2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
canım şu an kurufasulye pilav turşu istedi galiba onu yapacam tşkr ederim kızlar yemeklerinizi afiyetle yiyin:cak:
hahayayt akşama bende de kuru pilav ve turşu var
Gerçekten mi? O zaman süper sevinebilirim çatlamadım diye :) Allah çatlatmasın inşallah kız :D

Gökçem daha okumuyorum ben orayı, yasakladım kendime..
İşim olmaz basit yerlerle -ciko

Ben şampuanı dalin aldım..

Anammmm Allah yardımcın olsun vallahi ben ölür kalırım yerinde olsam :D
kızlar fikrimi diyim mi dalin müthiş kokuyor ama şampuanını bile kullanmayın diyor uzmanlar tamamen kimyasal içinize kurt düşürmek istemem ama çamaşaırlara gelincede diğer deterjanlardan farkı yok o yüzden ben asla 1 yaşını geçmeden kullanmayı düşünmüorum sabun tozu hacı şakir saf doğal ve güvenilir hem öyle yüksek sıcaklığada gerek yok 30-40c de topaklanmadan yıkıyo
tanıştığıma mmn oldum
hoşgeldin yeni üye 2 aylık bebek he biraz anlatsana nasıl dünyaya geldi
dalinde biraz pahalı geldi marketlerde 17 tl dün indirimde buldum 12 tlye aldım keşke 2 tane alsaydım acaba kaç makine yıkar 1 tanesi
kuşum ben pek düşünmüyorum deterjan sınıfına giren kimyasal bişi kullanmayı ilk zamanlar en azından önce bir hayata adapte olsun sonra deterjanlarla tanışştırcam oğlumu
merhaba.

ay ne bikiyim deterjan reyonunda zaten kendımı kaybederım ben hep. en sevdiğim dostlarım 5 ltlık domestos ve cillit bangtır. keza yumoş extra pembe ve mor favaorımdır şimdi bı de bebek şeylerını koklaya koklaya gezıyorum.

tanışalım bağyan....
yumoş ekxtra fiesta süper kokuyo kızlar bu ay denedim müthiş bide fovorim var clint bang hikaye kalıyo yanında fakirin yağ sökücüsü var olağan üstü bişi bir fıs idda ediyorum kaymak gibi yapıyo 6 ay temizlenmemiş bir ocağı bile anında çıkartır ajas fabuloso pembe,omo renkli perwol siyah domestos tuğba diger lakabımdır 5kg beyaz,pril elmalı 6kg en çok tükettiğim şeydir buda hatta ajasla bereber kovaya bir yemek kaşığı kadar koyduğunuzda varya ufff yerde kir yap hiçbişi bırakmıyo deterjan manyağıyım her ay 50tl yatırıyorum eşim içiyomusun bunları diyo hım bide banyoda cif banyo jel süper bataryaları fayansları mükemmel parlatıyo
Vee cümleten selamlar sevgilerrrrrr :huhuu::huhuu:
selam pikecan hoşgeldin
selam arkadaşlar, merak konusu olmuşum ama anca gördüm, çünkü tüm topiği baştan okumakla meşguldüm :)) ben de diğer topiktendim ama fazla paylaşım yapanlardan değilim, çoğunlukla okumayı tercih ediyorum, belki hatırlayanlarınız olur, rosesss...

sende hoşgeldin bacım ne esrarengiz bir geliş o rosses sen nerden buldun bizi??

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
vallahi senin adınla aratınca kabak gibi çıkıyosunuz, bulmak zor değil, ama sen diğer tarafa yazmasaydın aramak aklıma gelmezdi tabi, zaten sanırım çoğu kişinin o sayede haberi oldu...

Kabak gibi heeee :D:D:D

iyi akşamlar kızlar bana bukadar ekşınnn yeterde artar bile bugünlük yarın görüşürüzzz:)

Canım iyi bak kendine, stresi at eve gidene kadar yarın hepinizi neşeli görecem ona göre ;)

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Hoşgeldin canım, Allah gönlündeki neyse onu versin inşallah..Gerçekten kafan rahatsa hayat güzel.

Hosbulduk tatlim.... nasilsin bitanecim? evet biraz daha rahat hani maddi bir konu idi ama genede insani etkiliyor tabii........

yerim... hoşgeldin.

canım benimmmmm.....

Selam tatlım, işlerin yoluna girmesine çok sevindim, inşallah hep böyle devam eder :)

cok saol canım arkadasim...... insallah hepimizin isleri iyi gider......

selamm hoşgeldin sanada sevgiler

hosbulduk tatlim..... nasilsin?

Kızlar birazdan annem arayacak skypetan.. biraz uzun konusuruz..........altta adım varsa bile ben bilgisayarın basinda olmayabilirim........

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Tamam yalnız gel :D
Artı olarak benim bir de midem ekşiyor, yanıyor, ayrıca saçımı da boyatıp güzelleşmedim, hala çingen gibiyim :böö:

Beni kınamayın kızlar, bende saçam bir aptal bir batıl inançtan saçımı gebelik boyunca kestirmedim.
Kestirmek iyi olmazmış dediler inandım kaldım.. Bir çirkin saçlarım.
Haftada 1 fön çektiriyorumda azcık güzel görünüyor..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
yumoş ekxtra fiesta süper kokuyo kızlar bu ay denedim müthiş bide fovorim var clint bang hikaye kalıyo yanında fakirin yağ sökücüsü var olağan üstü bişi bir fıs idda ediyorum kaymak gibi yapıyo 6 ay temizlenmemiş bir ocağı bile anında çıkartır ajas fabuloso pembe,omo renkli perwol siyah domestos tuğba diger lakabımdır 5kg beyaz,pril elmalı 6kg en çok tükettiğim şeydir buda hatta ajasla bereber kovaya bir yemek kaşığı kadar koyduğunuzda varya ufff yerde kir yap hiçbişi bırakmıyo deterjan manyağıyım her ay 50tl yatırıyorum eşim içiyomusun bunları diyo hım bide banyoda cif banyo jel süper bataryaları fayansları mükemmel parlatıyo

Bak mr. muscle yi de tavsiye ederim ben kendisinden çok memnunum :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Beni kınamayın kızlar, bende saçam bir aptal bir batıl inançtan saçımı gebelik boyunca kestirmedim.
Kestirmek iyi olmazmış dediler inandım kaldım.. Bir çirkin saçlarım.
Haftada 1 fön çektiriyorumda azcık güzel görünüyor..

c.tesı gunune kadar aynen sen gıbıtydım. eşimin gazıyla gıttım boyattım da kestırdım de süper oldu tavsıye ederım. organık boya yaptırdım. diplere 8-9 cm kalana kadar boya sürdürtmedım hem. kokusu yok bişeyı yok. az ınsana benzedım valla ya.

aha saçımın aynısı bunun bıraz daha koyusu.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
hahayayt akşama bende de kuru pilav ve turşu var

kızlar fikrimi diyim mi dalin müthiş kokuyor ama şampuanını bile kullanmayın diyor uzmanlar tamamen kimyasal içinize kurt düşürmek istemem ama çamaşaırlara gelincede diğer deterjanlardan farkı yok o yüzden ben asla 1 yaşını geçmeden kullanmayı düşünmüorum sabun tozu hacı şakir saf doğal ve güvenilir hem öyle yüksek sıcaklığada gerek yok 30-40c de topaklanmadan yıkıyo

hoşgeldin yeni üye 2 aylık bebek he biraz anlatsana nasıl dünyaya geldi

kuşum ben pek düşünmüyorum deterjan sınıfına giren kimyasal bişi kullanmayı ilk zamanlar en azından önce bir hayata adapte olsun sonra deterjanlarla tanışştırcam oğlumu

selam pikecan hoşgeldin

sende hoşgeldin bacım ne esrarengiz bir geliş o rosses sen nerden buldun bizi??

Aman canımmm evdede o kadar deterjan kullanma.. Ben yıllardır anway ürünleri kullanıyorum. Pahalı ama o kadar uzun süre gidiyorki.. Tek kötü yanı koku felan yok. Ama daha sağlıklı.. Bebiş olunca dahada dikkat etmemiz gerek..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
c.tesı gunune kadar aynen sen gıbıtydım. eşimin gazıyla gıttım boyattım da kestırdım de süper oldu tavsıye ederım. organık boya yaptırdım. diplere 8-9 cm kalana kadar boya sürdürtmedım hem. kokusu yok bişeyı yok. az ınsana benzedım valla ya.

aha saçımın aynısı bunun bıraz daha koyusu.

vavvvvvvvvvvv çok güzel olmuş, havalı.
Güle güle kullan canım...
Ben saçlarımı boyatmıyorumda kestirme işini düşünebilirim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar