- #7.361
biz geldik kızlar. kontrolümüz vardı bugün. nst'de 90a vuran düzenli sancılarım çıktı. :dertli: nstden önce sadece ultrasonla muayeneyi yeterli gören, vajinal muayene yapıp birşeyleri tetiklemeyelim diyen doktorum sonucu görünce apar topar hemen yaptı muayenemi. çok şükür rahim ağzı kapalı. o yüzden bu sancıları yalancı sancı kabul edecekmişiz. yine de bu sancıların tehlikeli olduğunu, yavaş yavaş rahmi yumuşatarak doğum sancılarına ve açılmaya yol açacağını söyledi. bundan sonra her hafta kontrolümüz var. bebeğimiz 2138gr çıktı. 9 günde 410 gr almış sıpa :1: sen neyle besliyorsun bunu, göbişi şişirmiş dedi doktorum da :kahkaha: kendine kendine yetmeyi öğreniyor yavrucum dedim ben de. ama bu tombulluk bir sorun oluşturcak diye korktuğumu paylaştım. delimisin 2buçuk kilo bebeği kucağa almayla 3buçuk 4 kiloyu kucağa alması bile farklıdır. hiç kafanı yorma sen. doğunca etlerini sıkar dururuz işte dedi :1: normal doğuma da uygun görünüyormuş şimdilik. bir aksilik olmazsa tabiii... suyum 10 bebeğe yetermiş :deli: yine de bol bol su içmeye devam dedi.
her türlü hareket yasak. yat kitabını oku tvni izle başka da hiç birşey yapma dedi. bebeğin gelişimi önde olduğu için 32. hafta sonrası raporumu başlattı bugün. bizde haberler böyle. bakalım bu yaramazı ne kadar içimde tutmayı başarıcam...
Oyyyy kuzum maşallah maşallah yerim onun o dombili kilosunu
Çok sevindim yalancı sancı çıkmasına, 4 hafta daha takılsın içerde uslu uslu inşallah
Kızlar bugun demiştim ya,şekerlerim gelmiş,kayınvalidemler teslim almışlardı, gidip aldık...
Kutunun puanlı olması içime sinmedi demiştim ama gelen ürün nette göründüğünden farklı ama daha güzel çıktı, içime sindi doğrusu...
Nette göründüğünden biraz daha büyükmüş.İçine bonibon koymaya karar verdik bakalım fikrimiz değişmezse
Hemen öyle aceleden melekli şekerlerden ve kutulardan birer numune yaptım.İçlerine daha sonra şekerlerini koyacağız.Melekliye pembe tüllere iki tane badem şekeri girecek. O raketler açılıp kapanıyor,doğuma yakın rahatlıkla koyabilicez inşallah.
Kutulara da dediğim gibi bonibon...
İnşallah beğenirsiniz, fikirlerinizi bekliyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 9585
Ekli dosyayı görüntüle 9586
Ekli dosyayı görüntüle 9587
Ekli dosyayı görüntüle 9588
Ekli dosyayı görüntüle 9589
Babuşşşşşşşş çok cüceller yaaaa, o tül yerine aldığın şey ne kadar hoş durmuş, uğur böceğinden ben de alsaymışım keşke beaaa
aşkummmmmmmmmmmmmmmmmm günaydınn aslıcanımmm
kızlar çok mutluyum oğlumu bu cumartesi göreceğim inşallah
Ben de perşembe görücem
kızlar sabah tartıldım...
31. haftadayım ve 13 kilo almışım..
azodan sonra en çok kilo alan benim galiba:uzgun:
Seni çok tebrik ediyorum, azcık çıtayı yükselt ve beni geç
ben sürüldünüz değil de boykot ettiniz diye düşündüm hepiniz kapsama alanı dışı oldunuz ya:acep:bakın taaaa o kulüpten biliyrm siziaz sakinleştirmediniz beni haberiniz olmadan:kahkaha:
Kendi adıma ben intihar ettim.. Hatta son sözüm "bunları yazdıktan sonra burdan gönderilicem biliyorum" oldu
Yine olsa yine yapardım