kuzucum kazan mübarak olsun şutlananlar topiğine hoşgeldin sorun ne biliyomuusn bu k...n salak 2 kişiyi atacağına 10 kişiyi atmaya üşenmedi:zopa: mal herif
anammmm bacımmm ben rahatladım içimi döktüm yaa varsın atsın bitli uyuz
kuzucum kazan mübarak olsun şutlananlar topiğine hoşgeldin sorun ne biliyomuusn bu k...n salak 2 kişiyi atacağına 10 kişiyi atmaya üşenmedi:zopa: mal herif
kızlarr size bi haberim varr..bende gümlemişimm..anamm cok üzüldümm diceklerim vardııı daha içimde kalıp şişecekler şimdiii aynı içerikli site reklamı yapmaktan siteye erişemiyomusum.süre kısmında hiç yazıyorrr..bu ne bee..valla üzüldüm,şişecem şimdi diyemediklerimden..
kızlarr size bi haberim varr..bende gümlemişimm..anamm cok üzüldümm diceklerim vardııı daha içimde kalıp şişecekler şimdiii aynı içerikli site reklamı yapmaktan siteye erişemiyomusum.süre kısmında hiç yazıyorrr..bu ne bee..valla üzüldüm,şişecem şimdi diyemediklerimden..
anaam canın sağolsunn.dur benim ki kaldıı.bende okkalı bi zamanda yazayım su gerzekin önde gideninede sonra atılayım varsın..
aaa bendede sabahtan beri öyle bir yazı var..
KK artık giremeyecekmiyimm. Ya benim ordan çok eskiden görüştüğüm haberlerini aldığım dostalrım vardı.. Bu site niye böyle yapıyor ya................
sen şişme üzülme diyeceklerini bana söyle ben yazarım benimki sağlam duruyor :zuzu:
yazıkkkkkkkkk... buralarda altta bi yerlerde o topıkten biri var net. tek tek isimler verılıyor hatta bu kazen de olabılır bacılar. burda yazanı ordan sılıyor.
bu kadar net konuşuyorum. bunlar baya ağır kompleks yapmışlar ama ya. ahahhaa yazık...
yazık bunu da silin kazoş efendi...
aaa bendede sabahtan beri öyle bir yazı var..
KK artık giremeyecekmiyimm. Ya benim ordan çok eskiden görüştüğüm haberlerini aldığım dostalrım vardı.. Bu site niye böyle yapıyor ya................
Yok artık..
Sen ne yapmışsın ki?
Bunu yazmasaydın iyiydi, şimdi sen de uçarsın laylam büyük hissediyorum
aşkummm sendemi ditttin kızlar biz birazdaha konuşursak aynı şey burdada olcak moderetörlerimiz uyarmıştı bizi isimden bahsetmesekte başka sitelerden bahsetmeyelim die aklınızda olsunkızlarr size bi haberim varr..bende gümlemişimm..anamm cok üzüldümm diceklerim vardııı daha içimde kalıp şişecekler şimdiii aynı içerikli site reklamı yapmaktan siteye erişemiyomusum.süre kısmında hiç yazıyorrr..bu ne bee..valla üzüldüm,şişecem şimdi diyemediklerimden..
aslım helal olsun kz ama yazdıklarından eser yok bacımanammmm bacımmm ben rahatladım içimi döktüm yaa varsın atsın bitli uyuz
sendemi britüsaaa bendede sabahtan beri öyle bir yazı var..
ahah.. aramıza hoşgeldin. özel bı nedeni yok bebişim. kazen atmak istedi mi atar. işin bahenesi o başka site reklamı. geçisinler o işleri.
lilacs kimdir?
aşkummm sendemi ditttin kızlar biz birazdaha konuşursak aynı şey burdada olcak moderetörlerimiz uyarmıştı bizi isimden bahsetmesekte başka sitelerden bahsetmeyelim die aklınızda olsun
aslım helal olsun kz ama yazdıklarından eser yok bacım
sendemi britüsyemin olsun içim genişledi ağlamaktan şiştim bide üstüne bu olay iyice gerdi beni
zuzu site yönetimi burda bizden bişi rica etmişti yazmayalım bunları burdaki bayan yöneticilerimizde haklı kapatalım gitsin mevzuları sallayın bak bugun mannak(nilay)kimse msj atmadı ona bizi buldu dimi tesedüf seven heryerde bulur bizi bacımmm bulmayanlarında canı sağolsun bizler birbirimize yeteriz kalabalığa gerek yok candanlık bizim için önemli olan
sence??? her o şahsın adını yazdığımızda altta beliren bi yönetici olduğuna göre bizi buralardan da sürmek isteyen bi dost olabilir.
ya da bu tamamen benim ürettiğim bi element.
Leader haklı :biyik:
Bi de birşey soracam..Benim tickerda 29 haftalık yazıyor ya...
Kaan Kocatepeye bakıyorum 30. haftanızdasınız 29+0 ve 29+6 diyor..
Kendi doktorum 29 haftalıksın diyor, 1 haftanın lafı olmaz ama hangisi doğru ki?