tasi
Yeni Üye
mrb arkadaşlar
bu soruyu kim sorduysa helal. dün eşime dıyorum ya azo bişeyle yıkadı ondan allaım dıye ama neydı dıyorum. onur da ben ne bıleyım be azonun neyle çamaşır yıkadıgını dedı yarıldım. a
dalin. tamamdır.
ben yeni üye
ben yeni üye
Adamcaza ne soruyon, sabah olsun bana sor
Kızlar dün ne oldu anlatayım..
Aventin süt pompasını aldım demiştimya.
Eşim beni eve bıraktı, markete gitti.
Sonra marketten bir panikle aradı.
Hayırdır dedim, sakın pompayı felan deneme dedi.
Meme uçlarına yapılan şeyler uterusumu kasıp erken doğuma sebep oluyormuş.
Yazık adam nasıl korktu.. Aramasa belki denerdim)
Ben bilmiyordum bunu..
tanıştığıma mmn oldum
Kızlar dün ne oldu anlatayım..
Aventin süt pompasını aldım demiştimya.
Eşim beni eve bıraktı, markete gitti.
Sonra marketten bir panikle aradı.
Hayırdır dedim, sakın pompayı felan deneme dedi.
Meme uçlarına yapılan şeyler uterusumu kasıp erken doğuma sebep oluyormuş.
Yazık adam nasıl korktu.. Aramasa belki denerdim)
Ben bilmiyordum bunu..
merhaba.mrb arkadaşlar
Adamcaza ne soruyon, sabah olsun bana sor
tanışabilirmiyiz 2 aylık bir kızım var
aman kuzuma bak kız benim ev 6.katta nefes bende bitiyor esas bide üstüne günde 4 kere inip çıkıyorumdur iş yeri ev spora bak yaa
boşver babul iyisin dimi kaybolunca merak ettim
gökçem bombasın sen yaaabu arada göbek deliğim benimde karardı tiksinç duruyor öle böcük gibi kara kara eggg kaka pisss:hihh:
dalinde biraz pahalı geldi marketlerde 17 tl dün indirimde buldum 12 tlye aldım keşke 2 tane alsaydım acaba kaç makine yıkar 1 tanesi
Merhaba güzel annler, gecmise bakmadan selam vereyim dedim cünkü birazdan gitmem gerekebilir.....(malesefff )
Birkacgündür beklemede olan ve bizi (esim ve ben) dusunduren bir mesele ile ilgileniyorduk, hamd olsun isler yoluna girecek gibi duruyor (ins).... insanin kafasi rahat olunca hayat daha güzel akıyor sanki..........
Merhaba güzel annler, gecmise bakmadan selam vereyim dedim cünkü birazdan gitmem gerekebilir.....(malesefff )
Birkacgündür beklemede olan ve bizi (esim ve ben) dusunduren bir mesele ile ilgileniyorduk, hamd olsun isler yoluna girecek gibi duruyor (ins).... insanin kafasi rahat olunca hayat daha güzel akıyor sanki..........
Selam tatlım, işlerin yoluna girmesine çok sevindim, inşallah hep böyle devam ederMerhaba güzel annler, gecmise bakmadan selam vereyim dedim cünkü birazdan gitmem gerekebilir.....(malesefff )