2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
evet canım kendimi toplamalıyım.dün akşam hemen bi duş aldım, Kabe imamlarından biraz Kuran dinledim.
Sıkıntıda olan arkadaşlarımıza tavsiye ederim, özellikle Kabe imamları öyle güzel okuyorlarki.
Öyle rahatladım.
İnşallah iyi olacak herşey.
Vallahi sizler olmasanız....
Cidden bazen insanın ailesinden yakın oluyosunuz.Allah razı olsun hepinizden.
sendende güselim hepimizden allah razı olsun
Benimde sabah sabah canım işyerindeki bi arkadaşa sıkıldı.

Bakın olayı anlatıyorum. İşe geldim hemen odama geldi. Dün gece seni rüyamda gördüm. Hayırdır dedim. Çok kötüydün ağlıyordun, sancıların vardı erken doğum yapıyordun dedi.
İnanın sabah sabah salak bir tip yüzünden dağıldım.
Rüya gördüysen gördün ne anlatıyorsun.. Aptalmı ne ya..

ya tansel varya anlamam şu kadınları düşmanlığın mı var abicim ne anlatıyon hamile kadın kafaya takar die düşünmüyonmmu?sen takma rabbim hayra çıkarsın de güselim

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
evet kendin ve herşeyden evvel bebişin için toplamalısın kendini kuzucuğumm:)evet gerçekten rahatlatıyor kabe imamları sesleri daha farklı daha içe işliyor gerçektende..tabiki herşey iyi olacak allahın izniyle..dün bende kaygılarımdan eşime bahsettim normal doğum sezeryan arasında gidip geliyorum ona açtım konuyu ne kadar basitmiş gibi algıladı hastanemiz iyimiş doktorumda öyle doğururmuşum ne varmış vs vs yani bize sorun gelen bir çok şey onlar için sadece teferruat sadece o sebeple kocişinede çokta takılma derim :eek:ky::eek:ky: hepimiz öyleyiz ev gibi burası sabah işe gelir gelmez pc açıyorum direk burdayım bazen iş yerindekilere bile selam vermiyormuşum okadar yani:):)senden de allah razı olsun canım.hadi toparlan azcık gerçi bebişini görmek toparlatır seni ciddi oranda ama hadi bakalımmmmmmmmm:kahkaha:

klasik erkek bakışı işte. düz mantık direk. "ne olmuş canım doğurursun benim anammm daa" diye söze başladılar mı kaç ordan kaç!!!

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
canım bazen benimde 2 kg aşağı 2 kg yukarı oluyor ben de anlamıyorum ödemle alakalı kesinlikle
erkeklerin hepsi öyle
benim ki de bi nazlıdır bi nazlı
grip olur zannedirsin ölümcül hastalığa tutuldu Allah korusun
dün akşam yatarken diyoki
ayyyyy ama inleme şeklinde aşkımmmm bacaklarım çok ağrıyoooo
en sonunda dayanamadım
aşkım benim sırtım belim kasıklarım başım kıçım heryerim ağrıyo bişi olmaz merak etme dedim napimm
üzülme sen bişi olmıcak Allah'ın izniyle bebişlerimize
kahagulo'ya Rabbim sabırların en büyüğünü versin
Bak çok az vaktimiz kaldı hepimiz kucağımıza alıcaz sağlıkla bebişlerimizi

Ne bileyim canım ya, uzun zamandır o kiloda olunca...Çok da sık kontrol etmiyorum gerçi...
Dün filan çok su içtim, aslında boşaltımla da alakalı olabilir.
Benim eşim de aynı, mıy mıy mıy hasta oldu mu.
Çok kötü olur, hemen ölmeye yatar!
Tövbeeeee tövbeeeeee...
Ay benim gibi olsan napıcan diyorum ben de, benim her yerim ağrıyo, yiyemiyorum içemiyorum, kramp giriyo sürekli orama burama :D

Yok ya çok bir kilo değil. Bence akşamadan çok az yemişsin onun bile etkisi vardır.
Dur bakalım belki doktorun insülün başlar, sen bir görüş bakalım.

İnşallah öyledir canım.İnsülin pek başlama taraftarı değil.
Aslında ilaçtan kaçınmayan bi doktor, insülini kaç kez ben ısrar edip başla dememe rağmen başlamıyosa o kadar da ciddi değildir belki durumum.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
sendende güselim hepimizden allah razı olsun

ya tansel varya anlamam şu kadınları düşmanlığın mı var abicim ne anlatıyon hamile kadın kafaya takar die düşünmüyonmmu?sen takma rabbim hayra çıkarsın de güselim

Hatta bana diyorki rüyası çok çıkarmış sen erken izin al.
Bende dedim sen kendini ve rüyalarını fazla önemsiyorsun galiba.
Biraz bozuldu çekti gitti salak..
Karar verdim konuşmayacağım onla.. gerek yok böyle insanların hayatımızda olmasına

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Benimde sabah sabah canım işyerindeki bi arkadaşa sıkıldı.

Bakın olayı anlatıyorum. İşe geldim hemen odama geldi. Dün gece seni rüyamda gördüm. Hayırdır dedim. Çok kötüydün ağlıyordun, sancıların vardı erken doğum yapıyordun dedi.
İnanın sabah sabah salak bir tip yüzünden dağıldım.
Rüya gördüysen gördün ne anlatıyorsun.. Aptalmı ne ya..

hay gerizekalı yaaa

Çok değil canım, Bi yarım kilo belki bi 600 gram. Dijitalle tartılmadığım için tam bilemiyorum. Ödem mi bilemiyorum ki, uzun zamandır o kilodaydım. Kendi yağlarımdan da vermiş olabilirim. Yürüyorum, gebelik öncesine göre daha dengeli ve az yiyorum… Eşim nazı mazı zor bulur bundan sonra. Ben şu badirelerimi bi atlatayım hele,görcek o nazı :D

600 gr. mı :zopa:

canım sen oğlanın cicişlerini nereye ekledin bir bakayım..

https://www.hanimefendi.com/doguma-hazirlik/56514-doguma-adim-adim-alisverislerimiz.html

burda canım

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Aynen öyle babuşum valla.
Erkekler bazen söylesen de anlamıyo.Hayatımda en kıl olduğum şey ağlayan insana didaktik bi şekilde öğüt verilmesidir.Ben öğüt istemiyorum, mantık istemiyorum o anda, haksız olduğumu duymak istemiyorum, sadece endişemi anladığını duymak istiyorum karşı tarafın, yumuşak "birşey olmayacak"lar bekliyorum. Ben de güdebiliyorum o mantıkları! Hem de kendisinden daha iyi!
Kıl!
Şekerim yüksek olsun kendi adıma bi kaygım inan yok.Bebeğim iyi olsun ona zarar gelmesin de gerisi sorun değil.Ona zarar gelir diye benim korkum.Kendim için olsa bu diyeti bana kim yaptırabilir, hele bu halde.
Hamile değilken yapmazdım, aldırmazdım, kaldı ki gebeyken yapıcam.Ama b.k evlat baldan tatlı işte....
İnşallah herşey iyi olcak babuşum,Allahın izniyle, toparlanıcam ben de.

işte bu sen babuşsun büyük düşün. sen busun. gül bakayım bi bana :) gül valla bırkamam.

Vallahi gökçecim sabah sabah böyle oldu.
Bide ben böyle karşımdaki kişiyi kırarım diye birşeyi 100 kere düşünüp konuşurum.
Bu tarz insanları anlayamıyorum.
Ama ilk defa hayatımda birine sıkı bir küfür etmek istedim.

aynen. normalde demiyeceğim şeyleri deyip düşünmeyeceğim hinlikleri düşündüm bu 1 ay içinde şu topikte inan.

ama suç bizde değil ki yavruş bu traz insancıklarda inan.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Ne bileyim canım ya, uzun zamandır o kiloda olunca...Çok da sık kontrol etmiyorum gerçi...
Dün filan çok su içtim, aslında boşaltımla da alakalı olabilir.
Benim eşim de aynı, mıy mıy mıy hasta oldu mu.
Çok kötü olur, hemen ölmeye yatar!
Tövbeeeee tövbeeeeee...
Ay benim gibi olsan napıcan diyorum ben de, benim her yerim ağrıyo, yiyemiyorum içemiyorum, kramp giriyo sürekli orama burama :D

İnşallah öyledir canım.İnsülin pek başlama taraftarı değil.
Aslında ilaçtan kaçınmayan bi doktor, insülini kaç kez ben ısrar edip başla dememe rağmen başlamıyosa o kadar da ciddi değildir belki durumum.

Tabi canım doktorun senin durumunu en iyi bilen..
Sen o ne derse yap..
Bak bu günlerde geride kalacak..
Hatırlasana ilk zamanlarımızda 2 li test 3 lü test merakı içindeydik.
Ama hep şunu düşünüyorum. Güçlü olmaya çalışalım.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
hayatımmm
allah eşini de seni de çok güldürsün emi?

sabah sabah aldıklarına yine bakayım dedim dün akşam o gecelikten kol çıkarma mevzusunu anlamamışım ben sabah okudum yarıldım beee. öffffff

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
klasik erkek bakışı işte. düz mantık direk. "ne olmuş canım doğurursun benim anammm daa" diye söze başladılar mı kaç ordan kaç!!!

erkekler doğursaymış kim bilir ne kadar nazlı olurlarmış valla güselim elleri mahkum bişi olursa allah koruusn zaten mecbur sezeryan olacağız bu tür şeyleri takmayın bence o zaman doktorunuz uygun bir dilkle herşeyi anlatır eşinize ben kendimi öyle teselli ediyorum geçmişte bayanlar evde tarlada orda burda doktorsuz nasıl doğurmuşlar doğurmuşlar neleri eksik tey bende doğururum diyip çıkıyorum işin içinden yoksa... önce beynimi inandırmak zorundayım 4

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Hatta bana diyorki rüyası çok çıkarmış sen erken izin al.
Bende dedim sen kendini ve rüyalarını fazla önemsiyorsun galiba.
Biraz bozuldu çekti gitti salak..
Karar verdim konuşmayacağım onla.. gerek yok böyle insanların hayatımızda olmasına

salak şeyy bencede ii demişsin sanane rabbim korusun die cümleye başlayacağına dediğine bak :zopa:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
günaydın kızlarrr..
bblau canım seker mi yükseldi yine.sıkma canını bişeycik olmaz insallah.streslede alakalı seker durumu biliyosun kafaya taktıkca seni mesgul eder.hem ne diyoduk bizz kız daha da tatlanmısın işte yeme de yanında yat
hayatımm cicikleri gördüm.hepsi birbirinden güzell.ellerinize sağlık.mutlu güzel günlerde kullanın hepsini:sila:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Çok çok güzel hepsi..
Güzel günlerde kullan inşallah..
Bende ateş ölçer ne alayım diye karar veremedim..
Bebişin adına çok güzel ŞAHİN...

Teşekkür ederim canım
Valla bi tane vardı markasını unuttum 140 mı neydi pahalı geldi
ebebektekiler bu iyi dediler aldık 16,90 tl.
rahmetli kayınpederimin adı ŞAHİN

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
günaydın kızlarrr..
bblau canım seker mi yükseldi yine.sıkma canını bişeycik olmaz insallah.streslede alakalı seker durumu biliyosun kafaya taktıkca seni mesgul eder.hem ne diyoduk bizz kız daha da tatlanmısın işte yeme de yanında yat
hayatımm cicikleri gördüm.hepsi birbirinden güzell.ellerinize sağlık.mutlu güzel günlerde kullanın hepsini:sila:

günaydın canım
teşekkür ederim inşallah Aminnn

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
hatun 600 gram vermiş bunalıma girmiş ya. biz varya azoyla değil 600, 60 gram versek havai fişek attırırız be.

teyy teyyy 63 kilo olmuşum şunun şurasında. top gibiyim enim boyum bir gelmiş hava basıyo bana.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
sabah sabah bi gıcıklık yapim mi :panter: bu kadar hamilenin arasında denmez ama demek istiyorumm.kızlar dün ben marketin birinden (3 harfli olan marketlerden) böle hazır kahveler varya 3 ü birarada olanlar onların tarzında salep aldım sıcak suyla karıstıryon içiveriyon.tadı cok güzelmiş.benim gibi salepi karıstırarak pişirmeye üşenenlere tavsiye edilir..sevenlere bide :kahkaha:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bu boran kimdir necidir? neden bana arkadaşlık teklif eder? tanıyo musunuz kızlar boran diye bi üyeyi?

tanıdıksa çok ayıp oldu kaç gündür yanıp sönüyor uyarı lambası. ehehhee

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar