2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
açımmm. çok açım. :cikolata:

bizim bugün aşçımız kumlu ıspanak yaptı:(meğer adam ıspanaığı yıkamıyormuş dün tesadüfen görmesem bir güzel yiyecektim bugün yaaaa rezil adam tirbeyesiz adam kumlu şeyi yedirtiyor..ama herkesi uyarıcam valla bağından kopardı kopardı tencereye attı

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Kız ben burda bizbizeyiz diye resim koycam diom sen videonu açık ortama yükle dion :D Oralarda göze gelir oğlum :D

aman beaaa kız bişi olmaz öle kötü düşünme nazarmış felan benimde içime kurt düşürme ben verdimde noldu allah korusun

izlemeyenlere tekrar koymuş olalım o saman oğlum minnaktı küçücüktü :D
olsun napalım resmiylede idare ederiz artıkın :utan:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
kızlarr ben cıkayımm.. bugün gidip bi miktar alısveris yapmam lazım. artık eksikleri bitireyim bende. alıklastım iyice yaa mal mall bakınıyom napcam diye.. aslında ıkea ya gidip uyku tulumu ve alez almam lazım bebige. ama aynı anda tam tersi istikamet agoraya gidipp artık kendime pijamayı geceligi falan almam lazım. hangisini yapayım önce bilemedim:acep:

bakım seti
bakım cantası
küvet sünger vs
benim geceligim pijamam sabahlıgım
bebige uyku tulumu
yine bebige sapka,corap eldiven
yataga alez (nası unuttum ben bunu ya)
biberon (bunu ananeye kitledik:D)
emzirme sütyeni (gördüklerimi hiç sevmedimm)
süslerr

aklıma baska bişi gelmedi ya. var mı acaba baska eksigim:acep:

Önce gecelik bebişim bence.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
ayy canımcım elle muayene acıdımı.

canım ben bunu atlamışım. yalan söyliyemiycem anlık acıdı. ama benim zaten hassastır. doktorun tavrı çok rahatlattı. başlamadan önce ve dokunurken 2 kere arka arkaya "çok özür dilerim" dedi... :D affettim ben de :D zaten çok kısa sürüyor. ama hazırlıksızdım azcık gerginlik yarattım başta, orayı burayı düşürüp dökerek. biraz zarar ziyan verdim odaya :deli:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
ben en san 27+0da gittim 1032'di o zaman benimki zayıf mı :(

yok benimki de önde gidiyordu, seninki zayıf değil yani.

kızlarr ben cıkayımm.. bugün gidip bi miktar alısveris yapmam lazım. artık eksikleri bitireyim bende. alıklastım iyice yaa mal mall bakınıyom napcam diye.. aslında ıkea ya gidip uyku tulumu ve alez almam lazım bebige. ama aynı anda tam tersi istikamet agoraya gidipp artık kendime pijamayı geceligi falan almam lazım. hangisini yapayım önce bilemedim:acep:

bakım seti
bakım cantası
küvet sünger vs
benim geceligim pijamam sabahlıgım
bebige uyku tulumu
yine bebige sapka,corap eldiven
yataga alez (nası unuttum ben bunu ya)
biberon (bunu ananeye kitledik:D)
emzirme sütyeni (gördüklerimi hiç sevmedimm)
süslerr

aklıma baska bişi gelmedi ya. var mı acaba baska eksigim:acep:

ben bu emzirme sütyenlerinden almayım diyorum, kışın sade sütyen giyemem atlet lazım diye. emzirme atleti aldım o yüzden.
bence de önce kendi eksiklerini tamamla.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
aman napacan kızz ekşi mandalinayı ben sana kg kg göndereyim yaa.valla ben teşhisi koydum bize meyveler adanadan geliyor o sebeple ekşi yoksa antalya tarafından gelenler zira tatlı oluyordu uyan kayseri halkı uyannn:nanik:

kız ben ekşiciyim greyfurt limon yiyen biriyim bilmiyon mu narı bile ekşi arayana kadan göbeyim çatladı adananın mandalinası ekşi adana mandalınası arayacam pazarda bundan sonra tatlı (izmir mandalinası geçer) aşkum haberin olaaa

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
canım ben bunu atlamışım. yalan söyliyemiycem anlık acıdı. ama benim zaten hassastır. doktorun tavrı çok rahatlattı. başlamadan önce ve dokunurken 2 kere arka arkaya "çok özür dilerim" dedi... :D affettim ben de :D zaten çok kısa sürüyor. ama hazırlıksızdım azcık gerginlik yarattım başta, orayı burayı düşürüp dökerek. biraz zarar ziyan verdim odaya :deli:

Aaa benim hiç acımadı. Hatta öncesinde mandalın 5 katı filan büyüklüğündeki küreğimsi-mandalımsı bi aletle akıntı numunesi de aldı, onda da acımadı.
Kendimi kastığım için başta biraz zorlandım ama sonra serbest bırakınca acı olmadı.
Bir de oraya doğru bir mikro kamera koymuş, televizyona yansıtmış bana bak bak akıntıya bak ekrandan diyor. :D
Öğk dedim, siz bakın benim içim götürmez,görmeme gerek yok :)

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

ben de çok tırsıyorum bu elle kontrolden, vajinal ultrasonla bile muayene olamadıydım zamanında.... benim işim hepten zor. :uzgun:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

ben bu emzirme sütyenlerinden almayım diyorum, kışın sade sütyen giyemem atlet lazım diye. emzirme atleti aldım o yüzden.

O emzirme sütyenlerini hiç sevmedim ben ya.
Kaç markanın kaç modeline baktım, ya delikleri ufak, ya açması zor, hiç kullanışlı gelmedi,daha almadım.Seninkiler nasıl?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ben de çok tırsıyorum bu elle kontrolden, vajinal ultrasonla bile muayene olamadıydım zamanında.... benim işim hepten zor. :uzgun:

Hiç korkma, kendini kasmadığın, sıkmadığın sürece gayet rahat ve zaten birkaç saniye.Şartlandırarak gitme ama kendini.
2-3 saniye sürüyor ancak.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

atlet aldım ama ne bileyim sütyen gerekli mi degil mi. evde camasır giymekten hoslanmam genelde. bende atlet giyerim gibi geliyo. dısarda normal sütyenle idare edebilir miyim acaba:acep:

Önce gecelik bebişim bence.

dimi dimi bencede. gideyim önce kendi eksigimi tamamlayayım

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

napıyo parmağını mı sokuyo nedır yani bunun oluru?

Kuşum senin haberin olmaması kadar normal bişey var mı şu sitede :D

doğru diyosun babış artık hiç bişeyden haberim yok, mahalle maçlarında bi türlü oyuna sokulmayan şişko çocuk gibiyim. nazara geldim nazara.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Aaa benim hiç acımadı. Hatta öncesinde mandalın 5 katı filan büyüklüğündeki küreğimsi-mandalımsı bi aletle akıntı numunesi de aldı, onda da acımadı.
Kendimi kastığım için başta biraz zorlandım ama sonra serbest bırakınca acı olmadı.
Bir de oraya doğru bir mikro kamera koymuş, televizyona yansıtmış bana bak bak akıntıya bak ekrandan diyor. :D
Öğk dedim, siz bakın benim içim götürmez,görmeme gerek yok :)

ya ne kadar şanslıyız biz kızlar. ne şahane doktorlarla, ne güzel şartlarda hamilelik geçiriyoruz. Rabbime şükürler olsun. doktor yüzü görmeyenler, birşey bilmeden öğrenemeden doğuranlar var...

bblaucum benim de anlık oldu. bekliyordum o kadarını zaten. insan ister istemez kasıyor kendini. beklediğim kadar korkunç hiç değildi. sadece ağda için 10 günüm vardı daha. o biraz utandırdı beni :deli:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
O emzirme sütyenlerini hiç sevmedim ben ya.
Kaç markanın kaç modeline baktım, ya delikleri ufak, ya açması zor, hiç kullanışlı gelmedi,daha almadım.Seninkiler nasıl?

ben iki tane atlet aldım. birisi kompedandan. 10 lira falandı. bir tane de başka pahalı bir marka. ama kompedanınki daha rahat. diğerini götürüp değiştirecem mesela. ucuz olan komple açılıyor delik falan yok. diğerinde delik var ama küçük değil, normal. yalnız bedeni tam olmasına rağmen askıları düşüp duruyor, askıları iyice daralttım hala düşüyor, bir tuhaf yani.
kaç tane atlet almak lazım acaba? ya da emzirme sütyeni gerçekten elzem mi? işe başlayınca alırım onu diye düşündüm ben. yaza doğru yani.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar