2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
istiyorum valla şimdiden daylmotiona üye ol videon çabuk yüklenir o saman ama 2 saati buluyo videonun yüklenmesi böyle izliycem oğlunu evde 2.80 uzanıpp ayy merak ediyorum kız bencede yime çok hareket eder ve rahat durmazz hadi inşallah bakalım şimdiden merak içindeyim

Kız ben burda bizbizeyiz diye resim koycam diom sen videonu açık ortama yükle dion :D Oralarda göze gelir oğlum :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
yaa bi mandalina yiyim dedim resmen limondan beterdi buraya kötü meyvemi gönderiyorlar bu sene anlamadım yaa bir tatlı mandaline portakal yiyemedim kazıklıyorlar kayseriyi

nerde hani kız varya pazarda markette EKŞİ MANDALİNA aramaktan helak oluyorum hepsi tatlı şu anda fena sinirliyyimm birini öldürebiliirimmmmmmmmmmm bu iş yeri bigün beni katil yapcek

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kızlar elektrikler gitti, ups de tükenince kapandı pc, maşallah dünya kadar yazmışınız hemen ne gıcıksınız.

canım benim sancılarım doğumu öne alıyormuş ne yazıkki :vecihi: yalancı da olsa rahmi yumuşatıyormuş ve gerçek doğum ağrılarına yol açacakmış. 90ı buldu tam 6 kere sancı. hastanede yatttığımda 50yi geçmemişti :(

ben dün doktoruma renkliyi sordum merak ediyorum dedim. ben de istiyorum dedim. adam demiştir kadın doğurcak hala renkli peşinde, manyakmıdır nedir :deli: o işin artistlik tarafı dedi. 2 boyutlu kadar sağlıklısı yoktur dedi. ben senin her ölçümünü yapıp bilgilendirmiyormuyum seni dedi. para tuzağı dedi. çok istersen bakalım ama dedi. aaay dedim tamam tamam sustum. 2 boyutlu neyime yetmiyor :kahkaha: bir dokun bin ah işit benimkisi...

ama dün hoş birşey oldu. 10 gün dolmadığı için muayene ücreti almadılar. takdir ettim ve şaşırdım :durbun: kontrollerde almıyorlarmış. ama resmen 1 saati bana ayırdı adam. helal olsun didim.
şimdi konuştum canım. ne yazıkki dediğin gibi. artık geri dönüşü yokmuş. dün panikten düşünemedim tabi. 2 hafta az değil aslında. doktorum da panik yaptı biraz. onun da aklına gelmemiş. raporu sonrasında alırsın dedi de. ocakta sıfırlancaktı zaten. neyse sağlık olsun. hele bir doğsunlar. gerekirse alır ücretsiz izni oturururum birkaç ay. kremden ben memnunum canım ya, dediğim gibi dene bak. parmak uçlarınla yumuşat sürmeden. sorun kalmaz ;)

Benim doktorum da renkli usg çektirme taraftarı değil.Bana 2.düzey yaptırmıştı, renklinin işin fantezi kısmı olduğunu söylemişti.
Bu arada canım ben de 32. Hafta bildirimini Cuma günü yapacağım nasipse. Çalışabilir raporu alacağım ben.
31+3te verecek bana. SAT’a göre tam 32+0 olacağım ama bu bir tesadüf oldu. Aslına bakarsan bir hafta erken verecekti erken doğumda zararım olmasın diye.
Ama torba yasadan yeni çıkan kanuna göre 32. Haftadır denilen gün 112 günlük iznin başlıyormuş. İster erken doğur ister geç, 113. Gün iş başı yapılıyormuş. Toplamda sayıyorlarmış izni.

ayy canımcım elle muayene acıdımı.

Ben elle muayene oldum geçen hafta rahim ağzında açılma varmı diye sadece 2-3 saniye sürdü ve sıfır acı.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Babuşşşşşşşş çok cüceller yaaaa, o tül yerine aldığın şey ne kadar hoş durmuş, uğur böceğinden ben de alsaymışım keşke beaaa :D

ayy saol azoşum. ben de keşke kutuya koyacağım uğur böcüsünü daha büyük alsaymışım diyorum.
hatta bikaç ilave için belki bi daha sip.verebilirim :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
saatlerdir yazmaya uğraşıyorum. sayfalar hepten kilitlendi. pc'im son demlerini yaşıyor zaar. her an elimde kalabilir.

olacaklardan ben mesul değilim. çok sinirliyim şu an. offffff

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Kızlar elektrikler gitti, ups de tükenince kapandı pc, maşallah dünya kadar yazmışınız hemen ne gıcıksınız.

Benim doktorum da renkli usg çektirme taraftarı değil.Bana 2.düzey yaptırmıştı, renklinin işin fantezi kısmı olduğunu söylemişti.
Bu arada canım ben de 32. Hafta bildirimini Cuma günü yapacağım nasipse. Çalışabilir raporu alacağım ben.
31+3te verecek bana. SAT’a göre tam 32+0 olacağım ama bu bir tesadüf oldu. Aslına bakarsan bir hafta erken verecekti erken doğumda zararım olmasın diye.
Ama torba yasadan yeni çıkan kanuna göre 32. Haftadır denilen gün 112 günlük iznin başlıyormuş. İster erken doğur ister geç, 113. Gün iş başı yapılıyormuş. Toplamda sayıyorlarmış izni.

Ben elle muayene oldum geçen hafta rahim ağzında açılma varmı diye sadece 2-3 saniye sürdü ve sıfır acı.

evet canım o yasadan haberim vardı. ne yazıkki panikten hesap edemedim. bugün iptal ettirmeye çalıştım olmadı. 2 hafta kaybım var şimdi. 22 ocakta iznim bitecek ilk 8 hafta. ama sat'a göre 5 şubattı. sağlık olsun dedim napıyım? oğlum vaktinde doğsun da gerçekten başka birşey istemiyorum...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
nerde hani kız varya pazarda markette EKŞİ MANDALİNA aramaktan helak oluyorum hepsi tatlı şu anda fena sinirliyyimm birini öldürebiliirimmmmmmmmmmm bu iş yeri bigün beni katil yapcek

aman napacan kızz ekşi mandalinayı ben sana kg kg göndereyim yaa.valla ben teşhisi koydum bize meyveler adanadan geliyor o sebeple ekşi yoksa antalya tarafından gelenler zira tatlı oluyordu uyan kayseri halkı uyannn:nanik:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ayyy yavrımmmm gökçeeemmm çırpınıyon kızzz valla kahroluyorum senin bu mücadeleni görünceee:uzgun:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
evet canım o yasadan haberim vardı. ne yazıkki panikten hesap edemedim. bugün iptal ettirmeye çalıştım olmadı. 2 hafta kaybım var şimdi. 22 ocakta iznim bitecek ilk 8 hafta. ama sat'a göre 5 şubattı. sağlık olsun dedim napıyım? oğlum vaktinde doğsun da gerçekten başka birşey istemiyorum...

Öyle canım,sağlık olsun da napalım.Doğum öncesi de çok mühim, sonrası kadar...
Ben de süt izinlerini ilk 6 ay için 3 saat sanıyordum meğer sadece kamu personeli içinmiş o, elim böğrümde döndüm muhasebeden dün :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kızlarr ben cıkayımm.. bugün gidip bi miktar alısveris yapmam lazım. artık eksikleri bitireyim bende. alıklastım iyice yaa mal mall bakınıyom napcam diye.. aslında ıkea ya gidip uyku tulumu ve alez almam lazım bebige. ama aynı anda tam tersi istikamet agoraya gidipp artık kendime pijamayı geceligi falan almam lazım. hangisini yapayım önce bilemedim:acep:

bakım seti
bakım cantası
küvet sünger vs
benim geceligim pijamam sabahlıgım
bebige uyku tulumu
yine bebige sapka,corap eldiven
yataga alez (nası unuttum ben bunu ya)
biberon (bunu ananeye kitledik:D)
emzirme sütyeni (gördüklerimi hiç sevmedimm)
süslerr

aklıma baska bişi gelmedi ya. var mı acaba baska eksigim:acep:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar