2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kızlarr size bi haberim varr..bende gümlemişimm..anamm cok üzüldümm diceklerim vardııı daha içimde kalıp şişecekler şimdiii aynı içerikli site reklamı yapmaktan siteye erişemiyomusum.süre kısmında hiç yazıyorrr..bu ne bee..valla üzüldüm,şişecem şimdi diyemediklerimden..

yazıkkkkkkkkk... buralarda altta bi yerlerde o topıkten biri var net. tek tek isimler verılıyor hatta bu kazen de olabılır bacılar. burda yazanı ordan sılıyor.

bu kadar net konuşuyorum. bunlar baya ağır kompleks yapmışlar ama ya. ahahahahahahhaa yazık...

yazık bunu da silin kazoş efendi...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
kızlarr size bi haberim varr..bende gümlemişimm..anamm cok üzüldümm diceklerim vardııı daha içimde kalıp şişecekler şimdiii aynı içerikli site reklamı yapmaktan siteye erişemiyomusum.süre kısmında hiç yazıyorrr..bu ne bee..valla üzüldüm,şişecem şimdi diyemediklerimden..

aaa bendede sabahtan beri öyle bir yazı var..
KK artık giremeyecekmiyimm. Ya benim ordan çok eskiden görüştüğüm haberlerini aldığım dostalrım vardı.. Bu site niye böyle yapıyor ya................

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

sen şişme üzülme diyeceklerini bana söyle ben yazarım benimki sağlam duruyor :zuzu:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Yok artık..

KK artık giremeyecekmiyimm. Ya benim ordan çok eskiden görüştüğüm haberlerini aldığım dostalrım vardı.. Bu site niye böyle yapıyor ya................

Sen ne yapmışsın ki?

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
yazıkkkkkkkkk... buralarda altta bi yerlerde o topıkten biri var net. tek tek isimler verılıyor hatta bu kazen de olabılır bacılar. burda yazanı ordan sılıyor.

bu kadar net konuşuyorum. bunlar baya ağır kompleks yapmışlar ama ya. ahahahahahahhaa yazık...

yazık bunu da silin kazoş efendi...

ancak bu kadar kompleks olur yaa orda yetti burayadamı el uzattı pislikler çamurlarını buraya getirmeselerdi bari

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

ahahahahahahahah.. aramıza hoşgeldin. özel bı nedeni yok bebişim. kazen atmak istedi mi atar. işin bahenesi o başka site reklamı. geçisinler o işleri.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
aşkummm sendemi ditttin kızlar biz birazdaha konuşursak aynı şey burdada olcak moderetörlerimiz uyarmıştı bizi isimden bahsetmesekte başka sitelerden bahsetmeyelim die aklınızda olsun
anammmm bacımmm ben rahatladım içimi döktüm yaa varsın atsın bitli uyuz
aslım helal olsun kz ama yazdıklarından eser yok bacım
sendemi britüs :cokkomik: yemin olsun içim genişledi ağlamaktan şiştim bide üstüne bu olay iyice gerdi beni
ahahahahahahahah.. aramıza hoşgeldin. özel bı nedeni yok bebişim. kazen atmak istedi mi atar. işin bahenesi o başka site reklamı. geçisinler o işleri.

zuzu site yönetimi burda bizden bişi rica etmişti yazmayalım bunları burdaki bayan yöneticilerimizde haklı kapatalım gitsin mevzuları sallayın bak bugun mannak(nilay)kimse msj atmadı ona bizi buldu dimi tesedüf seven heryerde bulur bizi bacımmm bulmayanlarında canı sağolsun bizler birbirimize yeteriz kalabalığa gerek yok candanlık bizim için önemli olan

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Leader haklı :biyik:
Bi de birşey soracam..Benim tickerda 29 haftalık yazıyor ya...
Kaan Kocatepeye bakıyorum 30. haftanızdasınız 29+0 ve 29+6 diyor..
Kendi doktorum 29 haftalıksın diyor, 1 haftanın lafı olmaz ama hangisi doğru ki?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
aşkummm sendemi ditttin kızlar biz birazdaha konuşursak aynı şey burdada olcak moderetörlerimiz uyarmıştı bizi isimden bahsetmesekte başka sitelerden bahsetmeyelim die aklınızda olsun

aslım helal olsun kz ama yazdıklarından eser yok bacım

sendemi britüs :cokkomik: yemin olsun içim genişledi ağlamaktan şiştim bide üstüne bu olay iyice gerdi beni

zuzu site yönetimi burda bizden bişi rica etmişti yazmayalım bunları burdaki bayan yöneticilerimizde haklı kapatalım gitsin mevzuları sallayın bak bugun mannak(nilay)kimse msj atmadı ona bizi buldu dimi tesedüf seven heryerde bulur bizi bacımmm bulmayanlarında canı sağolsun bizler birbirimize yeteriz kalabalığa gerek yok candanlık bizim için önemli olan

peki aynı ölçüde diğer tarafa uygulanan bi yaptırım var mı? onların mesajları silinıyor mu? (bazılarının silindiği kesin)
silinirken aslı gibi ceza alanı var mı?

teyyy teyy. burdakı yonetıcıler ne istedi bızden ben bilmıyorum. bana da dıyın.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
tuğbanında dediği gibi konuyu buraya taşımayalım boşverin kızlar biz burda istediğimiz için varız ordan kurtulduk yaa bu bize yeter geriye değil önmüze bakalım en iyisimi

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Leader haklı :biyik:
Bi de birşey soracam..Benim tickerda 29 haftalık yazıyor ya...
Kaan Kocatepeye bakıyorum 30. haftanızdasınız 29+0 ve 29+6 diyor..
Kendi doktorum 29 haftalıksın diyor, 1 haftanın lafı olmaz ama hangisi doğru ki?

bu ticker yanılmaz güselim merak etme bende tickermdaki ile doktorunki aynı başka yerlere takılma derim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar