2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
bu boran kimdir necidir? neden bana arkadaşlık teklif eder? tanıyo musunuz kızlar boran diye bi üyeyi?

tanıdıksa çok ayıp oldu kaç gündür yanıp sönüyor uyarı lambası. ehehhee

aboooo boran kim kızz.tabi sen sacı bası değiştirdim tas gibin oldum dersen gelir öle arkadaslık tekliflerii.yok valla ben bilmiyom.bize öle teklif neyim yok bilemem artık:zonk:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
sabah sabah bi gıcıklık yapim mi :panter: bu kadar hamilenin arasında denmez ama demek istiyorumm.kızlar dün ben marketin birinden (3 harfli olan marketlerden) böle hazır kahveler varya 3 ü birarada olanlar onların tarzında salep aldım sıcak suyla karıstıryon içiveriyon.tadı cok güzelmiş.benim gibi salepi karıstırarak pişirmeye üşenenlere tavsiye edilir..sevenlere bide :kahkaha:

ehehehehhe afiyet bal şeker olsun. hiç canım istemedi. zira salep hiç tarzım bi içecek değil. ay bi de sen üstüne tarçın da koymuşsundur. öğkkkkk.

bu tarçın ve salep yüzünden az daha evlenemeyecektim kocamla valla.
ilk buluşmamızda yan masadan birileri salep istedi. bastılar içine tarçını. onlar bastı bana bişi oldu onlar bastı benim surat değişti. en son masadan kaçtığımda şoka girmişti adam. tarçın nefretimi o zaman öğrendi adam.

yazık kız bana ben hiç ay çöreği yiyemedim. oysa çok da güzelmiş.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bu boran kimdir necidir? neden bana arkadaşlık teklif eder? tanıyo musunuz kızlar boran diye bi üyeyi?

valla güselim bilmiyorum ben bi kere yanlışlıkla eklemiştim şimdi silinmiyor bacı :kahkaha: kimdir neyin nesidir bilemedim 5 haftalık gebe bir bacıymış gelsin bir tanıştırsın kendini bilelim kimmiş...
tuğbayla benide eklemiş 2 gün evvel ben kabul etmedim canım tanımadık biz

aynen ya sen eklememişin ben silemiyorm

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
ehehehehhe afiyet bal şeker olsun. hiç canım istemedi. zira salep hiç tarzım bi içecek değil. ay bi de sen üstüne tarçın da koymuşsundur. öğkkkkk.

ilk buluşmamızda yan masadan birileri salep istedi. bastılar içine tarçını. onlar bastı bana bişi oldu onlar bastı benim surat değişti. en son masadan kaçtığımda şoka girmişti adam. tarçın nefretimi o zaman öğrendi adam.

tarçın sevilmez mi beeeeeeeeeee
sütlacı yapcan üstüne tarçın koycan offfff
elmalı keki yapcan elmanın içine tarçın koycan ayyyy ay ayyy

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

rengi değişti tarcından o derece yani..kız tarcınlı üzümlü havuclu kektemi yemedin sen.oy oyy yenmez mi o tarcın. ben de cok sevmezdim bu tarcını eşim alıstırmak için tarcınlı cubuk önerdi bana:zonk:tabi cubuk yenmediği için yaladım sonrada tarcına alıstım...:kahkaha:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
rengi değişti tarcından o derece yani..kız tarcınlı üzümlü havuclu kektemi yemedin sen.oy oyy yenmez mi o tarcın. ben de cok sevmezdim bu tarcını eşim alıstırmak için tarcınlı cubuk önerdi bana:zonk:tabi cubuk yenmediği için yaladım sonrada tarcına alıstım...:kahkaha:

tarçınlı çubuk ne kız
çubuk tarçın mı yoksa?
onu mu yaladın yok artık:durbun:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
tuğbayla benide eklemiş 2 gün evvel ben kabul etmedim canım tanımadık biz

alla alla kimki acabası?

aboooo boran kim kızz.tabi sen sacı bası değiştirdim tas gibin oldum dersen gelir öle arkadaslık tekliflerii.yok valla ben bilmiyom.bize öle teklif neyim yok bilemem artık:zonk:

bilemeon bacı. tanıdık da değil gibi o yüzden eklemedim. gerçi dün de pilav mı lilav mı ne dıye biri eklemiş onu ekledim ama o kadın belli.

bi boran biliyorum o da bi dizi vardı adını unuttum Sıla mıydı?
Boran Ağa :3:

hoş adam o da beee. böyle bişey. yakışıklı falan değil ama fatmagül'ün kerimi gibi.

kerimmmmmmm ı lav yuu kerimmmm...

sevmem hacıt. nerden bilmiyorum ama bi tarçın bi muz... anneme sorsan muzu küçükken çok yediğimden nefret etmişim. ama tarçını bilemiyoz neden? kokusu midemi bulandırıyor feci. o kokuyu bir de ıslak çınar ağacı olan yerlerde alıyorum ben.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

bende tarçını okadar kullanırımki..
Bitki çaylarınada çubuk tarçın koyarım..
Zeytinyağlı dolmayada feci yakışır...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Tabi canım doktorun senin durumunu en iyi bilen..
Sen o ne derse yap..
Bak bu günlerde geride kalacak..
Hatırlasana ilk zamanlarımızda 2 li test 3 lü test merakı içindeydik.
Ama hep şunu düşünüyorum. Güçlü olmaya çalışalım.

Evet ne korkmuştuk dimi testlerde. Allahım her aşamaya dayanma gücü veriyo işte.
Sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin evlatlarımızı…

günaydın kızlarrr..
bblau canım seker mi yükseldi yine.sıkma canını bişeycik olmaz insallah.streslede alakalı seker durumu biliyosun kafaya taktıkca seni mesgul eder.hem ne diyoduk bizz kız daha da tatlanmısın işte yeme de yanında yat
hayatımm cicikleri gördüm.hepsi birbirinden güzell.ellerinize sağlık.mutlu güzel günlerde kullanın hepsini:sila:

Günaydın canım.Evet yine yükseldi :( ama yükselmesine sebep de yok. Yani pırasa-bezelye yemeyle şeker yükselecekse ben napıcam :(

hatun 600 gram vermiş bunalıma girmiş ya. biz varya azoyla değil 600, 60 gram versek havai fişek attırırız be.

teyy teyyy 63 kilo olmuşum şunun şurasında. top gibiyim enim boyum bir gelmiş hava basıyo bana.

La maynak, zate alamadım aldığım da gitsin mi :) ben zaten önceden genç irisiyim malum.
Burada hazır alınmışı var yane :) sen şimdi yenisin bu dünyada babuş, kilolandıkça anlarsın :D

Beni beğenmedi sanırsam bana arkadaşlık teklif etmemiş. Hıh, ben de onu beğenmedim zate :hihh:

Ovvvv aynen. Bu babuş tarçın seviyom diye kızımı da almaz şindi :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
tarçınlı çubuk ne kız
çubuk tarçın mı yoksa?
onu mu yaladın yok artık:durbun:
yaladım ben cok severim tarcınlı cubuk:kahkaha: acıklamak isterdim amma umumi yerlerde olmuyo hayatım:kahkaha::kahkaha:
alla alla kimki acabası?

bilemeon bacı. tanıdık da değil gibi o yüzden eklemedim. gerçi dün de pilav mı lilav mı ne dıye biri eklemiş onu ekledim ama o kadın belli.

hoş adam o da beee. böyle bişey. yakışıklı falan değil ama fatmagül'ün kerimi gibi.

sevmem hacıt. nerden bilmiyorum ama bi tarçın bi muz... anneme sorsan muzu küçükken çok yediğimden nefret etmişim. ama tarçını bilemiyoz neden? kokusu midemi bulandırıyor feci. o kokuyu bir de ıslak çınar ağacı olan yerlerde alıyorum ben.

anamm muzuda mı sevmiyonn.o zaman senin sekille bi sorunun mu varki bacım.tarcının cubuk halini ve muzun meyve seklini düşününcee aklıma kötü kötü seyler geliyoo:kahkaha:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

yok hatun. içinde tarçın olan içecek, kek, pasta, tatlı yemiyorum ben. yiyemiyorum. muzlu da sadece probis yiyebiliyorum. ama ay çöreğine içim gitmiyor değil... o çok güzel bişi belli. :(

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
yok hatun. içinde tarçın olan içecek, kek, pasta, tatlı yemiyorum ben. yiyemiyorum. muzlu da sadece probis yiyebiliyorum. ama ay çöreğine içim gitmiyor değil... o çok güzel bişi belli. :(

ne diyim canım benim geçmişe inmek lazım demekki.güzeldirr aslında işte insanın içi almayınca olmuyor.
gökce bu avatardaki bebiş tanıdıkmı ne tatlı be öle.ördek dudaklı yemelikk sıpa.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
La maynak, zate alamadım aldığım da gitsin mi :) ben zaten önceden genç irisiyim malum.
Burada hazır alınmışı var yane :) sen şimdi yenisin bu dünyada babuş, kilolandıkça anlarsın :D

Beni beğenmedi sanırsam bana arkadaşlık teklif etmemiş. Hıh, ben de onu beğenmedim zate :hihh:

Ovvvv aynen. Bu babuş tarçın seviyom diye kızımı da almaz şindi :D

yarıldım beee. genç irisiymiş. kızım senın boyun kaç kilon ne yaa genç irisi deyıp duruyosun kendıne...

kanka bildiğin gibi değil bunalımım ya. tamam yeniyim bu alemde ama 63 kilo ne demek 1.60 boylarında bi zamanlar minyonların gralıçası bi kadın için? 63... yazıyla altmışüç!!! pehhh pehhh. 70'e varır o. 10 kilosu gider 60 kilo kalırım artık bu boya :(

yaladım ben cok severim tarcınlı cubuk:kahkaha: acıklamak isterdim amma umumi yerlerde olmuyo hayatım:kahkaha::kahkaha:

anamm muzuda mı sevmiyonn.o zaman senin sekille bi sorunun mu varki bacım.tarcının cubuk halini ve muzun meyve seklini düşününcee aklıma kötü kötü seyler geliyoo:kahkaha:

sadece azo burda olacaktı diyorum... anında gole çevirirdi bu pasını. ama düşündüğün gibi değil şekerim. değil yani :)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ne diyim canım benim geçmişe inmek lazım demekki.güzeldirr aslında işte insanın içi almayınca olmuyor.
gökce bu avatardaki bebiş tanıdıkmı ne tatlı be öle.ördek dudaklı yemelikk sıpa.

valla midemi bulandırıyolar başka bi nedeni yok yani. şekil mekil itibariyle :))

bilmem netten buldum. dur kuzeni koyayım da şoka gir. yok böyle bü guzellık yaaa.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bende tarçını okadar kullanırımki..
Bitki çaylarınada çubuk tarçın koyarım..
Zeytinyağlı dolmayada feci yakışır...

Ben de salepte, havuçlu-cevizli kekte,sütlaçta hatta sütlü tatlıların çoğunda çok severim.
Çubuk tarçını yeni keşfettim ama onu yıkamak filan zor,mantarlanıyo bazıları, içi tozlu oluyo yıkamadan koymamak lazım bişeye.
Bi de o çubuk tarçını suda kaynat 5 dk iç onu çay gibi, resmen şekerli oluyo dibi, şekeri nasıl düşürüyo çok ilginç...

Boranı kerimle kıyasladığına inanamıyorum babuş.
yok artık lebron ceymsss demek istiyorum sana :eek:ky:

ay çöreği bence çirkin bişey. hamurunu sevmem ben.
tatlının öyle hamuru olmamalı.
içinde kakaolu bi dolambaç filan.
ı-ıh.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar