Heee![]()
İşte bu;
Gökçe'ye göre gereksiz, bana göre illa gerekecek bir icat
:kahkaha: ooy oy..daha neler cıkcak bakalım almadıgımızz
Heee![]()
İşte bu;
Gökçe'ye göre gereksiz, bana göre illa gerekecek bir icat
Aslında maile eklenti yapmak gibi babuşum.İstersen evden bağlan sen akşam ben sana msn.den online destek verem.
Online assistance hesabı
Daha dün konuştuk biz de kayınvalidenin komşusuyla. O da çok faydalıymış yenmeliymiş dedi, ben de erken doğuma sebep olmuyo mu dedimdi.
Eeee neye karar verdik şindi?
Selam canım, yoruldum ben valla hafta sonu…
Bugun de toplantı varmış 3te, ona sıkıldım, sıkıcı olur en nefret ettiğim şeydir toplantılar.
Hurma şekeri de yükseltmiyomuş azoş.
Oh hem tatlı hem şekeri yükseltmiyomuş diye abanır da kilolarca yirsem erken doğurmaya kalkmıyım kız bi de.
İzne ayrılınca başlasam geç mi olur 37de.
Çorap tutucuyu kayınpedere söylicektim unuttum bak
kız ne dıyosun, manyak benım laptop dıyorm sana. gecen leoş da msn den anlatacaktı ona da dedim.. hacım bizim evdeki manyak pc msn açmıyo)) ne alaka dıyeceksın bilmıyorum. eşiminkini açıyo benımkını açmıyo manyak. adm seçii resmen. kardeşiminkini de açmıyo ama abıminkını açıyo. a
hah
.
bize garezi var zaar.
hurma konusuna da gelınce, doğum esnasında (yani sancılar başlayınca) yenmeli dıye bılıyorum ama. çünkü meryem suresinde de öyle anlatılıyor. hz. meryem'in hurmayı yedikten sonra sancılarının hafıflediğini ve doğum gerçekleştiğinden bahsediyor.
Kızlar çok şükür ameliyat olmayı kabul etti
Nolur bildiğiniz bi tane bi duayı okur musunuz
hayırlısıyla atlatalım şu ameliyatı
Aaaa çok sevindim şekeri yükseltmediğine..
37 geç olur bence, ya doğurursak 37de![]()
Pelvik masajına da haftaya başlıyorum ben, kesi atılmaması içün yapmak lazımmış onuda
pelvik masajını nası hallediyoz simdi ? :acep:
Ya eşin ya kendin yapacak![]()
Cümle devrik oldu farkettim![]()
Google a yaz bak pelvik masajı diye..Nasıl yapıldığına dair bir sürü sayfa var, iyice öğrenelim de yanlış bir hareket yapmayalım
Ya eşin ya kendin yapacak![]()
Cümle devrik oldu farkettim![]()
Google a yaz bak pelvik masajı diye..Nasıl yapıldığına dair bir sürü sayfa var, iyice öğrenelim de yanlış bir hareket yapmayalım
bacım o mesajı 34den sonra önermiyorlarmı doktorlar amanın erken yapıpta erken açma vajiyi allah korusun bi doktoruna sor derim önce:acep:
Bendeki kitapta 32den sonra diyorlar ama yine de bakayım ben doğru diyon
pelvik masajını nası hallediyoz simdi ? :acep:
canımsın. konuyu yine kaçırdım ama her akşam kuran-ı kerim okumaya gayret ediyorum. bu akşam ki de kaynana gitsin inşallah. rabbim sizinle..
ay o ne be?
bu arada diğer topik de mi yavaş açılıyor diye bi bakayım dedim. ahhh canlarım ya içler acısı bi haldeler. 3 sayfa bile yazmamışlar. ahhhh ahhhh.
"4000. sayfamız hayırlı uğurlu olsun Allah çenemize zeval vermesin" diyenler ve onlara "kıskananlar çatlasınayolll " diye eklenti yapanlar nerde acaba?
çenelerine zeval mi geld ne?
kızlaar selamlarr nasılsınızz?ya bugün tetanoz aşısı olmaya gitcem biz unuttuk tamamen ona benim bi ara sancım felan oluncaa... ya şimdide çok korkuoumm siz ne gibi yann etkiler yaptıı
Leader yok buğün..
Doktora felanmı gidecekti...
Merak ettimde...
kızlaar selamlarr nasılsınızz?ya bugün tetanoz aşısı olmaya gitcem biz unuttuk tamamen ona benim bi ara sancım felan oluncaa... ya şimdide çok korkuoumm siz ne gibi yann etkiler yaptıı