evet azoş. ben de yok yürüyecem, egzersizler yapıcam diye kendimi parçalayıp duruyorum. valla not etmemiş olsam SAT'ı yanlış hatırlıyorum diycem. tam 2 hafta ilerde kilosu yine. bu arada en sevindirici haber 1.4 kg almışım. hemi de dayanamadım, midem bulandı diye tok gittim. ve bunun 700 gr'ı tosun paşaya ait. benim gibi sıska bir insandan böyle bir çocuk çıksın. inanılır gibi değil. tanıyanlar dalga geçiyorum sanıyor....
evet azoş. ben de yok yürüyecem, egzersizler yapıcam diye kendimi parçalayıp duruyorum. valla not etmemiş olsam SAT'ı yanlış hatırlıyorum diycem. tam 2 hafta ilerde kilosu yine. bu arada en sevindirici haber 1.4 kg almışım. hemi de dayanamadım, midem bulandı diye tok gittim. ve bunun 700 gr'ı tosun paşaya ait. benim gibi sıska bir insandan böyle bir çocuk çıksın. inanılır gibi değil. tanıyanlar dalga geçiyorum sanıyor....
ama sen zayıf mıydın öncesinde. ben balık kiloda hamile kaldımgörümcem 18 kg almıs ama onun dr u hamile kalır klamaz ye iç yat demiş.:
eksi kiloyla baslayanlara kilo veriyolar bünye meselesi. resmini grdüm ben seninn oldukca inceydinn..
hepinizden tek tek alıntı yapmıyım dedim kızlar. toplucana yazayım. ne yazıkki evet erken doğum riskimiz var. çünkü 7 nst'nin 5inde belli ölçüde sancı çıktı. sabah da vardı da. bin ricayla çıktım. sıkıldım orda. evimde yatıcam sözüyle gönderdi.
doktorumun dediğine göre böyle sağlıklı ve normal gebeliklerde, hele de ilk bebekse, hiç birşekilde nedeni belirleyemiyorlarmış ve engel de olamıyorlarmış. yani bir hafta sonra gelmesine de, 40. haftasını doldurmasına hazırlıklı olmalıyız dedi. tahmin edemezmişiz. 5 gün rapor verdi. pazartesi yine gidicem. 32. haftada hemen izne ayrılıyorsun dedi. yürüyüş vs yok. hep ayaklarını uzat soluna yat, en ufak şikayetinde haber ver ve bol su iç dedi.
oğluşumun ciğerleri gelişsin, erken doğduğunda (Rabbim esirgesin) işler kolaylaşsın diye iğne yapıldı 2 tane. bana sancı kesici dil altı hapları verildi. ve serum yedim bolbol.
dua edin azcık daha beklesin. kilosu iyi maşallah, şuan doğsa sıkıntı olmazmış o açıdan. 1727 gr ve yaklaşık 40 cm... ben de haberler böyle...
biliyorsunuz doktorum ve hastanem şehir dışında. kontrole gittik ama hazırlıksızız tabi. dımdızlak kaldık oralarda. eşim buldu aldı getirdi. bu hafta ilk iş anneme kendi çantamı ve bebişin çantasını hazırlatcam...
canım Allah esirgesin
benim arkadaşımın da erken doğum riski vardı
rahime bi tane fitil koydular
ama tam olarak ne bilmiyorum tabii
durdurdular erken doğumu
sonra da doğmak bilmedi 41 oldu hala tık yok
sonra suniyi verdiler de öle doğdu
inşallah haftasını tamamlar
peki bişi dicem
sende ne oluyodu da nstye girdin
sancıysa nası bi sancı hafif mi
dayanılmaz mı
ve sancı nerede?
Evet maşallah benimkisi de 1570, doktor iri demişti..Seninkini duyunca dedim maşallah daha ilerden gidiyor herhalde.
Maşallah sana da canım, ama şimdi yürüyemicen en azından yediklerine dikkat edersin.
Hazırlıklar ne alemdeydi? Şimdi telaşa kapılıp yetiştircem diye koşturma, herkese ver bir görev halletsinler..Aman diyim yorulma.
49dum hamile kaldığımdaŞimdi 64 oldum nerdeeeen nereye
![]()
Baldırlarım fitbolcu baldırı gibi oldu kızGörümcenin doktoru tam benlikmiş
Kızlar cümleten selam... nasılsınız?
ben hafif bi gecmişi okuyayım...
benimde bel ve kasık agrılarım arttı biraz dinleniyodum sabahtan beri, opuldunuz sekerler...........
Söz kayınvalidelerden açılınca sormak istedim, nasıl hitap ediyorsunuz kayınvalidenize? Annecim, anne, siz bizNe diyorsunuz?
Ben hitap etmemeye gayret ediyorum ama mecbur kalırsam yüzüne anne diyorum.
Eşime: Annen
Arkadaşlar arasında yada kendim gibi olabildiğim bi ortamda: Kayınvalide
Resmi ortamlarda: Kayınvalidem
Eşimin ailesinin, komşularının yada yüzümün tutmadığı akrabalarının yanında da mecburiyetten: Annem diyorum
saoll cnmmm:verelini::verelini: montaj almadımm 35 tl fazla gelmişti zaten eve kendimiz getircektik. adam üstüne aralık ayına veriyoruz ancak montajı deyince vazgectim.. oturur kurarım onu ben:deli:
bende ayın 9 una aldım randevu. dr un yanına girmeden önce 4 boyutluya gircem. ne güzel kızz ayda 2 defa görcem artık kuzumu
merhaba kızlar,
cumartesi kontrolüm vardı biliyorsunuz. ağrılarımı söyledim doktoruma. ne yazıkki nst'de sancılarım çıktı. hastaneye yatırdı. bu sabah çıktım. Rabbim bir daha yaşatmasın, çok korktum. umarım sizde herşey yolundadır...
kızlar kapı süsü ve şeker için ne diyosunuz? güsellermi sizce önümüzdeki hafta sipariş vercem inşallah
sancı yoktu tatlım. böyle otururken, kalkarken, uzanırken, veye yataktan doğrulurken, hatta yürürken tuhaf ağrılarım oluyordu kasık ve bacak çevremde. onu söyledim. idrarda yanma var mı dedi? yok dedim. bağırsaklarda hareket var mı dedi? gerçekten karnım ağrımıştı 2 kere ama çok şiddetli bir okulda biri evde gece uykumda, ishal gibiydim son zamanlarda, ve gazım çoktu. nst'ye bir sokalım seni dedi. sonuç bu işte... nst'ye ne tekmeler attı, kalp atışlarını nasıl kaçırdı bir bilseniz. benim bu oğlanla işim var kızlar. zıpır olacak kesin. hemşireler hemen tanıyı koydu
sancı yoktu tatlım. böyle otururken, kalkarken, uzanırken, veye yataktan doğrulurken, hatta yürürken tuhaf ağrılarım oluyordu kasık ve bacak çevremde. onu söyledim. idrarda yanma var mı dedi? yok dedim. bağırsaklarda hareket var mı dedi? gerçekten karnım ağrımıştı 2 kere ama çok şiddetli bir okulda biri evde gece uykumda, ishal gibiydim son zamanlarda, ve gazım çoktu. nst'ye bir sokalım seni dedi. sonuç bu işte... nst'ye ne tekmeler attı, kalp atışlarını nasıl kaçırdı bir bilseniz. benim bu oğlanla işim var kızlar. zıpır olacak kesin. hemşireler hemen tanıyı koydu
aman yarabbim 49 kg ile hamile kalmıss hala konusuyoo..:ilknur::ilknur::ilknur: kız benn 64 le basladımm.. simdi 73 üm. boyumda 164.. düsün garii halcegizimi
aynen bblau gibiyim ben de. 6 yıllık evliyim, ama yüzüne ya bir ya iki kez anne demişimdir o da kısık sesle, o bana sürekli kızım der ama benim diyememe hiç de bişey demez sağolsun.
beşiğin hayırlı olsun ecrin, güle güle kullanın.
benim dr hiç 4 boyutlu lafı etmedi, ayrıntılıyı da dışarda yaptırtmıştı zaten. ilk başlarda özel bir dr a daha gidiyordum orada görüyordum 4 boyutlu ama 2 aydır gitmiyorum.
çok geçmiş olsun, sonrasını da okudum raporluymuşsun, aman dinlen, yorma kendini. maşallah bebişine de.
kapı süsünü çok beğendim ama şekerler ne bileyim daha güzelini bulabilirsin bence. naçizane fikrim.
littlesunshine
canım simdi gordum. umarımki saglıkla zamanında gelir yavrun.. ama masallah kilosu falan gayet iyi bebisin.. bol bol dinlen canım sakın yorma kendini....
masallah de kızzzz
nerdesin şu an? hangi hastanedesın? uğrayayım yanına yarın? yaplacak işin bişeyın var mı? off bılemedım napacagımı bak şimdi. senın şimdi kimsen de yoktur buralarda.
hay allah..
benim de son zamanlarda gazım çok
bi de benim şeyim ağrıyo resmen ya haftlardır
ama kasık ağrısı yok şükür
3 aralık'ta da ilk randevum üf
2 haftada bire ne zaman düşcez yaaa
5 hafta dile kolay
Selam hoşgeldin tatlım.
Bu haftadan itibaren yalancı kasılmalar da yaşayacakmışız, ben de onu merak ediyorum nasıl birşey diye..Bel ağrısı hiç üzerimden gitmeyen birşey