off olsa onu da yerim. herşeyi yerim :sila: ben de bugün çok üşüdüm diye tarhana çorbası yaptım. bezelye de var, en dondurulmuşundan :deli: yoğurt veeeee ekmek kadayıfı, hemi de kaymaklııııııı... :deli: ve hatta beyim şuan masada bekler.
öpüyorum kızlar, akşam uğrarım yineeeeeeee
benimki titiz değildir dağıtmayı da pek sever, ama o da yardım ediyor sağ olsun. bizim mobilyalar da 15gün sonra gelecek demek o zaman daha da iş olacak...:ayk:
kim sinemaksungur mu her akşam kızartma olsa yerim demişti. kızartma yapıyorum da aklıma o geldi? kimdi o???
buyrun hanımlarrrr yemeğe beklerim. yemeğim vardı ama kahvaltı istedi canımız siiznde çektiyse buyrun gelin....
Şimdi hepsine bakabildim, çok güzeller hayatım ya maşallahhttps://www.hanimefendi.com/doguma-hazirlik/56514-doguma-adim-adim-alisverislerimiz.html
KIZLAR DÜZELTTİM GÜZELCE BAKABİLİRSİNİZZZZ
https://www.hanimefendi.com/doguma-hazirlik/56514-doguma-adim-adim-alisverislerimiz.html
KIZLAR DÜZELTTİM GÜZELCE BAKABİLİRSİNİZZZZ
Şimdi hepsine bakabildim, çok güzeller hayatım ya maşallah
Bebek şekerlerin çok tatlı, geceliğin de süper
Anladık onun atraksiyonunu
anam bblauu senn ilk defa bu saatlerde giriyosunnnn
1.saat şekerim yine yüksek çıktı
Doktorumu aradım önemli olan 2.saatler aslında, ikinci saatler iyiyse çok takılacak bişey yok dedi.
Benim 2.saatlerim iyi aslında ama suyum filan azalır diye korkuyorum dedim.
Sen madem bu hafta bi gel bakalım içimiz rahat etsin dedi.
Of moralim bozuldu ya
1.saat şekerim yine yüksek çıktı
Doktorumu aradım önemli olan 2.saatler aslında, ikinci saatler iyiyse çok takılacak bişey yok dedi.
Of moralim bozuldu ya
2. saatler iiyse sorun yok demiş dr un. bence senin için rahat olsun diye çağırmış seni. bozma moralini.1.saat şekerim yine yüksek çıktı
Of moralim bozuldu ya
günaydınlarr...
tükkanı açtım. tozu aldım, yerleri süpürdüm, camları açtım topiği havalandırdım. hayırlı günler efem...
günaydın kızzlarr:sirin::sirin: