2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
nickim yoktu cnm
sadece okuyucuydum:zonk: sanırım sakinleştirme olayını açıklamam lazı... mesela hamileliğimin ilk zamanlarında bana bişey oluyordu eşime söyler adamı demoralize ederdim sizinle tanışınca bi bakıyordum yazdıklarınıza bana olan şeyin aynısı topikte en az üç dört kişiye olmuş demkki normalmiş deyip sakinleşiyordum :panter: yani hamilelin derdinden ancak hamile olan anlıyor nasrettin hoca misali:sirin:

hımm anladım canım hayırlısı:)

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
:):)hahahhaaa süpermiş yok kürk almadılar kaynanam 2 oğlunun düğününü 1 hafta arayla yaptığı için az eltimden bişeyler çaldı azda benden:):):)çaldı derken yani kırptıııı:sila::sila:kürk yoktu bende senin kaynanada pek bi şatilliymiş anammmm vuuuuuuuu

Kayseri ve kürklü hanımlar..
Ayy ççoçukluğum aklıma geldi.
Annemin günü olurdu, kadınların hepsi kürklü, tombiş tombiş gelirlerdi.
O kürklerini asacak yer bulamazdım:)))))))

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ekmek teknesinin kirlisi gibi geziyon yanii.hahaha

azo dünürüm hosgeldinn.kuzey oğlanım damadımm nasıllar?

Hoşbuldum dünürüm Damadın iyi ellerinden öper, gelincazım da iyi mi? Ne zaman gitceksiniz toktura ne zaman getirceksin fotosunu bakim? Bak ben perşembe renkliye giricem renkli renkli getircem fotosunu damadının :D

sağol azoşum. dediğin gibi sadece 4 hafta bile yeter aslında. az daha sabretseeee. doktorum doğacak diye benden çok korkuyor. elle muayene etti ama doğum şekliyle ilgili sadece normale uygun gözüküyor şimdilik dedi. sanırım tosunun bu fevri kilo alımından çaktırmadan tırsıyor :vecihi:

Benimkisi de iri bir bebek olacakmış, kiloda artış doğumu öne mi alıyormuş ki?
Perşembe bakayım kaç oldu, 1 hafta önce 1570di. 2 olduysa ben de tırsmaya başlıyım :D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
sağol azoşum. dediğin gibi sadece 4 hafta bile yeter aslında. az daha sabretseeee. doktorum doğacak diye benden çok korkuyor. elle muayene etti ama doğum şekliyle ilgili sadece normale uygun gözüküyor şimdilik dedi. sanırım tosunun bu fevri kilo alımından çaktırmadan tırsıyor :vecihi:

ayy canımcım elle muayene acıdımı.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Hoşbuldum dünürüm Damadın iyi ellerinden öper, gelincazım da iyi mi? Ne zaman gitceksiniz toktura ne zaman getirceksin fotosunu bakim? Bak ben perşembe renkliye giricem renkli renkli getircem fotosunu damadının :D

Perşembe bakayım kaç oldu, 1 hafta önce 1570di. 2 olduysa ben de tırsmaya başlıyım :D

benimkide 1470 g. dı en son. Cumartesi kaç oldu acep..
Azo kız biz kilo alıyoz ama bizim bebişlerde biraz tombiş yaw.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
aaa süpermiş cidden maşallah hızlarına..güle güle giysin kuzucuk...
bende dün ultrason kağıdıyla gittim kızımın burdaki bir bebek mağazası indirim yapmış ultrason kağıdıyla gidersen %70 indirim vardı bir çok üründe hastane çıkışı aldım 1 adet 10 tl'ye sonra küvet ve filesini aldım gene 10 tl'ye bubchenin bakım setini aldım 59 tl 'ye nasıl sizce fiyatları?

teşekkür ederim canım
sen de süper alışveriş yapmışsın ne güzel
güle güle kullan inşallah

Güle güle kullan canım :D
Hızlıymışlar, kampanya bitimi filan demediler demek ki.

evet canım ben de çok şaşırdım hızlarına
sağolasın :)

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
evet, aynı marka, içinden çıkması zor oluyor, bilerek alın alacaksanız.

günaydınnnn

bence önce doktoruna sor, çünkü sgk ya bildirmiş olabilirler direk netten, ben raporluyum şu an, ama rapor verirken sgk ya bildiriyoruz onay geliyor öyle veriyoruz demişti dr. 32 hft raporu da aynı olabilir, önce dr bilgilendir ama eğer onay falan yoksa aile hekiminden al, ya da kadın doğumcudan 10 gün 10 gün, boşa geçmesin...

kremi aldığıma pişman oldum ben, içinden çıkarana kadar göbeğim çatlıyor :)

lilacs cığım bana da anlatırmısın ben kaçırdım sanırım sen bu rapıor konusuna hakimsin doktorum bana dediki 31. haftada kontrolün var 32. haftada rapor veririm eşin gelsin senin gelmene gerek yok dedi..,

sorularım şunlar
1.bu 32. hafta sata göre mi ultrasona göre mi
2.senin demene göre sgkdan onay mı geliyr o zaman önce mi başvurym
3. ben 3 haftaya kadar çalışabilir raporu almak istiyrm onun için nasıl bi işlem takip edeceğim geç kalmaktan korkuyrm
şimdiden teşekkür ederim sana

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
günayyyydııııınnnnnnn:sarki::sarki:

bütün gece uyuyamamanın verdigi enerjiylee karsınızdayım:Dkızım dün gece zıbıttı.. anrmal hareket etti deli etti annesini. karnım tas gibi oldu yatamadım bi türlü.. ve resmen acıdı ya insanınn karnı acır mı.hep göbügümün kenarında falan oluyoduu bu sefer komple acıdı. tam daldım bu seferr kasıgım kenarına resmen bişi battı o kadar cnm yandı ki sıcradım yataktan:( agrı sızı sabahı ettim. :uzgun:

bblauu sekerlerin cok hoss olmuss cnmm. güle gülee kullanınn.. biz bi arkadasımızın dükkanından alıcaz. ay o zaman yeni hamile oldugumdan incelememiştim. arkadasa hediye alıp cıkmıstım. insallah böyle orjinal bişiler bulabilirim orda:durbun:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
benimkide 1470 g. dı en son. Cumartesi kaç oldu acep..
Azo kız biz kilo alıyoz ama bizim bebişlerde biraz tombiş yaw.

Evet ama ben doktora sordum, bebeğin gelişiminin senin yediklerinle alakası yok dedi, Alacağı varsa her şekilde alıyormuş kiloyu :)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
günayyyydııııınnnnnnn:sarki::sarki:

bütün gece uyuyamamanın verdigi enerjiylee karsınızdayım:Dkızım dün gece zıbıttı.. anrmal hareket etti deli etti annesini. karnım tas gibi oldu yatamadım bi türlü.. ve resmen acıdı ya insanınn karnı acır mı.hep göbügümün kenarında falan oluyoduu bu sefer komple acıdı. tam daldım bu seferr kasıgım kenarına resmen bişi battı o kadar cnm yandı ki sıcradım yataktan:( agrı sızı sabahı ettim. :uzgun:

bblauu sekerlerin cok hoss olmuss cnmm. güle gülee kullanınn.. biz bi arkadasımızın dükkanından alıcaz. ay o zaman yeni hamile oldugumdan incelememiştim. arkadasa hediye alıp cıkmıstım. insallah böyle orjinal bişiler bulabilirim orda:durbun:

Acır, acır acımaz mı? Hergün yaşıyorum o acıyı ben..Ama şükrediyorum tabiki, acısı bile tatlı, bilmeden acıtıyolar canımızı :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
gene doluştular şimdi bişey diycem ağzım bozulcak gökçe ayıpçı diycek neyse demiyom:zopa::zopa:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Acır, acır acımaz mı? Hergün yaşıyorum o acıyı ben..Ama şükrediyorum tabiki, acısı bile tatlı, bilmeden acıtıyolar canımızı :D

ayy cocuk mu acıtıyoo ben yatarken karnımı mı zorluyorum acaba?? et kesigi gibi oluyo cünkü.. hep yattıgım gibi kalkıyorumm ama süphe ettim kendimden

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

canım benim sancılarım doğumu öne alıyormuş ne yazıkki :vecihi: yalancı da olsa rahmi yumuşatıyormuş ve gerçek doğum ağrılarına yol açacakmış. 90ı buldu tam 6 kere sancı. hastanede yatttığımda 50yi geçmemişti :(

ben dün doktoruma renkliyi sordum merak ediyorum dedim. ben de istiyorum dedim. adam demiştir kadın doğurcak hala renkli peşinde, manyakmıdır nedir :deli: o işin artistlik tarafı dedi. 2 boyutlu kadar sağlıklısı yoktur dedi. ben senin her ölçümünü yapıp bilgilendirmiyormuyum seni dedi. para tuzağı dedi. çok istersen bakalım ama dedi. aaay dedim tamam tamam sustum. 2 boyutlu neyime yetmiyor :kahkaha: bir dokun bin ah işit benimkisi...

ama dün hoş birşey oldu. 10 gün dolmadığı için muayene ücreti almadılar. takdir ettim ve şaşırdım :durbun: kontrollerde almıyorlarmış. ama resmen 1 saati bana ayırdı adam. helal olsun didim.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
:):)hahahhaaa süpermiş yok kürk almadılar kaynanam 2 oğlunun düğününü 1 hafta arayla yaptığı için az eltimden bişeyler çaldı azda benden:):):)çaldı derken yani kırptıııı:sila::sila:kürk yoktu bende senin kaynanada pek bi şatilliymiş anammmm vuuuuuuuu
ahanda kayserili hatun profu :D uyanık kadınmış :))

bizde iyiyiz dünürüm yarın sabah 10 da randevumuz poz verirse getiririz resmini artık.bende soracağım soruları yazıcam unutuyorum orda bebeği görünce.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Sayfalar bol kuzum:) Korkma bitmezzzz:))
yaaa varya angelina ve biret tin bebekleri ancak bu kadar taklu olabiler yane çok güssel darısı başımıza...
Oyyyy kuzum maşallah maşallah yerim onun o dombili kilosunu :D
Çok sevindim yalancı sancı çıkmasına, 4 hafta daha takılsın içerde uslu uslu inşallah :D

Babuşşşşşşşş çok cüceller yaaaa, o tül yerine aldığın şey ne kadar hoş durmuş, uğur böceğinden ben de alsaymışım keşke beaaa :D

Ben de perşembe görücem :D

Seni çok tebrik ediyorum, azcık çıtayı yükselt ve beni geç :D

Kendi adıma ben intihar ettim.. Hatta son sözüm "bunları yazdıktan sonra burdan gönderilicem biliyorum" oldu :D
Yine olsa yine yapardım :D
azoo kız hoşgeldinnn demek benden önce gidecen heee sonunda görcez mi oğlanı renkli renkli çok çokanata yeme ki hareketten sabitlenmiyo ultrasona girmeden mesaneni boşalt ki bebek daha net görüküyooo aneaam video da isterim ben benimkisi gibin bana neee banane :D
Aynen kız benimkisi de her türlü hareketi uyguluyor içerde..Maşallah hoşuma gidiyor ama arada korkuyorum acaba bir sorun mu var diye..
Ama hareket halinde olması sağlıklı olduğuna işaretmiş, napsın canları sıkılıyor içerde, kordonlamı oynuyollaaa artık pipicanlarıylamı bilemiyom yani :D
Ayrıca benim göbekte ortalık malı gibi hep açık evde, görmemiş misali :D
hehehe aynen göbüğüm buz gibi benim aceba neden kızlar...
ilgilensenize ama benimle . :acep:

ben de şubat anasıyım, ben de hamileyim ama yaaa :(
ilgileniyozda sen görmüyon ki...
Şunu deneyen oldu mu?
Ben akşamları yatarken göbeğimi ve eşimin sırtını açıyorum, ona arkadan sarılıyorum :D Tamamen masumane ama başka yere çekmeyin :D
Göbeğimi sırtına yaslıyorum, içerdeki danam rahatsız olup tekmelemeye başlıyor :D Azcık uzaklaşıyorum bırakıyor tekmelemeyi, sonra tekrar yapışıyorum sırtına yine tekmeliyor :D Şimdiden oyuncak oldu çocuk elimde :zonk:
deneyeyim bu gece bakayımm napacak benim sıpa babasına pek saygılı...

azom bebeğin kgsu 2100 olmuştur bak benden demesi

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ayy cocuk mu acıtıyoo ben yatarken karnımı mı zorluyorum acaba?? et kesigi gibi oluyo cünkü.. hep yattıgım gibi kalkıyorumm ama süphe ettim kendimden

Evet tatlım onlar acıtıyor, büyüdüler yerleri daralıyor bir yere yaslanıveriyorlar, canımız acıyor :D

canım benim sancılarım doğumu öne alıyormuş ne yazıkki :vecihi: yalancı da olsa rahmi yumuşatıyormuş ve gerçek doğum ağrılarına yol açacakmış. 90ı buldu tam 6 kere sancı. hastanede yatttığımda 50yi geçmemişti :(

ben dün doktoruma renkliyi sordum merak ediyorum dedim. ben de istiyorum dedim. adam demiştir kadın doğurcak hala renkli peşinde, manyakmıdır nedir :deli: o işin artistlik tarafı dedi. 2 boyutlu kadar sağlıklısı yoktur dedi. ben senin her ölçümünü yapıp bilgilendirmiyormuyum seni dedi. para tuzağı dedi. çok istersen bakalım ama dedi. aaay dedim tamam tamam sustum. 2 boyutlu neyime yetmiyor :kahkaha: bir dokun bin ah işit benimkisi...

ama dün hoş birşey oldu. 10 gün dolmadığı için muayene ücreti almadılar. takdir ettim ve şaşırdım :durbun: kontrollerde almıyorlarmış. ama resmen 1 saati bana ayırdı adam. helal olsun didim.

Peki sancılarını baya baya hissettin mi? Anlayabildin mi yani sancın olduğunu? Adet sancısı gibimiydi?
Çok sordum dimi :D
Bu arada bizim burda renkli 50tl. 3. kez gircem ben merak ediyom kaşını gözünü..Doktorun kendi ultrasonu çok dandik :D

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
lilacs cığım bana da anlatırmısın ben kaçırdım sanırım sen bu rapıor konusuna hakimsin doktorum bana dediki 31. haftada kontrolün var 32. haftada rapor veririm eşin gelsin senin gelmene gerek yok dedi..,

sorularım şunlar
1.bu 32. hafta sata göre mi ultrasona göre mi
2.senin demene göre sgkdan onay mı geliyr o zaman önce mi başvurym
3. ben 3 haftaya kadar çalışabilir raporu almak istiyrm onun için nasıl bi işlem takip edeceğim geç kalmaktan korkuyrm
şimdiden teşekkür ederim sana

:) konuya hakim değilim aslında ama bildiğim kadarıyla cevaplayım, 32. hft sat a göre benim bildiğim.
sgk dan onay anında geliyor, önce gitmene gerek yok
çalışabilir raporunu da doktorun veriyor zaten, extra bişeye gerek yok. 32 haftada gideceksin izine ayırmak yerine çalışabilir raporu verecek.

ben çalışabilir raporu almayı düşünmediğimden eksik biliyor olabilirim, alan arkadaşlar da yorumlasın istersen. :sirin:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar