2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Ay Allah korusun...
Dün birşey okudum erken doğum belirtilerinde şöyle diyordu "Hazırlık içgüdüsü" :D Herşeyi tüm hazırlıkları hemen bitirme isteği ve dürtüsü erken doğum habercisi olabiliyormuş..Bu dürtü bende en başından beri var tırsıyorum :D

Azocum sen benim hislerime güven..
Sen erken doğum yapmayacaksın.. 38. haftada halen burda muhabbet ediyor olcaz inşallah..

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Abooo maşallah...Seninki de 2 kiloyu geçmiştir :D Niye korkuyorsun? Artık çok dobiş olurlarsa sezeryan yapcaz napalım :(

ay erken falan doğar diye korkuyorum işte sanki kilosu çok olunca hemen geliverecekmiş gibin hissediyorum :acep:

ayyyy daralmasınn kuzumun yeri yazıkk.. görümcemin kızı 8 aylık dogmus. bi gece otururlarken normaldenn cok fazla hareket etmişş.tekme atıyomuss karnı geriliyomus falan. önce aldırmamıss sonra esine demiş ki gülerekk cocuga bişi olduu murat ,cıldırdıı içerde. gülüşmüşler falan. sonra suyu gelmiş. meger cocukk debelenirken öyle keseyi pırtlatmıs. o kadar hareket de içeri sıgısamamasındanmıs. ne kadar ilgincc:acep:

aman aman, beklesinler haftalarını :))

Kızlar selam nasılsınız?

selamm, hoş geldinnn :gulegule:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Evet tatlım onlar acıtıyor, büyüdüler yerleri daralıyor bir yere yaslanıveriyorlar, canımız acıyor :D

Peki sancılarını baya baya hissettin mi? Anlayabildin mi yani sancın olduğunu? Adet sancısı gibimiydi?
Çok sordum dimi :D
Bu arada bizim burda renkli 50tl. 3. kez gircem ben merak ediyom kaşını gözünü..Doktorun kendi ultrasonu çok dandik :D

yok azoşum nstde sancı çıkarken bişi hissetmiyordum. hatta şuursuzmuyum ben bu kadar diye sordum doktora :D ama dün sonradan ve şimdi adet sancısı gibi tatlı tatlı ağrı var...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Azocum sen benim hislerime güven..
Sen erken doğum yapmayacaksın.. 38. haftada halen burda muhabbet ediyor olcaz inşallah..

Ağzın bal yisin :D İnşallah dediğin gibi olur..Ben de 15 Ocağa kadar doğurmıcam, 15inden sonra her an doğurabilcekmişim gibi geliyor :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Kızlar selam nasılsınız?

hosgeldin pikecano :)
kızlar hepinize teşkür ederimm.limon tuzum yok.limon suyumda yokmuş hahah limonum zaten yoktu.nar ekşiyle denicem artıkın muhahah nar ekşili bamya :)) bu arada bi kaç sayfadır gökçenin sesi cıkmıyoorr.siteyi arapça yaptı zaar :) bak bende seni sordum gökçeee ilgilendimm :eek:ky::vecihi:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
kızlar hepinize teşkür ederimm.limon tuzum yok.limon suyumda yokmuş hahah limonum zaten yoktu.nar ekşiyle denicem artıkın muhahah nar ekşili bamya :)) bu arada bi kaç sayfadır gökçenin sesi cıkmıyoorr.siteyi arapça yaptı zaar :) bak bende seni sordum gökçeee ilgilendimm :eek:ky::vecihi:

hahahaa. karnım ağrıdı kız. doğurtcan mı beni zorla sen :D gökçe bak nazo farkındalık yarattı senin için :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

hosbulduk canım.. hiç bilmedigim için cevap vermedim tatlım soruna, bamya ile benimde pek aram yokta :p

evet evet gökceeeeeeeee elmaaaaaaaaa bblauuuuuuuu elmaaaaaaaaa

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
yaa bi mandalina yiyim dedim resmen limondan beterdi buraya kötü meyvemi gönderiyorlar bu sene anlamadım yaa bir tatlı mandaline portakal yiyemedim kazıklıyorlar kayseriyi

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
insallah canım ama maşallah bak ii kilo yapmış oglun doktor nasıl yorum yapıyor? neden önde gidiyormus? ama senin bildigim enbaşından beri önde gidiyodu di mi canım?

doktoru da manyak ettim şekerim. adam tombul bebek sevmesi daha güzel olur derdinde. butlarını sıkacakmış oğlumun :deli: nedeni yokmuş, hiçbir sıkıntısı da yokmuş. ne güzel göbeği şişirmiş nasıl becerdin diye bana sordu :D evet 2li test zamanından beri 10 gün veya 2 hafta önde. son birkaç aydır hep 2 hafta önde. :vecihi:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Tubişim doktor video veriyor zaten ama ben güzel bi poz yakalıcam ordan :D Diğer sitede eklemiyordum girip çıkan belli değil diye :D Burda eklerim bizbizeyiz.
2,100 olmuş mudur kız abbooooo :D Çokanat hiç yemicem, suyu bulandırıyor o zaman hareket edip katil bebek chuky gibi çıkıyor sonra :D
istiyorum valla şimdiden daylmotiona üye ol videon çabuk yüklenir o saman ama 2 saati buluyo videonun yüklenmesi böyle izliycem oğlunu evde 2.80 uzanıpp ayy merak ediyorum kız bencede yime çok hareket eder ve rahat durmazz hadi inşallah bakalım şimdiden merak içindeyim
kızlaaarr acil cevap bekliyorum.bamya pişiriyorum ama limonum yok.hazır limonsularından koysam ne olur deyiverin hemencik.

bencede kzz eve alma sakın limon suyunu içinde sitrik asit e330 var buda direk kanserojen madde bu sebepten meyve suyu bile tüketmiyorum hazır meyvesularında var limon en güselii doğall misss yoksa yapcek bişi yok bacımm nar ekşisi güsel olarr ama

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
doktoru da manyak ettim şekerim. adam tombul bebek sevmesi daha güzel olur derdinde. butlarını sıkacakmış oğlumun :deli: nedeni yokmuş, hiçbir sıkıntısı da yokmuş. ne güzel göbeği şişirmiş nasıl becerdin diye bana sordu :D evet 2li test zamanından beri 10 gün veya 2 hafta önde. son birkaç aydır hep 2 hafta önde. :vecihi:

maşallah canım o zaman beklesin zamanını insallah...........

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar