2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kız öyle deme be günah :)) yazık yawww..

hakikaten çok anlamlı manidar bi kart o...

bende cennet'ül aden yazacam karta... aden cenneti anlamı.. ha bi de mail açılmadı bebişim. :(

bacım senin pcnin bi sorunu var biliyorumda burda dersem ayıp olcek:D onun iyice bi bakılması lasım çok güsel gerçektende kızçeler babuş,azoş,aslı bakabilirseniz sizede atayım mail?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
saoll cnmmm:verelini::verelini: montaj almadımm 35 tl fazla gelmişti zaten eve kendimiz getircektik. adam üstüne aralık ayına veriyoruz ancak montajı deyince vazgectim.. oturur kurarım onu ben:deli:
bende ayın 9 una aldım randevu. dr un yanına girmeden önce 4 boyutluya gircem. ne güzel kızz ayda 2 defa görcem artık kuzumu:D

Çok iyi yapmışsın montaj almamakla, biz kendimiz kurduk çok basit.
Benimkisi hala 3 haftada 1 vermeye devam ediyor randevuları, 9 aralık kendi doktorumla randevum var.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Çok iyi yapmışsın montaj almamakla, biz kendimiz kurduk çok basit.
Benimkisi hala 3 haftada 1 vermeye devam ediyor randevuları, 9 aralık kendi doktorumla randevum var.

dr a aynı gün gidicizz yani:1: sen benden önce görcen ama 4 lüde . neyse artıkk. bu arada ben dr un yanından cıkarken dr bana resim vermeyi unuttu yaff.. simdi aklıma geldi:acep: neyse artık

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ecrinn maşallah yavrum.. sana da yavruşuna da... anasına benzıcek o anası gibi güzel olucak bilirim ben.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ecrinn maşallah yavrum.. sana da yavruşuna da... anasına benzıcek o anası gibi güzel olucak bilirim ben.

he masallahh bana dimii kücük bi ayucuk olmusum:D saol cnm:verelini: kociş didi ki normali 12 mişş sen simdiden 9 unu almısınn yeme artık. a aa didim doguma ne kaldı zati. olsun yeme diyo:dill: dr da saolsun normali 9 _12 .. senin 9 bitti ona göre didi alma artık der gibi. 3 kg hakkın var diyosunuz yani dedim.. evet nasıl istiyosan öle kullan onu bir ayda mı alırsınn 2 ayda mı sen bilirsin didi:D bunları duydu ya benim kocam yedigimin içtigiminn seceresini tutar artık.. :zonk::zonk:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
geldi mail baktım tuğbam çok güzel olmuş ve gerçektende özel ellerine sağlık canımcımmmmm

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
merhaba kızlar,

cumartesi kontrolüm vardı biliyorsunuz. ağrılarımı söyledim doktoruma. ne yazıkki nst'de sancılarım çıktı. hastaneye yatırdı. bu sabah çıktım. Rabbim bir daha yaşatmasın, çok korktum. umarım sizde herşey yolundadır...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlar bu kapı süsü nasıll sizce
di-1MQN.jpg

bide bu bebek şekeri
di-TH3S.jpg

bide kart yazısının kenarına bunu çıkartıcam odamızdaki stiker
di-3ER2.jpg

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Vayyy güzel olmuş leader, ellerine sağlık, sözleri sen mi uydurdun kız anlamlı ve kafiyeli olmuş.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
merhaba kızlar,

cumartesi kontrolüm vardı biliyorsunuz. ağrılarımı söyledim doktoruma. ne yazıkki nst'de sancılarım çıktı. hastaneye yatırdı. bu sabah çıktım. Rabbim bir daha yaşatmasın, çok korktum. umarım sizde herşey yolundadır...

aaaaa canım çok geçmiş olsun yaaa hayırdır neden olurmuş peki bişey dedimi doktorun neye bağladı?dikkat et kendine bol bol dinlen bak artık:acep::acep:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
merhaba kızlar,

cok gecmiş olsun cnmm.. sükürr gecmişş artık.. yorma kendini bundan sonraa.. cok kalmadıı zati bi 4_5 hafta daha sıkarsa kendini kuzucuk sonrası allah kerim. yat dinlen bol bol cnmm

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ay aynen baba demek zor..Baba rahmetli olunca :(
Bi de eşimin babası eşime hiç babalık yapmamış, adamı 1 kere bile görmedim düşün.2 kere telefonda konuştum..Ne baba diyesim var ne konuşasım..
Ona baba demem, haketmek için bir babalık yapmış olması lazım bence.

Ben özellikle babam vefat ettikten sonra baba demeye zorlandım, hala da zorlanmaktayım.
Bir de birkaç olayla bana olan tavırlarının da, sevgisinin de yapmacık olduğunu fark ettim, hepten soğudum.
Babamla da uzaktan yakından hiç benzerliği yok. Benim babam çok aristokrat, inanılmaz kültürlü, bildiğin İngiliz asilzadesi bi adamdı :)
Hani tartışmalardaki resmi İngilizimsi bi tutumum var ya, işte o babamın soyu olduğumun bi ifadesi :D
Kayınpeder de tam tersi, yani Allahın gücüne gitmesin ama tam kendisini tanımladığı için kullanıyorum bu sözcüğü “çapulcu” bi tip.
Üstelik çok kompleksli ve de bilmiş.
Amma dedikodu ettim he :D

ahuahuahuah kaynanam da beni istemeye geldiğinde bi garipti. kaynanam zaten acayip kibar bi kadın güler yüzlü falan böyle hanımcık bişiydir ama tanıdığım kadın o değildi sanki..

bunlar eve geldi, annemle falan tanışıyolar ama teyzelerimle hiç sohbet etmiyor hatun. soru soruyor bizimkiler kaynanam sadece gülümsüyor... o kadar ama. arada konuşuyor ama tıs tıs.

içimden dedim iş ciddiye binince o kadın gitti tabi bak konuşmuyo falan dıyorum ama ben.

meğersem kadın diş tedavisi oluymuş o sıra. dişsizmiş o gün. dişleri yetişmemiş. ahahahhaa. kadına benim dahi kocam evde "anne demiş sakın ağzını açma valla demiş vermezler kızı o ağza". kadın tüm gece oturdu ya yazık..

ben bunu evlendıkten sonra sordum kendisine. anne dedım sen o gece bi tuhaftın nıye dıye, ay kızım azğımda tek diş yok onur ağzını açma dıye tembıh ettı vermezler dıye korktum valla dedım.

ahahahahah dedım senle evlenmıcem hoş ağzında diş olmasa ne olur.

Ahahahaha yarıldım :D
YAzık kız deyzeme :D
Ehehehehe gözümün önüne geldi resmen ya fıs fıs fıs hali:zonk:

selamm kızlaaarrrrrr:1::1::1: sabah dr a gittik. dr a hareketlerinin azaldıgını söyledim. gecen hafta hele 3 günn kulagım karnımda bekledim resmen diye anlattım. cok fazla dedi. duyamadıgın an tatlı bişiler ye sol tarafına yat bekle,takip et dedi. hissetmezsen de gel mutlaka 3 gün cok uzun dedi. ben burdayım artık hareketler cok önemli dedi. bundan sonra 15 günde 1 muayeneye gidicekmişimm. daha sık görüsücez dedi. peki dedimm. sonra kuzuya baktık. kafamız yukarda hala. bi elini cenesinin altına koymuss bi elinide kulagının üstüne kapatmıss poz verir gibi druyodu.. ufak tefek hareketler yaptı. hissediyomusun dedi dr. hayır dedim. :( ama gayet iyi suyu flan da yerinde korkcak biirsey yok dedi. yanakları tombullasmıs sana benzicek galiba dedi. burnu babasına benziyo sanki ama:( :D esnedi sonra uzunn uzunn kociş cok güldü onun o haline.. sonra dil cıkardıı sıpa:D agız sürekli konusur gibi anası kılıklı cenebaz.. bi sonraki randevumuzda 4 boyutluya giricez. kociş sıcak bakmadı ama dr isterseniz der demez üstüne atladım ben:D
28+4 haftalık.38 cm boyu 1240 gr da agırlıgı kuzumun.. bende 73 kg olmusum. 9 kg bitti geriye 3 kilon kaldı istedigin gibi al onu da dedi. :zonk:

sonra gittik yatagını da aldık sonunda. azosun yatagının aynısını aldık. kociş te beyazını istedi cünkülüm.. işte benden bu kadar:huhuu:

Gözün aydın canım, yatağınızı da iyi günlerde kullanın,sağlıkla.
İkeanın ürünleri çok kolay kuruluyo, montaj almanıza hiç gerek yok bence.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
gördün mü azoş attım
dr a aynı gün gidicizz yani:1: sen benden önce görcen ama 4 lüde . neyse artıkk. bu arada ben dr un yanından cıkarken dr bana resim vermeyi unuttu yaff.. simdi aklıma geldi:acep: neyse artık
dünürüm maşallah kız senin manken tobarlamış kurban olsun 2.anası ona yirim totosunu
at hayatım hemen hemde sorma hata yavvvv:1::1:
attım bacım
geldi mail baktım tuğbam çok güzel olmuş ve gerçektende özel ellerine sağlık canımcımmmmm

beğenmene sevindim işte onu çıkartıp kescekler ve bantlıycaklar bildiğin kart gibin oluyo orjinal

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
he masallahh bana dimii kücük bi ayucuk olmusum:D saol cnm:verelini: kociş didi ki normali 12 mişş sen simdiden 9 unu almısınn yeme artık. a aa didim doguma ne kaldı zati. olsun yeme diyo:dill: dr da saolsun normali 9 _12 .. senin 9 bitti ona göre didi alma artık der gibi. 3 kg hakkın var diyosunuz yani dedim.. evet nasıl istiyosan öle kullan onu bir ayda mı alırsınn 2 ayda mı sen bilirsin didi:D bunları duydu ya benim kocam yedigimin içtigiminn seceresini tutar artık.. :zonk::zonk:

Ben anormalim yani :D Tamam kabul ediyom anormalim :p

merhaba kızlar,

Merhaba canım, büyük geçmiş olsun.Peki sancılanmanın sebebi neymiş? Erken doğum riski gördüler mi?

di-1MQN.jpg

bide bu bebek şekeri
di-TH3S.jpg

di-3ER2.jpg

Şekeri nereye koyucan kutunun içine mi?
Kapı süsünü beğendim tam tarzın denizci işi :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
di-1MQN.jpg

bide bu bebek şekeri
di-TH3S.jpg

di-3ER2.jpg

bebek şekerleri pekte fazla hoşuma gitti denilmez ama kaıpı süsü çok cici bacım şirinlere denilecek bir söz yok zatti konseptimiz o çünkü çok ciciler:panter:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar