Aramızdasın yavrım.Biz seni duyuyoruk.
hiç sevmediniz beni o yüzden pc'im de küstü gitti işte... :hihh:
elle mi muayene mi oldun? niye benim haberim yok?
Aramızdasın yavrım.Biz seni duyuyoruk.
açımmm. çok açım. :cikolata:
Kız ben burda bizbizeyiz diye resim koycam diom sen videonu açık ortama yükle dionOralarda göze gelir oğlum
kızlarr ben cıkayımm.. bugün gidip bi miktar alısveris yapmam lazım. artık eksikleri bitireyim bende. alıklastım iyice yaa mal mall bakınıyom napcam diye.. aslında ıkea ya gidip uyku tulumu ve alez almam lazım bebige. ama aynı anda tam tersi istikamet agoraya gidipp artık kendime pijamayı geceligi falan almam lazım. hangisini yapayım önce bilemedim:acep:
bakım seti
bakım cantası
küvet sünger vs
benim geceligim pijamam sabahlıgım
bebige uyku tulumu
yine bebige sapka,corap eldiven
yataga alez (nası unuttum ben bunu ya)
biberon (bunu ananeye kitledik)
emzirme sütyeni (gördüklerimi hiç sevmedimm)
süslerr
aklıma baska bişi gelmedi ya. var mı acaba baska eksigim:acep:
ayy canımcım elle muayene acıdımı.
hiç sevmediniz beni o yüzden pc'im de küstü gitti işte... :hihh:
elle mi muayene mi oldun? niye benim haberim yok?
hayır şekerim, beni bu grubun dışında tutun. Sizinkiler normal. Benimki asıl anormal olan. Zayıf olsun sağlıklı olsun. Benim gibi sıkıntı yaşasan daha mı iyi
ben en san 27+0da gittim 1032'di o zaman benimki zayıf mı
kızlarr ben cıkayımm.. bugün gidip bi miktar alısveris yapmam lazım. artık eksikleri bitireyim bende. alıklastım iyice yaa mal mall bakınıyom napcam diye.. aslında ıkea ya gidip uyku tulumu ve alez almam lazım bebige. ama aynı anda tam tersi istikamet agoraya gidipp artık kendime pijamayı geceligi falan almam lazım. hangisini yapayım önce bilemedim:acep:
bakım seti
bakım cantası
küvet sünger vs
benim geceligim pijamam sabahlıgım
bebige uyku tulumu
yine bebige sapka,corap eldiven
yataga alez (nası unuttum ben bunu ya)
biberon (bunu ananeye kitledik)
emzirme sütyeni (gördüklerimi hiç sevmedimm)
süslerr
aklıma baska bişi gelmedi ya. var mı acaba baska eksigim:acep:
aman napacan kızz ekşi mandalinayı ben sana kg kg göndereyim yaa.valla ben teşhisi koydum bize meyveler adanadan geliyor o sebeple ekşi yoksa antalya tarafından gelenler zira tatlı oluyordu uyan kayseri halkı uyannn:nanik:
canım ben bunu atlamışım. yalan söyliyemiycem anlık acıdı. ama benim zaten hassastır. doktorun tavrı çok rahatlattı. başlamadan önce ve dokunurken 2 kere arka arkaya "çok özür dilerim" dedi...affettim ben de
zaten çok kısa sürüyor. ama hazırlıksızdım azcık gerginlik yarattım başta, orayı burayı düşürüp dökerek. biraz zarar ziyan verdim odaya :deli:
canım ben bunu atlamışım. yalan söyliyemiycem anlık acıdı. ama benim zaten hassastır. doktorun tavrı çok rahatlattı. başlamadan önce ve dokunurken 2 kere arka arkaya "çok özür dilerim" dedi...affettim ben de
zaten çok kısa sürüyor. ama hazırlıksızdım azcık gerginlik yarattım başta, orayı burayı düşürüp dökerek. biraz zarar ziyan verdim odaya :deli:
yok benimki de önde gidiyordu, seninki zayıf değil yani.
ben bu emzirme sütyenlerinden almayım diyorum, kışın sade sütyen giyemem atlet lazım diye. emzirme atleti aldım o yüzden.
bence de önce kendi eksiklerini tamamla.
ben de çok tırsıyorum bu elle kontrolden, vajinal ultrasonla bile muayene olamadıydım zamanında.... benim işim hepten zor. :uzgun:
yok benimki de önde gidiyordu, seninki zayıf değil yani.
ben bu emzirme sütyenlerinden almayım diyorum, kışın sade sütyen giyemem atlet lazım diye. emzirme atleti aldım o yüzden.
bence de önce kendi eksiklerini tamamla.
Önce gecelik bebişim bence.
dimi dimi bencede. gideyim önce kendi eksigimi tamamlayayım
Kuşum senin haberin olmaması kadar normal bişey var mı şu sitede
[sıze="3"]
yok benimki de önde gidiyordu, seninki zayıf değil yani.[/sıze]
Aaa benim hiç acımadı. Hatta öncesinde mandalın 5 katı filan büyüklüğündeki küreğimsi-mandalımsı bi aletle akıntı numunesi de aldı, onda da acımadı.
Kendimi kastığım için başta biraz zorlandım ama sonra serbest bırakınca acı olmadı.
Bir de oraya doğru bir mikro kamera koymuş, televizyona yansıtmış bana bak bak akıntıya bak ekrandan diyor.
Öğk dedim, siz bakın benim içim götürmez,görmeme gerek yok
O emzirme sütyenlerini hiç sevmedim ben ya.
Kaç markanın kaç modeline baktım, ya delikleri ufak, ya açması zor, hiç kullanışlı gelmedi,daha almadım.Seninkiler nasıl?