2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ay senden korkulur yaw :D
korkulur tabi adamı 2 çeker 1 yırtarımm :D
Kız rüyayı gören sensin.. adamı niye dövüyosun:cokkomik:
benim ama niye rüyama adam akıllı girmiyo karılarla ne işi var döverim tabi hakketti onu :D
ahahahahaha dün diğer topık karışmış. ekim anaları şubat analarının topiğini basmış. bizim eski topıkteki çok bilmişler ekim anaları hakkında konuşmuş, bebeklerinin fotolarını falan kadınlardan habersiz şubat topigine kopyalamışlar.

ekim analarından bi üyede gelmiş bi güzel hepsinin cevabını vermiş. şikayette bulunanlar olmuş yönetime. ama bilin bakalım ne olmuş?

kazma denilen adam; fotoları silmiş, yorumları da silip yine her zamanki gibi şubat analarına hiç bi ceza vermemiş. ortalıkta olan ceza hak edecek her delili yine kendi ellerıyle silmiş bü guzel.

ahahahahahahahhahaa.
yuhhh yaaa esas şikeci bu kazman geri zekalı mal heriffff
bendee valla bütün günn yüzünü gördükce kadınla yaptıkları gözümün önüne geldii:D aklıma geldikcee sacını cektimm, kulagına parmagımı soktumm(cok gıcık oldugu bişi), saplak attım vs vs:D

yok ben aglamıyorumm sinirleniyorum:D karıyıda ellemiyorum.. ayy kadın geldii gözümünn önünee sanırım kızıl saclıydı, böyük gögüsleri vardıı ve balık etliydii. bak sacımıda kızıll yapcam diye deliriyodum. simdi nasıl kızıl yapam ben bu sacı:sinir::sinir:
benim gördüğüm kadınn ince belli iri göğüslü uzun boylu saçlar beline kadar kıvır kıvır sarısındı o yüzden o günden beri sarı karılara alerjim var özellikle manken gibin uzunlara çakma sarılaraaa :zopa:
Hamilelikte alınan kiloların dağılımı:
FETÜS: 3,5
PLASENTA: 600g
AMNİON SIVISI: 800g
HÜCRE DIŞINDAKİ SIVILAR: 1,2 kg
YAĞ DOKULARI: 3,3 kg
RAHİM VE GÖĞÜSLER: 1,3 kg
KAN: 1,8 Kg
TOPLAM:12,5 kg
ahanda işte ben o saman 70 civarı kalcam doğumdan önceki kgdan bile az yehuuuuuuu :beyazbayrak:ariba andela andela pırrrrrrrrrrrrrrrrrr....:D
ben geldim hoşgeldimmm:)
enlerden en sempatik seçilmişim ben hahahaaaaaa tuğbişim sağol kuşummm:)

evet ben seçtim deniii çirkin tontiş döbekli seniii kızını yerim

Ben geldim bu arada çok yedim galiba çatlayacağım

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ya bugün çok iyiyim derken şimdi nefes boruma ne dayanıyor bu çocuk, nefes alamıyorum, çatlayacam... yemek yemeye çalışıyorum ama yiyemiyorum, bu nedir? var mı yaşayan?

benimki eskisi gibi sokmuyor elini oralara allah tan:D ama acısınıı cıkarıyo yani saolsunn.. gece ciddi bi konusma yapmak durumunda kaldıkk o nedenlenn.. bakk kızımm didimm orasıı babanınn ciftligi deel. kafana göree benii tepükleyipp debelenipp uyandıramassınn. velev kii babann da gece kalkıpp sana meme vermezz o nedenenn benle ii gecinsen ii olur. patron kimm ögrenn:D

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
benimki eskisi gibi sokmuyor elini oralara allah tan:D ama acısınıı cıkarıyo yani saolsunn.. gece ciddi bi konusma yapmak durumunda kaldıkk o nedenlenn.. bakk kızımm didimm orasıı babanınn ciftligi deel. kafana göree benii tepükleyipp debelenipp uyandıramassınn. velev kii babann da gece kalkıpp sana meme vermezz o nedenenn benle ii gecinsen ii olur. patron kimm ögrenn:D

ben bu konuşmayı çok yaptım canım..
patron kim öğrendim sonunda:cokkomik::cokkomik:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

ben ben işte bu yüzden yemek yiyemiyorum gözlerim yuvalarından çıkcak gibi oluyo misal öğlen yemeğinde bir kase salata 10-15 arası hamsi 2 dilim ekmek bir bardak limonata içtim şu anda şişmiş balon gibiyim çatlayacağımım hissediyorum noliii bana yaa

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
korkulur tabi adamı 2 çeker 1 yırtarımm :D

benim ama niye rüyama adam akıllı girmiyo karılarla ne işi var döverim tabi hakketti onu :D

yuhhh yaaa esas şikeci bu kazman geri zekalı mal heriffff

benim gördüğüm kadınn ince belli iri göğüslü uzun boylu saçlar beline kadar kıvır kıvır sarısındı o yüzden o günden beri sarı karılara alerjim var özellikle manken gibin uzunlara çakma sarılaraaa :zopa:

ahanda işte ben o saman 70 civarı kalcam doğumdan önceki kgdan bile az yehuuuuuuu :beyazbayrak:ariba andela andela pırrrrrrrrrrrrrrrrrr....:D

evet ben seçtim deniii çirkin tontiş döbekli seniii kızını yerim

Ben geldim bu arada çok yedim galiba çatlayacağım

yemeğe gidiyorum dediğinden beri mi yiyordun..kız kimi yedin söyle:cokkomik:netekim neyi yedin desem az kalır:cokkomik:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

Yok yemek yiyemediğim olmadı.(kilomdan belli oluyor)
Ama sağ yanımı çok acıttı zamanında hareket bile edememiştim..İstersen azcık rahatsız et yer değiştirsin.

vazgeçtim yemek yemekten, sakız çiğniyorum, gaviscon da içtim bi alakası var mı bilmiyorum ama, mide yanması değil çünkü bu.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ben bu konuşmayı çok yaptım canım..
patron kim öğrendim sonunda:cokkomik::cokkomik:

evet bende ögrendim o oldugunu sanıyo:D bişi yapamassın kiiiii bişi yapamassınn kiii dedigini duyar gibiyim:Dsabaha kadar uyutmadı benii zıbıtıkkk:dill: el ayak atmayı gectii tepiniyoo içerdee ne haltt ettigi belli degill.
ben ben işte bu yüzden yemek yiyemiyorum gözlerim yuvalarından çıkcak gibi oluyo misal öğlen yemeğinde bir kase salata 10-15 arası hamsi 2 dilim ekmek bir bardak limonata içtim şu anda şişmiş balon gibiyim çatlayacağımım hissediyorum noliii bana yaa

salata sisirmiştirr cnmm:D:D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
dün lazanya yaptıydımm.. kocişe yemek yerken didim ki yarın annene bundan götürebilirsin.. ii dedi. ama gece kalkıpp biraz daha yemişş. simdi 2 porsiyon kadan kalmıss. didim kii hatırlatmassam unutur. nerdeeee.. annesini dohtura götürdü. simdi beni arıyo anneme didim ecrin sana lazanya getircek mac izlerken sen oraya gidrsin bitince ben gelir seni alırım.. gitti lazanyacıkk:D kendim öglen yiyebilcek olsam gerisinde gözüm kalmıcak ama yersem onlara yetmicek sanki.. neyse afiyet seker ossunn diyelimm:utan:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar