2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Heaaa sen azcıcık gıcık olmuşun kaynanaya ondan demiyon anladım ben :D Ben annemden başkasına diyemiyorum ya ama el mecbur dicem artık..Eşim de çok istiyor çünkü.
Kayınvaliden üstüne alındığına göre o da istiyor anne demeni.Belki sen diyemediğinden soğuk kalıyordur o da?

yok be yaaa normalde cidden soğuk mizaçlı gözüksemde sıcak kanlıyımdır ben ama onunla bir türlü yıldızım barışmadı çünkü eşim onların seçtiği kızla değil sevdiğiyle yani benle evlendi hala daha hazmedemiyorlar bunu.beni istemeye geldiğinde cenaze evine gelmiş gibiydi yüzü hala unutmam o günü ağlaya ağlaya gözlerim şişti onlar gittikten sonra sırf rahmetli babacığım beni kırmamak için verdi eşime beni yoksa onların o tavırlarına inan kız falan verilmezdi..düğündede keza öyle asıl annem uzağa veriyor beni benim anama oğlum ciğerim evden gidiyor diye ağlayıp dövününen bir kadın o sırf eşimin annesi diye azcık saygı duyuyorum yoksa onu bile duymayı haketmiyor inan bacım

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Anaaaaaammmmmmm :D:D
Ya aslında iyi niyetlerini anlayabiliyorum ama, işte bazen zevkler uyuşmayıncası böyle bi değişikli durumlar olabiliyo :D
Artık palmiyeli nevresimi de bi sonraki levelda patlat babuş, azıcık kırlentleri bi hazmededursun...
Bizimki de kapı süsü görmüş, onu alıp getiresi var çok fena ama tarifinden buram buram arabesklik akıyo :D
Allahtan kızları tembihlediler bblau ondan sevmiyomuş alma sakın diye,hayır verilen paraya da yazık :D
Terliklerimi görmüşündür :D
Hadi pembe neyse de siyaha ne demedi, hiç babuş tarzı mı o :D

ahahah sus kız yarıldım burda manyak. ahahahahahah dedımdı ama bunu babuş almamış belli dedim. benim fotolarda da kaynanamın aldığı şeyleri ben söylemeden siz anlıyacaksınız zaten. bi de bunda şey vardı bi ara bana ne alıyorsa hep büyük alırdı. hep m ya da l beden alırdı. hiç biri de olmazdı. ama en buyuk bombası da (ki varya nasıl utanmıştı nasıl özür dileyecegını bilemişti kadın ya) ben kurtaj olduktan hemen sonra eltim de bebeğini kaybedip kürtaj olunca ertesi gün ikimize de bişeyler almış ve ikimizinkinin önünde de bebekle ilgili bişeyler yazıyordu. hamile reyonundan almış :(( nasıl utanmıştı ben anne bunlar hamile kıyafetleri bak üstünde bebek yükleniyor bekleyiniz yazıyor dediğimde şoka girmişti. keza eltim zaten şoka girdi kızcaaz :))) iyi niyetini bildiğimizden yaygara koparmadık ama :)))

kaynana ne güzel bişeyler getiriyor gelirken ama zamane gelinleri beğenmiyor:kahkaha::kahkaha:kesin böyle düşünüyor gökçe kesin kalıbımı basarım yaavvv:)gene seninki çirkin mirkin ecüş bücüş bişeyler alıyor getiriyor ben daha 1 çöp aldığını görmedim sanırsam dünya gözüylede göremeyecem ümidi kestim zira:):)o değilde geçen diyorki seneye hacca yazılcam sizlerden 1er euro alacam diyor içimden nah alırsın dedim tövbe tövbe hayır hayır için evet biliyorum ama sen naptınki bizden yüzlü yüzlü bişeyler isteyebiliyorsun hiçmi yüzün kızarmaz yahuuuu hiçmi:(:(ayyy ne kadanda dolmuşum gökçe kızzzz

aaaaa Allah'ı vardır o konularda. kız çocuğu çok istemiş, olmamış 2 tane oğlu var. o yüzden eltimle ben şanlslıyızdır. torunlarını kız bekledi onlar da erkek oldu :)) boşalt içini boşaltt rahatla bebişimmmmmmmm

Söz kayınvalidelerden açılınca sormak istedim, nasıl hitap ediyorsunuz kayınvalidenize? Annecim, anne, siz biz :D Ne diyorsunuz?
Benim kayınvalidem İsviçre'de..
Onunla yüzyüze sadece 1 kere eşimle sevgiliyken gelmiştik..O zaman eşim densizlik yapıp "anneme anne desene" demişti annesinin yanında :D
Annesi de "aaaa ne annesi ben daha gencim, abla desin" diye garip bir tepki vermişti :D O zaman tuhaf karşılamıştım..Neyse sonra evlendik, şimdi her pazar kameralı muhabbet ediyoruz skyptan ama ben bugüne kadar o günki olayın etkisi ile olmuş olacak ki kendisine hiç "anne" diyemedim :D
Neyse dün akşam yine konuşuyoruz, o sırada kendi annem içerden bana seslendi "yok anne" dedim, o sırada kayınvalidem de birşey anlatıyordu..
Kendi üzerine alındı ama bir sevindi bir sevindi :D "aman aman bana anne dedi ağzını yediğimin" felan diye tepki verdi :D Ben de bozuntuya vermedim :D
Bundan sonra anne dicem ama nasıl dicem bilemiyorum :D

ben anne diyorum. eltim annecim... ama eşime bahsederken annen, birine bahsederken de azime anne diye hitap ediyorum. hatta yanında bazen azime teyze dediğim de oluyo.

ahahahaha resmen koptum gittim Hayatım,Allahım tam bombasın ha :D
cass to you ne beeeee :D:D
Nihahahahhahahahaha :kahkaha::kahkaha::kahkaha:

aynen azoş bu aralar pinti ötesiyim he.
gökçenin anlattığı şeyi halen anlamadım ama anlasam da kesin almam :D

aynen.el örgüsünü hiç sevmem.hele bebekte.
annem yapıyo benim bi de.
jet motorlarını taktı örüyo da örüyo.
heves de ediyo ne diyim :acep:

yazık kız örsün. kış bebeği olacaklar babuş arada giydirirsin gonlu olur kızz.

Evet yavrum o eksik de nazar boncuğumuz oluversin :D

Hahahhaa ayyy alemsin sennnn :D:D Yarıldım burda...
Benim de var anlamaz uydururluğum ama genelde şarkılarda oluyor..
Mesela senelerce Çelik abinin "nazına ölüyorum" şarkısını "nasıl öğürüyorum" şeklinde sölemişimdir :D Ama seninki bomba yaaa cas to you :D:D

aaaa üzerime tanımam. senelerce "dün gece hiç tanımadığım bi erkeğe sırf sana benzıyor diye" şarkısındaki kısmı hep "gece hiç tanımadığım bi erkeğe kızın sana benzıyor diye" soyledım ve hep şaşırdım. kızı olan adama mı asılıyor acab dıyerekten.

teyy teyy.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
En azından evlisin Azoş.Resmiyet var ortada.Kabullenmişindir.Nişanlıyken, sözlüyken lap diye anne demeye başlamak daha zor.
Benim için şu an daha zoru baba demek.
O her seferinde zulüm oluyo işte bana.

Ay aynen baba demek zor..Baba rahmetli olunca :(
Bi de eşimin babası eşime hiç babalık yapmamış, adamı 1 kere bile görmedim düşün.2 kere telefonda konuştum..Ne baba diyesim var ne konuşasım..
Ona baba demem, haketmek için bir babalık yapmış olması lazım bence.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
yok be yaaa normalde cidden soğuk mizaçlı gözüksemde sıcak kanlıyımdır ben ama onunla bir türlü yıldızım barışmadı çünkü eşim onların seçtiği kızla değil sevdiğiyle yani benle evlendi hala daha hazmedemiyorlar bunu.beni istemeye geldiğinde cenaze evine gelmiş gibiydi yüzü hala unutmam o günü ağlaya ağlaya gözlerim şişti onlar gittikten sonra sırf rahmetli babacığım beni kırmamak için verdi eşime beni yoksa onların o tavırlarına inan kız falan verilmezdi..düğündede keza öyle asıl annem uzağa veriyor beni benim anama oğlum ciğerim evden gidiyor diye ağlayıp dövününen bir kadın o sırf eşimin annesi diye azcık saygı duyuyorum yoksa onu bile duymayı haketmiyor inan bacım

Bunları yaptıysa haklısın soğumakta..Ben çok cici kaynana olucam :D Oğlum kimi isterse alıcam hemen ona, yerim yer :p

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Bblau senden çalıyorum. benim kayınvaldeye hitap şeklimde aynen senin gibi..

Eşime: Annen
Arkadaşlar arasında yada kendim gibi olabildiğim bi ortamda: Kayınvalide
Resmi ortamlarda: Kayınvalidem
Eşimin ailesinin, komşularının yada yüzümün tutmadığı akrabalarının yanında da mecburiyetten: Annem diyorum :lala:

Aynen bende böyle hitap ediyorum..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Bunları yaptıysa haklısın soğumakta..Ben çok cici kaynana olucam :D Oğlum kimi isterse alıcam hemen ona, yerim yer :p

yani daha neler nelerde boşver anlatmayım içiniz kömürlüğe döner valla:zonk::zonk:aman ben oğluyla iyiyim ya gerisi teferruat diyorum artık napayım koynumda yatırmıyorum ya o lüzümsuzu:)evet kızz güzel cici kaynana olun yazık elin kızına bak şeklik bir A:)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ahuahuahuah kaynanam da beni istemeye geldiğinde bi garipti. kaynanam zaten acayip kibar bi kadın güler yüzlü falan böyle hanımcık bişiydir ama tanıdığım kadın o değildi sanki..

bunlar eve geldi, annemle falan tanışıyolar ama teyzelerimle hiç sohbet etmiyor hatun. soru soruyor bizimkiler kaynanam sadece gülümsüyor... o kadar ama. arada konuşuyor ama tıs tıs.

içimden dedim iş ciddiye binince o kadın gitti tabi bak konuşmuyo falan dıyorum ama ben.

meğersem kadın diş tedavisi oluymuş o sıra. dişsizmiş o gün. dişleri yetişmemiş. ahahahhaa. kadına benim dahi kocam evde "anne demiş sakın ağzını açma valla demiş vermezler kızı o ağza". kadın tüm gece oturdu ya yazık..

ben bunu evlendıkten sonra sordum kendisine. anne dedım sen o gece bi tuhaftın nıye dıye, ay kızım azğımda tek diş yok onur ağzını açma dıye tembıh ettı vermezler dıye korktum valla dedım.

ahahahahah dedım senle evlenmıcem hoş ağzında diş olmasa ne olur.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
selamm kızlaaarrrrrr:1::1::1: sabah dr a gittik. dr a hareketlerinin azaldıgını söyledim. gecen hafta hele 3 günn kulagım karnımda bekledim resmen diye anlattım. cok fazla dedi. duyamadıgın an tatlı bişiler ye sol tarafına yat bekle,takip et dedi. hissetmezsen de gel mutlaka 3 gün cok uzun dedi. ben burdayım artık hareketler cok önemli dedi. bundan sonra 15 günde 1 muayeneye gidicekmişimm. daha sık görüsücez dedi. peki dedimm. sonra kuzuya baktık. kafamız yukarda hala. bi elini cenesinin altına koymuss bi elinide kulagının üstüne kapatmıss poz verir gibi druyodu.. ufak tefek hareketler yaptı. hissediyomusun dedi dr. hayır dedim. :( ama gayet iyi suyu flan da yerinde korkcak biirsey yok dedi. yanakları tombullasmıs sana benzicek galiba dedi. burnu babasına benziyo sanki ama:( :D esnedi sonra uzunn uzunn kociş cok güldü onun o haline.. sonra dil cıkardıı sıpa:D agız sürekli konusur gibi anası kılıklı cenebaz.. bi sonraki randevumuzda 4 boyutluya giricez. kociş sıcak bakmadı ama dr isterseniz der demez üstüne atladım ben:D
28+4 haftalık.38 cm boyu 1240 gr da agırlıgı kuzumun.. bende 73 kg olmusum. 9 kg bitti geriye 3 kilon kaldı istedigin gibi al onu da dedi. :zonk:

sonra gittik yatagını da aldık sonunda. azosun yatagının aynısını aldık. kociş te beyazını istedi cünkülüm.. işte benden bu kadar:huhuu:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ahuahuahuah kaynanam da beni istemeye geldiğinde bi garipti. kaynanam zaten acayip kibar bi kadın güler yüzlü falan böyle hanımcık bişiydir ama tanıdığım kadın o değildi sanki..

bunlar eve geldi, annemle falan tanışıyolar ama teyzelerimle hiç sohbet etmiyor hatun. soru soruyor bizimkiler kaynanam sadece gülümsüyor... o kadar ama. arada konuşuyor ama tıs tıs.

içimden dedim iş ciddiye binince o kadın gitti tabi bak konuşmuyo falan dıyorum ama ben.

meğersem kadın diş tedavisi oluymuş o sıra. dişsizmiş o gün. dişleri yetişmemiş. ahahahhaa. kadına benim dahi kocam evde "anne demiş sakın ağzını açma valla demiş vermezler kızı o ağza". kadın tüm gece oturdu ya yazık..

ben bunu evlendıkten sonra sordum kendisine. anne dedım sen o gece bi tuhaftın nıye dıye, ay kızım azğımda tek diş yok onur ağzını açma dıye tembıh ettı vermezler dıye korktum valla dedım.

ahahahahah dedım senle evlenmıcem hoş ağzında diş olmasa ne olur.

süpermiş yaaaaaa.mevlam benimkininde dişlerini döksede azcıkta o sussa:):):)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ben geldim güseller ne kaynatmışınız bea okuyamadım bir kısmına baktım yemeğimi yidim geldim görümceme bebek şekeri kartı yaptım :D güsel oldu ve çok özel oldu diyebilirim aneamm kendimi doğurcak gibi hissediyorum:acep:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
selamm kızlaaarrrrrr:1::1::1: sabah dr a gittik. dr a hareketlerinin azaldıgını söyledim. gecen hafta hele 3 günn kulagım karnımda bekledim resmen diye anlattım. cok fazla dedi. duyamadıgın an tatlı bişiler ye sol tarafına yat bekle,takip et dedi. hissetmezsen de gel mutlaka 3 gün cok uzun dedi. ben burdayım artık hareketler cok önemli dedi. bundan sonra 15 günde 1 muayeneye gidicekmişimm. daha sık görüsücez dedi. peki dedimm. sonra kuzuya baktık. kafamız yukarda hala. bi elini cenesinin altına koymuss bi elinide kulagının üstüne kapatmıss poz verir gibi druyodu.. ufak tefek hareketler yaptı. hissediyomusun dedi dr. hayır dedim. :( ama gayet iyi suyu flan da yerinde korkcak biirsey yok dedi. yanakları tombullasmıs sana benzicek galiba dedi. burnu babasına benziyo sanki ama:( :D esnedi sonra uzunn uzunn kociş cok güldü onun o haline.. sonra dil cıkardıı sıpa:D agız sürekli konusur gibi anası kılıklı cenebaz.. bi sonraki randevumuzda 4 boyutluya giricez. kociş sıcak bakmadı ama dr isterseniz der demez üstüne atladım ben:D
28+4 haftalık.38 cm boyu 1240 gr da agırlıgı kuzumun.. bende 73 kg olmusum. 9 kg bitti geriye 3 kilon kaldı istedigin gibi al onu da dedi. :zonk:

sonra gittik yatagını da aldık sonunda. azosun yatagının aynısını aldık. kociş te beyazını istedi cünkülüm.. işte benden bu kadar:huhuu:

ayy canım maşallah kuzunaaa boyu kg falan hepsi çok çok iyi maşallah

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Kuzummmmm gözünaydın, maşallah kızçene :D
Bu arada yatağınızı güle güle kullanın, güzelce süslersin yatağı harika birşey olur.
Ben de 1 aralıkta gircem renkliye :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
süpermiş yaaaaaa.mevlam benimkininde dişlerini döksede azcıkta o sussa:):):)

kız öyle deme be günah :)) yazık yawww..

ben geldim güseller ne kaynatmışınız bea okuyamadım bir kısmına baktım yemeğimi yidim geldim görümceme bebek şekeri kartı yaptım :D güsel oldu ve çok özel oldu diyebilirim aneamm kendimi doğurcak gibi hissediyorum:acep:

hakikaten çok anlamlı manidar bi kart o...

bende cennet'ül aden yazacam karta... aden cenneti anlamı.. ha bi de mail açılmadı bebişim. :(

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Hoşgeldin yavru...Ellerine sağlık ne yazdın karta?

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Kuzummmmm gözünaydın, maşallah kızçene :D
Bu arada yatağınızı güle güle kullanın, güzelce süslersin yatağı harika birşey olur.
Ben de 1 aralıkta gircem renkliye :D

saoll cnmmm:verelini::verelini: montaj almadımm 35 tl fazla gelmişti zaten eve kendimiz getircektik. adam üstüne aralık ayına veriyoruz ancak montajı deyince vazgectim.. oturur kurarım onu ben:deli:
bende ayın 9 una aldım randevu. dr un yanına girmeden önce 4 boyutluya gircem. ne güzel kızz ayda 2 defa görcem artık kuzumu:D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

afiyet olsun kuşuma ve oğluna....ne kartı kız bu şekerin kartı nasıl oluyor:ilknur:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar