canım şu an kurufasulye pilav turşu istedi galiba onu yapacam tşkr ederim kızlar yemeklerinizi afiyetle yiyin

kızlar fikrimi diyim mi dalin müthiş kokuyor ama şampuanını bile kullanmayın diyor uzmanlar tamamen kimyasal içinize kurt düşürmek istemem ama çamaşaırlara gelincede diğer deterjanlardan farkı yok o yüzden ben asla 1 yaşını geçmeden kullanmayı düşünmüorum sabun tozu hacı şakir saf doğal ve güvenilir hem öyle yüksek sıcaklığada gerek yok 30-40c de topaklanmadan yıkıyoGerçekten mi? O zaman süper sevinebilirim çatlamadım diyeAllah çatlatmasın inşallah kız
![]()
Gökçem daha okumuyorum ben orayı, yasakladım kendime..
İşim olmaz basit yerlerle -ciko
Ben şampuanı dalin aldım..
Anammmm Allah yardımcın olsun vallahi ben ölür kalırım yerinde olsam
hoşgeldin yeni üye 2 aylık bebek he biraz anlatsana nasıl dünyaya gelditanıştığıma mmn oldum
kuşum ben pek düşünmüyorum deterjan sınıfına giren kimyasal bişi kullanmayı ilk zamanlar en azından önce bir hayata adapte olsun sonra deterjanlarla tanışştırcam oğlumudalinde biraz pahalı geldi marketlerde 17 tl dün indirimde buldum 12 tlye aldım keşke 2 tane alsaydım acaba kaç makine yıkar 1 tanesi
yumoş ekxtra fiesta süper kokuyo kızlar bu ay denedim müthiş bide fovorim var clint bang hikaye kalıyo yanında fakirin yağ sökücüsü var olağan üstü bişi bir fıs idda ediyorum kaymak gibi yapıyo 6 ay temizlenmemiş bir ocağı bile anında çıkartır ajas fabuloso pembe,omo renkli perwol siyah domestos tuğba diger lakabımdır 5kg beyaz,pril elmalı 6kg en çok tükettiğim şeydir buda hatta ajasla bereber kovaya bir yemek kaşığı kadar koyduğunuzda varya ufff yerde kir yap hiçbişi bırakmıyo deterjan manyağıyım her ay 50tl yatırıyorum eşim içiyomusun bunları diyo hım bide banyoda cif banyo jel süper bataryaları fayansları mükemmel parlatıyomerhaba.
ay ne bikiyim deterjan reyonunda zaten kendımı kaybederım ben hep. en sevdiğim dostlarım 5 ltlık domestos ve cillit bangtır. keza yumoş extra pembe ve mor favaorımdır şimdi bı de bebek şeylerını koklaya koklaya gezıyorum.
tanışalım bağyan....
selam pikecan hoşgeldinVee cümleten selamlar sevgilerrrrrr
selam arkadaşlar, merak konusu olmuşum ama anca gördüm, çünkü tüm topiği baştan okumakla meşguldüm) ben de diğer topiktendim ama fazla paylaşım yapanlardan değilim, çoğunlukla okumayı tercih ediyorum, belki hatırlayanlarınız olur, rosesss...
sende hoşgeldin bacım ne esrarengiz bir geliş o rosses sen nerden buldun bizi??