2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Heee :D
İşte bu;
Babyjem-Corap-Tutucu-Lacivert-Baby-jem__43857675_0.jpg

Gökçe'ye göre gereksiz, bana göre illa gerekecek bir icat :D

:kahkaha: ooy oy..daha neler cıkcak bakalım almadıgımızz

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Aslında maile eklenti yapmak gibi babuşum.İstersen evden bağlan sen akşam ben sana msn.den online destek verem.
Online assistance hesabı :D

Daha dün konuştuk biz de kayınvalidenin komşusuyla. O da çok faydalıymış yenmeliymiş dedi, ben de erken doğuma sebep olmuyo mu dedimdi.
Eeee neye karar verdik şindi?

Selam canım, yoruldum ben valla hafta sonu…
Bugun de toplantı varmış 3te, ona sıkıldım, sıkıcı olur en nefret ettiğim şeydir toplantılar.

kız ne dıyosun, manyak benım laptop dıyorm sana. gecen leoş da msn den anlatacaktı ona da dedim.. hacım bizim evdeki manyak pc msn açmıyo :))) ne alaka dıyeceksın bilmıyorum. eşiminkini açıyo benımkını açmıyo manyak. adm seçii resmen. kardeşiminkini de açmıyo ama abıminkını açıyo. ahahahahhaha.

bize garezi var zaar.

hurma konusuna da gelınce, doğum esnasında (yani sancılar başlayınca) yenmeli dıye bılıyorum ama. çünkü meryem suresinde de öyle anlatılıyor. hz. meryem'in hurmayı yedikten sonra sancılarının hafıflediğini ve doğum gerçekleştiğinden bahsediyor.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Hurma şekeri de yükseltmiyomuş azoş.
Oh hem tatlı hem şekeri yükseltmiyomuş diye abanır da kilolarca yirsem erken doğurmaya kalkmıyım kız bi de.
İzne ayrılınca başlasam geç mi olur 37de.

Çorap tutucuyu kayınpedere söylicektim unuttum bak :D

Aaaa çok sevindim şekeri yükseltmediğine..
37 geç olur bence, ya doğurursak 37de :D
Pelvik masajına da haftaya başlıyorum ben, kesi atılmaması içün yapmak lazımmış onuda :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kız ne dıyosun, manyak benım laptop dıyorm sana. gecen leoş da msn den anlatacaktı ona da dedim.. hacım bizim evdeki manyak pc msn açmıyo :))) ne alaka dıyeceksın bilmıyorum. eşiminkini açıyo benımkını açmıyo manyak. adm seçii resmen. kardeşiminkini de açmıyo ama abıminkını açıyo. ahahahahhaha.

bize garezi var zaar.

hurma konusuna da gelınce, doğum esnasında (yani sancılar başlayınca) yenmeli dıye bılıyorum ama. çünkü meryem suresinde de öyle anlatılıyor. hz. meryem'in hurmayı yedikten sonra sancılarının hafıflediğini ve doğum gerçekleştiğinden bahsediyor.

Hadi canım...Eeee doğum anında sancı kesmek için o zaman hurma? Eee benim sancıyı epiduralle kescekler zaten :D
Ayy dur unutuyrdum 1 önemli bilgi daha..
Doğum çantanıza "nar" koyun...İvit yanlış duymadınız NAR...
Bebeğimiz bize verilince mememizden süt vermeden önce bir çay kaşığı narın suyundan içiriyoruz...Sonrası ise resmen sultanlık..Kendi kendine gazını attırıveriyor çocuk..Demedi demeyin, çoğu kişi tarafından denenmiş ve onaylanmıştır ;)

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Kızlar çok şükür ameliyat olmayı kabul etti
Nolur bildiğiniz bi tane bi duayı okur musunuz
hayırlısıyla atlatalım şu ameliyatı

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Ya eşin ya kendin yapacak :D
Cümle devrik oldu farkettim :p
Google a yaz bak pelvik masajı diye..Nasıl yapıldığına dair bir sürü sayfa var, iyice öğrenelim de yanlış bir hareket yapmayalım :D

bacım o mesajı 34den sonra önermiyorlarmı doktorlar amanın erken yapıpta erken açma vajiyi allah korusun bi doktoruna sor derim önce:acep:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Kızlar çok şükür ameliyat olmayı kabul etti
Nolur bildiğiniz bi tane bi duayı okur musunuz
hayırlısıyla atlatalım şu ameliyatı

canımsın. konuyu yine kaçırdım ama her akşam kuran-ı kerim okumaya gayret ediyorum. bu akşam ki de kaynana gitsin inşallah. rabbim sizinle..

pelvik masajını nası hallediyoz simdi ? :acep:

ay o ne be?

bu arada diğer topik de mi yavaş açılıyor diye bi bakayım dedim. ahhh canlarım ya içler acısı bi haldeler. 3 sayfa bile yazmamışlar. ahhhh ahhhh.

"4000. sayfamız hayırlı uğurlu olsun Allah çenemize zeval vermesin" diyenler ve onlara "kıskananlar çatlasınayolll " diye eklenti yapanlar nerde acaba?

çenelerine zeval mi geld ne?

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
canımsın. konuyu yine kaçırdım ama her akşam kuran-ı kerim okumaya gayret ediyorum. bu akşam ki de kaynana gitsin inşallah. rabbim sizinle..

ay o ne be?

bu arada diğer topik de mi yavaş açılıyor diye bi bakayım dedim. ahhh canlarım ya içler acısı bi haldeler. 3 sayfa bile yazmamışlar. ahhhh ahhhh.

"4000. sayfamız hayırlı uğurlu olsun Allah çenemize zeval vermesin" diyenler ve onlara "kıskananlar çatlasınayolll " diye eklenti yapanlar nerde acaba?

çenelerine zeval mi geld ne?

Amin canım..
Biraz megolamanlık yapcam ama hoş sohbet insanların nerdeyse hepsi burda..
Ne kaldıki orda..
Yok kaynanam şöyle yok kocam böyle sürekli dert yanan tiplerdir..

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
kızlaar selamlarr nasılsınızz?ya bugün tetanoz aşısı olmaya gitcem biz unuttuk tamamen ona benim bi ara sancım felan oluncaa... ya şimdide çok korkuoumm siz ne gibi yann etkiler yaptıı

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
kızlaar selamlarr nasılsınızz?ya bugün tetanoz aşısı olmaya gitcem biz unuttuk tamamen ona benim bi ara sancım felan oluncaa... ya şimdide çok korkuoumm siz ne gibi yann etkiler yaptıı

Merhaba Demetcim..
Korkma bişey olmaz.. Biaz kol acıyor ama 1-2 günde geçer..
Bu arada profil resmindeki elbisenin rengi ne güzel ya..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Leader yok buğün..
Doktora felanmı gidecekti...
Merak ettimde...

leoş çok acıktı ve elbise giymiş bugun totom dondu gidip üstümü değiştirecem dedi eve gitti. gelir az sonra.

velkam beybi... aşı mı neler yaptı? hiç biş! akşam saatlerınde acıyor aşı yapılan yer o kadar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar