2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
yazıkkkkkkkkk... buralarda altta bi yerlerde o topıkten biri var net. tek tek isimler verılıyor hatta bu kazen de olabılır bacılar. burda yazanı ordan sılıyor.

bu kadar net konuşuyorum. bunlar baya ağır kompleks yapmışlar ama ya. ahahahahahahhaa yazık...

yazık bunu da silin kazoş efendi...

aynennn birebir katılıyorum sana tatlım.ben günlerdir orda tek kelime yazmadım burda yazdığımdan bu yana.benim adımı biri verdi yüksek ihtimal.laylama özelden yazmıstım tee ne zaman o da.ne reklamı yapmısım acep?? buda demek oluyo ki gözetleniyor yada sipirikleniyoruz..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Karnımın sağ tarafı çok acıyor yine :( Oğlum oraya yaslanmış, uyuyakalmış galiba kıpırdamıyor orda, ama canımı yakıyor sanki karnımın sağ tarafı yarılcakmışta o çıkacakmış gibi..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Ayyy aynen azelyacım.. Bende dün takvimi aldım hesap yapıyorum. Şu gün şu haftalık olucam felan diye.. Bebişleri özledik ya...

Ben de aynen :D Hem yaklaştıkça ürküyorum hem de çok istiyorum o anı yaşamayı :D

aynennn birebir katılıyorum sana tatlım.ben günlerdir orda tek kelime yazmadım burda yazdığımdan bu yana.benim adımı biri verdi yüksek ihtimal.laylama özelden yazmıstım tee ne zaman o da.ne reklamı yapmısım acep?? buda demek oluyo ki gözetleniyor yada sipirikleniyoruz..

Sipiriklenmek ne kız :D
Bu sitenin adını verdin ya, reklam diye ona diyorlar..
Ama özel msjdan site adı vermek yasak değil, uluorta vermek yasak..O zaman özelden msn verenler de banlanmalı, saçmalık yani öyle bir kural yok.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Karnımın sağ tarafı çok acıyor yine :( Oğlum oraya yaslanmış, uyuyakalmış galiba kıpırdamıyor orda, ama canımı yakıyor sanki karnımın sağ tarafı yarılcakmışta o çıkacakmış gibi..

BANADA OLUYOR öyle azoş sanki orada direniyor gibi demi dün oldu hatta önce yemekten sanmıştım ama sanırsam değil

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
BANADA OLUYOR öyle azoş sanki orada direniyor gibi demi dün oldu hatta önce yemekten sanmıştım ama sanırsam değil

Oldu mu sende de? Ya rahatladım az, çok korkuyorum öyle canımı yakınca, sanki derimin gerilcek yanı kalmadı, ipleri kopacak öyle acıyor..
Göbek deliğin ne alemde? benimkisi dışarı çıkacağına iyice içeri göçtü ve nerdeyse kapancak göbek deliğimin ağzı..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Ben de aynen :D Hem yaklaştıkça ürküyorum hem de çok istiyorum o anı yaşamayı :D

Sipiriklenmek ne kız :D
Bu sitenin adını verdin ya, reklam diye ona diyorlar..
Ama özel msjdan site adı vermek yasak değil, uluorta vermek yasak..O zaman özelden msn verenler de banlanmalı, saçmalık yani öyle bir kural yok.

sahi ne ki kız oo sipiriklenmek :D ispirik dicektimm..özel mesajlarımızıda okuyolar demekkiii.bi hareket cekmek isterdimm.manevi duygularım cok kabardı ama ne yazık göremeyecekler. töbee töbee bak nasıl kızdırdılar be ya durduk yerde.bende yine üye olurr hareketimi ceker giderim :vecihi:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Oldu mu sende de? Ya rahatladım az, çok korkuyorum öyle canımı yakınca, sanki derimin gerilcek yanı kalmadı, ipleri kopacak öyle acıyor..
Göbek deliğin ne alemde? benimkisi dışarı çıkacağına iyice içeri göçtü ve nerdeyse kapancak göbek deliğimin ağzı..

Benimde karnım nasıl geriliyor anlatamam.. Sürekli krem ve bebek yağı sürüyorum..Benimde göbek bi çirkin duruyorki:nanik:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
sahi ne ki kız oo sipiriklenmek :D ispirik dicektimm..özel mesajlarımızıda okuyolar demekkiii.bi hareket cekmek isterdimm.manevi duygularım cok kabardı ama ne yazık göremeyecekler. töbee töbee bak nasıl kızdırdılar be ya durduk yerde.bende yine üye olurr hareketimi ceker giderim :vecihi:

Offf güldürme karnım gerginnnn acıyoooo :cokkomik:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

aynen öyle derim gerildikçe geriliyor dıştan daha öncede demiştim ya gerilmekten pul pul dökülmeler başladı o sanırsam kuruluktanda.içinede bebiş direniyor bazen dediğin gibi bir köşeye sıkışıyor kalıyor ordaa saatlerce o aradada canımı acıtıyor özelliklede nefes alırken hayatım..göbek deliğimde benim açıldıkça açıldı kızz havuz gibi vallaha su koysan içine yarım litre alır ıykkkkkkkk:)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
aynen öyle derim gerildikçe geriliyor dıştan daha öncede demiştim ya gerilmekten pul pul dökülmeler başladı o sanırsam kuruluktanda.içinede bebiş direniyor bazen dediğin gibi bir köşeye sıkışıyor kalıyor ordaa saatlerce o aradada canımı acıtıyor özelliklede nefes alırken hayatım..göbek deliğimde benim açıldıkça açıldı kızz havuz gibi vallaha su koysan içine yarım litre alır ıykkkkkkkk:)

Bak o farklıymış benimki de kapandı :D
Ev 3. katta, merdivenin 2. katına gelince tıkanıyorum şimdiden..Bi o zaman nefessiz kalıyorum..9. ayda ben evden dışarı çıkamam sanırım..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
öfff kızlar bırakın şunları Allah aşkına. onlarda o güç ve arkalarındaki o yonetıcı varken gulo acsını anlatırken arada yazılan gülümsemeler, kapı süsleri bilmem ne temalı mesajları da sildirir onlar. yine siz haksız çıkarsınız bırakın. eğlensınler garipler ya.

oyle bi ayrıcalıkları var biliyosunuz:)))

Kızlar sizlere bişey söylemek istiyorum..
Ya şu eski topikten kopsak, orda olan gerkesiz kişilerin muhabbetleri biizm sinirimizi bozmasın..
Biz muhabbetimize bakalım.. Onlarda kendi alemlerinde oyalansın..

aşkummm sendemi ditttin kızlar biz birazdaha konuşursak aynı şey burdada olcak moderetörlerimiz uyarmıştı bizi isimden bahsetmesekte başka sitelerden bahsetmeyelim die aklınızda olsun

aslım helal olsun kz ama yazdıklarından eser yok bacım

sendemi britüs :cokkomik: yemin olsun içim genişledi ağlamaktan şiştim bide üstüne bu olay iyice gerdi beni

zuzu site yönetimi burda bizden bişi rica etmişti yazmayalım bunları burdaki bayan yöneticilerimizde haklı kapatalım gitsin mevzuları sallayın bak bugun mannak(nilay)kimse msj atmadı ona bizi buldu dimi tesedüf seven heryerde bulur bizi bacımmm bulmayanlarında canı sağolsun bizler birbirimize yeteriz kalabalığa gerek yok candanlık bizim için önemli olan

tuğbanında dediği gibi konuyu buraya taşımayalım boşverin kızlar biz burda istediğimiz için varız ordan kurtulduk yaa bu bize yeter geriye değil önmüze bakalım en iyisimi

Arkadaşlar bi toplantım vardı, bitti geldim ki ortalık karışmış yine.
Artık boşverelim eskiyi de, değmeyecek insanları da.
Paylaşımımıza bakalım, haklısınız.
Boşuna hem geriliyoruz, hem de prim veriyoruz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar