2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ay paintte yapıyorum yine olmuyo yaaaaaa :acep:
bebeişim dediğimi yaptın mı 5 er 5 er yükle ve her birini tek msjda gönder o zaman gözükürr paintle uğraşma
yani bozuldu yani servise mi gidecek,off kimbilir kaç günde geri verirler kaldı ki birşey bir kere bozulup tamir edildimi bitiyor bence aman yaa :(

güselim merak etme benim ütü tefal 2günde geri verdiler uğraştırmadılar hemen teslim ettiler

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Rica ederim, bu arada bebeginin ismini Eymen koyucaksın galiba. kuzenimin ve en yakın arkadasımın bebeklerinin adı Eymen, ikisi de uslu akıllı cocuklar insallah seninki de oyle olur.

hımm demek öyleler he inşallah benim paşamda sakin bir bebek olur uğraştırmaz benide anneannesinide çünkü o bakcak ama ben pek sanmıyorum çünkü feci hareketli bir çocuk hiperaktif olacak gibi geliyo bana

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
merhaba bebiko anneleriiiiii

oğlumla bugün bozuşmaya başladık. kasıklarım çok feciiiiii :3: otururken kalkarken hep ağrıyor. okula yürürken arabayla gitmediğime lanet ettim sabah. bütün gün de paytak ördekler gibi dolaştım. rahatlık buraya kadarmış peeeh. 29 olduk, kötü olduk -rgulu. ah oğlum ah... bunları yaşayan var mı aranızda? cumartesiye randevu aldım bugün. doktora ilk şikayetim bu olcak. görür o sıpa annenin canına okumak neymiş :nanik:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

oğlumla bugün bozuşmaya başladık. kasıklarım çok feciiiiii :3: otururken kalkarken hep ağrıyor. okula yürürken arabayla gitmediğime lanet ettim sabah. bütün gün de paytak ördekler gibi dolaştım. rahatlık buraya kadarmış peeeh. 29 olduk, kötü olduk -rgulu. ah oğlum ah... bunları yaşayan var mı aranızda? cumartesiye randevu aldım bugün. doktora ilk şikayetim bu olcak. görür o sıpa annenin canına okumak neymiş :nanik:

Selam canım, benim de birkaç gündür ağrıyor ekseriyetle geceleri ama...

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

ben de öğretmenim, okulum da uzak evime dolmuşla gidiyordum ama son zamanlarda çok zorlandım bizimkiler bir de ilköğretim...doktorum riske atmak istemedi rapor verdi. ilk zamanlar alışamadım rapora ama artık o kadar çabuk yoruluyorum ki, iyi ki vermiş diyorum. ingilizce oturarak anlatılmıyor malum, hep ayaktaydım.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

meraba cnm hoşgeldin bu söylediğine benzer bişeyi ben temizlik yaparken yaşıyorum yürütmüyo beni inanılmaz fena sanki kasığımdan çıkacak gibi acıtıyo yürürken

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
ben de öğretmenim, okulum da uzak evime dolmuşla gidiyordum ama son zamanlarda çok zorlandım bizimkiler bir de ilköğretim...doktorum riske atmak istemedi rapor verdi. ilk zamanlar alışamadım rapora ama artık o kadar çabuk yoruluyorum ki, iyi ki vermiş diyorum. ingilizce oturarak anlatılmıyor malum, hep ayaktaydım.

ben de ingilizce öğretmeniyim. gerçekten oturarak anlatılmıyor. anlatırsan zaten sınıf anında karışıyor :zopa: ama ne yazıkki ben 2.dönem okula gitmek istemediğim için gayret ediyorum. son 3 haftaya kadar çalışmak planım. o yüzden- gidebilirim yada gidemem- kesinlikle çalışabilir raporu alıcam. gerekirse derslerimi azaltmalarını talep edicem ama bir şekilde idare etmem lazım. 29 saate giriyorum. aslında bugüne kadar ciddi bir şikayetim de yoktu. okula da özellikle yürüyordum ki, hareket olsun. ama sanırım yürümekten vazegeçicem.
sağlıkla tamamlayalım inşallah şu dönemi...

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
meraba cnm hoşgeldin bu söylediğine benzer bişeyi ben temizlik yaparken yaşıyorum yürütmüyo beni inanılmaz fena sanki kasığımdan çıkacak gibi acıtıyo yürürken

temizlik yapmayı çoktan bıraktım canım. eşim çok korkuyor, kendimi kaybediyormuşum. gerçekten öyle. birgün koltuğu çekerken buldum kendimi. son temizliğim oldu. yediğim laflar da cabası :vecihi:

Selam canım, benim de birkaç gündür ağrıyor ekseriyetle geceleri ama...

bebek yerleşiyordur dedi arkadaşlar bugün. dilerim çabuk yerleşir. yoksa kızıcam onaaaa :nanik:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
ben de ingilizce öğretmeniyim. gerçekten oturmadan anlatılmıyor. anlatırsan zaten sınıf anında karışıyor :zopa: ama ne yazıkki ben 2.dönem okula gitmek istemediğim için gayret ediyorum. son 3 haftaya kadar çalışmak planım. o yüzden- gidebilirim yada gidemem- kesinlikle çalışabilir raporu alıcam. gerekirse derslerimi azaltmalarını talep edicem ama bir şekilde idare etmem lazım. 29 saate giriyorum. aslında bugüne kadar ciddi bir şikayetim de yoktu. okula da özellikle yürüyordum ki, hareket olsun. ama sanırım yürümekten vazegeçicem.
sağlıkla tamamlayalım inşallah şu dönemi...

ikinci dönem izinlerim bitince devam edecem ben de okula, ben sağlıkla bir doğsun da sonra giderim diye düşündüm, inşallah bebeğe de annem bakacak zaten ben okuldayken. benim ders saatim de 22 idi ama küçüklerle uğraşmak hakikaten zor, çünkü onlar koşup oynamak istiyorlar sürekli, tenefüslerde ve giriş çıkışlarda deli gibi koştukları için etrafı pek görmüyorlar... ben de hep korkuyordum bişey olacak diye... sana da bol sabır diliyorum arkadaşım, inşallah dilediğin gibi çalışabilir ve izinlerini aktarabilirsin.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bu ticker neden bu kadar küçük oldu yaa....

Ticker olarak yapışmamıştır canım.
Eklerken linkin başında ve sonundaki

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
temizlik yapmayı çoktan bıraktım canım. eşim çok korkuyor, kendimi kaybediyormuşum. gerçekten öyle. birgün koltuğu çekerken buldum kendimi. son temizliğim oldu. yediğim laflar da cabası :vecihi:

bebek yerleşiyordur dedi arkadaşlar bugün. dilerim çabuk yerleşir. yoksa kızıcam onaaaa :nanik:

valla cnm orası öylede ben kocamdan kaçamak temizlik yapıyorum ben yapmassam kim yapcak bir gün yardımcı bayan çağırdım takarın önde gideni çıktı bulaşık makinemi çekerken bozdu birsürü biblomu kırdı ortalığıda karıştırdı bıraktı gitti inan daha çok yoruldum toplıycam die yavaş yavaş dinlene dinlene yapıyorum işlerimi 1 saatlik iş 3 saat sürüyo ama olsun en azından kimsenin pisliğiyle uğraşmıyorum temiz pak düzenli iş oluyo oda bir spor ağır kaldırmadığın sürece sorun yok

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
valla cnm orası öylede ben kocamdan kaçamak temizlik yapıyorum ben yapmassam kim yapcak bir gün yardımcı bayan çağırdım takarın önde gideni çıktı bulaşık makinemi çekerken bozdu birsürü biblomu kırdı ortalığıda karıştırdı bıraktı gitti inan daha çok yoruldum toplıycam die yavaş yavaş dinlene dinlene yapıyorum işlerimi 1 saatlik iş 3 saat sürüyo ama olsun en azından kimsenin pisliğiyle uğraşmıyorum temiz pak düzenli iş oluyo oda bir spor ağır kaldırmadığın sürece sorun yok

bende daha geçenlerde perdeleri yıkadım astım duymasın tabi..:cokkomik:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar