2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
azo öyle dedi çünkü. erkek anaları kime çıktıysa onlar söylenecek ama kız anaları kime çıktıysa söylenmeyecek dediydi.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
ya bugün çok iyiyim derken şimdi nefes boruma ne dayanıyor bu çocuk, nefes alamıyorum, çatlayacam... yemek yemeye çalışıyorum ama yiyemiyorum, bu nedir? var mı yaşayan?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ya bugün çok iyiyim derken şimdi nefes boruma ne dayanıyor bu çocuk, nefes alamıyorum, çatlayacam... yemek yemeye çalışıyorum ama yiyemiyorum, bu nedir? var mı yaşayan?

Yok yemek yiyemediğim olmadı.(kilomdan belli oluyor)
Ama sağ yanımı çok acıttı zamanında hareket bile edememiştim..İstersen azcık rahatsız et yer değiştirsin.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
zuahahah :D Nasıl da ciddi ciddi yazıyın ya :D Bu ciddiyetin öldürüyor beni.

sen niye karışıyon ki şikeci!

aha burdan açıklıyorum, azo kurada hile yapmıştır a canlar. bıze hediyeleri yollayalım diye verdiği her adres kendisi ve akrabalarının adresidir.

maksat; bütün o hediyeleri alıp yurtdışına kaçmak ve kuzey oğlanı madonna'nın danscısı yapmaktır.

eşi de kim kardişyanla berabermiş zati biz öyle duyduyduk. ( kız adamın face'den istediği kişi iri memeli ince belli miydi? , ince belli iri totoşlu muydu)

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

aha burdan açıklıyorum, azo kurada hile yapmıştır a canlar. bıze hediyeleri yollayalım diye verdiği her adres kendisi ve akrabalarının adresidir.

maksat; bütün o hediyeleri alıp yurtdışına kaçmak ve kuzey oğlanı madonna'nın danscısı yapmaktır.

eşi de kim kardişyanla berabermiş zati biz öyle duyduyduk. ( kız adamın face'den istediği kişi iri memeli ince belli miydi? , ince belli iri totoşlu muydu)

:cokkomik::cokkomik::cokkomik:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

İvit kız kıyafetlerini de kendim giycem :D Malum incelcem yani...
İri memeli ince belli...Adamın adı da demirci özcan..Pez...nK oluyor rüyama göre :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar