2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
puhaha benimkide gari bi oyun oynuyo o kordonun etrafında takla atıyo gibi :D napcaz bu bebelerle fena harekliler yahu

:kahkaha: anası kıpırdak oğlu sakin mı olcaktı recep ivediğin filmdeki kadın gününde çalan şarkıda azmı oynadın :evet::cokkomik:

güzel şarkı ama kabul et :))) de anası ne kadar kıpırdakjsa babası da bi o kadar koala gibi yani. yemini suyunu ver 5 gün kalkmaz yattığı yerden yeminlen ya...

bu hikayede geçen olaylar ve kişiler tamamen gerçektir..(az heyecan katayım dedim)
kızlar geçen hastanede hamile bi bayan gördüm benim doktorun hastasıymışş. benle aynı haftalarada..
yeminle kızın şaftı kaymışş.sandayleden yardımla kalkacak nerdeyse..
bi de ayaklarında bi ödem vardı remen ikiz tepeler..
halime şükretim ya..
eşim kızı gördü o bile acımış haline hatun sen bak ne kadar iyisin diyor.. ogün bugündür kötü olduguma inanmıyor..
not : buarada ben de ödemin ö sü yokmuş..zaten kızın ayağı görünce anladım..

bende yardımlan kalkıyorum :))) boy kısa kilo 65. ve nihayet şişmeye başlayan ayaklar...

o kız benim burdan açıklıyorum...

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Karbonat mide yanması için de kullanılır. Mide yanması, midenin gereginden fazla mide asiti salgılamasından kaynaklanır. Mide asitini azaltmak amacıyla anti asit olarak verildiğinde genel olarak vücudun fazla asidini yok eder. Karbonat asitle tepkimeye girerek midenin pH degerini artırır (yani asitligi azaltır). Tepkimede oluşan CO2 gazından dolayı geğirme olur. Bir çay kaşığının ucuyla aldığınız karbonatı bir bardak suyla yuttuğunuzda mide yanmasına karşı ilaç görevi görür. Mide ülseri olan kimseler karbonatı çok kullanırlarsa da her zaman doğru değildir.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
selam hamişler geçmişi okuyorum okuyorum bitmek bilmiyor yetişemedim hızınıza
midesi yanan arkadaşlar aynı dertten müzdaribim bende aile hekimime danıştım veeee mutlu sona kavuştum
karbonatlı su için çok rahatlayacaksınız emin olun

Böyle demişler..Denemek lazım.
yaaa aklımızda olsun azooo sağolasın denemekte fayda varrrr dün fenaydım bennn ama bugün bişi yok şükür
bu hikayede geçen olaylar ve kişiler tamamen gerçektir..(az heyecan katayım dedim)
kızlar geçen hastanede hamile bi bayan gördüm benim doktorun hastasıymışş. benle aynı haftalarada..
yeminle kızın şaftı kaymışş.sandayleden yardımla kalkacak nerdeyse..
bi de ayaklarında bi ödem vardı remen ikiz tepeler..
halime şükretim ya..
eşim kızı gördü o bile acımış haline hatun sen bak ne kadar iyisin diyor.. ogün bugündür kötü olduguma inanmıyor..
not : buarada ben de ödemin ö sü yokmuş..zaten kızın ayağı görünce anladım..

aynen neler var yaaa babamda diyo kızım sen hamilemisin bazen anlayamıyorum arkadan bakınca hiç blli dğl yüzündede anlaşılmıyor kolların filan incecik bi göbek var oda göbek değil bebek diyo dedim baba sağol moralim düzeldi ki babam felaket tellalı gibidri normalde 100gr alsan şişmişsin dien bir adam çevrede bir sürü hamile kadın var şirketlerime gidince yüzlerine bakasım gelmiyo tokmak gibin olmuş yüzleri diyo ki bilir ne yediyse hatun şükürler olsun elhamdülillah halimize

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
güzel şarkı ama kabul et :))) de anası ne kadar kıpırdakjsa babası da bi o kadar koala gibi yani. yemini suyunu ver 5 gün kalkmaz yattığı yerden yeminlen ya...

bende yardımlan kalkıyorum :))) boy kısa kilo 65. ve nihayet şişmeye başlayan ayaklar...

vah kuzum ben iyice korkayım bebemden çünkü babası benim 2 katım hareketli yeirnde durmaz ben oynak baba oynak bu çocuk düz duvara tırmanır :acep: işim var ama akşam elimle inatlaşıyodu elimi karnıma koydum nereye koysam ittiriyo bebe sağ sol orta farketmiyo ben bıraktım dedim babasına sen koy onuda istemiyo anneannesini bile ittirdi aneamm inat koymıycaksınız işte dedimi bitmiştir :sok yok anam el kadan bebe birde karında bunu yaparsa doğunca ...........:bayil:

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338

aslında tarif tutuyor sen de olabilirsin..sankim azoyu da çağrıştırıyor

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
yaaa aklımızda olsun azooo sağolasın denemekte fayda varrrr dün fenaydım bennn ama bugün bişi yok şükür

aynen neler var yaaa babamda diyo kızım sen hamilemisin bazen anlayamıyorum arkadan bakınca hiç blli dğl yüzündede anlaşılmıyor kolların filan incecik bi göbek var oda göbek değil bebek diyo dedim baba sağol moralim düzeldi ki babam felaket tellalı gibidri normalde 100gr alsan şişmişsin dien bir adam çevrede bir sürü hamile kadın var şirketlerime gidince yüzlerine bakasım gelmiyo tokmak gibin olmuş yüzleri diyo ki bilir ne yediyse hatun şükürler olsun elhamdülillah halimize

kız yardımla gülüyor desem abartmış olmam o biçim:cokkomik:
çok şükür halimize ya..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ne yemeği yapacaksınız?

öffff pırasam var, ıspanağım var ama hiç yapasım yok. dün de salçalı makarna ile karnıbahar kızartmam vardı... makarnadan azıcık kaldı :((

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ayy büyük patronum çağırdı dedim işten çıkarcak beni zaar öyle sert bi ses tonuyla çağırdı neyse otur dedi oturdum
kızım dedi baban yerine olamam imkan yok ama baban gibi gör beni her an gece-gündüz yengen ve ben herzaman yanındayız her durumda telefon aç bize gece sancın olur herhangi bir sıkıntın olur kimseye diyemediğin ayyy ağlayacaktım zor tuttum kendimi sağolsun yaaaa canım benimmm:utan:

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
selam kıslaarr...bi girip bi kaçıoum kusura bakmayın:Dbankaya gitmem gerektii onu hallettim geldimm..
benim kızda 2 gündür acayip bir sarılıo karnımaa poposunuda attırıp duruo göbek deliğime doğru çatlıcakmış gibi karnım sertleşioo doğal sezeryan olcam zannedioum bi an:sok

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ne yemeği yapacaksınız?

öffff pırasam var, ıspanağım var ama hiç yapasım yok. dün de salçalı makarna ile karnıbahar kızartmam vardı... makarnadan azıcık kaldı :((

ıspanağı yap cnm bence yemek olarak cnm kıymalı ıspanak istedi içinde yumurta kırın yeyin hımmm enfesss

evde yok yok çeşit çeşit yemek dolap tıklım tıkışşş
tarhana çorbası(akşamdan kaldı)
patates yemeği etli
kabak yemeği
bir tabak dolusu akşamdan kalan balık

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Çekilişten beri hedaye bakıyorum desem inanır mısınız?
Alacağım kişinin tercihleriyle kendi beğenim arasında bocalıyorum.
Ama kendi beğenime göre almaya karar verdim. Ne de olsa benden bi anı kalacak.
Öyle karar verdim ben :D
Olur mu organizatör hanım :D:D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar