hımm termostatı bozulmuştur yada rezidansı yanmıştır başka bir olasılık yok tatlım :uzgun:
yani bozuldu yani servise mi gidecek,off kimbilir kaç günde geri verirler kaldı ki birşey bir kere bozulup tamir edildimi bitiyor bence aman yaa
hımm termostatı bozulmuştur yada rezidansı yanmıştır başka bir olasılık yok tatlım :uzgun:
bebeişim dediğimi yaptın mı 5 er 5 er yükle ve her birini tek msjda gönder o zaman gözükürr paintle uğraşmaay paintte yapıyorum yine olmuyo yaaaaaa :acep:
yani bozuldu yani servise mi gidecek,off kimbilir kaç günde geri verirler kaldı ki birşey bir kere bozulup tamir edildimi bitiyor bence aman yaa
Rica ederim, bu arada bebeginin ismini Eymen koyucaksın galiba. kuzenimin ve en yakın arkadasımın bebeklerinin adı Eymen, ikisi de uslu akıllı cocuklar insallah seninki de oyle olur.
merhaba bebiko anneleriiiiii
oğlumla bugün bozuşmaya başladık. kasıklarım çok feciiiiii :3: otururken kalkarken hep ağrıyor. okula yürürken arabayla gitmediğime lanet ettim sabah. bütün gün de paytak ördekler gibi dolaştım. rahatlık buraya kadarmış peeeh. 29 olduk, kötü olduk -rgulu. ah oğlum ah... bunları yaşayan var mı aranızda? cumartesiye randevu aldım bugün. doktora ilk şikayetim bu olcak. görür o sıpa annenin canına okumak neymiş :nanik:
oğlumla bugün bozuşmaya başladık. kasıklarım çok feciiiiii :3: otururken kalkarken hep ağrıyor. okula yürürken arabayla gitmediğime lanet ettim sabah. bütün gün de paytak ördekler gibi dolaştım. rahatlık buraya kadarmış peeeh. 29 olduk, kötü olduk -rgulu. ah oğlum ah... bunları yaşayan var mı aranızda? cumartesiye randevu aldım bugün. doktora ilk şikayetim bu olcak. görür o sıpa annenin canına okumak neymiş :nanik:
ben de öğretmenim, okulum da uzak evime dolmuşla gidiyordum ama son zamanlarda çok zorlandım bizimkiler bir de ilköğretim...doktorum riske atmak istemedi rapor verdi. ilk zamanlar alışamadım rapora ama artık o kadar çabuk yoruluyorum ki, iyi ki vermiş diyorum. ingilizce oturarak anlatılmıyor malum, hep ayaktaydım.
meraba cnm hoşgeldin bu söylediğine benzer bişeyi ben temizlik yaparken yaşıyorum yürütmüyo beni inanılmaz fena sanki kasığımdan çıkacak gibi acıtıyo yürürken
Selam canım, benim de birkaç gündür ağrıyor ekseriyetle geceleri ama...
bebek yerleşiyordur dedi arkadaşlar bugün. dilerim çabuk yerleşir. yoksa kızıcam onaaaa :nanik:
ben de ingilizce öğretmeniyim. gerçekten oturmadan anlatılmıyor. anlatırsan zaten sınıf anında karışıyor :zopa: ama ne yazıkki ben 2.dönem okula gitmek istemediğim için gayret ediyorum. son 3 haftaya kadar çalışmak planım. o yüzden- gidebilirim yada gidemem- kesinlikle çalışabilir raporu alıcam. gerekirse derslerimi azaltmalarını talep edicem ama bir şekilde idare etmem lazım. 29 saate giriyorum. aslında bugüne kadar ciddi bir şikayetim de yoktu. okula da özellikle yürüyordum ki, hareket olsun. ama sanırım yürümekten vazegeçicem.
sağlıkla tamamlayalım inşallah şu dönemi...
bu ticker neden bu kadar küçük oldu yaa....
temizlik yapmayı çoktan bıraktım canım. eşim çok korkuyor, kendimi kaybediyormuşum. gerçekten öyle. birgün koltuğu çekerken buldum kendimi. son temizliğim oldu. yediğim laflar da cabası
bebek yerleşiyordur dedi arkadaşlar bugün. dilerim çabuk yerleşir. yoksa kızıcam onaaaa :nanik:
valla cnm orası öylede ben kocamdan kaçamak temizlik yapıyorum ben yapmassam kim yapcak bir gün yardımcı bayan çağırdım takarın önde gideni çıktı bulaşık makinemi çekerken bozdu birsürü biblomu kırdı ortalığıda karıştırdı bıraktı gitti inan daha çok yoruldum toplıycam die yavaş yavaş dinlene dinlene yapıyorum işlerimi 1 saatlik iş 3 saat sürüyo ama olsun en azından kimsenin pisliğiyle uğraşmıyorum temiz pak düzenli iş oluyo oda bir spor ağır kaldırmadığın sürece sorun yok
Vallahi bilmiyorum ki canım.Yerleşeceği kadar yerleşmiştir bence
doğum pozisyonuna yerleşiyormuş şeker, öbür yerleşme değil
bu ticker neden bu kadar küçük oldu yaa....