2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
biz geldik kızlar. kontrolümüz vardı bugün. nst'de 90a vuran düzenli sancılarım çıktı. :dertli: nstden önce sadece ultrasonla muayeneyi yeterli gören, vajinal muayene yapıp birşeyleri tetiklemeyelim diyen doktorum sonucu görünce apar topar hemen yaptı muayenemi. çok şükür rahim ağzı kapalı. o yüzden bu sancıları yalancı sancı kabul edecekmişiz. yine de bu sancıların tehlikeli olduğunu, yavaş yavaş rahmi yumuşatarak doğum sancılarına ve açılmaya yol açacağını söyledi. bundan sonra her hafta kontrolümüz var. bebeğimiz 2138gr çıktı. 9 günde 410 gr almış sıpa :1: sen neyle besliyorsun bunu, göbişi şişirmiş dedi doktorum da :kahkaha: kendine kendine yetmeyi öğreniyor yavrucum dedim ben de. ama bu tombulluk bir sorun oluşturcak diye korktuğumu paylaştım. delimisin 2buçuk kilo bebeği kucağa almayla 3buçuk 4 kiloyu kucağa alması bile farklıdır. hiç kafanı yorma sen. doğunca etlerini sıkar dururuz işte dedi :1: normal doğuma da uygun görünüyormuş şimdilik. bir aksilik olmazsa tabiii... suyum 10 bebeğe yetermiş :deli: yine de bol bol su içmeye devam dedi.
her türlü hareket yasak. yat kitabını oku tvni izle başka da hiç birşey yapma dedi. bebeğin gelişimi önde olduğu için 32. hafta sonrası raporumu başlattı bugün. bizde haberler böyle. bakalım bu yaramazı ne kadar içimde tutmayı başarıcam...

Oyyyy kuzum maşallah maşallah yerim onun o dombili kilosunu :D
Çok sevindim yalancı sancı çıkmasına, 4 hafta daha takılsın içerde uslu uslu inşallah :D

Kızlar bugun demiştim ya,şekerlerim gelmiş,kayınvalidemler teslim almışlardı, gidip aldık...
Kutunun puanlı olması içime sinmedi demiştim ama gelen ürün nette göründüğünden farklı ama daha güzel çıktı, içime sindi doğrusu...
Nette göründüğünden biraz daha büyükmüş.İçine bonibon koymaya karar verdik bakalım fikrimiz değişmezse :)
Hemen öyle aceleden melekli şekerlerden ve kutulardan birer numune yaptım.İçlerine daha sonra şekerlerini koyacağız.Melekliye pembe tüllere iki tane badem şekeri girecek. O raketler açılıp kapanıyor,doğuma yakın rahatlıkla koyabilicez inşallah.
Kutulara da dediğim gibi bonibon...
İnşallah beğenirsiniz, fikirlerinizi bekliyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 9585

Ekli dosyayı görüntüle 9586

Ekli dosyayı görüntüle 9587

Ekli dosyayı görüntüle 9588

Ekli dosyayı görüntüle 9589

Babuşşşşşşşş çok cüceller yaaaa, o tül yerine aldığın şey ne kadar hoş durmuş, uğur böceğinden ben de alsaymışım keşke beaaa :D

aşkummmmmmmmmmmmmmmmmm günaydınn aslıcanımmm:huhuu:
kızlar çok mutluyum oğlumu bu cumartesi göreceğim inşallah:panter:

Ben de perşembe görücem :D

kızlar sabah tartıldım...
31. haftadayım ve 13 kilo almışım..
azodan sonra en çok kilo alan benim galiba:uzgun:

Seni çok tebrik ediyorum, azcık çıtayı yükselt ve beni geç :D

ben sürüldünüz değil de boykot ettiniz diye düşündüm hepiniz kapsama alanı dışı oldunuz ya:acep:bakın taaaa o kulüpten biliyrm sizi :ajan: az sakinleştirmediniz beni haberiniz olmadan:kahkaha:

Kendi adıma ben intihar ettim.. Hatta son sözüm "bunları yazdıktan sonra burdan gönderilicem biliyorum" oldu :D
Yine olsa yine yapardım :D

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
bblau & azelya

siz bu bebek şekerlerin arkasına magnet yapıştırdınız mı acaba???

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
yoğun da bi garip yoğun ama kızlar bu hareketler.

sürekli kıpır kıpır. titreşiyor, süzülüyor, yüzüyor, dalgalanıyor. şok olmuş gözlerle bakıyorum akşamları karnıma. ay bi de bişi keşfettim evde karnım sürekli açık geziyorum. tişörtümün önü hep açık. göbek ortada rahatlıyomuşum gibi sanki öyle.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
evet, aynı marka, içinden çıkması zor oluyor, bilerek alın alacaksanız.

günaydınnnn

bence önce doktoruna sor, çünkü sgk ya bildirmiş olabilirler direk netten, ben raporluyum şu an, ama rapor verirken sgk ya bildiriyoruz onay geliyor öyle veriyoruz demişti dr. 32 hft raporu da aynı olabilir, önce dr bilgilendir ama eğer onay falan yoksa aile hekiminden al, ya da kadın doğumcudan 10 gün 10 gün, boşa geçmesin...

kremi aldığıma pişman oldum ben, içinden çıkarana kadar göbeğim çatlıyor :)

şimdi konuştum canım. ne yazıkki dediğin gibi. artık geri dönüşü yokmuş. dün panikten düşünemedim tabi. 2 hafta az değil aslında. doktorum da panik yaptı biraz. onun da aklına gelmemiş. raporu sonrasında alırsın dedi de. ocakta sıfırlancaktı zaten. neyse sağlık olsun. hele bir doğsunlar. gerekirse alır ücretsiz izni oturururum birkaç ay. kremden ben memnunum canım ya, dediğim gibi dene bak. parmak uçlarınla yumuşat sürmeden. sorun kalmaz ;)

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
nicin neydiki senin????

nickim yoktu cnm
sadece okuyucuydum:zonk: sanırım sakinleştirme olayını açıklamam lazı... mesela hamileliğimin ilk zamanlarında bana bişey oluyordu eşime söyler adamı demoralize ederdim sizinle tanışınca bi bakıyordum yazdıklarınıza bana olan şeyin aynısı topikte en az üç dört kişiye olmuş demkki normalmiş deyip sakinleşiyordum :panter: yani hamilelin derdinden ancak hamile olan anlıyor nasrettin hoca misali:sirin:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

sürekli kıpır kıpır. titreşiyor, süzülüyor, yüzüyor, dalgalanıyor. şok olmuş gözlerle bakıyorum akşamları karnıma. ay bi de bişi keşfettim evde karnım sürekli açık geziyorum. tişörtümün önü hep açık. göbek ortada rahatlıyomuşum gibi sanki öyle.

Aynen kız benimkisi de her türlü hareketi uyguluyor içerde..Maşallah hoşuma gidiyor ama arada korkuyorum acaba bir sorun mu var diye..
Ama hareket halinde olması sağlıklı olduğuna işaretmiş, napsın canları sıkılıyor içerde, kordonlamı oynuyollaaa artık pipicanlarıylamı bilemiyom yani :D
Ayrıca benim göbekte ortalık malı gibi hep açık evde, görmemiş misali :D

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338

gökçe benim bebeğimde aynı ya bu hareket bu enerji nerden geliyr allahım diyrm yediklerim ıspanak olup güç diye mi geçiyr bebeğe diyrm:zonk:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

ekmek teknesinin kirlisi gibi geziyon yanii.hahaha

azo dünürüm hosgeldinn.kuzey oğlanım damadımm nasıllar?

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Çok sevindim yalancı sancı çıkmasına, 4 hafta daha takılsın içerde uslu uslu inşallah :D

Babuşşşşşşşş çok cüceller yaaaa, o tül yerine aldığın şey ne kadar hoş durmuş, uğur böceğinden ben de alsaymışım keşke beaaa :D

Kendi adıma ben intihar ettim.. Hatta son sözüm "bunları yazdıktan sonra burdan gönderilicem biliyorum" oldu :D

:kahkaha:burası daha samimi cidden:sila:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

:) ben de göbeğim açık oturuyorum da kocam kızıyoo, üşüyecek çocuk diyor :deli:

şimdi konuştum canım. ne yazıkki dediğin gibi. artık geri dönüşü yokmuş. dün panikten düşünemedim tabi. 2 hafta az değil aslında. doktorum da panik yaptı biraz. onun da aklına gelmemiş. raporu sonrasında alırsın dedi de. ocakta sıfırlancaktı zaten. neyse sağlık olsun. hele bir doğsunlar. gerekirse alır ücretsiz izni oturururum birkaç ay. kremden ben memnunum canım ya, dediğim gibi dene bak. parmak uçlarınla yumuşat sürmeden. sorun kalmaz ;)

neyse, sağlık olsun, doğumdan sonra yapsın bi güzellik sana o zaman, heyet falan versin :nanik:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

sağol azoşum. dediğin gibi sadece 4 hafta bile yeter aslında. az daha sabretseeee. doktorum doğacak diye benden çok korkuyor. elle muayene etti ama doğum şekliyle ilgili sadece normale uygun gözüküyor şimdilik dedi. sanırım tosunun bu fevri kilo alımından çaktırmadan tırsıyor :vecihi:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Şunu deneyen oldu mu?
Ben akşamları yatarken göbeğimi ve eşimin sırtını açıyorum, ona arkadan sarılıyorum :D Tamamen masumane ama başka yere çekmeyin :D
Göbeğimi sırtına yaslıyorum, içerdeki danam rahatsız olup tekmelemeye başlıyor :D Azcık uzaklaşıyorum bırakıyor tekmelemeyi, sonra tekrar yapışıyorum sırtına yine tekmeliyor :D Şimdiden oyuncak oldu çocuk elimde :zonk:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
voooo anamm tam kayserili gelini olmuş bu hatun gıı...aslım sana kürk aldılar mı düğün alışverişindee :) kaynanam bana kürk bilem aldı kız..ben bunu giymem dedim di.kadın olunca giyersin dediydi.muhahahaa kopup kaldıydık ordaa :D

:):)hahahhaaa süpermiş yok kürk almadılar kaynanam 2 oğlunun düğününü 1 hafta arayla yaptığı için az eltimden bişeyler çaldı azda benden:):):)çaldı derken yani kırptıııı:sila::sila:kürk yoktu bende senin kaynanada pek bi şatilliymiş anammmm vuuuuuuuu

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

:uzgun::uzgun:
13 kilo, inşalalh hamileliği 17 kilo ile bitirirm..
Çevremde herkes hiç kilo almadın felan diyo ama tartı öyle demiyo..
Gıcık oldum ya.......

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Şunu deneyen oldu mu?
Ben akşamları yatarken göbeğimi ve eşimin sırtını açıyorum, ona arkadan sarılıyorum :D Tamamen masumane ama başka yere çekmeyin :D
Göbeğimi sırtına yaslıyorum, içerdeki danam rahatsız olup tekmelemeye başlıyor :D Azcık uzaklaşıyorum bırakıyor tekmelemeyi, sonra tekrar yapışıyorum sırtına yine tekmeliyor :D Şimdiden oyuncak oldu çocuk elimde :zonk:

bune kızz azo sadist azo:):)ama iyi fikirmiş bende yapayım azcık eşimede sonu mutlu sonla biter diye korkuyorum bitmez demi demiiii:nanik:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Aynen kız benimkisi de her türlü hareketi uyguluyor içerde..Maşallah hoşuma gidiyor ama arada korkuyorum acaba bir sorun mu var diye..
Ama hareket halinde olması sağlıklı olduğuna işaretmiş, napsın canları sıkılıyor içerde, kordonlamı oynuyollaaa artık pipicanlarıylamı bilemiyom yani :D
Ayrıca benim göbekte ortalık malı gibi hep açık evde, görmemiş misali :D

aynen benim de hoşuma gidiyor da bi garip hareketler bunlar. kafasıyla toslamalar falan. bi de sol tarafıma yatınca soluma tekme tokat girişiyor. resmen o sıra elimi soluma koyduğum an elime oturuyo sanki kız. ayağı mı poposu mudur nedir bi yeriyle elimi dürtüyor. ahahahahahha komik komik işler.

voooo anamm tam kayserili gelini olmuş bu hatun gıı...aslım sana kürk aldılar mı düğün alışverişindee :) kaynanam bana kürk bilem aldı kız..ben bunu giymem dedim di.kadın olunca giyersin dediydi.muhahahaa kopup kaldıydık ordaa :D

ahahahahahhaha kaynaya bak yaa. kadın olunca giyersin. benim kaynanamın yanında penye pijamalara bakıp kaynanamdan " evlendiğin gece de penye pijama gıymıcen herhalde "demesi gibi olmuş o

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar