2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
:eek:ky::eek:ky:

ahahahahha siteyi yanlışlıkla ingilizce yaptım. sayfalar hepten yavaşladı 25 dakıkadır onla ugraşıyorum hiç sormadınız beni di mi?

kızzz neyi kurcalıyon yavvvv elinde yıldız tornavidayı aldın sitenin sağını solunu yokluyon zaar:D:Dçek elini rahat bırak artıkın pc'ni anammmm:):)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
terbiyesizler ordusu. burda kendi kendime dişlerimin arasından tıs tıs konuşturuyorsunuz beni. :eek:ky:

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Aman iyiki sürülmüşüz.
Dün şöyle bi baktımda muhabbetleri çok sıkıcı..
Aynı tipler hep aynı kişisel sorunları var:nanik:

ben sürüldünüz değil de boykot ettiniz diye düşündüm hepiniz kapsama alanı dışı oldunuz ya:acep:bakın taaaa o kulüpten biliyrm sizi :ajan: az sakinleştirmediniz beni haberiniz olmadan:kahkaha:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
ben sürüldünüz değil de boykot ettiniz diye düşündüm hepiniz kapsama alanı dışı oldunuz ya:acep:bakın taaaa o kulüpten biliyrm sizi :ajan: az sakinleştirmediniz beni haberiniz olmadan:kahkaha:

Aman boykot yada sürülme farketmez..
Biz burda iyiyiz.
Ben kendi adıma mutluyum ve sizleri çok seviyom..
Anam sevgi kelebeğiyim..:nanik:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
:eek:ky::eek:ky:

ahahahahha siteyi yanlışlıkla ingilizce yaptım. sayfalar hepten yavaşladı 25 dakıkadır onla ugraşıyorum hiç sormadınız beni di mi?
süpersin yaaa ne karıştıryon kız zaten görmeyi öslüyoz bide kaybeliyon buralarda
Aman iyiki sürülmüşüz.

aynen bende öyle düşünüyorum allah razı olsun kazmandan kurtardı bizi sahte insanlardan kendi kendimize samimi bir ortamda paylaşıyoruz hayatımızı

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
o değil de bu ara yavrumun hareketleri bi tuhaf.

acayip yoğun... ağa takılmış balık gibi titremeler, ayn ı anda hem gögüz altıma hem aşaa tarafa okkalı darbeler. deriye bağlanan anlar. (bildiğiniz seri ama)

arada korkuyorum anlam veremiyorum. allah'ım eskiden hareket yapmayınca bişi mi oldu diye düşünür bunalıma girerdim şimdi de hareketlerinden korkuyorum yaaaaa!!

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
OOO çok güzel protein tüketimi..
babuşum ya önemli olan kilo değil bence o senin bu yediklerinle güzelce besleniyordur.
Zarif olsun kuzucuk, kızlarında zarif olanı güzel olur..

Günlük süt tüketimim hep oldu aslında gebeliğimin başından beri, diyabetli olduğum için meyveyi mutlaka protein eşliğinde almak zorundayım çünkü.
Yine diyabetli olduğum için mutlaka ara öğün yiyorum, çok acıkıyorum çünkü, günde 2-3 meyvem var.Bu yüzden 2-3 kere süt içiyorum kesin.
Öğle yemeğinde mutlaka yoğurt alıyorum.
Akşam yemeklerinde de bazen cacık,yoğurt filan…
Sanırım et fazla tüketemediğimden biraz zayıflık. Çok zor yiyebiliyorum eti, onu da her çeşidi değil.
Kansızlığım için ciğer yesem çok iyi ama, çiğneyemiyorum bile değil yutmak :(

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

acayip yoğun... ağa takılmış balık gibi titremeler, ayn ı anda hem gögüz altıma hem aşaa tarafa okkalı darbeler. deriye bağlanan anlar. (bildiğiniz seri ama)

arada korkuyorum anlam veremiyorum. allah'ım eskiden hareket yapmayınca bişi mi oldu diye düşünür bunalıma girerdim şimdi de hareketlerinden korkuyorum yaaaaa!!

yaa yerleri darlaştığından yaparmış gökçecik sorun yokmuş yanee:eek:ky::eek:ky:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Yok yok korkma..
Dün akşamda benimde aynen böyleydi.
İnsan korkuyor ya..
Öyle harekeliydiki ince bluzun üzerinden bile titreme görünüyordu.
Bu haftalar en hareketli zamanlarıymış..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

bakkk sennnn kız sıkı takipçi çıktın heee burdan nerden buldun bizi bakımmm yoksa daha önceden burdamıydın??

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Aynı marka değilmi...
Arkadaşlara bir sorayım, ama onlarda böyle bişeyden bahsetmişti..
Bal mumu gibi oluyo diye..
Bide mustelanın kremine bakarım onuda alırım olmazsa..

evet, aynı marka, içinden çıkması zor oluyor, bilerek alın alacaksanız.

Günaydınnnnnnnnnnn Hamişlerrr nasılsınız??

günaydınnnn

canım o aklıma akşam geldi benim. şimdi bu raporu hiç vermesem, aile hekiminden bir hafta alsam, pazartesi kontorlde doktora bildirsem olur mu acep?

bir de o kremi ben de aldım, hergün olmuyor ama banyolardan sonra mutlaka sürüyorum. kıvamı dediğin gibi. vazeline benziyor. parmaklarınla biraz yumuşatıp sürüyorsun

bence önce doktoruna sor, çünkü sgk ya bildirmiş olabilirler direk netten, ben raporluyum şu an, ama rapor verirken sgk ya bildiriyoruz onay geliyor öyle veriyoruz demişti dr. 32 hft raporu da aynı olabilir, önce dr bilgilendir ama eğer onay falan yoksa aile hekiminden al, ya da kadın doğumcudan 10 gün 10 gün, boşa geçmesin...

kremi aldığıma pişman oldum ben, içinden çıkarana kadar göbeğim çatlıyor :)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Aman iyiki sürülmüşüz.

Aman boykot yada sürülme farketmez..
Biz burda iyiyiz.
Ben kendi adıma mutluyum ve sizleri çok seviyom..
Anam sevgi kelebeğiyim..:nanik:

Aynen aynen.Çok sıkıcılar, ben artık açıp bakmıyorum bile....
İki kişi var muhabbeti sürdüren zaten, izne çıktıklarında bu sıkıcı muhabbete bile hasret kalırlar muhtemelen :D

Sürülen var, boykot eden var,ikisini birlikte yapan var :D:D

ayyy öylede aslıcım, bebettoda güzel annecim beğenmiyor..
Annem kendi gibi kokoş yapacak bebemi. Annem evde bilem faik sönmezin pantolonunu giyer:)))

Ay annem gibi, hatta kardeşim gibi.
Hayatta sevmezler evde eşofmanla filan oturmayı.
Evin pisi bendim :kahkaha::kahkaha:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar