2012 Şubat Anneleri

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
ben de cuma gidecem dr a. tam bir aydır gitmiyorum, en son 1238 gr. ve 2 hft kadar öndeydi. bir ayda kaç olmuştur dersiniz kızlar? korkuyorum yaa :acep:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
azoo kız hoşgeldinnn demek benden önce gidecen heee sonunda görcez mi oğlanı renkli renkli çok çokanata yeme ki hareketten sabitlenmiyo ultrasona girmeden mesaneni boşalt ki bebek daha net görüküyooo aneaam video da isterim ben benimkisi gibin bana neee banane :D

deneyeyim bu gece bakayımm napacak benim sıpa babasına pek saygılı...

azom bebeğin kgsu 2100 olmuştur bak benden demesi

Tubişim doktor video veriyor zaten ama ben güzel bi poz yakalıcam ordan :D Diğer sitede eklemiyordum girip çıkan belli değil diye :D Burda eklerim bizbizeyiz.
2,100 olmuş mudur kız abbooooo :D Çokanat hiç yemicem, suyu bulandırıyor o zaman hareket edip katil bebek chuky gibi çıkıyor sonra :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kızlaaarr acil cevap bekliyorum.bamya pişiriyorum ama limonum yok.hazır limonsularından koysam ne olur deyiverin hemencik.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ben de cuma gidecem dr a. tam bir aydır gitmiyorum, en son 1238 gr. ve 2 hft kadar öndeydi. bir ayda kaç olmuştur dersiniz kızlar? korkuyorum yaa :acep:

Abooo maşallah...Seninki de 2 kiloyu geçmiştir :D Niye korkuyorsun? Artık çok dobiş olurlarsa sezeryan yapcaz napalım :(

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
:) konuya hakim değilim aslında ama bildiğim kadarıyla cevaplayım, 32. hft sat a göre benim bildiğim.
sgk dan onay anında geliyor, önce gitmene gerek yok
çalışabilir raporunu da doktorun veriyor zaten, extra bişeye gerek yok. 32 haftada gideceksin izine ayırmak yerine çalışabilir raporu verecek.

ben çalışabilir raporu almayı düşünmediğimden eksik biliyor olabilirim, alan arkadaşlar da yorumlasın istersen. :sirin:

Ben dün personel işleri ile görüştüm..
Ben memurum..
32. haftada çalışabilir raporu alcakmışım doktorumdan ve personel işlerine verecekmişim.
37. haftada izne ayrıldığımın raporunu alcakmışım.
Bide doğum yaptığımda doğum yaptığıma dair belge getirecekmişim.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Evet tatlım onlar acıtıyor, büyüdüler yerleri daralıyor bir yere yaslanıveriyorlar, canımız acıyor :D

Peki sancılarını baya baya hissettin mi? Anlayabildin mi yani sancın olduğunu? Adet sancısı gibimiydi?
Çok sordum dimi :D
Bu arada bizim burda renkli 50tl. 3. kez gircem ben merak ediyom kaşını gözünü..Doktorun kendi ultrasonu çok dandik :D

ayyyy daralmasınn kuzumun yeri yazıkk.. görümcemin kızı 8 aylık dogmus. bi gece otururlarken normaldenn cok fazla hareket etmişş.tekme atıyomuss karnı geriliyomus falan. önce aldırmamıss sonra esine demiş ki gülerekk cocuga bişi olduu murat ,cıldırdıı içerde. gülüşmüşler falan. sonra suyu gelmiş. meger cocukk debelenirken öyle keseyi pırtlatmıs. o kadar hareket de içeri sıgısamamasındanmıs. ne kadar ilgincc:acep:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ayyyy daralmasınn kuzumun yeri yazıkk.. görümcemin kızı 8 aylık dogmus. bi gece otururlarken normaldenn cok fazla hareket etmişş.tekme atıyomuss karnı geriliyomus falan. önce aldırmamıss sonra esine demiş ki gülerekk cocuga bişi olduu murat ,cıldırdıı içerde. gülüşmüşler falan. sonra suyu gelmiş. meger cocukk debelenirken öyle keseyi pırtlatmıs. o kadar hareket de içeri sıgısamamasındanmıs. ne kadar ilgincc:acep:

Ay Allah korusun...
Dün birşey okudum erken doğum belirtilerinde şöyle diyordu "Hazırlık içgüdüsü" :D Herşeyi tüm hazırlıkları hemen bitirme isteği ve dürtüsü erken doğum habercisi olabiliyormuş..Bu dürtü bende en başından beri var tırsıyorum :D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Oluca varmış canım..
Kötü şeyler hiç aklımıza getirmeyelim..
Sağlıkla zamanında gelsin kuzularımız..

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Bugun canım biras gezmek istiyor benim ogleden sonra Girne'ye gidicem biras deniz havası iyi gelir, aksamda esim gelir ooh suyundan da........:huhuu::huhuu:

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
:) konuya hakim değilim aslında ama bildiğim kadarıyla cevaplayım, 32. hft sat a göre benim bildiğim.
sgk dan onay anında geliyor, önce gitmene gerek yok
çalışabilir raporunu da doktorun veriyor zaten, extra bişeye gerek yok. 32 haftada gideceksin izine ayırmak yerine çalışabilir raporu verecek.

ben çalışabilir raporu almayı düşünmediğimden eksik biliyor olabilirim, alan arkadaşlar da yorumlasın istersen. :sirin:

teşekkürler canım ama doktor ultrasona göre çağırdı sanırım dur bi doktoruma sorayım...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ay Allah korusun...
Dün birşey okudum erken doğum belirtilerinde şöyle diyordu "Hazırlık içgüdüsü" :D Herşeyi tüm hazırlıkları hemen bitirme isteği ve dürtüsü erken doğum habercisi olabiliyormuş..Bu dürtü bende en başından beri var tırsıyorum :D

ayy o mantıkla gitsekk seninn daha ilk aylarda tesebbüss etmen lazımdı azoss.. sende tutmadı bu teorii.. 2 dk da cürüttükk gittii:D
Oluca varmış canım..
Kötü şeyler hiç aklımıza getirmeyelim..
Sağlıkla zamanında gelsin kuzularımız..

aminn cnm insallahh

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar