2012 Şubat Anneleri

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Hahahahhaha kız koptum al taçma :kahkaha::kahkaha::kahkaha: taç mahal gibi birşey olmuş bu :D:D
Ben de kendime alırken örendim :D

hee benim böyle boambalarım çoktur
bi keresinde de arkadaşımla kaban alcaktık bana
satıcı kız bu kaz tüyü çok iyi ısıtır dedi
çaktırmadan arkadaşıma döndüm
cass to you ne lan dedim :zonk:
arkadaşım nası gülüyo
kaz tüyü kazzz
e benim kulak casss to youuu casss anlıyooo
yarım saat mücadeleden sonra
arkadaşımın kaz taklidi yapmasıyla olay aydınlığa kavuşmuştu
ve kabanı aldım
hala da durur
arada içinde kazın tüyleri bilem çıkar

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ablam hamileyken aldıklarından bahsediyordu
alt açma dedi
ve hayatımda ilk kez o zaman duydum alt açma
ama ben türkçe değil de japonca bi kelime gibi anladım
al taçççmaaa gibi
o ne diyom
alt açma
o ne
alt açma
anlayana kadar gebermiştim :acep:

şu an varya komadayım. alll taçmaaa. ney? altaçma... ney ney??altaçmaaa...

ahauhauhuaa.

Ayyyy yazık hem üzülüyom hem de kendi kafalarına göre aldıkları için kızıyorum.

Hahahahhaha kız koptum al taçma :kahkaha::kahkaha::kahkaha: taç mahal gibi birşey olmuş bu :D:D
Ben de kendime alırken örendim :D

ama napayım azom. koltuklarımı görsen haklısın diyeceksin bi de yastıkları görsen aiyy gökçe sakinliğini korduğun için tebrikler bile diyebilirsin o derece :))

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
arkadaşım nası gülüyo
kaz tüyü kazzz
ve kabanı aldım
hala da durur

:kahkaha::kahkaha:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
aa lütfen tabisi geldi... elinde kocaman bi naylon poşet. kocaman ama benim boyumda. içinde kırmızı bişiyler.

hatun yememiş içmemiş gitmiş benim süt beyazı, deri ve sadelikten yıkılan koltuklarıma kıpkırmızı (ama değişik de bi kırmızı) üstünde grili işler olan kadife (bak burası çok önemli büyük harfle KADİFE) kırlentler almış. bildiğin çekyat kırlenti yani. koydu şöyle bi kabarttı yastıkları... geçtim karşıdan bakıyorum. anne dedim kusura bakma ama bunlar benim isteidğim tarzda değiller. ben satenden tek renk can alıcı rengarenk şeyler alacam öyle düşünuyorum deim.
değiştir bence bunları ya da kendi koltuklarının üstüne kullan dedim. tamam kızım dedi.

peşine asıl bombayı patlattı... üstünde kocaman ve simsiyah bi palmiye ağacı olan masmavi (yastık kılıfları büyük harf SARI) olan bi nevresim takımını; "al kızım bak erkek olacak ya bebek doğumda bunu sereriz" diyerek verdi.

napacagımı şaşırdım. o na bişi diyemedim ama biraz battal boy gibi geldi bana. onu da battal boy diye değiştirecem. :))) aynı gece 2 kere darbe yemesın dıye o na pek ses edemedım ama kırlentle. tee allam ya. içlerine de yastık yaptırmış bi de yaa:))

Anaaaaaammmmmmm :D:D
Ya aslında iyi niyetlerini anlayabiliyorum ama, işte bazen zevkler uyuşmayıncası böyle bi değişikli durumlar olabiliyo :D
Artık palmiyeli nevresimi de bi sonraki levelda patlat babuş, azıcık kırlentleri bi hazmededursun...
Bizimki de kapı süsü görmüş, onu alıp getiresi var çok fena ama tarifinden buram buram arabesklik akıyo :D
Allahtan kızları tembihlediler bblau ondan sevmiyomuş alma sakın diye,hayır verilen paraya da yazık :D
Terliklerimi görmüşündür :D
Hadi pembe neyse de siyaha ne demedi, hiç babuş tarzı mı o :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
aa lütfen tabisi geldi... elinde kocaman bi naylon poşet. kocaman ama benim boyumda. içinde kırmızı bişiyler.

hatun yememiş içmemiş gitmiş benim süt beyazı, deri ve sadelikten yıkılan koltuklarıma kıpkırmızı (ama değişik de bi kırmızı) üstünde grili işler olan kadife (bak burası çok önemli büyük harfle KADİFE) kırlentler almış. bildiğin çekyat kırlenti yani. koydu şöyle bi kabarttı yastıkları... geçtim karşıdan bakıyorum. anne dedim kusura bakma ama bunlar benim isteidğim tarzda değiller. ben satenden tek renk can alıcı rengarenk şeyler alacam öyle düşünuyorum deim.
değiştir bence bunları ya da kendi koltuklarının üstüne kullan dedim. tamam kızım dedi.

peşine asıl bombayı patlattı... üstünde kocaman ve simsiyah bi palmiye ağacı olan masmavi (yastık kılıfları büyük harf SARI) olan bi nevresim takımını; "al kızım bak erkek olacak ya bebek doğumda bunu sereriz" diyerek verdi.

napacagımı şaşırdım. o na bişi diyemedim ama biraz battal boy gibi geldi bana. onu da battal boy diye değiştirecem. :))) aynı gece 2 kere darbe yemesın dıye o na pek ses edemedım ama kırlentle. tee allam ya. içlerine de yastık yaptırmış bi de yaa:))

kaynana ne güzel bişeyler getiriyor gelirken ama zamane gelinleri beğenmiyor:kahkaha::kahkaha:kesin böyle düşünüyor gökçe kesin kalıbımı basarım yaavvv:)gene seninki çirkin mirkin ecüş bücüş bişeyler alıyor getiriyor ben daha 1 çöp aldığını görmedim sanırsam dünya gözüylede göremeyecem ümidi kestim zira:):)o değilde geçen diyorki seneye hacca yazılcam sizlerden 1er euro alacam diyor içimden nah alırsın dedim tövbe tövbe hayır hayır için evet biliyorum ama sen naptınki bizden yüzlü yüzlü bişeyler isteyebiliyorsun hiçmi yüzün kızarmaz yahuuuu hiçmi:(:(ayyy ne kadanda dolmuşum gökçe kızzzz

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Söz kayınvalidelerden açılınca sormak istedim, nasıl hitap ediyorsunuz kayınvalidenize? Annecim, anne, siz biz :D Ne diyorsunuz?
Benim kayınvalidem İsviçre'de..
Onunla yüzyüze sadece 1 kere eşimle sevgiliyken gelmiştik..O zaman eşim densizlik yapıp "anneme anne desene" demişti annesinin yanında :D
Annesi de "aaaa ne annesi ben daha gencim, abla desin" diye garip bir tepki vermişti :D O zaman tuhaf karşılamıştım..Neyse sonra evlendik, şimdi her pazar kameralı muhabbet ediyoruz skyptan ama ben bugüne kadar o günki olayın etkisi ile olmuş olacak ki kendisine hiç "anne" diyemedim :D
Neyse dün akşam yine konuşuyoruz, o sırada kendi annem içerden bana seslendi "yok anne" dedim, o sırada kayınvalidem de birşey anlatıyordu..
Kendi üzerine alındı ama bir sevindi bir sevindi :D "aman aman bana anne dedi ağzını yediğimin" felan diye tepki verdi :D Ben de bozuntuya vermedim :D
Bundan sonra anne dicem ama nasıl dicem bilemiyorum :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
arkadaşım nası gülüyo
kaz tüyü kazzz
ve kabanı aldım
hala da durur

ablam hamileyken aldıklarından bahsediyordu
alt açma dedi
ve hayatımda ilk kez o zaman duydum alt açma
ama ben türkçe değil de japonca bi kelime gibi anladım
al taçççmaaa gibi
o ne diyom
alt açma
o ne
alt açma
anlayana kadar gebermiştim :acep:

ahahahaha resmen koptum gittim Hayatım,Allahım tam bombasın ha :D
cass to you ne beeeee :D:D
Nihahahahhahahahaha :kahkaha::kahkaha::kahkaha:

Yalnız çok pinti gördüm kendimi, harcadım harcadım para bitti aşk bitti, ona gereksiz buna gereksiz artık :D
aynen azoş bu aralar pinti ötesiyim he.
gökçenin anlattığı şeyi halen anlamadım ama anlasam da kesin almam :D

Ayy iyi yapmışsın..
Ne diye uğraşırlarsa anlamam..
benim kayınvaldede bebeğe örgü pantolon örmüş.. Ben hiç sevmem, bide evim bi sıcak çoçuk pişer sıcaktan..
bende onun ördüklerini ne yapacam bilmiyorum.. O görsün diye bi kere giydiririm evin içinde:kahkaha:

aynen.el örgüsünü hiç sevmem.hele bebekte.
annem yapıyo benim bi de.
jet motorlarını taktı örüyo da örüyo.
heves de ediyo ne diyim :acep:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
aman azocum herşeye para harca güçmü yeter boşver, bişeylerimizde eksik kalsın demi:kahkaha:

Evet yavrum o eksik de nazar boncuğumuz oluversin :D

arkadaşım nası gülüyo
kaz tüyü kazzz
ve kabanı aldım
hala da durur

Hahahhaa ayyy alemsin sennnn :D:D Yarıldım burda...
Benim de var anlamaz uydururluğum ama genelde şarkılarda oluyor..
Mesela senelerce Çelik abinin "nazına ölüyorum" şarkısını "nasıl öğürüyorum" şeklinde sölemişimdir :D Ama seninki bomba yaaa cas to you :D:D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Söz kayınvalidelerden açılınca sormak istedim, nasıl hitap ediyorsunuz kayınvalidenize? Annecim, anne, siz biz :D Ne diyorsunuz?
Onunla yüzyüze sadece 1 kere eşimle sevgiliyken gelmiştik..O zaman eşim densizlik yapıp "anneme anne desene" demişti annesinin yanında :D
Annesi de "aaaa ne annesi ben daha gencim, abla desin" diye garip bir tepki vermişti :D O zaman tuhaf karşılamıştım..Neyse sonra evlendik, şimdi her pazar kameralı muhabbet ediyoruz skyptan ama ben bugüne kadar o günki olayın etkisi ile olmuş olacak ki kendisine hiç "anne" diyemedim :D
Neyse dün akşam yine konuşuyoruz, o sırada kendi annem içerden bana seslendi "yok anne" dedim, o sırada kayınvalidem de birşey anlatıyordu..
Kendi üzerine alındı ama bir sevindi bir sevindi :D "aman aman bana anne dedi ağzını yediğimin" felan diye tepki verdi :D Ben de bozuntuya vermedim :D

biz gerek kalmadıkça yüzyüze olsakta konuşmuyor bir ilk karşılaşmada
o:nasılsın?(kızım falan vs yok)
ben:iyiyim siz nasılsınız?
o:şükür

sonra yemek vs olayları tv izleme tv'deki saçma sapan olaylara yada dizilere yorum ama gene ortak bir konuşma paylaşım yok okadar.ben anne demem gerek kalmadıkça belki saysam 3 yıldır evliyiz defa dememişimdir
geçen o bizede oldu azoş annem bizdeyken buyur annemmm diye bağırdım sanki onunla öyle bir diyaloğumuz daha önceden olmuş gibi banamı dedin söyle kızım dedi..KIZIM yanlız annemin yanında bak ben kızına kızım diyorum gördünmü sahipleniyorum olayları ama annem sanki bilmiyor hiçbirşeyi

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
biz gerek kalmadıkça yüzyüze olsakta konuşmuyor bir ilk karşılaşmada
o:nasılsın?(kızım falan vs yok)
ben:iyiyim siz nasılsınız?
o:şükür

sonra yemek vs olayları tv izleme tv'deki saçma sapan olaylara yada dizilere yorum ama gene ortak bir konuşma paylaşım yok okadar.ben anne demem gerek kalmadıkça belki saysam 3 yıldır evliyiz defa dememişimdir
geçen o bizede oldu azoş annem bizdeyken buyur annemmm diye bağırdım sanki onunla öyle bir diyaloğumuz daha önceden olmuş gibi banamı dedin söyle kızım dedi..KIZIM yanlız annemin yanında bak ben kızına kızım diyorum gördünmü sahipleniyorum olayları ama annem sanki bilmiyor hiçbirşeyi

Heaaa sen azcıcık gıcık olmuşun kaynanaya ondan demiyon anladım ben :D Ben annemden başkasına diyemiyorum ya ama el mecbur dicem artık..Eşim de çok istiyor çünkü.
Kayınvaliden üstüne alındığına göre o da istiyor anne demeni.Belki sen diyemediğinden soğuk kalıyordur o da?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Ne güzel cevap yazmıştım nasıl ettiysem kaybettim.
Şöyle demiştim:

Ben hitap etmemeye gayret ediyorum ama mecbur kalırsam yüzüne anne diyorum.
Annecim demem asla, kendi anneme derim onu.
Gıyabında bahsederkense

Eşime: Annen
Arkadaşlar arasında yada kendim gibi olabildiğim bi ortamda: Kayınvalide
Resmi ortamlarda: Kayınvalidem
Eşimin ailesinin, komşularının yada yüzümün tutmadığı akrabalarının yanında da mecburiyetten: Annem diyorum:D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
şu an varya komadayım. alll taçmaaa. ney? altaçma... ney ney??altaçmaaa...

ahauhauhuaa.

ama napayım azom. koltuklarımı görsen haklısın diyeceksin bi de yastıkları görsen aiyy gökçe sakinliğini korduğun için tebrikler bile diyebilirsin o derece :))

kız yine şükret getiriyo

Hahahhaa ayyy alemsin sennnn :D:D Yarıldım burda...
Benim de var anlamaz uydururluğum ama genelde şarkılarda oluyor..
Mesela senelerce Çelik abinin "nazına ölüyorum" şarkısını "nasıl öğürüyorum" şeklinde sölemişimdir :D Ama seninki bomba yaaa cas to you :D:D

şarkılardan da çok vardır benim yanlış anlamam ama aklıma gelmiyo en bombalarım bunlar :D

bu arada ben evlenene kadar anne diyemedim
nişanlıyken eşim dalga geçiyodu
hatta içerde olsun
annene seslensene diyodum bişey sölicem zaman
olmadı kalkıp yanına gidiyodum
yada bana bakmasını sağlıyodum
sonra bigün birden anne dedim ama ıkına ıkına
çok zor oldu ya
şidi anne diyom rahatlıkla

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Ne güzel cevap yazmıştım nasıl ettiysem kaybettim.
Şöyle demiştim:

Ben hitap etmemeye gayret ediyorum ama mecbur kalırsam yüzüne anne diyorum.
Annecim demem asla, kendi anneme derim onu.
Gıyabında bahsederkense

Eşime: Annen
Arkadaşlar arasında yada kendim gibi olabildiğim bi ortamda: Kayınvalide
Resmi ortamlarda: Kayınvalidem
Eşimin ailesinin, komşularının yada yüzümün tutmadığı akrabalarının yanında da mecburiyetten: Annem diyorum:D

Olsun anne diyebiliyorsun en azından :D Yüzyüze gelince belki bende daha rahat derim.

şarkılardan da çok vardır benim yanlış anlamam ama aklıma gelmiyo en bombalarım bunlar :D

hatta içerde olsun
çok zor oldu ya

Ay darısı başıma, ben de kendimi alıştırmalıyım :D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Olsun anne diyebiliyorsun en azından :D Yüzyüze gelince belki bende daha rahat derim.

inşallah canım ama çok zor niyeyse
ağzından çıkmıyo ilkten böle boğazına takılıyo sanki
aaann
annn
anneee
geberiyon resmen
sesin çıkmıyo çıkıyo sanıyon dedim sanıyon meğer içinden demişsin falan:)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
kız yine şükret getiriyo

hatta içerde olsun
çok zor oldu ya

Benim de şöyle bi hikayem var, benim annem İstanbula gelmişti biz daha eşimle sevgiliykene. Babam gelmediydi o zaman.Eşim de anne ve babasını getirdi bize tanışsınlar annemle diye.
Organizasyon kötü ötesi ve çok saçma tabi de şimdi fark ediyorum ben bunu, o zaman aklım ermedi.
Mutfakta çay koyuyorum, kayınvalide kayınpederin bardağını getirdi (ortada resmiyet namına hiç ama hiç bir şey yok) “baban tek şekerle içer.” Dedi.
Ben de içeride dönen muhabbete zaten kıl olmuşum. “Benim babam var.Eskişehirde” dedim.
Ortaya bi bomba düştü o an, sonrası epey acayip olaylar zate :kahkaha::kahkaha::kahkaha:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Benim de şöyle bi hikayem var, benim annem İstanbula gelmişti biz daha eşimle sevgiliykene. Babam gelmediydi o zaman.Eşim de anne ve babasını getirdi bize tanışsınlar annemle diye.
Organizasyon kötü ötesi ve çok saçma tabi de şimdi fark ediyorum ben bunu, o zaman aklım ermedi.
Mutfakta çay koyuyorum, kayınvalide kayınpederin bardağını getirdi (ortada resmiyet namına hiç ama hiç bir şey yok) “baban tek şekerle içer.” Dedi.
Ben de içeride dönen muhabbete zaten kıl olmuşum. “Benim babam var.Eskişehirde” dedim.
Ortaya bi bomba düştü o an, sonrası epey acayip olaylar zate :kahkaha::kahkaha::kahkaha:

sen tam bomba yapmışsın o zaman :)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

En azından evlisin Azoş.Resmiyet var ortada.Kabullenmişindir.Nişanlıyken, sözlüyken lap diye anne demeye başlamak daha zor.
Benim için şu an daha zoru baba demek.
O her seferinde zulüm oluyo işte bana.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar