffffffff cnm sıkıldı:( cıkayım bariii. cnm sıkıldıkca da yemek yiyesim geliyo:sok bugün ne giysem de de dal gibi kız varr. ona baktıkca yemek istegim kacıyo.. peff:uyku: neyse kactım benn:huhuu::huhuu:

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
bu hikayede geçen olaylar ve kişiler tamamen gerçektir..(az heyecan katayım dedim)
kızlar geçen hastanede hamile bi bayan gördüm benim doktorun hastasıymışş. benle aynı haftalarada..
yeminle kızın şaftı kaymışş.sandayleden yardımla kalkacak nerdeyse..
bi de ayaklarında bi ödem vardı remen ikiz tepeler..
halime şükretim ya..
eşim kızı gördü o bile acımış haline hatun sen bak ne kadar iyisin diyor.. ogün bugündür kötü olduguma inanmıyor..
not : buarada ben de ödemin ö sü yokmuş..zaten kızın ayağı görünce anladım..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
selam hamişler geçmişi okuyorum okuyorum bitmek bilmiyor yetişemedim hızınıza
midesi yanan arkadaşlar aynı dertten müzdaribim bende aile hekimime danıştım veeee mutlu sona kavuştum
karbonatlı su için çok rahatlayacaksınız emin olun

Böyle demişler..Denemek lazım.

kim demiş ne zaman demiş nerde demiş???

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
puhaha benimkide gari bi oyun oynuyo o kordonun etrafında takla atıyo gibi :D napcaz bu bebelerle fena harekliler yahu

:kahkaha: anası kıpırdak oğlu sakin mı olcaktı recep ivediğin filmdeki kadın gününde çalan şarkıda azmı oynadın :evet::cokkomik:

nihihihhii cıkarkenn gözüme ilindii size hedaye edeyim de idimmm oynayında cocuklardaa sallanıp uyusunn:D:D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar