Günaydınnnnnnnnnnn Hamişlerrr nasılsınız??
iyiyiz canım sen nasılsın
ky:
ky:
ahahha siteyi yanlışlıkla ingilizce yaptım. sayfalar hepten yavaşladı 25 dakıkadır onla ugraşıyorum hiç sormadınız beni di mi?
Aman iyiki sürülmüşüz.
Dün şöyle bi baktımda muhabbetleri çok sıkıcı..
Aynı tipler hep aynı kişisel sorunları var:nanik:
terbiyesizler ordusu. burda kendi kendime dişlerimin arasından tıs tıs konuşturuyorsunuz beni.ky:
ben sürüldünüz değil de boykot ettiniz diye düşündüm hepiniz kapsama alanı dışı oldunuz ya:acep:bakın taaaa o kulüpten biliyrm siziaz sakinleştirmediniz beni haberiniz olmadan:kahkaha:
süpersin yaaa ne karıştıryon kız zaten görmeyi öslüyoz bide kaybeliyon buralardaky:
ky:
ahahha siteyi yanlışlıkla ingilizce yaptım. sayfalar hepten yavaşladı 25 dakıkadır onla ugraşıyorum hiç sormadınız beni di mi?
Aman iyiki sürülmüşüz.
ben sürüldünüz değil de boykot ettiniz diye düşündüm hepiniz kapsama alanı dışı oldunuz ya:acep:bakın taaaa o kulüpten biliyrm siziaz sakinleştirmediniz beni haberiniz olmadan:kahkaha:
OOO çok güzel protein tüketimi..
babuşum ya önemli olan kilo değil bence o senin bu yediklerinle güzelce besleniyordur.
Zarif olsun kuzucuk, kızlarında zarif olanı güzel olur..
Ben iyiyim sizleri gördüm daha iyi oldum. Ben mayıs annesi olduğum için gerideyim sohbetinize pek dahil olamıyorum...Günaydın canım, iyilik senden naber?
iyiyiz canım sen nasılsın
o değil de bu ara yavrumun hareketleri bi tuhaf.
acayip yoğun... ağa takılmış balık gibi titremeler, ayn ı anda hem gögüz altıma hem aşaa tarafa okkalı darbeler. deriye bağlanan anlar. (bildiğiniz seri ama)
arada korkuyorum anlam veremiyorum. allah'ım eskiden hareket yapmayınca bişi mi oldu diye düşünür bunalıma girerdim şimdi de hareketlerinden korkuyorum yaaaaa!!
o değil de bu ara yavrumun hareketleri bi tuhaf.
acayip yoğun... ağa takılmış balık gibi titremeler, ayn ı anda hem gögüz altıma hem aşaa tarafa okkalı darbeler. deriye bağlanan anlar. (bildiğiniz seri ama)
arada korkuyorum anlam veremiyorum. allah'ım eskiden hareket yapmayınca bişi mi oldu diye düşünür bunalıma girerdim şimdi de hareketlerinden korkuyorum yaaaaa!!
Ben iyiyim sizleri gördüm daha iyi oldum. Ben mayıs annesi olduğum için gerideyim sohbetinize pek dahil olamıyorum...
Sağol canım iyiyim sizde iyiseniz
Ben iyiyim sizleri gördüm daha iyi oldum. Ben mayıs annesi olduğum için gerideyim sohbetinize pek dahil olamıyorum...
Sağol canım iyiyim sizde iyiseniz
kızz tobee 1 satır yazı yazıyon sayfanın yarısını kaplıyon anam beeee:zonk::zonk:
Sayfalar bol kuzumKorkma bitmezzzz
)
Aynı marka değilmi...
Arkadaşlara bir sorayım, ama onlarda böyle bişeyden bahsetmişti..
Bal mumu gibi oluyo diye..
Bide mustelanın kremine bakarım onuda alırım olmazsa..
canım o aklıma akşam geldi benim. şimdi bu raporu hiç vermesem, aile hekiminden bir hafta alsam, pazartesi kontorlde doktora bildirsem olur mu acep?
bir de o kremi ben de aldım, hergün olmuyor ama banyolardan sonra mutlaka sürüyorum. kıvamı dediğin gibi. vazeline benziyor. parmaklarınla biraz yumuşatıp sürüyorsun
Aman iyiki sürülmüşüz.
Aman boykot yada sürülme farketmez..
Biz burda iyiyiz.
Ben kendi adıma mutluyum ve sizleri çok seviyom..
Anam sevgi kelebeğiyim..:nanik:
ayyy öylede aslıcım, bebettoda güzel annecim beğenmiyor..
Annem kendi gibi kokoş yapacak bebemi. Annem evde bilem faik sönmezin pantolonunu giyer))