İyiyiz pikecanım sen nasılsın?
işte gezince daha iyi olurum kibin ehehh...
İyiyiz pikecanım sen nasılsın?
Ay Allah korusun...
Dün birşey okudum erken doğum belirtilerinde şöyle diyordu "Hazırlık içgüdüsü"Herşeyi tüm hazırlıkları hemen bitirme isteği ve dürtüsü erken doğum habercisi olabiliyormuş..Bu dürtü bende en başından beri var tırsıyorum
Abooo maşallah...Seninki de 2 kiloyu geçmiştirNiye korkuyorsun? Artık çok dobiş olurlarsa sezeryan yapcaz napalım
ayyyy daralmasınn kuzumun yeri yazıkk.. görümcemin kızı 8 aylık dogmus. bi gece otururlarken normaldenn cok fazla hareket etmişş.tekme atıyomuss karnı geriliyomus falan. önce aldırmamıss sonra esine demiş ki gülerekk cocuga bişi olduu murat ,cıldırdıı içerde. gülüşmüşler falan. sonra suyu gelmiş. meger cocukk debelenirken öyle keseyi pırtlatmıs. o kadar hareket de içeri sıgısamamasındanmıs. ne kadar ilgincc:acep:
Kızlar selam nasılsınız?
bamya yenmezmi kızz ekşilicee ohh mis gibi
Kızlar selam nasılsınız?
Evet tatlım onlar acıtıyor, büyüdüler yerleri daralıyor bir yere yaslanıveriyorlar, canımız acıyor![]()
Peki sancılarını baya baya hissettin mi? Anlayabildin mi yani sancın olduğunu? Adet sancısı gibimiydi?
Çok sordum dimi![]()
Bu arada bizim burda renkli 50tl. 3. kez gircem ben merak ediyom kaşını gözünü..Doktorun kendi ultrasonu çok dandik
şeyden sordum
30+1'de 1238 miydi kgsu?
ben tam 32+0'da gitcem benimki de erkek korktum kgsundan acaba kaç çıkcak
Azocum sen benim hislerime güven..
Sen erken doğum yapmayacaksın.. 38. haftada halen burda muhabbet ediyor olcaz inşallah..
şeyden sordum
30+1'de 1238 miydi kgsu?
ben tam 32+0'da gitcem benimki de erkek korktum kgsundan acaba kaç çıkcak
selamm, hoş geldinnn :gulegule:
Hoşgeldin canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın?
sela seker bencede haftalarını beklesin minnoslar...
saol tatlımya benim oglus ne onde ne geride orta karar kiloda gidiyo ,cuma en son ayrıntılı ultrason var bakalım hayırlısı nasılmış minnoş...
Kızlar selam nasılsınız?
hoşgeldin canım... ah keşke beklesinler...
hosgeldin pikecano
kızlar hepinize teşkür ederimm.limon tuzum yok.limon suyumda yokmuşh limonum zaten yoktu.nar ekşiyle denicem artıkın mu
h nar ekşili bamya
) bu arada bi kaç sayfadır gökçenin sesi cıkmıyoorr.siteyi arapça yaptı zaar
bak bende seni sordum gökçeee ilgilendimm
ky:
hosgeldin pikecano
kızlar hepinize teşkür ederimm.limon tuzum yok.limon suyumda yokmuşh limonum zaten yoktu.nar ekşiyle denicem artıkın mu
h nar ekşili bamya
ky:
insallah canım ama maşallah bak ii kilo yapmış oglun doktor nasıl yorum yapıyor? neden önde gidiyormus? ama senin bildigim enbaşından beri önde gidiyodu di mi canım?
yaa bi mandalina yiyim dedim resmen limondan beterdi buraya kötü meyvemi gönderiyorlar bu sene anlamadım yaa bir tatlı mandaline portakal yiyemedim kazıklıyorlar kayseriyi
istiyorum valla şimdiden daylmotiona üye ol videon çabuk yüklenir o saman ama 2 saati buluyo videonun yüklenmesi böyle izliycem oğlunu evde 2.80 uzanıpp ayy merak ediyorum kız bencede yime çok hareket eder ve rahat durmazz hadi inşallah bakalım şimdiden merak içindeyimTubişim doktor video veriyor zaten ama ben güzel bi poz yakalıcam ordanDiğer sitede eklemiyordum girip çıkan belli değil diye
Burda eklerim bizbizeyiz.
2,100 olmuş mudur kız abboooooÇokanat hiç yemicem, suyu bulandırıyor o zaman hareket edip katil bebek chuky gibi çıkıyor sonra
kızlaaarr acil cevap bekliyorum.bamya pişiriyorum ama limonum yok.hazır limonsularından koysam ne olur deyiverin hemencik.
hosgeldin pikecano
h nar ekşili bamya
ky:
doktoru da manyak ettim şekerim. adam tombul bebek sevmesi daha güzel olur derdinde. butlarını sıkacakmış oğlumun :deli: nedeni yokmuş, hiçbir sıkıntısı da yokmuş. ne güzel göbeği şişirmiş nasıl becerdin diye bana sorduevet 2li test zamanından beri 10 gün veya 2 hafta önde. son birkaç aydır hep 2 hafta önde.