2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Bak mr. muscle yi de tavsiye ederim ben kendisinden çok memnunum :D
onuda biliyorum ama sen şu fakiri bir dene ne demek istediğimi anlıycan dehşet bişi almanlar yapmış professyonel
ya bazıları ekleniyo bazılarında hata oluşuyo neden acaba bilen var mı

hayatım türkanım şorayım şimdik 5er 5er yükle resimleri o saman ekliyo hatırlıyomusun benimde ilk gözükmemişti ondanmış

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
topikiniz gozume carpti selam vermeden gecemeyecegimi hissettim. Insallah hepiniz saglikla kavusursunuz bebeklerinize, icinde bulundugunuz zamanların kıymetini bilin hanımlar, bol bol uyuyun dinlenin. Sagliklar dilerim hepinize.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
topikiniz gozume carpti selam vermeden gecemeyecegimi hissettim. Insallah hepiniz saglikla kavusursunuz bebeklerinize, icinde bulundugunuz zamanların kıymetini bilin hanımlar, bol bol uyuyun dinlenin. Sagliklar dilerim hepinize.

slm cnm çok sağol inşallah sende güle güle büyüt bebeğini tavsiyelerin için sağol

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Teşekkür ederiz.. Hep öyle diyorlar, en kolay zamanı anne karnında olduğu zaman diyorlar.. Senin bebiş kaç aylık?

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
slm cnm çok sağol inşallah sende güle güle büyüt bebeğini tavsiyelerin için sağol

Rica ederim, bu arada bebeginin ismini Eymen koyucaksın galiba. kuzenimin ve en yakın arkadasımın bebeklerinin adı Eymen, ikisi de uslu akıllı cocuklar insallah seninki de oyle olur.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ya o dilde şirketten bi arkadaş tahinli kurabiye yapmış. Koca bi kutu getirmiş. Sabahtan beri elimi sürmedim.
Demin kutunun yanından geçtim içinde bi tane kalmış. Kenarından kırdım fındık büyüklüğünde bi parça yedim.
Ya kalanını da yememek için nefsimle savaş veriyorum şu an :(

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Hosbulduk tatlim.... nasilsin bitanecim? evet biraz daha rahat hani maddi bir konu idi ama genede insani etkiliyor tabii........

Ben iyiyim çok şükür canım, maddi konular zaten çoğunlukla bu zamanlarda kafamıza takılanlar :) Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Beni kınamayın kızlar, bende saçam bir aptal bir batıl inançtan saçımı gebelik boyunca kestirmedim.
Kestirmek iyi olmazmış dediler inandım kaldım.. Bir çirkin saçlarım.
Haftada 1 fön çektiriyorumda azcık güzel görünüyor..

Ben batıl inanç değil de saçı kestirince vücut vitaminleri saça yolluyor uzaması için diye duymuştum ondan kestirmedim..Bi de doğumdan sonra farklı olmak istiyorum :D

ya bazıları ekleniyo bazılarında hata oluşuyo neden acaba bilen var mı

Boyuttan olabilir.Boyutu küçültmek için resmi paintle beraber aç, kesme işaretine tıkla "yeniden biçimlendir" e bas, yatak dikey değerini 50-50 yap farklı kaydet diyip jpg olarak kaydet.

Merhaba iyi dileklerin için teşekkür ederim kendi adıma, ama uyumak ne mümkün hep soluma yatmaktan, gece tuvalete kalkmaktan tam bir uyku çekemiyorum :(

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Ya o dilde şirketten bi arkadaş tahinli kurabiye yapmış. Koca bi kutu getirmiş. Sabahtan beri elimi sürmedim.
Demin kutunun yanından geçtim içinde bi tane kalmış. Kenarından kırdım fındık büyüklüğünde bi parça yedim.
Ya kalanını da yememek için nefsimle savaş veriyorum şu an :(

Canımm yesen şekerin yükselirmiki..
Akşam meyve felan yeme..
Git ye o kurabiyeyi, kıyamam..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Kızlar acil çıkıyorum, herkese iyi akşamlar..
Babuş ye ye, yürüyüşle hallediyorsun nasıl olsa..

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Merhaba iyi dileklerin için teşekkür ederim kendi adıma, ama uyumak ne mümkün hep soluma yatmaktan, gece tuvalete kalkmaktan tam bir uyku çekemiyorum :(

ben de hamileligimin son zamanlarında iyi uyuyamadığımı düşünüyodum ama bebiş dogduktan sonra anladım ki cok guzel uyuyomusum. dusunsenize, 2 saatte bir kalkıp 1 saat ayakta kalıp tekrar uyuyosunuz. Ama sunu da soyliyim tabi, sabah kalktıgınızda size verdigi tek bir gulucuk herseyi siliyo. 10 saat kesintisiz uyumus gibi mutlu hissediyosunuz.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Canımm yesen şekerin yükselirmiki..
Akşam meyve felan yeme..
Git ye o kurabiyeyi, kıyamam..

Yükselir be tatlım artık çok ince bi ayarda hiç fazlalığı kaldırmıyo maalesef.
Pazar sabah 1 dilim kepek ekmeği yedim,1 bardak greyfurt suyu, biraz peynir, biraz yumurta, tek bir zeytin, 2 çay kaşığı bal. 1 saat tokuluk: 156.
Bu ayardayım şu an maalesef :(

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Kızlaaaar, bir ütü neden fişe takılınca çalışmaz ?
prizde bir sorun yok başka şeyler çalışıyor bir ütüm çalışmıyor bozuldu mu yoksa yaa :(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar