bebeklerimiz için ne alalım ?? ben Dalin'in kokusuna bayılıyorumm kendim bile kullanasım geliyor..
ben ilk bebek bakım ürünlerini mustela alacağım. Eczanelerde satılıyor, marketlerde yok.. Güveniyorum bu ürüne..
bebeklerimiz için ne alalım ?? ben Dalin'in kokusuna bayılıyorumm kendim bile kullanasım geliyor..
ayy cacık. evet evet bende cacık yapayım evetttttt... ohh mis mis...
ben ilk bebek bakım ürünlerini mustela alacağım. Eczanelerde satılıyor, marketlerde yok.. Güveniyorum bu ürüne..
sadece yuh dıyorum ya sadece yuh. diğer topiğe bakın allah aşkına. şaka mı bu olanlar????
gaz yapmasın datlum dikkat et yelekte minicik oldu çok şeker valla güzelde örmüşüm :hulya:su an kırmızı mercimek corbası yapıyoreedünden kalan kuruyla pilav var.yeterr bence.bu arada yelek dott düzell olmuşşş...irem böle derdi aklıma geldi..
yok ya eğer çatlıyosa belli oluyor doğurmadan önce, karnın gerildikçe kırmızı kırmızı yada mor-mavi ince damarlar gibi çizgiler çıkıyor sonra da onlar çatşağa dönüşüyor işte, benim bir arkadaşımda hiç yoktu doğumdan sonra da birşey çıkkmadı ortaya başka bir arkadaşımda daha karnı büyürken çatladığını gördüm..
sadece yuh dıyorum ya sadece yuh. diğer topiğe bakın allah aşkına. şaka mı bu olanlar????
aman kuzuma bak kız benim ev 6.katta nefes bende bitiyor esas bide üstüne günde 4 kere inip çıkıyorumdur iş yeri ev spora bak yaa
hmm,hiç duymamıştım..Sebamed de iyi olabilir diye düşünüyorum ben ??
ben sebamedin ürün. aldım şekerim. genelde tavsıye edılen seboş oluyor.
komiliyı de kendım için alıcam. mis mis kokucam yaglı yaglı ohhh. ehehehe.
Gerçekten mi? O zaman süper sevinebilirim çatlamadım diyeAllah çatlatmasın inşallah kız
![]()
Gökçem daha okumuyorum ben orayı, yasakladım kendime..
İşim olmaz basit yerlerle -ciko
Ben şampuanı dalin aldım..
Anammmm Allah yardımcın olsun vallahi ben ölür kalırım yerinde olsam
canım şu an kurufasulye pilav turşu istedi galiba onu yapacam tşkr ederim kızlar yemeklerinizi afiyetle yiyin
Azelyacım dur sana sorayım, bebişin kıyafetlerini neyle yıkadın..
kuzummm pişmişi var bak bende cok canın cektiyse sefer tasına koyup getiremm haber ett...bu arada buklee diye bi arkadas var dün ben onu burda gördüm dü yanlıs hatırlamıyosam.tanısan varmı kim?
Gerçekten mi? O zaman süper sevinebilirim çatlamadım diyeAllah çatlatmasın inşallah kız
![]()
Gökçem daha okumuyorum ben orayı, yasakladım kendime..
İşim olmaz basit yerlerle -ciko
Ben şampuanı dalin aldım..
Anammmm Allah yardımcın olsun vallahi ben ölür kalırım yerinde olsam
??
Dalinin sıvı deterjanını ve sıvı yumuşatıcısını aldım canım, hala miss gibi kokusu çıkmadı, 1 ay oldu yıkayalı
okuma bebişim.))
İyi bende dalin alayım ozaman.. Artık yavaştan başlayacağım bebişin eşyalarını hazırlamaya...