selamm kızlaaarrrrrr:1::1::1: sabah dr a gittik. dr a hareketlerinin azaldıgını söyledim. gecen hafta hele 3 günn kulagım karnımda bekledim resmen diye anlattım. cok fazla dedi. duyamadıgın an tatlı bişiler ye sol tarafına yat bekle,takip et dedi. hissetmezsen de gel mutlaka 3 gün cok uzun dedi. ben burdayım artık hareketler cok önemli dedi. bundan sonra 15 günde 1 muayeneye gidicekmişimm. daha sık görüsücez dedi. peki dedimm. sonra kuzuya baktık. kafamız yukarda hala. bi elini cenesinin altına koymuss bi elinide kulagının üstüne kapatmıss poz verir gibi druyodu.. ufak tefek hareketler yaptı. hissediyomusun dedi dr. hayır dedim.

ama gayet iyi suyu flan da yerinde korkcak biirsey yok dedi. yanakları tombullasmıs sana benzicek galiba dedi. burnu babasına benziyo sanki ama

esnedi sonra uzunn uzunn kociş cok güldü onun o haline.. sonra dil cıkardıı sıpa

agız sürekli konusur gibi anası kılıklı cenebaz.. bi sonraki randevumuzda 4 boyutluya giricez. kociş sıcak bakmadı ama dr isterseniz der demez üstüne atladım ben
28+4 haftalık.38 cm boyu 1240 gr da agırlıgı kuzumun.. bende 73 kg olmusum. 9 kg bitti geriye 3 kilon kaldı istedigin gibi al onu da dedi. :zonk:
sonra gittik yatagını da aldık sonunda. azosun yatagının aynısını aldık. kociş te beyazını istedi cünkülüm.. işte benden bu kadar