kız öyle deme be günah) yazık yawww..
hakikaten çok anlamlı manidar bi kart o...
bende cennet'ül aden yazacam karta... aden cenneti anlamı.. ha bi de mail açılmadı bebişim.
bacım senin pcnin bi sorunu var biliyorumda burda dersem ayıp olcek
kız öyle deme be günah) yazık yawww..
hakikaten çok anlamlı manidar bi kart o...
bende cennet'ül aden yazacam karta... aden cenneti anlamı.. ha bi de mail açılmadı bebişim.
saoll cnmmm:verelini::verelini: montaj almadımm 35 tl fazla gelmişti zaten eve kendimiz getircektik. adam üstüne aralık ayına veriyoruz ancak montajı deyince vazgectim.. oturur kurarım onu ben:deli:
bende ayın 9 una aldım randevu. dr un yanına girmeden önce 4 boyutluya gircem. ne güzel kızz ayda 2 defa görcem artık kuzumu
bacım senin pcnin bi sorunu var biliyorumda burda dersem ayıp olcekonun iyice bi bakılması lasım çok güsel gerçektende kızçeler babuş,azoş,aslı bakabilirseniz sizede atayım mail?
Çok iyi yapmışsın montaj almamakla, biz kendimiz kurduk çok basit.
Benimkisi hala 3 haftada 1 vermeye devam ediyor randevuları, 9 aralık kendi doktorumla randevum var.
bacım senin pcnin bi sorunu var biliyorumda burda dersem ayıp olcekonun iyice bi bakılması lasım çok güsel gerçektende kızçeler babuş,azoş,aslı bakabilirseniz sizede atayım mail?
ecrinn maşallah yavrum.. sana da yavruşuna da... anasına benzıcek o anası gibi güzel olucak bilirim ben.
merhaba kızlar,
cumartesi kontrolüm vardı biliyorsunuz. ağrılarımı söyledim doktoruma. ne yazıkki nst'de sancılarım çıktı. hastaneye yatırdı. bu sabah çıktım. Rabbim bir daha yaşatmasın, çok korktum. umarım sizde herşey yolundadır...
merhaba kızlar,
cumartesi kontrolüm vardı biliyorsunuz. ağrılarımı söyledim doktoruma. ne yazıkki nst'de sancılarım çıktı. hastaneye yatırdı. bu sabah çıktım. Rabbim bir daha yaşatmasın, çok korktum. umarım sizde herşey yolundadır...
Ay aynen baba demek zor..Baba rahmetli olunca![]()
Bi de eşimin babası eşime hiç babalık yapmamış, adamı 1 kere bile görmedim düşün.2 kere telefonda konuştum..Ne baba diyesim var ne konuşasım..
Ona baba demem, haketmek için bir babalık yapmış olması lazım bence.
ahuahuahuah kaynanam da beni istemeye geldiğinde bi garipti. kaynanam zaten acayip kibar bi kadın güler yüzlü falan böyle hanımcık bişiydir ama tanıdığım kadın o değildi sanki..
bunlar eve geldi, annemle falan tanışıyolar ama teyzelerimle hiç sohbet etmiyor hatun. soru soruyor bizimkiler kaynanam sadece gülümsüyor... o kadar ama. arada konuşuyor ama tıs tıs.
içimden dedim iş ciddiye binince o kadın gitti tabi bak konuşmuyo falan dıyorum ama ben.
meğersem kadın diş tedavisi oluymuş o sıra. dişsizmiş o gün. dişleri yetişmemiş. ahhaa. kadına benim dahi kocam evde "anne demiş sakın ağzını açma valla demiş vermezler kızı o ağza". kadın tüm gece oturdu ya yazık..
ben bunu evlendıkten sonra sordum kendisine. anne dedım sen o gece bi tuhaftın nıye dıye, ay kızım azğımda tek diş yok onur ağzını açma dıye tembıh ettı vermezler dıye korktum valla dedım.
ah dedım senle evlenmıcem hoş ağzında diş olmasa ne olur.
selamm kızlaaarrrrrr:1::1::1: sabah dr a gittik. dr a hareketlerinin azaldıgını söyledim. gecen hafta hele 3 günn kulagım karnımda bekledim resmen diye anlattım. cok fazla dedi. duyamadıgın an tatlı bişiler ye sol tarafına yat bekle,takip et dedi. hissetmezsen de gel mutlaka 3 gün cok uzun dedi. ben burdayım artık hareketler cok önemli dedi. bundan sonra 15 günde 1 muayeneye gidicekmişimm. daha sık görüsücez dedi. peki dedimm. sonra kuzuya baktık. kafamız yukarda hala. bi elini cenesinin altına koymuss bi elinide kulagının üstüne kapatmıss poz verir gibi druyodu.. ufak tefek hareketler yaptı. hissediyomusun dedi dr. hayır dedim.ama gayet iyi suyu flan da yerinde korkcak biirsey yok dedi. yanakları tombullasmıs sana benzicek galiba dedi. burnu babasına benziyo sanki ama
![]()
esnedi sonra uzunn uzunn kociş cok güldü onun o haline.. sonra dil cıkardıı sıpa
agız sürekli konusur gibi anası kılıklı cenebaz.. bi sonraki randevumuzda 4 boyutluya giricez. kociş sıcak bakmadı ama dr isterseniz der demez üstüne atladım ben
![]()
28+4 haftalık.38 cm boyu 1240 gr da agırlıgı kuzumun.. bende 73 kg olmusum. 9 kg bitti geriye 3 kilon kaldı istedigin gibi al onu da dedi. :zonk:
sonra gittik yatagını da aldık sonunda. azosun yatagının aynısını aldık. kociş te beyazını istedi cünkülüm.. işte benden bu kadar
merhaba kızlar,
gördün mü azoş attımAt bana at
dünürüm maşallah kız senin manken tobarlamış kurban olsun 2.anası ona yirim totosunudr a aynı gün gidicizz yani:1: sen benden önce görcen ama 4 lüde . neyse artıkk. bu arada ben dr un yanından cıkarken dr bana resim vermeyi unuttu yaff.. simdi aklıma geldi:acep: neyse artık
attım bacımat hayatım hemen hemde sorma hata yavvvv:1::1:
geldi mail baktım tuğbam çok güzel olmuş ve gerçektende özel ellerine sağlık canımcımmmmm
kızlar bu kapı süsü nasıll sizce
bide bu bebek şekeri
bide kart yazısının kenarına bunu çıkartıcam odamızdaki stiker
he masallahh bana dimii kücük bi ayucuk olmusumsaol cnm:verelini: kociş didi ki normali 12 mişş sen simdiden 9 unu almısınn yeme artık. a aa didim doguma ne kaldı zati. olsun yeme diyo:dill: dr da saolsun normali 9 _12 .. senin 9 bitti ona göre didi alma artık der gibi. 3 kg hakkın var diyosunuz yani dedim.. evet nasıl istiyosan öle kullan onu bir ayda mı alırsınn 2 ayda mı sen bilirsin didi
bunları duydu ya benim kocam yedigimin içtigiminn seceresini tutar artık.. :zonk::zonk:
merhaba kızlar,
bide bu bebek şekeri
bide bu bebek şekeri