sesss deneme 3-4
:dill::dill:
sesss deneme 3-4
Leader yok buğün..
Doktora felanmı gidecekti...
Merak ettimde...
kızlaar selamlarr nasılsınızz?ya bugün tetanoz aşısı olmaya gitcem biz unuttuk tamamen ona benim bi ara sancım felan oluncaa... ya şimdide çok korkuoumm siz ne gibi yann etkiler yaptıı
Kızlar çok şükür ameliyat olmayı kabul etti
Nolur bildiğiniz bi tane bi duayı okur musunuz
hayırlısıyla atlatalım şu ameliyatı
Aaaa çok sevindim şekeri yükseltmediğine..
37 geç olur bence, ya doğurursak 37de![]()
Pelvik masajına da haftaya başlıyorum ben, kesi atılmaması içün yapmak lazımmış onuda
Kızlar çok şükür ameliyat olmayı kabul etti
Nolur bildiğiniz bi tane bi duayı okur musunuz
hayırlısıyla atlatalım şu ameliyatı
kız ne dıyosun, manyak benım laptop dıyorm sana. gecen leoş da msn den anlatacaktı ona da dedim.. hacım bizim evdeki manyak pc msn açmıyo)) ne alaka dıyeceksın bilmıyorum. eşiminkini açıyo benımkını açmıyo manyak. adm seçii resmen. kardeşiminkini de açmıyo ama abıminkını açıyo. a
hah
.
bize garezi var zaar.
hurma konusuna da gelınce, doğum esnasında (yani sancılar başlayınca) yenmeli dıye bılıyorum ama. çünkü meryem suresinde de öyle anlatılıyor. hz. meryem'in hurmayı yedikten sonra sancılarının hafıflediğini ve doğum gerçekleştiğinden bahsediyor.
saoll cnm benimmmMerhaba Demetcim..
Korkma bişey olmaz.. Biaz kol acıyor ama 1-2 günde geçer..
Bu arada profil resmindeki elbisenin rengi ne güzel ya..
aman ne biliyim kıs bana hep absürtik şeyler başıma gelirdeondan daha ilk dozu olcammleoş çok acıktı ve elbise giymiş bugun totom dondu gidip üstümü değiştirecem dedi eve gitti. gelir az sonra.
velkam beybi... aşı mı neler yaptı? hiç biş! akşam saatlerınde acıyor aşı yapılan yer o kadar.
İsmi aşağıda ama sesi çıkmıyor, nere gittin kız leader![]()
Selam canım hoşgeldin..Korkma kol ağrısından başka yan etkisi yok.
Babuş o zaman kap getir iş yerine başka yolun kalmadı senin
off babuşşş ya. valla nerde aksilik gelir beni bulur ya. bi de afedersiniz ama resmen kıçım çıktı o kadar minnak şeyi çekecem diye. bıdı bıdı mini mini. eğil kalk, çek yerine yerleştir. öfff.
bulucam ama bi açresini yapacak bişi yok. ısrarlıyım.
bu arada hiç sormuyosun kırlentlerimi))
Çok şükür, okudum Allah kabul etsin.
hadi canım gözünüz aydın okudum inşallah hayırla atlatsın
canımsın. konuyu yine kaçırdım ama her akşam kuran-ı kerim okumaya gayret ediyorum. bu akşam ki de kaynana gitsin inşallah. rabbim sizinle..
ay o ne be?
bu arada diğer topik de mi yavaş açılıyor diye bi bakayım dedim. ahhh canlarım ya içler acısı bi haldeler. 3 sayfa bile yazmamışlar. ahhhh ahhhh.
"4000. sayfamız hayırlı uğurlu olsun Allah çenemize zeval vermesin" diyenler ve onlara "kıskananlar çatlasınayolll " diye eklenti yapanlar nerde acaba?
çenelerine zeval mi geld ne?
okudum, inşallah hayırlısıyla atlatır, geçer gider.
Kız azoş masaj çıkardın bi de heeeeee
Akşam okuyacağım canım inşallah Rabbim kabul ederse.
Aaaa hakkaten kız naptınız cuma cuma
getirdi mi deyzem kırlentleri,lansmanını yaptı mı
aa lütfen tabisi geldi... elinde kocaman bi naylon poşet. kocaman ama benim boyumda. içinde kırmızı bişiyler.
hatun yememiş içmemiş gitmiş benim süt beyazı, deri ve sadelikten yıkılan koltuklarıma kıpkırmızı (ama değişik de bi kırmızı) üstünde grili işler olan kadife (bak burası çok önemli büyük harfle KADİFE) kırlentler almış. bildiğin çekyat kırlenti yani. koydu şöyle bi kabarttı yastıkları... geçtim karşıdan bakıyorum. anne dedim kusura bakma ama bunlar benim isteidğim tarzda değiller. ben satenden tek renk can alıcı rengarenk şeyler alacam öyle düşünuyorum deim.
değiştir bence bunları ya da kendi koltuklarının üstüne kullan dedim. tamam kızım dedi.
peşine asıl bombayı patlattı... üstünde kocaman ve simsiyah bi palmiye ağacı olan masmavi (yastık kılıfları büyük harf SARI) olan bi nevresim takımını; "al kızım bak erkek olacak ya bebek doğumda bunu sereriz" diyerek verdi.
napacagımı şaşırdım. o na bişi diyemedim ama biraz battal boy gibi geldi bana. onu da battal boy diye değiştirecem.)) aynı gece 2 kere darbe yemesın dıye o na pek ses edemedım ama kırlentle. tee allam ya. içlerine de yastık yaptırmış bi de yaa
)
ablam hamileyken aldıklarından bahsediyordu
alt açma dedi
ve hayatımda ilk kez o zaman duydum alt açma
ama ben türkçe değil de japonca bi kelime gibi anladım
al taçççmaaa gibi
o ne diyom
alt açma
o ne
alt açma
anlayana kadar gebermiştim :acep:
Gökçe sorduğundan bi cacık anlamadım![]()
O değel bu değel, bu bizim köyden değel :deli:
ehehueheuuha. anlatamadım bebişim. ya boyle hani milletin kucağına verirken bişeyle verıyorz. battanıye depil de boyle puf puf oluyo hani. alt açma bezlerının pofuduğu... bılemedın mi
))
aa lütfen tabisi geldi... elinde kocaman bi naylon poşet. kocaman ama benim boyumda. içinde kırmızı bişiyler.
hatun yememiş içmemiş gitmiş benim süt beyazı, deri ve sadelikten yıkılan koltuklarıma kıpkırmızı (ama değişik de bi kırmızı) üstünde grili işler olan kadife (bak burası çok önemli büyük harfle KADİFE) kırlentler almış. bildiğin çekyat kırlenti yani. koydu şöyle bi kabarttı yastıkları... geçtim karşıdan bakıyorum. anne dedim kusura bakma ama bunlar benim isteidğim tarzda değiller. ben satenden tek renk can alıcı rengarenk şeyler alacam öyle düşünuyorum deim.
değiştir bence bunları ya da kendi koltuklarının üstüne kullan dedim. tamam kızım dedi.
peşine asıl bombayı patlattı... üstünde kocaman ve simsiyah bi palmiye ağacı olan masmavi (yastık kılıfları büyük harf SARI) olan bi nevresim takımını; "al kızım bak erkek olacak ya bebek doğumda bunu sereriz" diyerek verdi.
napacagımı şaşırdım. o na bişi diyemedim ama biraz battal boy gibi geldi bana. onu da battal boy diye değiştirecem.)) aynı gece 2 kere darbe yemesın dıye o na pek ses edemedım ama kırlentle. tee allam ya. içlerine de yastık yaptırmış bi de yaa
)