Ay anlamadım ya yazsana özelden bişe anlamadım bugün çok beynim dolu![]()
Evet ama şişmişti benim şimdi inmiş ondan inik yazdım, bak yarın bakım nasıl şişmiş olur
yarıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm: a

Ay anlamadım ya yazsana özelden bişe anlamadım bugün çok beynim dolu![]()
Evet ama şişmişti benim şimdi inmiş ondan inik yazdım, bak yarın bakım nasıl şişmiş olur
Hamilelikte alınan kiloların dağılımı:
FETÜS: 3,5
PLASENTA: 600g
AMNİON SIVISI: 800g
HÜCRE DIŞINDAKİ SIVILAR: 1,2 kg
YAĞ DOKULARI: 3,3 kg
RAHİM VE GÖĞÜSLER: 1,3 kg
KAN: 1,8 Kg
TOPLAM:12,5 kg
kayseriye gel calmdown'cum bura 3-4 gündür günlük güneşlik
O zaman benim eski kilomdan epey bi düşmem lazım
azo öyle dedi çünkü. erkek anaları kime çıktıysa onlar söylenecek ama kız anaları kime çıktıysa söylenmeyecek dediydi.
açıklayın hadi. ben mi tahmin edeyim yoksa?
ya bugün çok iyiyim derken şimdi nefes boruma ne dayanıyor bu çocuk, nefes alamıyorum, çatlayacam... yemek yemeye çalışıyorum ama yiyemiyorum, bu nedir? var mı yaşayan?
zuah
Nasıl da ciddi ciddi yazıyın ya
Bu ciddiyetin öldürüyor beni.
biloşum hoşgeldin..
inan gözüm seni aradı..
ben de bi şarkı bestelesem mi dedim senin gibi....
sen niye karışıyon ki şikeci!
aha burdan açıklıyorum, azo kurada hile yapmıştır a canlar. bıze hediyeleri yollayalım diye verdiği her adres kendisi ve akrabalarının adresidir.
maksat; bütün o hediyeleri alıp yurtdışına kaçmak ve kuzey oğlanı madonna'nın danscısı yapmaktır.
eşi de kim kardişyanla berabermiş zati biz öyle duyduyduk. ( kız adamın face'den istediği kişi iri memeli ince belli miydi? , ince belli iri totoşlu muydu)
Hayat hiç adil değil..Misal bak ben kime çıktığımı biliyorum sen bilmiyorsun
sen niye karışıyon ki şikeci!
aha burdan açıklıyorum, azo kurada hile yapmıştır a canlar. bıze hediyeleri yollayalım diye verdiği her adres kendisi ve akrabalarının adresidir.
maksat; bütün o hediyeleri alıp yurtdışına kaçmak ve kuzey oğlanı madonna'nın danscısı yapmaktır.
eşi de kim kardişyanla berabermiş zati biz öyle duyduyduk. ( kız adamın face'den istediği kişi iri memeli ince belli miydi? , ince belli iri totoşlu muydu)
Azoş bu lafının üstüne bişi patlatmak isterdim ama susuciimmmm sonra beni yolma