- #1.541
bu ticker yanılmaz güselim merak etme bende tickermdaki ile doktorunki aynı başka yerlere takılma derim
Tamam o zaman 29 haftalık dicem..
Ay bi 32 olsak artık ya, sanki 32 hafta olunca rahatlıcam nedense..
bu ticker yanılmaz güselim merak etme bende tickermdaki ile doktorunki aynı başka yerlere takılma derim
Tamam o zaman 29 haftalık dicem..
Ay bi 32 olsak artık ya, sanki 32 hafta olunca rahatlıcam nedense..
yazıkkkkkkkkk... buralarda altta bi yerlerde o topıkten biri var net. tek tek isimler verılıyor hatta bu kazen de olabılır bacılar. burda yazanı ordan sılıyor.
bu kadar net konuşuyorum. bunlar baya ağır kompleks yapmışlar ama ya. ahahhaa yazık...
yazık bunu da silin kazoş efendi...
Ayyy aynen azelyacım.. Bende dün takvimi aldım hesap yapıyorum. Şu gün şu haftalık olucam felan diye.. Bebişleri özledik ya...
aynennn birebir katılıyorum sana tatlım.ben günlerdir orda tek kelime yazmadım burda yazdığımdan bu yana.benim adımı biri verdi yüksek ihtimal.laylama özelden yazmıstım tee ne zaman o da.ne reklamı yapmısım acep?? buda demek oluyo ki gözetleniyor yada sipirikleniyoruz..
Karnımın sağ tarafı çok acıyor yineOğlum oraya yaslanmış, uyuyakalmış galiba kıpırdamıyor orda, ama canımı yakıyor sanki karnımın sağ tarafı yarılcakmışta o çıkacakmış gibi..
BANADA OLUYOR öyle azoş sanki orada direniyor gibi demi dün oldu hatta önce yemekten sanmıştım ama sanırsam değil
Ben de aynenHem yaklaştıkça ürküyorum hem de çok istiyorum o anı yaşamayı
![]()
Sipiriklenmek ne kız![]()
Bu sitenin adını verdin ya, reklam diye ona diyorlar..
Ama özel msjdan site adı vermek yasak değil, uluorta vermek yasak..O zaman özelden msn verenler de banlanmalı, saçmalık yani öyle bir kural yok.
Oldu mu sende de? Ya rahatladım az, çok korkuyorum öyle canımı yakınca, sanki derimin gerilcek yanı kalmadı, ipleri kopacak öyle acıyor..
Göbek deliğin ne alemde? benimkisi dışarı çıkacağına iyice içeri göçtü ve nerdeyse kapancak göbek deliğimin ağzı..
sahi ne ki kız oo sipiriklenmekispirik dicektimm..özel mesajlarımızıda okuyolar demekkiii.bi hareket cekmek isterdimm.manevi duygularım cok kabardı ama ne yazık göremeyecekler. töbee töbee bak nasıl kızdırdılar be ya durduk yerde.bende yine üye olurr hareketimi ceker giderim
Benimde karnım nasıl geriliyor anlatamam.. Sürekli krem ve bebek yağı sürüyorum..Benimde göbek bi çirkin duruyorki:nanik:
Oldu mu sende de? Ya rahatladım az, çok korkuyorum öyle canımı yakınca, sanki derimin gerilcek yanı kalmadı, ipleri kopacak öyle acıyor..
Göbek deliğin ne alemde? benimkisi dışarı çıkacağına iyice içeri göçtü ve nerdeyse kapancak göbek deliğimin ağzı..
Krem rahatlatıyor beni de, ama o da az kaldı yeniden sipariş vermek lazım kayınvalide hanıma
aynen öyle derim gerildikçe geriliyor dıştan daha öncede demiştim ya gerilmekten pul pul dökülmeler başladı o sanırsam kuruluktanda.içinede bebiş direniyor bazen dediğin gibi bir köşeye sıkışıyor kalıyor ordaa saatlerce o aradada canımı acıtıyor özelliklede nefes alırken hayatım..göbek deliğimde benim açıldıkça açıldı kızz havuz gibi vallaha su koysan içine yarım litre alır ıykkkkkkkk
öfff kızlar bırakın şunları Allah aşkına. onlarda o güç ve arkalarındaki o yonetıcı varken gulo acsını anlatırken arada yazılan gülümsemeler, kapı süsleri bilmem ne temalı mesajları da sildirir onlar. yine siz haksız çıkarsınız bırakın. eğlensınler garipler ya.
oyle bi ayrıcalıkları var biliyosunuz))
Kızlar sizlere bişey söylemek istiyorum..
Ya şu eski topikten kopsak, orda olan gerkesiz kişilerin muhabbetleri biizm sinirimizi bozmasın..
Biz muhabbetimize bakalım.. Onlarda kendi alemlerinde oyalansın..
aşkummm sendemi ditttin kızlar biz birazdaha konuşursak aynı şey burdada olcak moderetörlerimiz uyarmıştı bizi isimden bahsetmesekte başka sitelerden bahsetmeyelim die aklınızda olsun
aslım helal olsun kz ama yazdıklarından eser yok bacım
sendemi britüsyemin olsun içim genişledi ağlamaktan şiştim bide üstüne bu olay iyice gerdi beni
zuzu site yönetimi burda bizden bişi rica etmişti yazmayalım bunları burdaki bayan yöneticilerimizde haklı kapatalım gitsin mevzuları sallayın bak bugun mannak(nilay)kimse msj atmadı ona bizi buldu dimi tesedüf seven heryerde bulur bizi bacımmm bulmayanlarında canı sağolsun bizler birbirimize yeteriz kalabalığa gerek yok candanlık bizim için önemli olan
tuğbanında dediği gibi konuyu buraya taşımayalım boşverin kızlar biz burda istediğimiz için varız ordan kurtulduk yaa bu bize yeter geriye değil önmüze bakalım en iyisimi
Bebişine aldığın bebek yağındada sür çok iyi geliyor, yumuşatıyor. Bende kremim bitmesin diye gözüne bakıyorum..
kızlar akşama ne yemek yapacaksınız acaba?