2012 Şubat Anneleri

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
valla cnm orası öylede ben kocamdan kaçamak temizlik yapıyorum ben yapmassam kim yapcak bir gün yardımcı bayan çağırdım takarın önde gideni çıktı bulaşık makinemi çekerken bozdu birsürü biblomu kırdı ortalığıda karıştırdı bıraktı gitti inan daha çok yoruldum toplıycam die yavaş yavaş dinlene dinlene yapıyorum işlerimi 1 saatlik iş 3 saat sürüyo ama olsun en azından kimsenin pisliğiyle uğraşmıyorum temiz pak düzenli iş oluyo oda bir spor ağır kaldırmadığın sürece sorun yok

benim geçen yıldan çok titiz bir bayanım vardı zaten tatlım. bu yıl sadece daha sık çağırıyorum. kendi evi gibi dip köşe temizliyor. çok memnunum. başta azcık tasarruf yapayım demiştim, batırdım onu da işte. yüzüme gözüme bulaştırdım. eşim de sen ayda 250 lira az vereceksin diye ben yüreğim ağzımda mı dolaşayım dedi. çok fenadır kendisi. anneme kayınvalideme falan şikayet ediyor. daha beter sonuçlar oluyor sonra. ben de peki dedim. her hafta buyur ediyorum.

perde asan arkadaşım, seni de tebrik ediyorum cesaretinden dolayı :D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
benim geçen yıldan çok titiz bir bayanım vardı zaten tatlım. bu yıl sadece daha sık çağırıyorum. kendi evi gibi dip köşe temizliyor. çok memnunum. başta azcık tasarruf yapayım demiştim, batırdım onu da işte. yüzüme gözüme bulaştırdım. eşim de sen ayda 250 lira az vereceksin diye ben yüreğim ağzımda mı dolaşayım dedi. çok fenadır kendisi. anneme kayınvalideme falan şikayet ediyor. daha beter sonuçlar oluyor sonra. ben de peki dedim. her hafta buyur ediyorum.

:cokkomik: hehe teşekkür ederim bende çok tereddüt etmiştim yapsam mı yapmasammı diye ama yapılması şart mecbur benim ve eşimin ailesi farklı şehirlerde yaşıyor yardım edecek kimse yok bismillah dedim sandalyeye çıkınca uzanmaya gerek kalmıyor zaten astım öyle..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Allaha emanetiz tabi ama ben de yukarıya uzanmaya korkuyorum. Kolumu kaldırmaya bile korkar haldeyim okudugum/duydugum şehir efsanelerinden dolayı…
Ben de temizlik yapmıyorum, düzenli bi yardımcım yok, organize edemezsem ya eşim yardım ediyor, ya kayınvalidem, eğer İstanbuldaysa annem.
Ben hamile kaldığımdan beri bir kez temizlik yaptım, mahvoldum. Şu an yine şey götürüyo evi, bebek beşiği montajından sonra napciz bilmem :D

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Allaha emanetiz tabi ama ben de yukarıya uzanmaya korkuyorum. Kolumu kaldırmaya bile korkar haldeyim okudugum/duydugum şehir efsanelerinden dolayı…
Ben de temizlik yapmıyorum, düzenli bi yardımcım yok, organize edemezsem ya eşim yardım ediyor, ya kayınvalidem, eğer İstanbuldaysa annem.
Ben hamile kaldığımdan beri bir kez temizlik yaptım, mahvoldum. Şu an yine şey götürüyo evi, bebek beşiği montajından sonra napciz bilmem :D

ben de yapamayanlardanım, ortalığı toplamak bulaşıkları halletmek çamaşır yıkamak dışında bişey yapmıyorum, geçen süpürge yaptım ama arkasından silmeye dermanım kalmadı. azar azar yapayım diyorum ama kalınca kalıyor işte. bebek odası gelsin daha bi sürü yıkama derleme ütüleme olacak.....

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

biz de kimse yok yardım etcek :( eşim de bunalıyor, isyan ediyor hemen :) beşik montajından sonra bir hafta temizlemek lazım. çok fena batırıyorlar mobilyaları monte ederken...

HayaTıM hepsi çok güzel. iyi günlerde kullan. ama fotolar çok büyük. zor açıldı valla :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ben de yapamayanlardanım, ortalığı toplamak bulaşıkları halletmek çamaşır yıkamak dışında bişey yapmıyorum, geçen süpürge yaptım ama arkasından silmeye dermanım kalmadı. azar azar yapayım diyorum ama kalınca kalıyor işte. bebek odası gelsin daha bi sürü yıkama derleme ütüleme olacak.....

Yine ütüdür, makinaya çamaşır atma-sermedir, ne bileyim mutfaktaki işlerdir, yapılıyor onlar da dediğin gibi süpürge tutunca başka şeye dermanım kalmıyo benim de.
Oldum olası zaten sevmem süpürge tutmayı hep zor gelmiştir,şimdi hepten zoruma gidiyo.
Bizim beşik geldi işte, dün montajı oldu, her taraf tahta parçaları, talaş filan oldu. Battı gitti...
Daha da yıkama-ütüleme yerleştirme işlerim var.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
biz de kimse yok yardım etcek :( eşim de bunalıyor, isyan ediyor hemen :) beşik montajından sonra bir hafta temizlemek lazım. çok fena batırıyorlar mobilyaları monte ederken...

HayaTıM hepsi çok güzel. iyi günlerde kullan. ama fotolar çok büyük. zor açıldı valla :D

Benim eşim çok titizdir, normalde de hiç dağıtmaz, sürekli etrafı toplar, bi yerleri nizama sokar.Şimdi daha çok yardım ediyo sağolsun.
Tabi eni konu temizlik yaptırmak için azıcık dürtüşlemek gerekiyo kendisini ama,yapıyo hakkını yemiyim :)

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Benim eşim çok titizdir, normalde de hiç dağıtmaz, sürekli etrafı toplar, bi yerleri nizama sokar.Şimdi daha çok yardım ediyo sağolsun.
Tabi eni konu temizlik yaptırmak için azıcık dürtüşlemek gerekiyo kendisini ama,yapıyo hakkını yemiyim :)

benimki titiz değildir dağıtmayı da pek sever, ama o da yardım ediyor sağ olsun. bizim mobilyalar da 15gün sonra gelecek demek o zaman daha da iş olacak...:ayk:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Sn. İlgili,

Yaşam Bankası - Kordon Kanı Bankası faaliyetimize ait fiyat seçeneklerimiz aşağıdadır.

Toplam fiyat 1000 Euro’dur. Bunun 300 Euro’su size kit ulaştığında kayıt ücreti ve organizasyon için peşin alınır. Doğum sonrası ise diğer evraklar elinize ulaştığında geri kalan 700 Euro ödenir. Bunu 100 Euro taksitlerle 7 aya kadar taksitle de ödeyebilirsiniz.

Peşin ödemede indirim uygulanarak ücret, toplam 850 Euro olmaktadır. Peşin olarak 300 Euro önden alınmakta doğum sonrası ise de diğer evraklar elinize ulaştığında geri kalan 550 Euro ödemesi yapılmaktadır.

Yıllık kira bedeli 100 Euro’dur. Bebeğin doğduğu ayda yılda bir kere ödenir.

10 yıllık ödeme paket ücret 1500 Euro’dur. Bunun 500 Euro’su peşin ödenir. Geri kalan 1000 Euro ise 200€ x 5ay taksitle ödenir, 10 yıl boyunca kira ödemesi yapılmış olur.

Toplam ücrete dahil olanlar: kit ücreti, kayıt ücreti, kanın nakledilmesi, laboratuar tetkikleri, kanın dondurulma işlemi, birinci yılın kira bedeli olan 100 Euro’dur.

İstenirse eğitimli ekibimiz bizzat gelerek bulunduğunuz yerden kanın naklini gerçekleştirebilirler bu toplam ücrete dahildir.
Kanınınız merkezimize girdikten sonra sigorta kapsamı içine alınır ve sigortalanır.

İyi günler

kızlar kordon kanıyla ilgili bilgilendirme istemiştim. detaylı bir fiyat listesi gelmiş :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
boran kim tanıyan var mı? arkadaşlık teklif etmiş bana.... aaaaaaaaiiyy dedim ben evliyim dedım... :)))

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kim sinemaksungur mu her akşam kızartma olsa yerim demişti. kızartma yapıyorum da aklıma o geldi? kimdi o???

buyrun hanımlarrrr yemeğe beklerim. yemeğim vardı ama kahvaltı istedi canımız siiznde çektiyse buyrun gelin....

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ben geldim kızlaaarr. cok yoruldum ama ne yaptın deyin hiç yani aval avall gezindim:cokkomik::cokkomik:

1 penye battaniye
1 triko battaniye
uzun kollu zıbın body
1 uzun kollu body
elektronik derece
2 li emzik
2 tane önlük
1 burun aspiratörü zavazingosu aldım.toplam 170 civarı tuttu. galiba baskada bişi almadım..
annem de bir peluss battaniye aldı. artık yavas yavas topluucam. biberon buldum istedigimi.. ama iadeleri degişimleri 1 ay süreli. e bu cocuk biberonu emmezse nolcek dedim. yeni bi agız alır 6 aydan devam edersiniz dedi. e o zaman da altı kücük gelmicek mi dedim.. karar veremedik düsünme payı bıraktım:eek:ys::eek:ys:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
kim sinemaksungur mu her akşam kızartma olsa yerim demişti. kızartma yapıyorum da aklıma o geldi? kimdi o???

buyrun hanımlarrrr yemeğe beklerim. yemeğim vardı ama kahvaltı istedi canımız siiznde çektiyse buyrun gelin....

off olsa onu da yerim. herşeyi yerim :sila: ben de bugün çok üşüdüm diye tarhana çorbası yaptım. bezelye de var, en dondurulmuşundan :deli: yoğurt veeeee ekmek kadayıfı, hemi de kaymaklııııııı... :deli: ve hatta beyim şuan masada bekler.
öpüyorum kızlar, akşam uğrarım yineeeeeeee

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar