2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ayy cacık. evet evet bende cacık yapayım evetttttt... ohh mis mis...

:) geçenlerde doğum yapan hamile bir arkadaşım vardı da şimdi hatırlıyorum hamileliği boyunca cacık yemekten helak olmuştu ya koca bir kasede yapardı tencere gibi oturur içerdi onu sonra her akşam da yaptı bunu :cokkomik:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
2. üyelik? hatta 3. üyelik??? 10 gun sonra yıne yapacakmışız bu tarz şeyler bı de.

vay anasına ya. vay anasına ya. ahahahahhaha.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
yok ya eğer çatlıyosa belli oluyor doğurmadan önce, karnın gerildikçe kırmızı kırmızı yada mor-mavi ince damarlar gibi çizgiler çıkıyor sonra da onlar çatşağa dönüşüyor işte, benim bir arkadaşımda hiç yoktu doğumdan sonra da birşey çıkkmadı ortaya başka bir arkadaşımda daha karnı büyürken çatladığını gördüm..

Gerçekten mi? O zaman süper sevinebilirim çatlamadım diye :) Allah çatlatmasın inşallah kız :D

sadece yuh dıyorum ya sadece yuh. diğer topiğe bakın allah aşkına. şaka mı bu olanlar????

Gökçem daha okumuyorum ben orayı, yasakladım kendime..
İşim olmaz basit yerlerle -ciko

bebeklerimiz için ne alalım ?? ben Dalin'in kokusuna bayılıyorumm kendim bile kullanasım geliyor..

Ben şampuanı dalin aldım..

aman kuzuma bak kız benim ev 6.katta nefes bende bitiyor esas bide üstüne günde 4 kere inip çıkıyorumdur iş yeri ev spora bak yaa

Anammmm Allah yardımcın olsun vallahi ben ölür kalırım yerinde olsam :D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
hmm,hiç duymamıştım..Sebamed de iyi olabilir diye düşünüyorum ben ??

Sebamedde iyidir. Ben kendimde kremlerimi hep medical ürünler kullanrım. Vichyden çok memnunum, şimdide aven kullanıyorum. Bu nedenle bebek bakım ürünüde farmakolojik ürün olsun istedim. Bunlarda kimyasal katkı maddesi biraz daha az oluyor..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Gerçekten mi? O zaman süper sevinebilirim çatlamadım diye :) Allah çatlatmasın inşallah kız :D

Azelyacım dur sana sorayım, bebişin kıyafetlerini neyle yıkadın..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
canım şu an kurufasulye pilav turşu istedi galiba onu yapacam tşkr ederim kızlar yemeklerinizi afiyetle yiyin:cak:

kuzummm pişmişi var bak bende cok canın cektiyse sefer tasına koyup getiremm haber ett...bu arada buklee diye bi arkadas var dün ben onu burda gördüm dü yanlıs hatırlamıyosam.tanısan varmı kim?

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
kuzummm pişmişi var bak bende cok canın cektiyse sefer tasına koyup getiremm haber ett...bu arada buklee diye bi arkadas var dün ben onu burda gördüm dü yanlıs hatırlamıyosam.tanısan varmı kim?

ismi yabancı gelmiyor galiba eski topikte vardı öyle biri..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

okuma bebişim. :)))

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bu soruyu kim sorduysa helal. dün eşime dıyorum ya azo bişeyle yıkadı ondan allaım dıye ama neydı dıyorum. onur da ben ne bıleyım be azonun neyle çamaşır yıkadıgını dedı yarıldım. ahahahaha

dalin. tamamdır.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar