2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Dedim sana iste burdan da kürk diye.
Öyle intihar komandosu gibi kamikaze dalışı yaparsan gider tabe elden kürk.Başkasına vercekler senin kürkü gör bak :vecihi:

Kendisi giysin benden aldığı kürkü, pembiş pembiş ne de yakışır koca göbenee :D hi ho haaaa nayıllll baba geldi :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
yıh yıh yıhh... o zaman sana iri gömüklü agır abla diyebilirüz...

bu arada leader hadi ordan be kepçeymiş. hiçte bilesi. tamam kabul yakışıklı değil zati ama bişi.

işte o bişi ne o'nu bulamıyorum ben. çekim gücü fazla o adamın. ayrıca fatmagüloyla da acayip bi sinerji yaratıyolar... canlarım benim. bi öpüşseler de rahatlasam.

(ahahaha ayşen grudanın "kepçe" filmindeki repliği geldi aklıma. hani bu domates guzelı mı ne seçiliyor da roprtajında nasıl filmler seversini dıye soran gazetecıye dıyo ya; aşk filmlerin bayılırım... oğlan kızı öperken, beni öpüyormuş gibi olurum, kendimden geçerimmm") ahahahha

ahahahaha :D
evet ben de öpüşmelerini istiyorum.zaten düğün yapcaklar.öpüşürler illakisi.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Canınız çekmesin ama konu datlıdan açılınca bende kalbura bastı yaptım pazar günü :panter: Dün bitti ama hepsi :sinifsinif:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
dünür sabah sabah güldürdün beni :kahkaha: zıbıtık kızın he gelinime ne hakaret ediyon yavuklusu duyarsa sana kğser bak heee:zonk:

nee dalga geccemmseninn gelininnle benn beaa asıll ben gülüncekk haldeyimm:kahkaha: dünn koca günümm wc kollamakla gectii. mendiller yayaraktan umumi tuvalete bile girdim:zonk: ya giriyorumm cıkıyorum daha kapıda tisim geliyo. 2 adım atıyoss anne benim tisim geldi diyom:kahkaha::kahkaha: kızımm daha simdi girdin ya nerden bulayım ben sana tuvalet diyo.. gel surda yemek yiyelim tuvaletlerine de gireriz diyom. giriyozz ben hemen wc yee.. :kahkaha::kahkaha: bebek magazasında bile tuvalet buldum diye sevincimi görmeliydişn yanii aaaaaaa tuvalet varmıss tuvalett diye:1: jelibon görmüşş cocuk gibiydim vallaa

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ufff bayramda ben yaptım baklavadan böğğ geldi her yerde yemekten 2 şer dilim 2şer dilim yedim öküz gibin olsada yesek ecriiin bizde istiyoz babuşla ağzımın suları aktı yine

Al bi genç irisi daha :D
Hiç acımam bi tepsi yerim. Doğurayım 6 haftada şeker düşüyomuş araştırdım.Düşünce gidip oturucam bi pastaneye ne varsa getir dayı dicem.Oh mis.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kendisi giysin benden aldığı kürkü, pembiş pembiş ne de yakışır koca göbenee :D hi ho haaaa nayıllll baba geldi :D

nayıl baba deyince ben yılbaşı hazırlıklarını çok severim kız.ışıldaklı pırıldaklı şeylerin hastasıyım.marketleri,mağazaları süslerler ya böyle.kar da yağınca süper olur, hediye paketleri filan.
ay noel aşerdim :D

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nilayyyyyyyyy gelmiş çok mutlu oldum gamze baykan iyiki yazmışım şirin doktorum sayesinde seni gördüm çok şükür benim oğlanda tocuman olmuş teyzesi nasıl memnun kaldım mı gamzeden??geldim geldim leaderin geldi:vecihi: çok mutlu oldum şu anda -cikoazoş görüyon mu iyiki sormuşum doktorum nasıl die sanaben şeker testini yaptıramadım izin kopmadı iş yerinden bir kaç gün sonra gitcem tekrard[/QUOTE' Alıntı:
evetttt canımm yaaa yani inanılmaz bi tesadif oldu gamze hnm sayesinde:)

cumartesi gittim cnm şeker yüklemesi yapıldı sonuç ii çıktı sonra gamzeye gittim oda inanılmaz tatlı bi bayan muayenede çok ilgilendi çok tatlı dilli çok sevdim onuu

ama cumartesi günü kötü bi olayda yaşadık
arkadaşım 33. haftada
birden suyu gelmiş hemen hastaneye yatırdılar
onun doktoru normalde nurcan hnm ama o izinli diye gamze hanım ilgilendi
çok ilgilenndi saolsun ordaki ebelerle konuşmuş demişlerki nurcan normal doğumcu sonuna kadar uğraşır normal için ama
gamze sezeryancı demiş o beni b,razcık endişelendirdi

neyse dün nurcan hnm geldi arkadaşıma baktı hastanede yatmana gerek yok suyun gelse bile bebek onu yeniliyo demiş gamze bebeğe 2.500 kilo demişti nurcan hayır 2.000 kilo demiş 15 gün daha böyle devam ettirebilirsek çok iyi normal doğum yaptırırım seni demiş
gamze sezeryan olacaksın demişti

bide 2 gün yattı hastanede sadece serum verildi ve günde 2 defa nts ye bağladılar
bi kaç tanede iğne vuruldu
tam 880 tl ödediler ya sigortalı olduğu ve pazarlık yaptıkları halde

normalde bi gece yatmaya 350 tl demişler

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Dedim sana iste burdan da kürk diye.
Öyle intihar komandosu gibi kamikaze dalışı yaparsan gider tabe elden kürk.Başkasına vercekler senin kürkü gör bak :vecihi:

ahahahhahaha samur kürk ister o tip. hatta artık eminim ki o tipler... bölünerek çoğalıyorlar ne diyim.

ahahahha yarıldım bee manyak. nayıll baba. ahahahhaha

ahahahaha :D
evet ben de öpüşmelerini istiyorum.zaten düğün yapcaklar.öpüşürler illakisi.

ama sadece öpüşsünler lütfen. rica ediyorum öpüşsünler sadece babuş. söyle yönetmene hatta buse olsun. fatoşun dudağının kenarından konduruversin keroş öpücüğü o kadar. sonra fatoşun aklına tecavuz gelksin ve itsin keroşu. keroş da hayatı boyunca uzaktan sevsin fatoşu.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Hoşbulduk kuzu...Hepimizin çene düşük olunca sayfaları tutabilene aşk olsun tabisi :D
hehe cene düşük gacılarız napak yaww
yıh yıh yıhh... o zaman sana iri gömüklü agır abla diyebilirüz...

bu arada leader hadi ordan be kepçeymiş. hiçte bilesi. tamam kabul yakışıklı değil zati ama bişi.

işte o bişi ne o'nu bulamıyorum ben. çekim gücü fazla o adamın. ayrıca fatmagüloyla da acayip bi sinerji yaratıyolar... canlarım benim. bi öpüşseler de rahatlasam.

(ahahaha ayşen grudanın "kepçe" filmindeki repliği geldi aklıma. hani bu domates guzelı mı ne seçiliyor da roprtajında nasıl filmler seversini dıye soran gazetecıye dıyo ya; aşk filmlerin bayılırım... oğlan kızı öperken, beni öpüyormuş gibi olurum, kendimden geçerimmm") ahahahha

ahhhh tarıgım akanım :utan:seni kimselere değişmem
Ekli dosyayı görüntüle 9136
bu arada yaa kerimin kulakları nerde gördüm biliyomusunuz yabancı damat die bir dizi vardı ya sabahları erken kalktığımda tekrarını veriyolar onun orda baklavacı adamın oğlu rolünde adı kadir saçlar kısa kulaklar fena orda görmüştüm ama hakkaten sembatik ve alımlı bir çocuk

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
nee dalga geccemmseninn gelininnle benn beaa asıll ben gülüncekk haldeyimm:kahkaha: dünn koca günümm wc kollamakla gectii. mendiller yayaraktan umumi tuvalete bile girdim:zonk: ya giriyorumm cıkıyorum daha kapıda tisim geliyo. 2 adım atıyoss anne benim tisim geldi diyom:kahkaha::kahkaha: kızımm daha simdi girdin ya nerden bulayım ben sana tuvalet diyo.. gel surda yemek yiyelim tuvaletlerine de gireriz diyom. giriyozz ben hemen wc yee.. :kahkaha::kahkaha: bebek magazasında bile tuvalet buldum diye sevincimi görmeliydişn yanii aaaaaaa tuvalet varmıss tuvalett diye:1: jelibon görmüşş cocuk gibiydim vallaa

anaammmmm

aynı bennnnnnnnnn

deli oluyom artık tuvalet aramaktannnn
ama doktora sordum ayakları tam idrar kesemin üstündeymiş minik kızımın o yüzden baskı yapıomuşş

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Hiç acımam bi tepsi yerim. Doğurayım 6 haftada şeker düşüyomuş araştırdım.Düşünce gidip oturucam bi pastaneye ne varsa getir dayı dicem.Oh mis.

Aaaa bayılırım.
Sevmediğim yok yalnız onu farkettim ahahahahahahahahaha:hihi::eek:ky:

nayıl baba deyince ben yılbaşı hazırlıklarını çok severim kız.ışıldaklı pırıldaklı şeylerin hastasıyım.marketleri,mağazaları süslerler ya böyle.kar da yağınca süper olur, hediye paketleri filan.

babuş bi sus allah aşkına yarıldım beeeeeeeeee. ahahahahha

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Ayyyy ben de aşerdim şimdi bak, ama Allahtan çok az kaldı yavru yılbaşına :sirin::sirin::panter:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ama sadece öpüşsünler lütfen. rica ediyorum öpüşsünler sadece babuş. söyle yönetmene hatta buse olsun. fatoşun dudağının kenarından konduruversin keroş öpücüğü o kadar. sonra fatoşun aklına tecavuz gelksin ve itsin keroşu. keroş da hayatı boyunca uzaktan sevsin fatoşu.

Bence öpüşsünler, kerim çıkma teklif etsin fatma da düşünsün dursun. bi he desin bi yok desin. hep yok demesin, hep itmesin.tribal hallerini çekemiyorum kerimin.
gıcık bişi oluyo.
grip oldu ya geçen hafta,o zaman da kıl oldum.triplere girdi.hasta erkeğe kılım ya.:ajan:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
anaammmmm

aynı bennnnnnnnnn

deli oluyom artık tuvalet aramaktannnn
ama doktora sordum ayakları tam idrar kesemin üstündeymiş minik kızımın o yüzden baskı yapıomuşş

aaa öyle mi oluyormuş? benim de sürekli çişim var... hep ama. bi de arada donuma kaçırdıklarımı saymıyorum. sanıyorum ki dünyaları yapacam bi oturuyorum iki fısss bir tısss ene bitti.

yarım saat sonra yine aynı derecede sıkışıklık... kesin benimkinin kafası orda kesin.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ufff bayramda ben yaptım baklavadan böğğ geldi her yerde yemekten 2 şer dilim 2şer dilim yedim öküz gibin olsada yesek ecriiin bizde istiyoz babuşla ağzımın suları aktı yine

Günaydın canım.Tramisu mu yidin. :acep::acep::acep:
Ben de isterim :acep::acep:

ayyy sormayınn.. metrodan indimm kocişi beklerkenn arkamda bir fırın kesfettiimm.. pekk temizz bölee takım elbiseli seker bi amca da reyon arkasında.. içeri girdim önce bi ekmeklere gözüm döndüü elimden gelse ver bakim bi cavdarlı,bi tam tahıllı ,bi kepekli bi yulaflı sayıvecemm.. bi gözüm ekmeklerdeykene öbür gözümm pastalara kaydıı. amcaya bi bugday ekmegii didimm gözümü tatlılardan ayırmadann.. eklere gözümü dikmiştim o sırada bi kadın girdi içerii aaa ekler kalmadı mı didi.. kadınınn sacını yolarken hayal ettim kendimi bi an o bi taneyi alcak diye:zonk::zonk::zonk: adam da kalmadı 1 tane var onu da kendime ayırdım didi:zonk::zonk: bu sefer de amcanınn bogazına cökesim geldi. hamileyim cnmm cekti deyipp duygu sömürüsü yapmayı planladımm emme sonra vazgectim.. dısarı cıktımm 5 adım yürüdümm sonaa kosa kosa geri döndümm.. amca hala salaktaa para üstünü yanlıs mı verdim diyoo.. amca sen o yanlıslıgı ekleri kendine saklarkenn yaptınn dedimm amaaa içimden:zonk::zonk: sonra baktım dilimler büyük bi dilim tiramisu dedimm. sansınıza bugün dilimler baya büyük dedi. o zaman 2 olsun didim. adam bi yüzüme baktı söle:kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha: gelinn kızz cokk sehvetlee yesem de emin olunn hiç begenmedimm ben daha güzel yapıyorumm vallaaa:nk::nk::nk::nk:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
aaa öyle mi oluyormuş? benim de sürekli çişim var... hep ama. bi de arada donuma kaçırdıklarımı saymıyorum. sanıyorum ki dünyaları yapacam bi oturuyorum iki fısss bir tısss ene bitti.

yarım saat sonra yine aynı derecede sıkışıklık... kesin benimkinin kafası orda kesin.

Ben de donuma kaçırıyom.Sızdırıyom daha doğrusu.Neden ki :kahkaha:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
evetttt canımm yaaa yani inanılmaz bi tesadif oldu gamze hnm sayesinde:)

cumartesi gittim cnm şeker yüklemesi yapıldı sonuç ii çıktı sonra gamzeye gittim oda inanılmaz tatlı bi bayan muayenede çok ilgilendi çok tatlı dilli çok sevdim onuu

ama cumartesi günü kötü bi olayda yaşadık
arkadaşım 33. haftada
birden suyu gelmiş hemen hastaneye yatırdılar
onun doktoru normalde nurcan hnm ama o izinli diye gamze hanım ilgilendi
çok ilgilenndi saolsun ordaki ebelerle konuşmuş demişlerki nurcan normal doğumcu sonuna kadar uğraşır normal için ama
gamze sezeryancı demiş o beni b,razcık endişelendirdi

neyse dün nurcan hnm geldi arkadaşıma baktı hastanede yatmana gerek yok suyun gelse bile bebek onu yeniliyo demiş gamze bebeğe 2.500 kilo demişti nurcan hayır 2.000 kilo demiş 15 gün daha böyle devam ettirebilirsek çok iyi normal doğum yaptırırım seni demiş
gamze sezeryan olacaksın demişti

bide 2 gün yattı hastanede sadece serum verildi ve günde 2 defa nts ye bağladılar
bi kaç tanede iğne vuruldu
tam 880 tl ödediler ya sigortalı olduğu ve pazarlık yaptıkları halde

normalde bi gece yatmaya 350 tl demişler
bunu biliyorum yavrucum sanada demiştim ya gamze sezeryancı ama normal isteyincede yaptırıyo tamerin öğrencisi kolay değil sezeryancı olmak:kahkaha: ama nurcanda çok sevemedim gamze sıcak benim bide başka bir durumum var genital sigil var bende son zamanlarda tekrarlamazsa normal olabilcem yoksa mecbur sezeryan ben devletede gidiyorum muayeneye çift taraftan yürütüyorum beni tongoya düşüremezler normal olmamı engelleyemezler :zonk: çok tatlı dimi ama kadın o kadar sevecen ve bıcır bıcır ki çok sevdim
ahanda benn çok fena tatlıyla aram yok ama sütlü tatlılara bayılıyorum

vahhh gelinim napıyoz kız anana sıkıştırma idrar torbasını bi rahat dur yerinde kızz ayıp madara etcen kadını dışarlarda:kahkaha:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar