oğluma biri sakin olmasını söylesin.
yavrum sakin ol ve elindeki kordonu yavaşca yere bırak...
Ama olmaz söylersem şikeci olurum
Ailk kez bana şarkı yazıldı ve ali babanın çiftliğinden aparılmış.
Çok mesudum
ky:
ky:
hiç oturamamaya başladım ben. ayaklarım da ıyıce şişmeye başladı. ben bu ayı çıkarayuım çıkayım izne artık... dayanamıyorum ya
Bırak takılsın kafasına göre çocuk![]()
Ya canım cips çekiyor, tombi felan çekiyor..
seninkidemi kudurdu kızz benimkide dün akşamdan beri kuduruk valla gece bile 2 kez uyandırdı..birde şeyimle oynuyor ciddi ciddi kaşıyo gibi gıdıklıyo gibi garip hareketler yapıyo
takılmasın efendim. biz takılıyo muyuz kafamıza göre öyle. resmen kordon bağıyla ip atlıyor resmen ya. bağı da çevirirken bağ orama burama vuruyo anladım.
ay hemde nasıl... sığamadı kabına. napsın karın dar, kendisi iri sıkıştı daracık alana yavrum. bu ara benım aşaa kısımda da kıpırtılar oluyor. boyle şişleme gıbı hareketler, can acısıyla beraber kıpırtılar...
gökçe delisin yeminle..
seninki teksasa çevirdi dimi ortalığı.. benimki de öyle walla kordonla beni mi kırbaçlıyo ne..
ay ben ne anladım
ben bu ayıyı çıkarayım
puoğluma biri sakin olmasını söylesin.
takılmasın efendim. biz takılıyo muyuz kafamıza göre öyle. resmen kordon bağıyla ip atlıyor resmen ya. bağı da çevirirken bağ orama burama vuruyo anladım.
ay hemde nasıl... sığamadı kabına. napsın karın dar, kendisi iri sıkıştı daracık alana yavrum. bu ara benım aşaa kısımda da kıpırtılar oluyor. boyle şişleme gıbı hareketler, can acısıyla beraber kıpırtılar...
selam hamişler geçmişi okuyorum okuyorum bitmek bilmiyor yetişemedim hızınıza
midesi yanan arkadaşlar aynı dertten müzdaribim bende aile hekimime danıştım veeee mutlu sona kavuştum
karbonatlı su için çok rahatlayacaksınız emin olun
Böyle demişler..Denemek lazım.
pubenimkide gari bi oyun oynuyo o kordonun etrafında takla atıyo gibi
napcaz bu bebelerle fena harekliler yahu
:kahkaha: anası kıpırdak oğlu sakin mı olcaktı recep ivediğin filmdeki kadın gününde çalan şarkıda azmı oynadın
kim demiş ne zaman demiş nerde demiş???