Yalnız çok pinti gördüm kendimi, harcadım harcadım para bitti aşk bitti, ona gereksiz buna gereksiz artık
aman azocum herşeye para harca güçmü yeter boşver, bişeylerimizde eksik kalsın demi:kahkaha:
Yalnız çok pinti gördüm kendimi, harcadım harcadım para bitti aşk bitti, ona gereksiz buna gereksiz artık
Hah
kız koptum al taçma :kahkaha::kahkaha::kahkaha: taç mahal gibi birşey olmuş bu
![]()
Ben de kendime alırken örendim
ablam hamileyken aldıklarından bahsediyordu
alt açma dedi
ve hayatımda ilk kez o zaman duydum alt açma
ama ben türkçe değil de japonca bi kelime gibi anladım
al taçççmaaa gibi
o ne diyom
alt açma
o ne
alt açma
anlayana kadar gebermiştim :acep:
Ayyyy yazık hem üzülüyom hem de kendi kafalarına göre aldıkları için kızıyorum.
Hah
kız koptum al taçma :kahkaha::kahkaha::kahkaha: taç mahal gibi birşey olmuş bu
![]()
Ben de kendime alırken örendim
hee benim böyle boambalarım çoktur
bi keresinde de arkadaşımla kaban alcaktık bana
satıcı kız bu kaz tüyü çok iyi ısıtır dedi
çaktırmadan arkadaşıma döndüm
cass to you ne lan dedim :zonk:
arkadaşım nası gülüyo
kaz tüyü kazzz
e benim kulak casss to youuu casss anlıyooo
yarım saat mücadeleden sonra
arkadaşımın kaz taklidi yapmasıyla olay aydınlığa kavuşmuştu
ve kabanı aldım
hala da durur
arada içinde kazın tüyleri bilem çıkar
aa lütfen tabisi geldi... elinde kocaman bi naylon poşet. kocaman ama benim boyumda. içinde kırmızı bişiyler.
hatun yememiş içmemiş gitmiş benim süt beyazı, deri ve sadelikten yıkılan koltuklarıma kıpkırmızı (ama değişik de bi kırmızı) üstünde grili işler olan kadife (bak burası çok önemli büyük harfle KADİFE) kırlentler almış. bildiğin çekyat kırlenti yani. koydu şöyle bi kabarttı yastıkları... geçtim karşıdan bakıyorum. anne dedim kusura bakma ama bunlar benim isteidğim tarzda değiller. ben satenden tek renk can alıcı rengarenk şeyler alacam öyle düşünuyorum deim.
değiştir bence bunları ya da kendi koltuklarının üstüne kullan dedim. tamam kızım dedi.
peşine asıl bombayı patlattı... üstünde kocaman ve simsiyah bi palmiye ağacı olan masmavi (yastık kılıfları büyük harf SARI) olan bi nevresim takımını; "al kızım bak erkek olacak ya bebek doğumda bunu sereriz" diyerek verdi.
napacagımı şaşırdım. o na bişi diyemedim ama biraz battal boy gibi geldi bana. onu da battal boy diye değiştirecem.)) aynı gece 2 kere darbe yemesın dıye o na pek ses edemedım ama kırlentle. tee allam ya. içlerine de yastık yaptırmış bi de yaa
)
aa lütfen tabisi geldi... elinde kocaman bi naylon poşet. kocaman ama benim boyumda. içinde kırmızı bişiyler.
hatun yememiş içmemiş gitmiş benim süt beyazı, deri ve sadelikten yıkılan koltuklarıma kıpkırmızı (ama değişik de bi kırmızı) üstünde grili işler olan kadife (bak burası çok önemli büyük harfle KADİFE) kırlentler almış. bildiğin çekyat kırlenti yani. koydu şöyle bi kabarttı yastıkları... geçtim karşıdan bakıyorum. anne dedim kusura bakma ama bunlar benim isteidğim tarzda değiller. ben satenden tek renk can alıcı rengarenk şeyler alacam öyle düşünuyorum deim.
değiştir bence bunları ya da kendi koltuklarının üstüne kullan dedim. tamam kızım dedi.
peşine asıl bombayı patlattı... üstünde kocaman ve simsiyah bi palmiye ağacı olan masmavi (yastık kılıfları büyük harf SARI) olan bi nevresim takımını; "al kızım bak erkek olacak ya bebek doğumda bunu sereriz" diyerek verdi.
napacagımı şaşırdım. o na bişi diyemedim ama biraz battal boy gibi geldi bana. onu da battal boy diye değiştirecem.)) aynı gece 2 kere darbe yemesın dıye o na pek ses edemedım ama kırlentle. tee allam ya. içlerine de yastık yaptırmış bi de yaa
)
arkadaşım nası gülüyo
kaz tüyü kazzz
ve kabanı aldım
hala da durur
ablam hamileyken aldıklarından bahsediyordu
alt açma dedi
ve hayatımda ilk kez o zaman duydum alt açma
ama ben türkçe değil de japonca bi kelime gibi anladım
al taçççmaaa gibi
o ne diyom
alt açma
o ne
alt açma
anlayana kadar gebermiştim :acep:
aynen azoş bu aralar pinti ötesiyim he.Yalnız çok pinti gördüm kendimi, harcadım harcadım para bitti aşk bitti, ona gereksiz buna gereksiz artık
Ayy iyi yapmışsın..
Ne diye uğraşırlarsa anlamam..
benim kayınvaldede bebeğe örgü pantolon örmüş.. Ben hiç sevmem, bide evim bi sıcak çoçuk pişer sıcaktan..
bende onun ördüklerini ne yapacam bilmiyorum.. O görsün diye bi kere giydiririm evin içinde:kahkaha:
aman azocum herşeye para harca güçmü yeter boşver, bişeylerimizde eksik kalsın demi:kahkaha:
arkadaşım nası gülüyo
kaz tüyü kazzz
ve kabanı aldım
hala da durur
Söz kayınvalidelerden açılınca sormak istedim, nasıl hitap ediyorsunuz kayınvalidenize? Annecim, anne, siz bizNe diyorsunuz?
Benim kayınvalidem İsviçre'de..
Onunla yüzyüze sadece 1 kere eşimle sevgiliyken gelmiştik..O zaman eşim densizlik yapıp "anneme anne desene" demişti annesinin yanında![]()
Annesi de "aaaa ne annesi ben daha gencim, abla desin" diye garip bir tepki vermiştiO zaman tuhaf karşılamıştım..Neyse sonra evlendik, şimdi her pazar kameralı muhabbet ediyoruz skyptan ama ben bugüne kadar o günki olayın etkisi ile olmuş olacak ki kendisine hiç "anne" diyemedim
![]()
Neyse dün akşam yine konuşuyoruz, o sırada kendi annem içerden bana seslendi "yok anne" dedim, o sırada kayınvalidem de birşey anlatıyordu..
Kendi üzerine alındı ama bir sevindi bir sevindi"aman aman bana anne dedi ağzını yediğimin" felan diye tepki verdi
Ben de bozuntuya vermedim
![]()
Bundan sonra anne dicem ama nasıl dicem bilemiyorum
biz gerek kalmadıkça yüzyüze olsakta konuşmuyor bir ilk karşılaşmada
o:nasılsın?(kızım falan vs yok)
ben:iyiyim siz nasılsınız?
o:şükür
sonra yemek vs olayları tv izleme tv'deki saçma sapan olaylara yada dizilere yorum ama gene ortak bir konuşma paylaşım yok okadar.ben anne demem gerek kalmadıkça belki saysam 3 yıldır evliyiz defa dememişimdir
geçen o bizede oldu azoş annem bizdeyken buyur annemmm diye bağırdım sanki onunla öyle bir diyaloğumuz daha önceden olmuş gibi banamı dedin söyle kızım dedi..KIZIM yanlız annemin yanında bak ben kızına kızım diyorum gördünmü sahipleniyorum olayları ama annem sanki bilmiyor hiçbirşeyi
Söz kayınvalidelerden açılınca sormak istedim, nasıl hitap ediyorsunuz kayınvalidenize? Annecim, anne, siz bizNe diyorsunuz?
Benim kayınvalidem İsviçre'de..
Onunla yüzyüze sadece 1 kere eşimle sevgiliyken gelmiştik..O zaman eşim densizlik yapıp "anneme anne desene" demişti annesinin yanında![]()
Annesi de "aaaa ne annesi ben daha gencim, abla desin" diye garip bir tepki vermiştiO zaman tuhaf karşılamıştım..Neyse sonra evlendik, şimdi her pazar kameralı muhabbet ediyoruz skyptan ama ben bugüne kadar o günki olayın etkisi ile olmuş olacak ki kendisine hiç "anne" diyemedim
![]()
Neyse dün akşam yine konuşuyoruz, o sırada kendi annem içerden bana seslendi "yok anne" dedim, o sırada kayınvalidem de birşey anlatıyordu..
Kendi üzerine alındı ama bir sevindi bir sevindi"aman aman bana anne dedi ağzını yediğimin" felan diye tepki verdi
Ben de bozuntuya vermedim
![]()
Bundan sonra anne dicem ama nasıl dicem bilemiyorum
şu an varya komadayım. alll taçmaaa. ney? altaçma... ney ney??altaçmaaa...
ahauhauhuaa.
ama napayım azom. koltuklarımı görsen haklısın diyeceksin bi de yastıkları görsen aiyy gökçe sakinliğini korduğun için tebrikler bile diyebilirsin o derece)
Hahahhaa ayyy alemsin sennnnYarıldım burda...
Benim de var anlamaz uydururluğum ama genelde şarkılarda oluyor..
Mesela senelerce Çelik abinin "nazına ölüyorum" şarkısını "nasıl öğürüyorum" şeklinde sölemişimdirAma seninki bomba yaaa cas to you
Ne güzel cevap yazmıştım nasıl ettiysem kaybettim.
Şöyle demiştim:
Ben hitap etmemeye gayret ediyorum ama mecbur kalırsam yüzüne anne diyorum.
Annecim demem asla, kendi anneme derim onu.
Gıyabında bahsederkense
Eşime: Annen
Arkadaşlar arasında yada kendim gibi olabildiğim bi ortamda: Kayınvalide
Resmi ortamlarda: Kayınvalidem
Eşimin ailesinin, komşularının yada yüzümün tutmadığı akrabalarının yanında da mecburiyetten: Annem diyorum
şarkılardan da çok vardır benim yanlış anlamam ama aklıma gelmiyo en bombalarım bunlar
bu arada ben evlenene kadar anne diyemedim
nişanlıyken eşim dalga geçiyodu
hatta içerde olsun
annene seslensene diyodum bişey sölicem zaman
olmadı kalkıp yanına gidiyodum
yada bana bakmasını sağlıyodum
sonra bigün birden anne dedim ama ıkına ıkına
çok zor oldu ya
şidi anne diyom rahatlıkla
Olsun anne diyebiliyorsun en azındanYüzyüze gelince belki bende daha rahat derim.
Ay darısı başıma, ben de kendimi alıştırmalıyım
kız yine şükret getiriyo
şarkılardan da çok vardır benim yanlış anlamam ama aklıma gelmiyo en bombalarım bunlar
bu arada ben evlenene kadar anne diyemedim
nişanlıyken eşim dalga geçiyodu
hatta içerde olsun
annene seslensene diyodum bişey sölicem zaman
olmadı kalkıp yanına gidiyodum
yada bana bakmasını sağlıyodum
sonra bigün birden anne dedim ama ıkına ıkına
çok zor oldu ya
şidi anne diyom rahatlıkla
Benim de şöyle bi hikayem var, benim annem İstanbula gelmişti biz daha eşimle sevgiliykene. Babam gelmediydi o zaman.Eşim de anne ve babasını getirdi bize tanışsınlar annemle diye.
Organizasyon kötü ötesi ve çok saçma tabi de şimdi fark ediyorum ben bunu, o zaman aklım ermedi.
Mutfakta çay koyuyorum, kayınvalide kayınpederin bardağını getirdi (ortada resmiyet namına hiç ama hiç bir şey yok) “baban tek şekerle içer.” Dedi.
Ben de içeride dönen muhabbete zaten kıl olmuşum. “Benim babam var.Eskişehirde” dedim.
Ortaya bi bomba düştü o an, sonrası epey acayip olaylar zate :kahkaha::kahkaha::kahkaha:
Olsun anne diyebiliyorsun en azındanYüzyüze gelince belki bende daha rahat derim.
Ay darısı başıma, ben de kendimi alıştırmalıyım
sen tam bomba yapmışsın o zaman