2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Karnımın sağ tarafı çok acıyor yine :( Oğlum oraya yaslanmış, uyuyakalmış galiba kıpırdamıyor orda, ama canımı yakıyor sanki karnımın sağ tarafı yarılcakmışta o çıkacakmış gibi..

bana da oluyor o yavruş. korkma.

Oldu mu sende de? Ya rahatladım az, çok korkuyorum öyle canımı yakınca, sanki derimin gerilcek yanı kalmadı, ipleri kopacak öyle acıyor..
Göbek deliğin ne alemde? benimkisi dışarı çıkacağına iyice içeri göçtü ve nerdeyse kapancak göbek deliğimin ağzı..

benim gobek deliğim de gergin acayip bi de içi karardı ya pislik gibi duruyo. bildiğin kahverengi oldu bembeyaz gobegım... :(((

sahi ne ki kız oo sipiriklenmek :D ispirik dicektimm..özel mesajlarımızıda okuyolar demekkiii.bi hareket cekmek isterdimm.manevi duygularım cok kabardı ama ne yazık göremeyecekler. töbee töbee bak nasıl kızdırdılar be ya durduk yerde.bende yine üye olurr hareketimi ceker giderim :vecihi:

yarıldım be sus kızz... özel mesajlar bı tabı okunuyor. sen burdan çek onlar ordan da görürler o hareketi :)

kızlar akşama ne yemek yapacaksınız acaba?

ben dün yaptım rahatım bugun. ıspanakla, sebzeli bulgur pilavım var akşama. bi de süzme yoğurtan ayran yapıcam mis...

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Ay kıyamam ama ben onun kozmetiklerine :)
Badem yağıyla devam ederim artık :D

bana doktor bir merhem yazdı banyo yaptıktan sonra suruyorum bolca başka da bisey surmuyorum gun icinde cok kaşınmadıkça, Allah a şükür şimdiye kadar bir dökülme yada çatlama olmadı,inşallah bundan sonra da olmazz

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ha bı de komili bebişler için bi set hazırlamış. bebe yagı şampuan falan. kendime laıcam ondan yavruma değil de. bayılıyorum komilinin kokusuna ya.

bı de 20 tl:))
40299172_tn30_0.jpg

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
annen yapmıştır tabiii yemeği dimii

İvitt :eek:ys:

bana doktor bir merhem yazdı banyo yaptıktan sonra suruyorum bolca başka da bisey surmuyorum gun icinde cok kaşınmadıkça, Allah a şükür şimdiye kadar bir dökülme yada çatlama olmadı,inşallah bundan sonra da olmazz

Ya bende de olmadı çatlak ama bana doğumdan sonra belli olur çatlayıp çatlamadığı asıl dediler..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Bak o farklıymış benimki de kapandı :D
Ev 3. katta, merdivenin 2. katına gelince tıkanıyorum şimdiden..Bi o zaman nefessiz kalıyorum..9. ayda ben evden dışarı çıkamam sanırım..

offf valla son zamanlarda nasıl olcaksak harbidende:)yuvarlanırız zrtıkın zaar başaşağı..evet yaaa ben kendi göbeğimi görmekten haz almıyorum birde eşim sürekli kremi ben süreyim diyor nesine sürecekse

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
offf yaaaaa uyuz oldum hergünüm böyle geçerse doğuma kadar bitmez bu günler :((((
erken yolladım kızı
iş yok çık sen esir olma boşuna dedim :)
bu arada öbür tarafta yine bisürü olay olmuş
hiçbişey takip edemedim doru düzgün yaaa

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
İvitt :eek:ys:

Ya bende de olmadı çatlak ama bana doğumdan sonra belli olur çatlayıp çatlamadığı asıl dediler..

yok ya eğer çatlıyosa belli oluyor doğurmadan önce, karnın gerildikçe kırmızı kırmızı yada mor-mavi ince damarlar gibi çizgiler çıkıyor sonra da onlar çatşağa dönüşüyor işte, benim bir arkadaşımda hiç yoktu doğumdan sonra da birşey çıkkmadı ortaya başka bir arkadaşımda daha karnı büyürken çatladığını gördüm..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bebeklerimiz için ne alalım ?? ben Dalin'in kokusuna bayılıyorumm kendim bile kullanasım geliyor..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Bak o farklıymış benimki de kapandı :D
Ev 3. katta, merdivenin 2. katına gelince tıkanıyorum şimdiden..Bi o zaman nefessiz kalıyorum..9. ayda ben evden dışarı çıkamam sanırım..
aman kuzuma bak kız benim ev 6.katta nefes bende bitiyor esas bide üstüne günde 4 kere inip çıkıyorumdur iş yeri ev spora bak yaa
Arkadaşlar bi toplantım vardı, bitti geldim ki ortalık karışmış yine.
Artık boşverelim eskiyi de, değmeyecek insanları da.
Paylaşımımıza bakalım, haklısınız.
Boşuna hem geriliyoruz, hem de prim veriyoruz.
boşver babul iyisin dimi kaybolunca merak ettim
benim gobek deliğim de gergin acayip bi de içi karardı ya pislik gibi duruyo. bildiğin kahverengi oldu bembeyaz gobegım... :(((

lilacs sesimi duyyorsan 3 kere masaya vur...

gökçem bombasın sen yaaa:cokkomik: bu arada göbek deliğim benimde karardı tiksinç duruyor öle böcük gibi kara kara eggg kaka pisss:hihh:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
canım şu an kurufasulye pilav turşu istedi galiba onu yapacam tşkr ederim kızlar yemeklerinizi afiyetle yiyin:cak:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar