2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Ayyyy ben de aşerdim şimdi bak, ama Allahtan çok az kaldı yavru yılbaşına :sirin::sirin::panter:

ilk evlendiğimiz sene yılbaşı ağacı aldık kocaman. süsledik ettik. sonra eşim poşetleyip kaldırdı bi daha da kurmadık.

geçen de demez mi müslüman adama ters ağaç mağaç süslemek. kızlar o değil de hani yılbaşında simli noel babalı karpostallar olurdu ya. anammmmm çocukluğuma gittim yaa.

böyle bi mutluluk olabilir mi bı bakın ya... :eek:ky: vay be

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kızz kim didi az önce tarık akan a kacarım deyii.. saba da oglu varr.. masallahhh babasıı kadann yakısıklıı.. sanırım dev öküz kiminn boy var masallahh babsından da uzunn:kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ilk evlendiğimiz sene yılbaşı ağacı aldık kocaman. süsledik ettik. sonra eşim poşetleyip kaldırdı bi daha da kurmadık.

geçen de demez mi müslüman adama ters ağaç mağaç süslemek. kızlar o değil de hani yılbaşında simli noel babalı karpostallar olurdu ya. anammmmm çocukluğuma gittim yaa.

Ayyy hatırladım, süperlerdi ya, nerde o eski yılbaşılar....

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
bunu biliyorum yavrucum sanada demiştim ya gamze sezeryancı ama normal isteyincede yaptırıyo tamerin öğrencisi kolay değil sezeryancı olmak:kahkaha: ama nurcanda çok sevemedim gamze sıcak benim bide başka bir durumum var genital sigil var bende son zamanlarda tekrarlamazsa normal olabilcem yoksa mecbur sezeryan ben devletede gidiyorum muayeneye çift taraftan yürütüyorum beni tongoya düşüremezler normal olmamı engelleyemezler :zonk: çok tatlı dimi ama kadın o kadar sevecen ve bıcır bıcır ki çok sevdim

ahanda benn çok fena tatlıyla aram yok ama sütlü tatlılara bayılıyorum

vahhh gelinim napıyoz kız anana sıkıştırma idrar torbasını bi rahat dur yerinde kızz ayıp madara etcen kadını dışarlarda:kahkaha:

evet cnmmm çok tatlı yaa çok tatlı dilli
sen devlete nereye gidion??
bu arada inş siğil tekrarlamaz cnmm inş

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızz kim didi az önce tarık akan a kacarım deyii.. saba da oglu varr.. masallahhh babasıı kadann yakısıklıı.. sanırım dev öküz kiminn boy var masallahh babsından da uzunn:kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha:

BEN DEDİM BEN ECRİNİM YAAA HEMEN EVE GİDEYİM BAKAYIM Bİ OĞLUNA ANASINA BAK KIZINI AL HESEBI BABASINAA BAK OĞLUNU AL YAPARIM AHKİKOHKOH
YA SÜPERR YA EMEL SAYIN VARDI DÜNDE SABA DA ORDAN AKLIMA DÜŞTÜ TARIK BİDE GÜLŞEN BUBİKOĞLUYLA FİLMLERİNE BİTİYORUM ONUN AH NEREDE VAH NEREDE:panter:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
evet cnmmm çok tatlı yaa çok tatlı dilli
sen devlete nereye gidion??
bu arada inş siğil tekrarlamaz cnmm inş

DİLİNİ YİRİM ONUN DEVLETEDE OK MEYDANI ARAŞTIRMA HASTANESİNDE BU SİĞİL AMELİYA OLDUĞUM KADIN DOĞUMCU VAR FATMA NUR ÇETİNKAYA 65 YAŞLARINDA HALA KOKOŞ OLAN BİR BAYAN AMA AYIPTIR SÖLEMESİ ÖLMÜŞ AMA SÖYLEYENİ YOK AĞZINDAN CIMBIZLA LAF ALIYON AMA BEN GIRGIR ŞAMATA YAPIYOM KADINLAN ÇOK KAFA :kahkaha: ONA ALTTAN MUAYENE OLUYORUM ARTIK FENA YÜZGÖZ OLDUK :zonk: YANİ MEMNUNUM 2 HASTANEDENDE HEMİDE ÖNLEM ALMIŞ OLUYORUM KENDİ ÇAPIMDA

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
contalar gevşedi babuş. ondan hep. benim mini ped günde 5 kere değişiyor ama hep ıslak. çişli hep. akıntım da var bıtabisi. :eek:ky:

:bebecik

Aynen benim de sürekli o şekilde.akıntım da var ama eksirisi çiiş yani.

[

Bu kartpostalların hastasıyım.Okuldan çıkışta bi kırtasiyenin önünden geçerdik alırdım noel babalılardan bunlardan....
Hey gidi, bu kartpostalın içinde olduğumu filan hayal ederdim...
Noel filmlerini de çok severim....

Geçen sene yılbaşında arkadaşlar geldiler bize.Şöyle yarım metre bi ağaç getirmişler, üstünde lambaları, süsleri var. Fişe takınca yanıyo parıldıyo :)
Kaldırdık rafta duruyo şimdi öyleeee :D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
hoş adam o da beee. böyle bişey. yakışıklı falan değil ama fatmagül'ün kerimi gibi.

kerimmmmmmm ı lav yuu kerimmmm...

sevmem hacıt. nerden bilmiyorum ama bi tarçın bi muz... anneme sorsan muzu küçükken çok yediğimden nefret etmişim. ama tarçını bilemiyoz neden? kokusu midemi bulandırıyor feci. o kokuyu bir de ıslak çınar ağacı olan yerlerde alıyorum ben.

ayyy saçmalama yaaaaaa
ben de o diziyi seyrederken bunu niye oynatıyolar ki acaba beğenen var mı diye düşünürüm hep
sizin kocalar çirkin zaar kerim'i beğendiğinize göre :kahkaha:

muzlu pasta bayılırımmmm hmmmmm

bende tarçını okadar kullanırımki..
Bitki çaylarınada çubuk tarçın koyarım..
Zeytinyağlı dolmayada feci yakışır...

ay evet dolmaya süper olur yaa
olsa da yisek

Ovvvv aynen. Bu babuş tarçın seviyom diye kızımı da almaz şindi :D

aman almassa almasın :dill:

yaladım ben cok severim tarcınlı cubuk:kahkaha: acıklamak isterdim amma umumi yerlerde olmuyo hayatım:kahkaha::kahkaha:

ay dilin acır kızz nası yalıyonnn

günaydınn kızlaaarrrr.. dün gece sonundaa burnumm tam olarakk tıkanmadıı. bende deligin kıyısından kösesindenn azcık azcık nefes almayı basardımm:kahkaha: burnumunn damarları zedelenmişş zaarr kan geliyy hapsırınca. dudaklarımdaa cıkarırr modda kuruduu ve catladı.. baksann fişşne gibi oldu rengi emmee yüzyy itibari ilee krater gibi:kahkaha::kahkaha: gece ne yicegimi sapıttım bi ara.. tatmin olmadım ama maalesef cnmınn ne isteedigini bulamadım..koca bi dilim tiramisu,2 mandalina, 2 avuc tuzlu leblebi, yesil zeytin yediklerimden bazılarııı:zonk::zonk:kızımm da apık sapık hareketler yapiyyy.. sagdann sola dogruu vuruyooo sonra o neresiyle vuruyosa orayıı ölee tepede tutuyoo. sonra pıt bırakıyo. sonra bi daha:kahkaha::kahkaha: gidp bugünde 3_5 bişi alayım mı diyorum. aksam kociş maca gitcek yemek yemicek cünkülüm. fırsat bu fırsat emme kararsızımm:zonk::zonk: haberlerii sundukkk zıbıtık kızımlaa gün içinde yeni gelişmelerlee birlikte oluciikkkkk:zonk::zonk::zonk::kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha:

aa geçmiş olsun canım belki damarları çatlamıştır

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
DİLİNİ YİRİM ONUN DEVLETEDE OK MEYDANI ARAŞTIRMA HASTANESİNDE BU SİĞİL AMELİYA OLDUĞUM KADIN DOĞUMCU VAR FATMA NUR ÇETİNKAYA 65 YAŞLARINDA HALA KOKOŞ OLAN BİR BAYAN AMA AYIPTIR SÖLEMESİ ÖLMÜŞ AMA SÖYLEYENİ YOK AĞZINDAN CIMBIZLA LAF ALIYON AMA BEN GIRGIR ŞAMATA YAPIYOM KADINLAN ÇOK KAFA :kahkaha: ONA ALTTAN MUAYENE OLUYORUM ARTIK FENA YÜZGÖZ OLDUK :zonk: YANİ MEMNUNUM 2 HASTANEDENDE HEMİDE ÖNLEM ALMIŞ OLUYORUM KENDİ ÇAPIMDA

hımmmmm çokk akıllıcaaaa:)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Ayyy hatırladım, süperlerdi ya, nerde o eski yılbaşılar....

dansöz çıkıcak diye beklememiz saatlerce. tombalalar?? teyyy teyyy. geçen sene naptığımı hatırlamıyorum bile yılbaşında.

ayyy saçmalama yaaaaaa
ben de o diziyi seyrederken bunu niye oynatıyolar ki acaba beğenen var mı diye düşünürüm hep
sizin kocalar çirkin zaar kerim'i beğendiğinize göre :kahkaha:

seni kınıyorum ve sana çok pis laflar hazırladım hayatım. hiiiiiiiiiiii ne dedi!!! :ayk: kerime çirkin dediiiiii....

gerçi doğru çok yakışıklı dğil ama bişi bacım bişeyyy. adamda bişey var...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bu arada et haşlama, bi dilim kepek ekmeği ve yoğurt yedim... bulgur pilavı da verdiler yemedim. keşkül varmış (ki hayatımda yemedim o tatlıyı) onu da yemedim.

aferım di mi bana. çok yememişim??? hani alkış???

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
bu arada et haşlama, bi dilim kepek ekmeği ve yoğurt yedim... bulgur pilavı da verdiler yemedim. keşkül varmış (ki hayatımda yemedim o tatlıyı) onu da yemedim.

Oh afiyet olsun..
Ben de dün yürüyüşlere başladım, 45 dk. yürüyoz ben, eşim, bizim büyük oğlan..
Ama şu an canım sütlü tatlı istiyor :(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

-alkis sferin kız sana açıktım bende ama biraz daha bekliyim diyorum çok çabuk açıkkıyorum keşkul muhabbebinin acıbademle yapılmış hali tatlım güsel bir tatlıdır bana sütlü tatlı olsun yeterdi aboww bhu maceram çoktur,keşkul,kazandibi,fırın sütlaç,tavuk göğsü(gerçek böle iplik iplik) sonra profiterol,hımmm krem şokolaa hepiciğini ösledim ve şu anda hepsini yiyesim geldi sipariş mi versem acep kel hasana

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
-alkis sferin kız sana açıktım bende ama biraz daha bekliyim diyorum çok çabuk açıkkıyorum keşkul muhabbebinin acıbademle yapılmış hali tatlım güsel bir tatlıdır bana sütlü tatlı olsun yeterdi aboww bhu maceram çoktur,keşkul,kazandibi,fırın sütlaç,tavuk göğsü(gerçek böle iplik iplik) sonra profiterol,hımmm krem şokolaa hepiciğini ösledim ve şu anda hepsini yiyesim geldi sipariş mi versem acep kel hasana

Ayyy ölecemmmmmm, hepsini istiyorum yaaaaaa :(:(

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Oh afiyet olsun..
Ben de dün yürüyüşlere başladım, 45 dk. yürüyoz ben, eşim, bizim büyük oğlan..
Ama şu an canım sütlü tatlı istiyor :(

ya ne zormuş di mi insanın canının bişi isteyip yememesi. o değil de hayır ben ekiden ne istersem yerdim kilo almazdım. en fazla 54 olmuşumdur hayatım boyunca. şimdi tutuyorum ya kendimi bildiğin acı acı bakıyorum yemeklere. ama nıye dobişko olduk boyle?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ya ne zormuş di mi insanın canının bişi isteyip yememesi. o değil de hayır ben ekiden ne istersem yerdim kilo almazdım. en fazla 54 olmuşumdur hayatım boyunca. şimdi tutuyorum ya kendimi bildiğin acı acı bakıyorum yemeklere. ama nıye dobişko olduk boyle?

Evet bende hiç boğazımdan kıstığımı hatırlamam, 50yi hiç geçmedim...
Şimdi 63üm..Gerçi 3 hafta önce 63tüm, rahat 67 olmuşumdur yani...
Su içsem yarıyo ayol :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

:))) tatlıyla aram yoktu zaten eskiden de. ama kazandibine bayılırım o başka. yok hacı ben profterol hastasıyım. bi de bizim burda uludağ diye bi tatlı vardır ona hastayım. off offff...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar