azoo kız hoşgeldinnn demek benden önce gidecen heee sonunda görcez mi oğlanı renkli renkli çok çokanata yeme ki hareketten sabitlenmiyo ultrasona girmeden mesaneni boşalt ki bebek daha net görüküyooo aneaam video da isterim ben benimkisi gibin bana neee banane
deneyeyim bu gece bakayımm napacak benim sıpa babasına pek saygılı...
azom bebeğin kgsu 2100 olmuştur bak benden demesi
ben de cuma gidecem dr a. tam bir aydır gitmiyorum, en son 1238 gr. ve 2 hft kadar öndeydi. bir ayda kaç olmuştur dersiniz kızlar? korkuyorum yaa :acep:
konuya hakim değilim aslında ama bildiğim kadarıyla cevaplayım, 32. hft sat a göre benim bildiğim.
sgk dan onay anında geliyor, önce gitmene gerek yok
çalışabilir raporunu da doktorun veriyor zaten, extra bişeye gerek yok. 32 haftada gideceksin izine ayırmak yerine çalışabilir raporu verecek.
ben çalışabilir raporu almayı düşünmediğimden eksik biliyor olabilirim, alan arkadaşlar da yorumlasın istersen. :sirin:
kızlaaarr acil cevap bekliyorum.bamya pişiriyorum ama limonum yok.hazır limonsularından koysam ne olur deyiverin hemencik.
kızlaaarr acil cevap bekliyorum.bamya pişiriyorum ama limonum yok.hazır limonsularından koysam ne olur deyiverin hemencik.[/QUO
Olur canım, bi sıkıntı olmaz..
Evet tatlım onlar acıtıyor, büyüdüler yerleri daralıyor bir yere yaslanıveriyorlar, canımız acıyor![]()
Peki sancılarını baya baya hissettin mi? Anlayabildin mi yani sancın olduğunu? Adet sancısı gibimiydi?
Çok sordum dimi![]()
Bu arada bizim burda renkli 50tl. 3. kez gircem ben merak ediyom kaşını gözünü..Doktorun kendi ultrasonu çok dandik
ben de cuma gidecem dr a. tam bir aydır gitmiyorum, en son 1238 gr. ve 2 hft kadar öndeydi. bir ayda kaç olmuştur dersiniz kızlar? korkuyorum yaa :acep:
kızlaaarr acil cevap bekliyorum.bamya pişiriyorum ama limonum yok.hazır limonsularından koysam ne olur deyiverin hemencik.
Hayatımda ne pişirdim ne de yedim
ayyyy daralmasınn kuzumun yeri yazıkk.. görümcemin kızı 8 aylık dogmus. bi gece otururlarken normaldenn cok fazla hareket etmişş.tekme atıyomuss karnı geriliyomus falan. önce aldırmamıss sonra esine demiş ki gülerekk cocuga bişi olduu murat ,cıldırdıı içerde. gülüşmüşler falan. sonra suyu gelmiş. meger cocukk debelenirken öyle keseyi pırtlatmıs. o kadar hareket de içeri sıgısamamasındanmıs. ne kadar ilgincc:acep:
ayyyy daralmasınn kuzumun yeri yazıkk.. görümcemin kızı 8 aylık dogmus. bi gece otururlarken normaldenn cok fazla hareket etmişş.tekme atıyomuss karnı geriliyomus falan. önce aldırmamıss sonra esine demiş ki gülerekk cocuga bişi olduu murat ,cıldırdıı içerde. gülüşmüşler falan. sonra suyu gelmiş. meger cocukk debelenirken öyle keseyi pırtlatmıs. o kadar hareket de içeri sıgısamamasındanmıs. ne kadar ilgincc:acep:
Kızlar selam nasılsınız?
erkek tatlım
konuya hakim değilim aslında ama bildiğim kadarıyla cevaplayım, 32. hft sat a göre benim bildiğim.
sgk dan onay anında geliyor, önce gitmene gerek yok
çalışabilir raporunu da doktorun veriyor zaten, extra bişeye gerek yok. 32 haftada gideceksin izine ayırmak yerine çalışabilir raporu verecek.
ben çalışabilir raporu almayı düşünmediğimden eksik biliyor olabilirim, alan arkadaşlar da yorumlasın istersen. :sirin:
Ay Allah korusun...
Dün birşey okudum erken doğum belirtilerinde şöyle diyordu "Hazırlık içgüdüsü"Herşeyi tüm hazırlıkları hemen bitirme isteği ve dürtüsü erken doğum habercisi olabiliyormuş..Bu dürtü bende en başından beri var tırsıyorum
Oluca varmış canım..
Kötü şeyler hiç aklımıza getirmeyelim..
Sağlıkla zamanında gelsin kuzularımız..