günaydın şirine dünki adrenalinden sonra nasılsınız efem
böyle bir rahatlamayla gittim eve misler gibide uyumuşum
günaydın şirine dünki adrenalinden sonra nasılsınız efem
böyle bir rahatlamayla gittim eve misler gibide uyumuşumiçimin yağları eridi kuzucum..naptın nasılsın bakem?
napalım valla ütü yaptım akşam hoşafım çıktı sonrada sızıp kalmışım taklım rahatlamana sevindim banada aynısı olmuştu
valla güselim öylede napayım ki günlük o masayla ütüyle tek tek uğraşmak zor geliyo bana 1,5 saatte bitiriyorumben biriktirip yapmıyorum gebe kaldığımdan beri hayatım günlük ne giyeceksek akşamdan ütülüyorum uzun süre ayakta kalamıyorum çünküsende dikkat et yaa yorma kendini zaten tüm gün işte yoruluyoruz.
yaa kızlar ben dün göbeğime krem sürerken dikkatimi çekti sol tarafımda yoğun olmak üzere kırmızı kılcal damar çatlakları gördümmmm şok oldum hatta acaba benmi yanılıyorum dedim eşimede gösterdim oda onayladı yaa şimdi bu normal bişeymiki??
valla güselim öylede napayım ki günlük o masayla ütüyle tek tek uğraşmak zor geliyo bana 1,5 saatte bitiriyorum
alla alla bilemiyorum ki güselim bende yok ama yaşayan var mı bilemiyorum doktoruna sorsan...
Günaydın kızlar. Nasılsınız?
Ben çok moralsizim…
Daha sonra anlatırım şimdi kolumu kaldırıp yazmak bile zül geliyor…
Sağlığımdan da endişeliyim. İnşallah her şey yolundadır.
Ben çok moralsizim…
valla güselim bilemiyorum ama kılcal damarsa farklı bişide olabilir mutlaka doktoruna sor derim ihmal etmeönce size sormak istedim aranızda yaşayan varmıki diye muhtemelen gerginlikten olur diye düşündük eşimle ama genede bilemiyorum tabi
günaydın kızlarrrr
Ben çok moralsizim…
Ben çok moralsizim…
günaydın kızlarrrr
canım dr rahatlaman için çağırmış işte niye böyle üzüyosun kendinii başka bişey olmadı dimi?
günaydın güselim geçmiş olsun kendini iyi hissedince bizleride bilgilendir iyimi canım? kötü hissediyosan izin al işten
ne oldu hayırdır?
Hani böyle herşey üzerine gelir ya insanın öyle bi zamandayım babuş. Khagulodan çok etkilendim. Eşim hasta, hasta olduğunda zır kapris olur kendisi, mıy mıy mıy sinirimi altüst etti. Tam da destek beklediğim zamanlarda. Şekerim yüksek, canım herşey istiyor yiyemiyorum, geriliyorum, ama karşılığını alamıyorum.
Sıvım azalır filan diye korkuyorum şekerden ötürü.
Akşam o gerginlikle eşime patladım, sinirlerim iyice bozuldu.
Biraz da kilo vermişim, uyuz oldum.
Herkese kılım bugün
ben yine bişeyler mi kaçırdım ya? babuş ne oldu yahu korkutma bizi şimdi?
Bilmiyorum Hayatım…Sabah kalktığımda tartıldım, biraz kilo vermişim. Korktum. Hepten dağıldım.
Akşam bu yüzden eşimle de tartıştım sen bana destek vermiyosun diye, adam da hasta kolunu kıpırdatamıyo sürekli yatıyo ama benim de desteğe ihtiyacım var.
Bugün seni doktora ben götüreyim dedi ama istemiyorum gelmesin, hatta doktora gideceğim zamanı bile söylemeyecektim de sonradan içim durmadı.
Hani böyle her şey üstüne gelir kendini yalnız hissedersin ya öyle hissediyorum. Herkese kırgınım, kızgınım.
Dünkü khagulo olayının da üzerine gelmesi sanırım korkuttu iyice altüst etti beni.
Gerçi şeker hastalarında genelde suyun artması yönünde gelişme olabiliyomuş ama korku bi kere geldi yerleşti içime.
Aldım zaten, müdürüm ne zaman istersen git dedi de, doktoruma bi ulaşayım ona göre hareket edeyim diyorum.